Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Olvasás közben találkoztam egy új névvel. Pharmer gazda, örülök, hogy írásaidat itt is olvashatom. Gyere máskor is.
    Én nem írok máshol, csak olvasok. Amint megfigyeltem, mindenki majdnem minden fórumba olvasgat vagy aktívan részt vesz az életében. Jól van ez így. Az írás nem a kenyerem, néha jön rám a közlési kényszer. Itt olyan aranyos gazdák vannak, akik írásai feldobják a napomat. Bármit meg lehet velük beszélni, tanácsot adnak, segítik a farmon a gazdálkodás sikerességét.

Kicsit korán van, vagy későn? A lufi növény holnap nekem is kész, a rebarbara még várat magára. Kirakom a tortákat és vissza az ágyba.

Pharmer500#2, stadler42 és kalmanbatyo kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Még korán van de valahogy most ki vetett az ágy, meg nemsoká aratni kell és az nem tűr halasztást. A kávét is meghoztam, ki tejel ki tej nélkül fogyaszthatja. Új vendégünket Pharmer gazdát is meghívom [​IMG]hogy kávézunk velünk. Örülök hogy be néztél hozzánk, és olvashatjuk írásaidat. Az eső egész éjszaka esett, most állt el remélem egy kicsit javulni fog az idő. Bár az idő jós nem sok jóval biztat. További kellemes napot.​

Utoljára szerkesztett: 12.9.14
    Pharmer500#2 és lujza5353 kedveli ezt.
  3. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Most már biztos Jó reggelt.

Látom Rozi mama a kötelességtudat téged is ide hozott. Köszönöm a finom kávét.
    Érdekes így event idején, valahogy nem tudok jól aludni. Mintha szólnának a növények, gyerünk aratni megértünk.
    Az eső nálunk is egész éjjel szakadt.
    Ma mindenféle dolgom lesz, de aratáskor mindig gépnél leszek.

lujza5353 kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Valamiért engem is kidobott az ágy, így még frissem ittam Rozika kávéjából, ami nagyon finom volt.
    Hoztam egy kis reggelit, hogy jó induljon a nap.
    Nálunk most szünetet tart az eső (biztos elfáradt a szentem) de hatalmas, fekete dunyha pöffeszkedik felettünk, ami semmi jóval nem kecsegtet.
    Pharmer gazda! Én is üdvözöllek a csapatban! Gyere máskor is, jók az írásaid.
    Jolanda! Jó az új pasid!!!!!!;)
    Rozika is csinosított, lehet hogy nekem is át kellene öltöznöm?:p
    Az eventtel haladok, persze nem olyan fénysebességgel mint Erzsike, de nem állok rosszul.
    Végül egy csipet napsütés annak, aki velem együtt az ország sötét oldalán él.

Visszajöttem, mert olyan rövid az eszem, hogy még...
    Marika! Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

stadler42 kedveli ezt.
  5. stadler42

Lujza hiába küldöd a napsütést, nálunk az égiek is bele szolnak ezerrel. Pedig egyáltalán nem tetszik, de ez van.

6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névnap Mária, bibliai eredetű női név. Eredeti héber formája Mirjam (מִרְיָםMirjám) volt, ez a görög és latin bibliafordításokban módosult. Jelentése megfejtetlen, minden magyarázata vitatott. Lehetséges jelentései: a) mirha, az ókor egyik legdrágább illatszere, b) keserű(ség) A latin Maria névváltozatnak igen sok származéka alakult ki az európai nyelvekben, ezek egy része a magyarban is használatos.

-elzemari-! Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked, ezzel a csokorral!

Az event-tel jól állok, (bár nem fénysebességgel haladok[​IMG] ) a hangulatom olyan semmilyen, mára különösebb munkát nem terveztem, csinálom ami eszembe jut.

--------------------------------------------------------------------
    1922-ben ezen a napon történt: Magyarországon kihagyják a menyasszony házassági esküjéből azt a kifejezést, hogy „mindenben engedelmeskedik férjének”.

7. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Jó reggelt.
    Marika nagyon boldog névnapot[​IMG] Nálunk is megállás nélkül [​IMG] 3 napja esik
    Júúj de örülök Lujzi te legalább észrevetted az új pasimat,csak nehogy szemet vess rá,mert ilyen korba már nehéz újat szerezni.
    Rozika nekem nem sikerült középre hozni a banneremet,pedig Erzsike nagyon jól leírta pontról pontra követtem,úgy látszik ez egy balos kép. Én is köszöntök minden új gazdát.
    Lufigaz délután kész, a többi még várat magára.Jól ki találták,most senki nem tud végezni 3 nap alatt.

8. stadler42

Jolanda pedig úgy kell ahogy Erzsike le írta. Addig próbálgassad míg nem sikerül , és akkor hagyd jóvá. Marika ! boldog névnapot.

9. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG]Marika ez a nap tiéd.

Az eső szakad, mintha dézsából öntenék. Semmihez nincs kedvem. Termelgetek komótosan. A kötelező köröket azért lefutom.

10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jolanda! Dehogy nyulom le tőled, viszont, lehet, hogy meglátogatom Emamát,[​IMG] hátha találok egy magamnak valót nála

11. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Lujzi,látogasd meg Emamát,én úgy kértem tőle,hogy szeretek táncolni.Ő úgy gondolta egyedül talán mégsem táncoljak, adott mellém egy pasit.Már eszembe sem jutott,hogy kéne mellém egy,pasi,persze csak virtuálisan.Erre legalább nem kell főzni,mosni stb.
    Most még az avataromat fölkínlódom valahova,ha nem megy jövök

12. András

András Kivételes tehetség

Szép Jó reggelt mindenkinek! Már egy ideje én is itt vagyok, de eddig csak kávéztam és ettem a finom reggelit amit hoztatok. Farmokon minden érik, sül a süti.

