Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Csak beugrottam szép napot kívánni, mielőtt indulok az állatkertbe.
    Vigyázzatok magatokra, mert cudar meleg van!
    Kellemes pihenést a hűs szobában !!

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ági, az egyik ismerősöm ezt a Jurassic Park-kal szokta összefüggésbe hozni....

Utoljára szerkesztett: 7.7.15
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jucusfalva kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Fatther!
    nagyon kedves vagy, hogy hoztál szép verset is...
    A lájkolás mint olyan kifejezésnél nekem a csumpuluk betonozása tetszett nagyon...s ráadásul, miközben keverték a lájkot, ..illetve bocsánat a betont,vagy mégis a lájkot...most aztán jól össze is keveredtem lájkilag és betonozásilag...

Erzsike,nemesités,
    újra belevágtam , most a spenót nemesitésébe.Igy aztán van mire várni újra, hogy megadja magát...

Jucus,el is hiszem, hogy szimpatikus, amikor a himek végzik a költés munkáját, de nincsenek sokan....

Phűűűű, de meleg van!!!Jó lenne......[​IMG]

5. kpe59

Eddig a hosszútól haladtam a rövidek felé, most megfordítottam a sorrendet.
    A gyöngyvirágnak van a harmadik ablakban még két bónusza, amiért pakolom az üvegházat. Nem nagyon hajlik a dologra, pedig már a hatodik 1.100 magos ablak megy...

Fatther, Csillagzafír, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nálam is beindult az élet. Én egyedül intéztem mindent, meg vásároltam, egész nap üton voltam. Aztán szedtük a ringlót, meg gazoltam........nem volt unalmas a nap. Holnap reggel megyek még, aztán csak sütöm a sütiket, meg főzök, meg egyik lábam itt, a másik már ott Pagonyban!! :D :D Ja, közben meg fél úton is leszek..:) :)

Fatther, .sutimami., Csillagzafír és 3 más kedveli ezt.
  7. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Süti Te hol erre szaladsz - hol arra, azért remélem utol érünk valahol. :p
    Nagyon meleg volt itt is ma, a dinnye sem lett tökéletes amit vettem, :(majd a következő. :)
    Szép álmokat! :sleepy:

8. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép reggelt!!!
    Ma én is ide értem, hogy Marikának!!!!!! itt is Nagyon Boldog Születésnapot kívánjak !!!!
    Na most megint bénázok, mert nem tudok visszaállitani, a normál betűtipust. Én tegnap nagyon korán learattam, azaz elvégeztem teendőket a farmokon és utána ki is kapcsoltam a gépet, hogy még az se melegitsen. Nagyon nehezen viselem ezt a meleget, de talán már ma véget.Nagy örömömre nekem is lett a titokzatos rakományokból, textil üzemem, kacsacsörű, illatszergyár, amit nagyon szerettem volna, persze nem egy farmon. Legyen nagyon szép napotok, és hajrá a lúdtenyésztéshez.

Fatther, Csillagzafír, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  9. András

András Kivételes tehetség

Kukuriku! Szép reggelt.

Marcsi! Boldog születés napot kívánok Neked. Akkor Te most lettél 35? éves?

Süti! és többiek! Fürdőruhát hozzatok, estére meg nemárt egy melegebb ruha....Bár eddig nem kellett. De a pusztaság közepén előfordul, hogy hűvösebb az idő. Szombatra már "csak" 30 fok lesz.

De van árnyék, hűvös ház....

Ha nem ér ide a vihar, amit jósolnak, akkor mi már ma indulunk a Pagonyba....

Jöhet a pakolás.....

Kellemes napot mindenkinek. Hagytam kávét a később jövőknek is....

Tatus

-Joe8-, Fatther, .sutimami. és 3 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Megint rohanok...de azért utol értek ám, szombaton a talin ott leszek!!!

Marika! nagyon sok boldogságot kívánok Neked, csodaszép szülinapot! [​IMG]

Na, itt megint valami galiba van...de futok..:)

Fatther, .sutimami., Csillagzafír és 2 más kedveli ezt.
  11. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Vigyázzatok magatokra , ma csúcsot dönt a hőség !!

MARIKA !! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK !!

12. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    Már ezért érdemes volt megszületnem, hogy egy kicsit megélénkült a nyugdijasház.
    Vica,
    jól elárultad, hogy én ma mit tettem, hogy a világra kandikáltam jó pár évvel ezelőtt.
    Jutus,
    a harmincötöt majd jövőre érem el!!
    Biborka,
    nálam már tegnap csúcsdöntögetés volt, ami a meleget illeti.Sebaj, raktam el barack lekvárt az kárpótolt a melegért...
    Sutike,
    még nem próbáltad rohanás nélkül?Majd a Pagonyban lesz módod gyakorolni...Báááár ahogy ismerlek, majd ott is kitalálsz valami elfoglaltságot? Ugye nem!!Átadod magadat a pihenésnek...Megigéred??

