Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! ma nem sokat voltam, mert délelőtt is délután is opera volt. Elolvastam mindenki bemutatkozását, nagyon élvezetes olvasmány volt valamennyi. Amint lesz egy nyugodt napom (de szép is lenne:p) azonnal felrakom én is kis falum bemutatását.
    Most viszont megyek regenerálódni, mert ugyan a doktor azt mondta, hogy nem kellek holnap, de hát ő már annyi mindent mondott....
    Bocsi hogy most kevés vagyok a topikban, mint mackó sajtban a brummogás, de bízok benne, hogy lesznek még nyugis napjaim.
    Igimester! Jó hogy előkerültél, gyere gyakrabban.
    Méhecske-Ildikó Üdvözöllek a csapatban. gyere bátran, kapcsolódj be a beszélgetéseinkbe. mindig örülünk az új tagoknak.
    Legyen kellemes estétek: lujza

2. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Péter! Köszi, hogy végig mentünk a kedvenc utcádon, és még fagyiztunk is.....
    Milyen igazad van a "Török" örökségről! Sokat tanultunk tőlük.

Kint Alaszkában az egyik taxisunk Török volt! Amikor megtudta, hogy magyarok vagyunk fülig érő szájjal kezdett oroszul beszélni, majd még Attilát is emlegette! Hatalmas fazon volt. (csak 12 nyelven beszélt...jelenleg japánul tanult) A nyelvekből szerzett eddig diplomát, és mellette taxizik...

Jucus! Remélem hamarosan személyesen is tanulmányozhatod azt amit megírtam.......

És kétségem sincs afelől, hogy Te is tökéletes vendéglátó vagy!

Erzsike! Az esőben való kapálás nagyon hasznos mert azonnal a gyökerekhez megy a nedvesség, és gyorsabban nő majd a növényed. Már én is kapirgáltam szemerkélő esőben...... jó is volt akkor a termés...

Hát olvasom az új híreket....... már megint a zsebbe kell nyúlni, hogy valami sikerünk legyen... na akkor hajrá

Érdről is jöhet a folytatás.....milyen jó ez "az ismerd meg hazádat" írás...

Péter jó ötlet volt.....

Jó pihenést Jutus

3. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Akkor egy rövid bemutatkozás: Ildikó vagyok, (de Lidi a becenevem) 54. évemet töltöm ez év november 20. Győrben születtem, és itt is élek. A férjemmel a hét végén ünnepeltük a 32. házassági évfordulónkat. Van két fiam, akik már kirepültek, így a párommal kergetjük egymást egy 3 szobás Győri panellakásban. (hát van amikor még utol is ér :))
    Remélem sokáig fogok tudni veletek játszani!
    Mindenkit üdvözlök: Lidi

sutimami57, Jucusfalva, mami6247 és 2 más kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv a házunk táján!

----------------------------------------------------------------------------
    Költői kérdés: [​IMG]
    Szerintetek hogy lehet az, hogy a bazsarózsa az első 14 körben adott négy bónuszt, azóta már 45 kört indítottam és egyet sem ad, semilyent.
    Ez csak egy öt órás növény és nincs is különleges bónusza, csak éréscsökkentő...

Utoljára szerkesztett: 25.6.15
  5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Lidi érezd jól magad a nyugiházban !! Gondolom Te még nem vagy nyugdíjas , túl fiatal vagy !! Felénk most is borús Őszi idő van !! Tegnap visszakapcsoltuk a fűtést !!Ma 8-órától 16-óráig áramszünet lesz , szerencse , hogy nincs event !! Hoztam a forró kávét , de a kandallót is beüzemeltem , jó melegben tudtok kávézni !!

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Biborka, de jól tetted, hogy megraktad a kandallót, igen csak jól esik a meleg.Tegnap áramszünet volt, javitgattak valamit az oszlopokon.Igy aztán mi is kiröppentünk, mert a hideg lakásban nem esik jól még a főzés sem.Újra és újra csak azt mondom, hogy neheztelek a "nyár" cimű évszakra, de nincs mit tenni várakozni kell, hátha meglátogat újra.

