Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az előbb nem volt időm kikeresni, most megtettem:
    Fel az égbeSzinted x 6,5 TP 10:00 óra

sutimami57, Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  2. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Teljesen máshogy alakult a délutánom, talán holnap nézem meg a léghajót, vagy akkor sem.
    Sok sikert aki cserél! :D

sutimami57, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok...

Reggel gondoltam még biztos sokkal ügyesebb vagyok, és ahogy ballagok le a dombról, benéztem Valdemárhoz.Bár ne tettem volna, mert bizony az önbizalmamat a földbe döngölte a nagy macska, amikor ütögettem, hogy hátha nagy számokat tudok elérni.Siralmas.
    Volt két darab egy pontos, és két darab nullás...Most aztán integethet nekem legközelebb, hogy térjek be hozzá, messze elkerülöm....
    Legyen nagyobb szerencsétek...

4. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Nagyon rég jártam erre, mert az utamat mindig keresztezte valami, ami eltéritett. Rengeteg olvasnivalóm is van, de talán majd bepótolom.
    Nem tagadom, de azért is jöttem, hogy megosszam veletek azt a nagy örömöt, ami ma reggel ért.
    A napomat mindig a falánk birkánál kezdem, utána elmegyek egyet a malomba és azt követi a paszuly. Meg kell, hogy mondjam, korán reggel éhgyomorral megmászni azt az ingó-bingó vékony indát nem éppen nekem való, hisz a tériszonyom már az első szinten felállit minden hajam szálát. Még az a szerencse, hogy van egy jó erős kötelem, amit a derekamra tekerek és karabinerrel a paszulyhoz erősitek, igy kisebb az esély, hogy lepottyanok, a fejemre meg felbiggyesztem a tata bukósisakját. Szóval, ma is elindultam a reggeli tortúrámra. Alig érem el az ötödik szintet, irtózatos durrogás, sipolás, rengeteg szines csillag röpköd körülöttem és karabiner ide, vagy oda, majdnem visszaestem a földre ijedtemben. Mire rájöttem, hogy tulajdonképpen ez egy nekem szóló ünneplés, hisz amire már oly régóta vágytam, felértem a kilencvennegyedik emeletre - már megint egy olyan magaslat, amit meg kell mászni - és nevelgethetem a gyöngyvesszőket.
    Miután kiörömködtem magamat, indultam tovább felfelé, hogy minél előbb túl legyek ezen a kinkeserves mászáson, alig teszek meg pár emeletet, újból kezdődik a petárdák robbanása és a szines csillaghullás. Most meg a 222. szintet értem el a szigeten. Ennyi ünneplés igy kora reggel egy kicsit sok is, de legalább egy mászással letudhatok mindent és a paszuly tetejéről úgyis a siklóernyőmmel ereszkedek le.
    Mivel a büszkeség majd szétvetett, hát azért is jöttem, meg a honvágy a nyugiházba, hát az se semmi.
    Most megyek is, mert van egy-két dolog, amit a kertben el kell intézni, mielőtt olyan meleg lesz, hogy azt hiszem, Afrikában landoltam az ernyőmmel.
    Igérem, hogy ezután sűrűbben fogok belátogatni hozzátok.
    Legyen szép a hétvégétek. Ági

5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek a nagy hőség ellenére is !! Tegnap elballagott az unokám , szerencsére 9-órakor kezdték , hűvös fák alatt el lehetett viselni . Ma is nagyon meleg lesz , megy a légkondi ezerrel !! Vica köszi a híreket Rozikáról , mond meg neki várjuk vissza , minden nappal közelebb lesz a gyógyuláshoz . Lujzával mi lehet ? Tegnap sem jelentkezett !! Ági gratulálok a dupla szintlépéshez !! Marika Én sem jártam jól a félszemű kalózzal , csak egy pontot kaptam !! Igyatok sok folyadékot pihenjetek a hűvös szobában , talán könnyebb lesz elviselni ezt az őrült hőséget !!

6. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Vazul, vagy más néven Vászoly (990 körül – 1037) magyar herceg, Mihály herceg fia, Taksony fejedelem unokája. Imre herceg halála után István megvakíttatta, fiait pedig száműzte. Aba Sámuel és Péter uralkodása után azonban az ő utódai ültek a magyar trónon az Árpád-ház kihalásáig.

1985-ben ezen a napon aláírják a schengeni egyezményt.
    1858-ban megszületett Dankó Pista magyar (cigány) hegedűművész, nótaszerző.
    1680-ban meghalt Báthory Zsófia, II. Rákóczi Györgyerdélyi fejedelem özvegye, I. Rákóczi Ferenc anyja, II. Rákóczi Ferenc nagyanyja.

Ma van a Véradók Világnapja (Karl Landsteiner Nobel-díjas orvos, az emberi vércsoportok felfedezőjének születésnapján).

A holnapi kókusztörésre és a doboznyitásra figyeljetek, hogy aratás előtt legyen mert a pletykások szerint + egy termés bónusz lesz benne:
    - nem rekeszes, hanem úgy jelenik meg a rekeszek fölött, mint pl. a sárkány %-a
    - mindenre hat (fa, növény, ól), kivéve a tenyésztelep
    - igen, hozzáadódik a RACS-hoz
    - nem felhő, hanem egy bónusz, mint pl a mega tp napon a plusz %
    - a második kókuszfüzér végén lévő masnis csomagban lesz, kibontáskor aktiválódik - ezért gondold meg, hogy mikor használod fel és mire.

Gratulálok a duplázáshoz! [​IMG]

Ma reggel a szigeten május 24.-e óta öt szintet lépve elértem a 240.-re. Közelíti a milliót az összedolgozni való tp.
    A dinnyéből 18 kört kellet csak indítanom és meglett a négy kívánt bónusz. Már megy a bazsarózsa...
    Rackó ma megajándékozott egy órára +20% tp-vel.
    A napomat borsószedéssel kezdtem, még maradt mindig rajta, amit még nem lehet szedni. Az még egy levesre való lesz. Meg van mára is a plusz elfoglaltságom, mire kifejtem...

------------------------------------------------------------
    10:45

Az itthon fellelhető ifjúság hathatós közreműködésével kész a borsófejtés. Most 3,5 kiló borsószem landolt a fagyóban...

Utoljára szerkesztett: 14.6.15
  7. -elzemari-

Halihóóó...
    Jó hogy újra látlak Ági, hiányoztak a kedves irásaid. és egyébként is a jelenléted.Remélem, hogy már ezekben a magasságokban a szédülést is megszokod, mert hiszen, ez már csak magasabb lesz.Gratulálok hozzá...
    Biborka, köszönjük szépen ezt a sok finom üditményt .Én úgy gondoltam, hogy elkezdem balról, és megyek majd sorban...
    Erzsike, ez a mennyiség már döfi, a teljes téli elemózsia rendben is van...legalább is borsóból.
    Most egy kicsit felhagytam a nemesitéssel, mert megmérgelődtem legutóbb, amikor sokadszorra a leglinkebb bónuszt kaptam meg, természetesen elsőre.Majd egyszer elkezdem megint...

8. kpe59

A tavalyi is kitartott eddig, remélem ez is elég lesz az újig...
    Hozzám már úgy hozzám nőtt a nemesítés, hogy abba se tudom hagyni...

9. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Mindent elolvastam, gratula minden ügyes szintlépőnek! :D
    Én csak rózsát vagy szegfűt nemesítettem, mert így sem férnek el a pár rekeszben ami használható.
    Ahogy olvasom Ti majdnem mindent nemesítetek, mit csináltok aztán velük?
    Cserélni sem lehet rögtön őket.
    Cseréről jut eszembe, hogy nekem semmi nem jött össze a léghajón. :(
    Senki nem kínál Kowhai fát, csak kérnek, ahogy én is, mert nincs egy sem.
    De majd lesz a következő titkosnál, én mindig optimista vagyok! :D
    Dóricicán sikerült szereznek egy XXL-es moringafát, mert ott volt már sok és ahhoz kellett ütögetni.
    Itt nem ment annyira jól, abba is hagytam.
    Sok sikert! :D

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  10. kpe59

Amelyik növényt termelni akarom közülük, annak a bónuszát beteszem a rekeszbe és rögtön törlöm is. Így 24 óra múlva tehetem be a következőt, ha akarom.
    Addig pedig rövidebb idő alatt érik a kiválasztott növényem.

11. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Erzsike, ez nekem nem jutott eszembe, nagyon ügyesek vagytok. ;)
    Majd én is fogok nemesíteni ezentúl.
    Képzeljétek kaptam ajándékba Kowhai fát, pedig nem kértem senkitől. :D
    Hagyom is a léghajót, csak elszédül ott a fáradt gazda. :p
    Sikeres napot! :D

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  12. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép napot!!!
    Erzsike így én is megkaptam a választ, mert kérdezni akartam, hogy ha már több növényem van nemesítve akkor mit csináljak velül, mert ugye csak egy növény bónuszai férnek el a ládába.
    Erzsike, már nálam is virágzik a borsó, mit gondolsz lesz belőle valami, attól félek, hogy ebben a nagy melegbe kiszárad mire beérne.Azért minden nap meg locsolom ezzel a méregdrága vizzel.

Juditka látod milyen aranyosak a nyugis barátaink. Én is kaptam süniket, így most már minden nagyobb farmomon van.
    Nagyon meleg van, vigyázzatok magatokra, ha csak lehet ne menjetek ki.

Ági én is gratulálok a dupla szintlépéshez.

13. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Gratulálok a Kowhai fádhoz , felém is jöhetne egy jó tündér !! Próbáltam ajándékban cserélni , de sajnos eddig még nem jött össze !! Talán legközelebb sikerül !!

14. -elzemari-

Cseréről szólva, ha valaki cserélne kivifészket, vagy kacsacsőrűt valamire szóljatok, mert a barátnőm nagyon szeretne...

Utoljára szerkesztett: 14.6.15
  15. kpe59

Ha tudod locsolni, akkor lesz azon termés, főleg, ha valami kései fajta.

16. -elzemari-

Hali....
    Jót mosolyogtam most, mert rápillantottam a szintemre és olvasom, hogy Foghagymaszellem vagyok.Tényleg nagyon szeretem a foghagymát, mindenféle formában .De hogy szellem is vagyok vele, hát ez újdonság.....Még egy mosolyogtató szövegem is van, hogy ragadjak, kapát, kaszát és hamar összejön az a alig több mint tizennégymilliócska.Hiszen minden nap teszem, és majd eljön a következő szint is, amin megint ráncolhatom a homlokomat, hogy te jó ég, de sok pont kell.Ám ne higyétek, hogy zavar, csak gondoltam irok valamit, hátha betéved valaki....

17. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv mindenkinek!
    Gyorsan elrohan egy hétvége......és ismét hétfő.....
    A csere-bere fele sikerült,a másik felét reggel beveszem a hajóról.
    Kellemes estét kívánok!

18. -elzemari-

Pjotr, tudod, nagyon hamar itt lesz újra a péntek megint.S igy öregszem én, mert egyik hét a másik után, igaz én nem várom a hétvégét, mert már mindig az van.Azért igyekszem valami kis élményekkel megspékelni a napokat, hogy legyen mire visszagondolni...
    Remélem azért lesz pihenő nektek is....

19. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!:)

Villő nevében köszönöm Mindenkinek a névnapi köszöntést!:D:D:D:D

Megy a pajta töltés és a rémgazok szaporítása.

Az üvegeket feltöltöttem, ásványvizet is hoztam! Egészségetekre!:p

A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

További szép napot Mindenkinek!

20. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Biborka nekem sem sikerült cserélni, egy másik topikban panaszoltam el és meglepiben kaptam. :D
    Nagyon örültem neki, egyáltalán nem gondoltam, hogy kapok ajándékba.
    Biztos lesz majd Neked is és mindenkinek akinek még nincs.
    Több fa is hiányzik, meg ól is, de valahogy ezt szerettem volna a legjobban. Majd lesz minden idővel.
    Vidám estét!:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.