Itt is egész éjjel esett, most meg olyan elánnal szakad, mintha az óceánok vize mind ide akarna telepűlni. Egy lélek sincs az utcán. Mi több még autókat-buszokat se látok. Talán most cserélik csónakra?

lJolanda! Az a pasi olyan szerelmes pillantással néz rád, hogy nincs az a bomba nő aki elcsábítaná tőled!
    Így Sütivel kénytelenek vagyunk keresni valami újat.:eek:;)
    Lujzi! Keress valami jót, mert Te legalább szerencsésebb leszel mint én.

Már kb lassan 2 hete kértem én is, de sehol semmi. :sleepy::(

Maradok Anonim....

Erzsike! Érdekes amit írtál! Nem tudtam, hogy ilyen is volt a fogadalmi szövegben..... Na megint okosabb lettem. Köszi.

Hugi! Ezek szerint kész vagy a lekvárfőzéssel, és a gombóc eltvéssel?

Kedves Máriák! Nagyon boldog névnapot kívánok én is Nektek!

Hát azt hiszem a kerti partis Mária bulit elmossa most az eső....

Na megyek tovább, mert mára főzés van tervezve:

Lebbencs leves, zöldbab főzelék, krumplis tészta (ezt a fiam rendelte), szűzérmét sütök le.

Aztán még menet közben meglátom, hogy a karfiol fasírtot kipróbálom-e.

András-Tatus-Jutus

13. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Na végre sikerült középre tenni a képet.Köszi Erzsike.
    Judit,én is úgy gondolom,hogy szerelmesen néz rám,én is úgy nézek rá,hogy esélye se legyen másra nézni.
    A kerti partit sajnálom,hogy el marad,majd meg jön Marika kitűz egy másik dátumot remélem,meg hív bennünket.
    Milyen jó,hogy hegyen lakom nekem van bőven időm a csónak építésre.

14. kpe59

Az utcánkból már csak az egyik irányba lehet alváz mosás nélkül kimenni.
    A leandereim[​IMG] is látványosan utálják ezt a nyarat, ilyen kevés virág még sosem volt rajtuk. Nem győzöm a vizet kiöntögetni a tányérjukból.

15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nálunk hálistennek nem esik, de erősen felhős az ég. Megnéztem a radarképet, úgy néz ki, hogy pont elkerül bennünket az árvíz. Ámbár tőlünk nem messze a Rábán már 3. fokú árvízvédelem van. meg olvastam, hogy itt Zalában egy két falut elvágott a külvilágtól egy kiáradt patak. És ez csak romlik. De nézzük pozitívan a dolgokat.Ha ez a sok csapadék télen, hó formájában esett volna le.a házunk teteje sem látszana ki alóla.
    Most elmegyek és küldök egy galambot Eszternek, mert nagyon hiányolom már a körünkből. A farmon dolgozik, mert küldi az ajándékokat szorgalmasan. El akarom neki (is) mesélni, hogy a kis mókus meggyógyult, szabadon is lett engedve. Arra a helyre vitték vissza, ahol anno megtalálták. Az állatvédők kihelyeztek egy mesterséges odút, hátha nem találja meg a régi helyét. tettek a környékére diót, mogyorót, hogy be tudjon spájzolni télre. Képzeljétek el, alig akart elmenni! A Niki ( a doktor asszisztense) mesélte, hogy amikor kirakta a kalitkából, felfutott az ő vállára, és onnét nézegetett. Mondta is neki, hogy " ne csináld ezt velem, mert rögtön visszaviszlek, és az enyém maradsz". Dehát ő a vadon szülötte, így visszatette a földre, aztán onnan szép lassan elindult, többször visszanézett, végül felfutott egy fára, és szem elől tévesztették. A Niki még akkor is könnyezett, amikor elmesélte a történetet. Nem tudom miért, de annyira letisztult, nagyon jó érzés volt, hogy sikerült megmenteni, és élheti a kis életét , hogy igazán nem is tudom szavakba foglalni ezt a lelki állapotot.
    Most megyek befűtök, mert bizony nálunk csak 13 fok van, és az nekem rém kevés.

16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Lesz még jó idő felétek is..:) Itt most 22 fok van és emelkedik...
    Nálunk most ilyen az időjárás http://www.idokep.hu/webkamera/gyberci de kell is, mert aszfaltoznak az utcánkban és ne hiányzik az eső. :)

17. kpe59

18. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Kop-kop :)
    Sziasztok, szabad egy picit bejönnöm? :)

Elzemarinak szeretnék névnapja alkalmából minden jót kívánni és természetesen minden Máriának! :)

Az utolsó oldalt átolvastam mielőtt bejöttem :) Várlak sok szeretettel :)

19. kpe59

Üdv Ema! Látom kezd megtörni a jég...[​IMG] Csak így tovább...

.Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Beóvatoskodtam ;)
    Először picit bedugtam a fejemet, annak nem esett bántódása, így hát bemerészkedtem [​IMG]

Egy névnapos ünnepeltet, már csak-csak a saját otthonában illik köszönteni ;)

Hogy jégbe zárt pofid is van, ez már mindenen túl szenzációs ;)xDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.