Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!:D

Marika!
    Utólag is kívánok Neked Boldog születésnapot!:music:
    Remélem, kigyógyultál már a nyavajádból! Ha nem, akkor gyors gyógyulást kívánok!

Pjotr!
    Kívánom, hogy legyen malacod!;)

Babahalak!
    Sok szeretettel köszöntelek a Nyugiházban!

Ludak kivégzése szombaton megtörtént, feladat a végrehajtottak közé bekerült.

Mindhárom üveget feltöltöttem,ásványvizet is hoztam! Egészségetekre!:p

A szintlépőknek, eredményt elérőknek nagy gratulációm!

Legyen szép és kellemes hetetek!:)

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Jenő, férfinév az egyik magyar honfoglaló törzs nevéből származik, török eredetű, a jelentése: tanácsadó, bizalmas, miniszter. A 19. században a Jenő nevet (tévesen) a német Eugén névvel azonosították, s így ez az azonosítás maradt meg napjainkig. (Huszka Jenő zeneszerző)

1793-ban ezen a napon a saját fürdőszobájában leszúrják Jean-Paul Marat francia forradalmárt (gyilkosa Charlotte Corday).
    1944-ben megszületett Rubik Ernő magyar feltaláló, a bűvös kocka feltalálója.
    2013-ban meghalt Olvasztó Imre magyar gyerekszínész, az Indul a bakterház című film főszereplője.

Esik az eső, az udvari munkák ma nem haladnak. Ettől függetlenül azért gondolom unatkozni nem fogok... [​IMG]

sutimami57, Fatther, Csillagzafír és 3 más kedveli ezt.
  3. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Sajnos itt reggel szakadó esőre ébredtem. Bár van előnye mert nem kell locsolni...

Milyen szerencse, hogy a hétvégén jó idő volt!

Pjotr! Gratulálok a szintlépéshez... Képek! Biztos lesznek, mert készűlt jó pár..... Én ugyan csak a facére tudok feltenni, de a többiek -profik- biztos hoznak ide is.
    Szia Baba! Üdv köztünk! Érezd jól magad!

Pihentető napot mindenkinek!

sutimami57, sHaDoW_sOnG, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  4. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Borus az ég Budapest felett, :(de nem esik, remélem nem is fog.
    Marika jól vagy már? :)
    Vidám napot!:D

sutimami57, Csillagzafír és babahalak kedveli ezt.
  5. kpe59

Jucusfalva és babahalak kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Örömmel olvastam, hogy milyen remekül sikerült a találkozó.Persze egy pillanatnyi kétségem sem merült fel, hogy jól fogjátok magatokat érezni.Be is igazolódott.Jók ezek az együtt töltött idők, majd szivesen lehet rá emlékezni...

Dezső,
    nagyon kedves vagy, hogy olvastad, bizony megint elszállt felettem egy év, és bizony haladok kifelé már.Ám megragadok minden alkalmat amit ki lehet használni az időben...
    Olvastam egy nagyon jó mondást, most megosztom itt is..
    "Ha már nem tudsz nagyot ugrani, akkor mond azt, hogy hopp, és lépj fel a járdára."Na látod, én a hoppnál tartok...Hopp hopp...
    Jucus,
    köszönöm szépen jól vagyok, a bogyókat mind megettem, de a bulinak vége már, sajnos...
    Erzsike,
    a bűvös kocka, te jó ég, micsoda nagy világ körüli ismertségre tett szert.1974-ben kreálta meg Rubik Ernő, és azóta, nincs is olyan ember, aki nem hallott volna felőle, hogy mi is az és hogy is kell csűrni, csavarni, hogy kialakuljanak ez egyforma szinek..Én bevallom nagyon őszintén, még a boga életbe sem raktam ki egyszer sem.De nem adom fel...
    Kata,
    ha nem gond, nézd át a képeket, mert bizony sok feltöltésen nem látni semmit.Pedig kiváncsiak vagyunk rá...
    Jutus,
    ahogy olvasom, sokan vettek részt az általad szervezett találkozón.Láttam képeket is róla, csupa derűs és jókedvű ember képmása tükröződött, na és persze a vidámság.Biztosan mindenki szivesen fog vissza gondolni az ott eltöltött napokra, órákra...
    Elnézést, hogy elhoztam a Facebookról a képeket, mert ott már mindenki láthatja, igy most már mi is bepillantunk a az eltöltött napok adta vidámságba..
    Pjotr,
    csak ámulok, és bámulok, hogy egy újabb bannerral leptél meg minket.Látszik már, hogy ki a cica imádó...
    Hugi,
    nagy örömmel tölt el, hogy jól éreztétek magatokat, hiszen azért készült ez a találkozó.Jó együtt lenni, a tapasztalatokat is megosztani egymással, derűt és vidámságot vinni egymás életébe.

