Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nekem nincs, de tudom kitől lehet kölcsön kérni...

.Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Na igen, akkor helyesbítek: tehát van a tarsolyodban ilyen pofi is ;)
    Volt valami mondás, de nem tudom pontosan idézni. A lényege, hogy nem az az igazán okos aki mindent tud, hanem aki azt tudja, hogy mit honnan lehet megtudni. Hát valahogy így vagy te ezekkel a pofikkal :) Mindig tudod hova kell érte menni a legmegfelelőbbnek ;)
    Nagyon élvezem őket kivétel nélkül, de a kedvenceim akkor is a pici copfik maradnak [​IMG]

3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Erzsike ! segítsél már odaragadtam jobb oldalra, nem tudom középre hozni az aláírás képemet pedig máskor sikerült. Mindent ugyan úgy csinálok pedig. Ott középen van itt meg nem.

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Javaslom, egy későbbi időpontban próbáld középre rendezni az aláírásodat. Tapasztalatok szerint a középre rendezés akadozik.

5. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Reggel nem is mondtam!
    Reggel még internett kapcsolat sem volt. Még szerencse, hogy van a WIFi-s kütyüm, azzel sikerűlt üzemelnemm

Szia Emma! Mennyi kedves új társ! Jó a jégkockád!

Na megyek tovább főzicskézni....... Tatus/Jutus

6. stadler42

Köszönöm szépen, gondoltam hogy valami van, mert az elébb a régi fórum jött be.

7. kpe59

Munkások akciós áron:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/munkások-akciós-áron.11156/

Összeszedtem a szomszéd fájáról átpotyogott diót is. Úgy látom most duplája lesz, mint tavaly volt. Igaz, tavaly elfagyott ez is és az enyém is.
    Már napok óta lehet árulni a piacon a kakast, de nálam még egy satnya példányt se láttam, pedig szeretnék venni párat.

Utoljára szerkesztett: 12.9.14
  8. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Mindenkinek nagyon kellemes délutánt kívánok!

Marika!!!
    Nagyon boldog névnapot kívánok!!!![​IMG]

9. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Kedves Lujza, ne haragudj, de nem jól ismered Moha bácsit.
    Moha bácsi a törpe /hangja: Kőműves Sándor/ a magyar közrádió szolgálatában állt és mondta szebbnél szebb meséit gyereknek és felnőttnek egyaránt mindaddig, mig az okosok úgy döntöttek, hogy ezek a mesék már nem elég modernek, az akkori mai gyereknek már nem a manókról, tündérekről és az erdő állatairól kell mesélni, igy Moha bácsit érdemei eszmei elismerése, de anyagi támogatás nélkül nyugdijba küldték. Az akkor alig 150 éves törpe még alig volt középkorú, de sajnos utcára került, mert amig alkalmazásban állt, addig a gyerekek és felnőttek szivében lakott, de mivel nem tudtak róla a nyugdijazás után semmit, igy hajléktalanná vált és a feledés homályába veszett.
    Akkortájt olvastam egy apróhirdetést, hogy jóravaló törpe némi kerti munkáért szállást és ellátást kérne. A lehető leggyorsabban irtam a megadott cimre és postafordultával jött is a válasz, ajánlatomat Moha bácsi elfogadta és a következő nap már be is költözött a nagy kő alá. A barátságunk azóta egyre jobban elmélyült, pedig már a gyerekeim, akinek a beköltözés után továbbra is mesélt, már rég felnőttek, sőt az ő gyerekeik is, de törpe barátom még mindig nálunk él a nagy kő alatt és mondja csodás történeteit.
    A másik Moha, Páfrány barátja Moha bácsi felvidékre elszármazott unokaöccse. A Magas-Tátrában él, de mivel ő is vonzódott a mesékhez, szinészi pályára adta a fejét és már modernebb formában, a tv-ben szórakoztatta a kicsiket és nagyokat Páfrány társaságában.
    Hát ennyit Moha bácsi és az én történetemről.

Az éjszaka az ég összes felhője fatornyos kis falunk felett adta ki terhét, mert akkora felhőszakadás, nem is egy, hanem jó néhány kis megszakitásokkal űzte el álmunkat. Most már nem esik, csak szemerkél.

Most megyek, mert a munkásaim még meggondolják magukat és faképnél hagynak és akkor nyomkodhatom az egeret, mint süket az ólajtót.

Majd még bekukkantok Ági

10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nagyon aranyos vagy! Körbe is néztem, de ennyi gyönyörűség közül most meg nem tudok választani. Úgyhogy még egy kicsit válogatok.

11. .Emama.