Kedvesek vagytok, és nagyon szépen köszönöm a köszöntést....

Ó jaj, de mi ez a berregés, hát nem Kacsa Kata húzott el felettem és egy nagy molinót lebegtetett a Szél úrfival..................

13. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Marika

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

14. -elzemari-

Ágikám, nagyon szépen köszönöm...remélem nem lesz semmi bajom tőle....

Csillagzafír, sutimami57 és Jucusfalva kedveli ezt.
  15. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Ellák, férfinév Attila hun uralkodó fiának, Ileknek a nevéből származik, helytelen olvasatban. A név eredete bizonytalan, talán a germán Eicke, Eilke névből származik, és ekkor a jelentése tölgy. Ennél valószínűbb azonban, hogy török eredetű, és azonos tőről fakad a Jelek és Üllő nevekkel. Jelentése ez esetben uralkodó, kormányzó, király. (Attila hun uralkodó egyik fia)

1497-ben ezen a napon Vasco da Gama flottája útra kel India felé és 1834-ben Deák Ferenccel az élen az öt felkért tanú záradékkal, aláírással és pecséttel látja el, hitelesíti Kölcsey Ferenc Pozsonyban, 1834. május 25-én kelt végrendeletét.
    1869-ben megszületett Kandó Kálmán gépészmérnök, a villamos vasúti vontatás, a fázisváltó és más fontos találmányok atyja.
    1822-ben meghalt Percy Bysshe Shelley angol költő.

Ma van:
    Szent Tamás apostol ünnepe a keleti egyházban
    A Magyar Wikipédia napja (a Wikipédia magyar változata új verziójú programmal hu.wikipedia.org címen 2003. július 8-án történt elindításának emlékére)
    Nemzeti Emlékezés napja Írországban (angolul: National Day of Commemoration)
    Szent Aquila és Priszcilla (I. sz.) zsidó házaspár, keresztény tanítók emléknapja
    Szent Kilián (640 k.–689) ír püspök, „Frankföld apostolának” emléknapja
    Boldog III. Jenő (1080 k.–1153) pápa emléknapja

Nagyon remélem, hogy nem csak ezért...
    Ezt neked sütöttem: [​IMG] (Azért van rajta egy gyertya, mert eggyel több, mint tavaly...)
    Ezt pedig a vázádba hoztam...

Már napok óta figyelem, hogy valaki dézsmálja a még alig magzó napraforgó tányérokat. A felső széléről szedegeti ki a magokat.
    Ma reggel nagy vircsaftra néztem ki az ablakon, hát lebukott a kis tolvajbanda...
    Két tengelic és egy veréb próbálta elosztani a reggelijét. Némi vita után rájöttek, hogy jobb a békesség és egy tányérból csemegéztek szépen...
    Nem tudom így mennyi marad belőle télire a cinkéknek...?

Utoljára szerkesztett: 8.7.15
    Fatther, Csillagzafír, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  16. tavirana

tavirana Járnitanuló

Szép napot kívánok mindenkinek. A szülinaposnak Boldog szülinapot :D

Csillagzafír, -elzemari- és Jucusfalva kedveli ezt.
  17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Marika itt is nagyon Boldog Születésnapot kívánok és boldogságot az év többi napjára is! :music:

Csillagzafír, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  18. -elzemari-

A tortának módfelett örülök, hiszen tudod, hogy ez a gyengém...Köszönöm szépen...
    Ma reggel én egy kopácsolásra figyeltem fel, a kinti meggyfát illetően.Nagyon kopogtatta , remélem meg is találta, hogy vajon miért is ment tönkre..
    kedves vagy, köszönöm szépen...ilyen napok is vannak...
    Köszönöm szépen, ilyenkor jövök rá, hogy te jó ég, újra elment egy év, és milyen hamar...

19. kpe59

Ezt a gyengédet ismerem, azért hoztam ilyet, amiben annyi a krém, hogy még folyik is ki a szélén...
    Azt nem hiszem, hogy ki tudta deríteni, de azt igen, hogy tálaltak-e ma reggelit neki...

20. -elzemari-

Ó látod, én nem is néztem a szélét, mert mindjárt a szeletet kóstoltam meg...Hmmmm, ha láttad volna a.............szóval .nagyon jó volt.
    Még nem kopácsolt reggelente idáig, csak ma fedeztem fel először....Csak talált valamit..

.sutimami., Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.