Igazán kellemes sétákat tettem a környező települések lakóival, amikor bemutattátok, hogy merre is és hol élitek napjaitokat.Jó bepillantani a városotok nevezetességeibe,kicsit beszippantani az ottani friss levegőt,együtt meglátogatni a nevezetességeket is.Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta velünk ezt az élményt!!
    Erzsike, még hogy mi adjunk választ a kérdésedre?Sajnos, nincs módomban, én is a sóskán dolgozom, hátha egszer majd megadja magát.
    Jelenleg nagy gondok vannak itt Alsódughagymafalván, mert sok a hiányom a gazdaságban.Sokszor beneveztem, mit sokszor, mindig beneveztem a külömböző felhivások által genereált versenyekbe, és igy aztán jócskán elmaradtam a saját gazdaságomban a termeléseimmel.Ha kellett valami állat, nosza kihajtottam őket a dúsan termő legelőkre, aztán olyan hamar elfogyott a legelő adta eleség.Akkor vissza tereltem a paktába őket, hogy a hiányokat pótoljam, Közben aztán a vevőim is be be tértek, hogy szépen hozó tapasztalatpontokkal kápráztassanak el.S megint mi volt az eredmény e? Pont még csak lett, ám a munició elfogyott.Igy aztán a bugyellárist is ki ki kellett nyitogatnom, és a piacon a gazdákat meglátogatnom.
    Szóval nem azért mondom mind ezt, mert a barátnőm itt ül a nyakamon, hanem azért, mert.........szóval mert más nem jut az eszembe....
    Kedves Lidi,Méhecske...
    jót mosolyogtam, amikor olvasom, hogy kergetősdit játszotok a pároddal.A hideg teszi vagy ilyen játékosok vagytok?Jó csak vicceltem , érezd jól magadat és játszál sokáig a mi kedvenc játékunkal....
    Tudod, nekem is volt egy barátnőm a Lidi, de szerencsére vagy nem szerencsére megharagudott rám, igy aztán nem tudok róla irni.Az az igazság, hogy már nem is emlékszem a harag okára, de amikor hazaérkezett a földköröli útjáról, azóta megváltozott.Na de mindegy is......

Ha van módotok akkor mosolyogjatok, mert az nem kerül semmibe...

Utoljára szerkesztett: 26.6.15
  7. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap János és Pál.
    A János bibliai eredetű férfinév, a héberYohhanan névből, illetve ennek latin Johannus formájából származik, alakfejlődése: Joannes → Joanes → Joános → János. Jelentése: Jahve megkegyelmezett. (Arany János költő)
    A Pál latin eredetű férfinév, a Paulusból származik, amelynek jelentése: kicsi. (Kadosa Pál zongoraművész-tanár, zeneszerző)

1977-ben ezen a napon volt Elvis Presley utolsó koncertje Indianapolisban, a Market Square Arenaban.
    1908-ban megszületett Salvador Allende chilei marxista elnök.
    1836-ban meghalt Rouget de Lisle francia műszaki tiszt, a Marseillaise szerzője.

Ma van 1987 óta a Kábítószer-ellenes Világnap.

Mint írtam is költői volt a kérdés, mert erre válasz nincs...
    Annak azért örülök, hogy ennek kapcsán meséltél egy kicsit az alsódughagymafalvai történésekről.
    A vevőket én is látogatom rendszeresen, de csak azokat szolgálom ki, akik 10 ezer felett osztják a pontokat.

8. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Szép napot mindenkinek!
    Nálunk gyönyörű, napos idő van, bár reggelente még kicsit hűvös! Eltaláltad Bíborka még nem vagyok nyugdíjas, és még pár évet biztos dolgoznom kell. Szeretem a munkámat, csak néha nagyon elfáradok. Egy kedves ismerősöm hívott meg ide játszani, remélem most már több időt tudok rá szakítani, és veletek is többet tudok beszélgetni. Remélem sok jó ismerősre teszek szert köztetek, ezért is ide írok, mert reméltem, hogy itt a saját korosztályomra találok!
    Lidi!

sutimami57, Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  9. mami6247

mami6247 Junior szaki

Szép napot mindenkinek [​IMG]
    [Légyszives mond el hogy csinálod hogy csak a tizezer feleti pontokat szolgálod ki??? Nálan nem is ad lehetöséget töbre csak 10 pontokra!!! Amiota az uj rendszer van azóta minden rosszab szerintem Én még a tanyaházból mikor kiszolgáltam a vevőket akkor már szép eredményeim voltak de ugylátszik visszafejlödtem???.