Tedd azt! :) Nem szaladnak el se a képek, se én ;) Csak a mezsgyehatáron kell átsétálnod a szomszéd faluba, ott mindig megtalálsz :)

12. kpe59

Azon gondolkodtam, hogy milyen érdekes változásokat hozott ez az új fórum...
    Ugyanazok a gazdák írtak a régi fórumra is, mint az újra, mégis mintha most itt-ott eltűntek volna a kerítések...
    Vagy csak egy kis bátorítás kellett mindenkinek...??? (Köszi Zsémbi!)

.Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

Éppen erről (is) szoktunk beszélgetni Zsémbivel :) Ő volt az úttőrője ennek, de szerencsére most már egyre több követője akad. Jó változás ez szerintem is, színesebb lesz/lehet minden topik, ha új arcok is be-betoppannak, ugyanakkor az ember tudja, hogy van egy "otthona" is, ahol már minden nyűgét, baját ismerik és azzal együtt is elfogadják.
    Milyen sok rossz előrejelzés volt az új fórumra és szerintem nagyon sok pozitívum van a régihez képest. Jórészt csak hozzáállás kérdése..........;):)

14. kpe59

Én kíváncsian vártam az újat, de alapjaiban nem változott semmi, csak néhány topic máshova került, néhány megszűnt, de lett helyette más...
    Nekem az tetszik a legjobban, hogy a "Központ" és a "Minden, ami Farmerama" így elkülönült és oda nem lehet csak a modiknak írni, így minden hír és újdonság rögtön szembe tűnik.

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Valóban könnyebb át-átnézni egy másik topicba. Eddig olyan merev volt minden.
    Most kezdett el cseperegni az eső itt...bár a képen még nem látszik...http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1410525036.jpg
    Hűl a levegő is, már csak 20 fok van...:)
    Visszaveszem a hosszúnadrágot és cipőt is húzok, mert eddig szandálban és rövidnadrágban voltam..:) Pont úgy, mint a fórumtalin..:)

16. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép délutánt mindenkinek !! Még nem olvastam el amit írtatok , lányoméknál festés van , kicsit besegítettünk !! Vacak időt fogtak ki !! Most is esik az eső !!

-elzemari- és ha van még közöttünk több Mária is !! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK !! SOK

SZERETETTEL !!

17. kpe59

Szerintem nem a fórum volt merev, hanem mi...[​IMG] A régi fórumban is szabadon oda írhattunk, ahova akartunk...

.Emama. kedveli ezt.
  18. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Kicsit későn kezdtem a farmfórum-napot, de tőlünk (jóval) nyugatabbra végül is még csak most van reggel...;) Arról nem is beszélve, hogy én bár csak alkalomszerűen fogyasztok kávét, akkpr viszont annál nagyobb élvezettel, és ha úgy adódik, akkor ezt minden fenntartás nélkül akár lefekvés előttre is kész vagyok időzíteni...;)
    Szóval köszönöm a jóltartás a kávéval, és külön gratula a szervírozás show jellegéhez! Nehezen tudtam dönteni, hogy tejjel vagy tej nélkül, így inkább a sorsra bízva megpróbáltam középre aláállni, de hát ekkora kalappal a fejemen meg fűszállal a számban elég nagy arányú volt a járulékos veszteség. Mindenesetre, amennyire ezt inhalációs mintavételi módszerrel meg lehet állapítani, maga a nedű is fölnőtt a show színvonalához (arról nem is beszélve, hogy brit tudósok nyilván bebizonyították már, hogy külsőleg fogyasztva a dús arcszőrzetnek is jót tesz, szóval mindenképp jól jártam)...
    ;)
    TOVÁBBI DOLGOS FARM-DÉLUTÁNT MINDENKINEK!

Magdusnéne kedveli ezt.
  19. kpe59

Az utolsó gazmagok a földben vannak, hat óra múlva kész lesz az összes növény. Utána már csak a sütikre kell várni, közben összekapkodom a hiányzó képregény lapokat is.

20. stadler42

Valóban nálunk is nagyon hűl a levegő lefelé, be kellett csukni az erkély ajtót mert fáztam, Meg reggel a papa nagyon szép szilvát hozott a piacról, azt el raktuk és ahogy dunsztoltuk jó be melegített. Kár lett volna azt a jó kis meleget ki engedni., a lakásból. Biborka pont most akartalak keresni, meg Ildikót is merre vagytok el vagytok veszve. De látom már te meg is érkeztél. Lujza a tesód is jött egy darabig, de le maradt. Örülök a mókuska meg gyógyult, és újra élvezi a szabadságát. Jolanda most én jártam úgy mint te, odaragadtam a jobb oldalra és onnét sehová nem birok menni. A módi azt írta próbálgassam, mert náluk van a hiba. Hoztam nektek egy kis finomságot, érdemes bejönni.

[​IMG] Nagyon finom!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.