Mint írtam is költői volt a kérdés, mert erre válasz nincs...
    Annak azért örülök, hogy ennek kapcsán meséltél egy kicsit az alsódughagymafalvai történésekről.
    A vevőket én is látogatom rendszeresen, de csak azokat szolgálom ki, akik 10 ezer felett osztják a pontokat.[/QUOTE]

10. kpe59

Minden megrendelőmet a legmagasabb szintre fejlesztettem, így az ötös szinten van olyan is, hogy 20 ezer pont felett ad egy csomagért.
    Ha egy megrendelő az öt csomag közül egyben sem ad 10 ezer pontot, akkor azt a csomagját szolgálom ki, amiben a legkevesebbet adja, azért, hogy ne csökkenjen a szintje.

11. mami6247

mami6247 Junior szaki

De azt csak aranyért engedi fejleszteni ha jol láttam ????[​IMG]

12. kpe59

Azzal tudod fejleszteni, ha mindennap kiszolgálod őket, akkor szaporodik a mosoly pontjuk és egyre elégedettebbek lesznek.
    Aranyért új ajánlatokat adnak azonnal, egyébként meg 24 óra elteltével adnak új ajánlatot, amiből válogathatsz.

Csillagzafír, mami6247 és Jucusfalva kedveli ezt.
  13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kezdetben 1 megrendelője van mindenkinek, azonban ezek száma a farmon való előrehaladás közben folyamatosan növekszik. Ha egy megrendelőhöz elértük a megfelelő szintet, többé már nem fog eltűnni a tanyaházunkból.

A megrendelők 24 óránként változtatják az általuk kért termékek listáját, amit az adott vevőnél egy visszaszámláló órán nyomon követhetünk. Ha nem szeretnénk ezt az időt kivárni, farmaranyért lehetőségünk van azonnal új ajánlatot kérni, ha a kék plusz jelre kattintunk (megrendelő szintje × 2 FA).

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gazdakör-megrendelők.10904/

Jucusfalva kedveli ezt.
  14. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Az a jó ebben a játékban, hogy mindenki másképpen játszik.
    Én egy időben a szigeten akartam előre menni a banánok miatt és naponta kiszolgáltam Bari Marit.
    Most már ott sem sietek, mert hamar elfogyna minden. :p
    Jucuson 95-ös szinten vagyok, Bahamarámán 239.
    Dóricicán is megközelítem fentieket, majd megnézem.
    Megnéztem, 93-as és 226-os szint.
    Várom a délutánt, mert nagyon szeretem az eventeket
    - kívétel lesz a most induló titokfás, mert abból ránézésre három is hiányzik. :cry:
    Sok sikert! :D

Utoljára szerkesztett: 26.6.15
    sutimami57, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  15. mami6247

mami6247 Junior szaki

Köszi a választ Szerencsére Minden megrendelőm megvan de még csak nagyon alacsony szintes .Sokáig nem is tudtam hová tették a megrendelöket!!!Itt olvastam valakinél a hozászólásoknál hogy hol vannak !!

16. mami6247

mami6247 Junior szaki

[​IMG] Végre kész az ebéd ..Lecsó és túrógombóc Jó étvágyat mindenkinek .Megyek lepihenni kicsit -Ezek a frontok megviselnek

17. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    De nagyon szép idő van felénk!
    Ezerrel süt a nap, és itt a nyár, végre!
    Köszönöm a kávét Bíborka, igazán rám fért!
    Lidi, nagyon örülök, hogy ide találtál, mert így szépen növeled a dunántúli nyugisok létszámát.
    Majdhogynem szomszédok vagyunk, mert tőlünk Győr csak 29 km !
    Gyakran járok oda, igazán szép a városotok!
    Pjotr,
    Hajnalban, mikor haza értem, nem bírtam magammal, és mégis csak bekapcsoltam a gépet.
    Annyira kíváncsi voltam , hogyan folytatod Eger bemutatását, hogy muszáj volt elolvasnom!
    Hát fáradtság ide vagy oda, nem bántam meg, mert ámulatban ejtettél megint!
    Annyira lenyűgöző stílusban írtál, hogy valóságosnak éreztem a sétát, a fagyizást, a szép épületek bámulását!
    Igen jól sikerült Egert bemutatnod! Köszönöm a csodás képeket is, amivel kedveskedtél nekünk!
    Erzsike.
    Ahányszor az eszembe jutsz, mindig a kitartásodon ámulok, ahogy a növények nemesítésével foglalkozol.
    Nekem is megvannak a fontosabb bónuszok sok növénynél, de arra nem érzek késztetést, hogy mindent nemesítsek....;)
    Marika, Mami, Jucusfalva,
    Nektek is, és a többieknek is nagyon szép napot kívánok!
    Péntek van, és megint lesz két napom szabad.......hurrááááááááááááááááááááá
    csak a mait kell még túlélni........xD

Fatther, -Joe8-, Csillagzafír és 3 más kedveli ezt.
  18. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Ági aki még dolgozik, nagyon tud örülni a szabadnapoknak és ez jó. :D
    Aki már nyugdíjas, nem kell várnia a szabadnapot, de nem is tud annyira örülni neki.
    Vidám napot!
    :D

sutimami57, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó...
    Ma azt gondoltam, hogy szép napunk lesz, mert még a napocska is megmutatta magát.A füvet levágtuk, jól ki is melegedtem, de a napnak már se hire se hamva...
    Itt szembesültem azzal, hogy nem ma van László napja, hanem holnap.Ezzel együtt az összes László nevű ismerősömet szépen meg is köszöntöttem, de senki nem mondta, hogy nem ma van, hanem holnap.Igy legalább már biztosan nem fogom elfelejteni a köszöntést...

A spenót nemesitésem, igaz bónusz pontot azt nem adott, de kétszer hozott nekem szépen csengő pengőket, még pedig nem ám olyan apró pénz formájában, hanem 18760 szépen csengő pengőket.Nem is rossz ez kérem szépen...

Jucusom,
    Én bizony élvezem, meg szeretem is ezeket a szabad napokat.Amikor beszélgetek a barátaimmal, valahogy már nem vágyunk a munkaerő piacra.Igaz nagyon meg is változott sok minden, és egyébként is..... felettem elmentek az évek, élvezem még a hátralévőket, amint tudom.....
    BuktaÁgi,
    nem mondod, hogy felétek süt a napocska.Akkor nagyon kivételezett ez a Bársonyos. Jó is lenne már itt is érezni a melengető sugarakat, nem pedig folyamatosan a melengitő zoknit ....Hej ha egyszer majd megérkezik a nyár, akkor meg fújtathatunk a melegtől.
    Mami,
    most, hogy lepihentél, nem zavarlak, de ha felkelsz egy, két, na nem bánom három túró gombócért elküldenem a jó régi barátomat MZ/X-et. hogy navigálná el hozzám, ha véletlenül nálatok nem fogyna el...

Megyek, mert a kapa, meg a kasza már nagyon rakoncátlankodik...

Fatther, Jucusfalva, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  20. mami6247

mami6247 Junior szaki

Mami,
    most, hogy lepihentél, nem zavarlak, de ha felkelsz egy, két, na nem bánom három túró gombócért elküldenem a jó régi barátomat MZ/X-et. hogy navigálná el hozzám, ha véletlenül nálatok nem fogyna el...

Megyek, mert a kapa, meg a kasza már nagyon rakoncátlankodik...[/QUOTE]

Sajnos elfogyott a turógomboc . Van 2 nagy unokám akik szeretettel megették De legközelebb többet csinálok hogy jusson neked is Sajnos a napocska itt sem süt és még a szél is viharosan fuj!!!Ilyenkor sehogysem találom a helyem !!!:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.