Felénk ma nem volt napsütés, de ha megkérdeznétek, akkor azt mondanám, hogy nem is bánom.Most nemrégen érkeztem haza a székesfővárosból, és az utazásomhoz egyáltalán nem hiányzott a napfény.Igy is olyan melegem volt, persze volt benne gy adag fojtott meleg is.Az ifjú Szél úrfi valahogy kötelességének érzi, hogy a faleveleket megmozgassa, és ide oda hajlitsa a faágait.Hááát tegye , ha ezt akarja...

Legyen szép és derűs a napotok...

Utoljára szerkesztett: 13.7.15
  7. kpe59

Amikor bejött a "kockaláz", 3,5 perc volt a rekordom. (Már nem tudom kirakni.)
    Köszönjük a képeket, tényleg látszik a jó hangulat.

8. -elzemari-

Akkor te nagyon ügyes vagy, hiszen ezzel nem mondok újat!!
    Remélem nem fognak megneheztelni, hogy elhoztam a képeket!!Ha a facén nyilvános, akkor...........

9. kpe59

Biztos nem. Majd hoznak ide is, csak még nem értek ide azok, akik tudnak feltenni.
    Addig legalább nem furdalja a kíváncsiság az oldalunkat...

10. -elzemari-

Ezt gondoltam én is, ...[​IMG]
    Feladtam a spenót nemesitését, mert a pajtában nincs egy levélnyi sem, és venni meg most igazán nem is akarok..Majd egyszer talán folytatom...
    Most inkább valamit kellene...[​IMG]

11. bubus57

bubus57 Járnitanuló

Sziasztok !

Én nem haragszom de ide nem tudtam elhozni ezért is köszönet neked Marika!
    Mi is csak szombat délelőtti órákban értünk oda és délután már jönnünk kellett vissza de jó volt találkozni a lányokkal.

12. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Küldenék át neked spenótot,de sajnos nem lehet:( Mi lett a sütés eredménye?Sós vagy édes?
    Lassan Rozimama is hazaér,remélem bekukkant és lejelentkezik:)

Jucusfalva, -elzemari-, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  13. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

....köszönöm a kedves fogadtatást és nagyon aranyosak vagytok, amit a képeken is látok!!!!!!
    képek- Tisza-tó...[​IMG],
    Hortobágy- [​IMG],[​IMG][​IMG],
    .........és őrzöm a nyájat: [​IMG], ez nagyban : http://kepkezelo.com/images/rpz08r0jfvq3fyvsijed.jpg............ez nehéz szülés volt:oops::sleepy:........ja és szalmát még haza is sikerült hoznom.......
    ........visszajöttem, Édesapám is Dezső volt,ez már nyerő nálam;)
    ........ez az új bajor ruhánk, http://kepkezelo.com/images/k8pbrl39fdnjt4801avs.jpg.....
    Marika- hogy kell képet beilleszteni????....pedig tudtam,csak elfelejtettem:eek:

14. -elzemari-

Szia Bubus,
    a lényeg a találkozás volt....
    Ó Pjotr, rám nem lehet számitani, mert a Papa meggyőzött, hogy inkább pihenjek, és majd délután elvisz fagyizni.Délelőtt a székesfővárosban voltam, és igy aztán hagytam magamat meggyőzni.Az itteni fagyi nem volt jó, majd a héten inkább elmegyünk a másik városba, mert ott, aztán nagyon finom a fagyi...
    Igen, most már valószinűleg nem sokára jön Rozika.....

A Rozika, biztosan fog jönni, de vajon hol vannak a bulizók???

Kata,
    mit is mondjak, igazán massziv szalma legényt kaptál magadnak.A beillesztés, amikor a képet áthozod, akkor balról a hetedik kis karimára kattintasz és bejön a lehetőség, hogy hová illesszed a másolt képedet...Remélem fog sikerülni...

15. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Egy rossz fagyitól kevesebb szörnyű dolog van...Én egyszer Veresegyházán a faluközpontban ettem isteni fagyit,érdemes meglátogatni!Hallottál a Gálfi-Stollár páros sikeréről?Nagyon örültem neki.....
    Na,mára gép kikapcs.Mindenkinek nyugodalmas jó éjt kívánok!!!!!

jolanda1948, Jucusfalva, -Joe8- és 3 más kedveli ezt.
  16. babahalak

.......majd holnap próbálkozom,mára én is befejezem!
    Szép álmokat!

Jucusfalva kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Igen hallottam és nagyon örültem a lányok sikerének...Csak igy tovább nekik...
    Jó pihenést, a holnapi viszontirásra....
    Kata, szép álmokat neked is rózsás csókokkal megtűzdelve...

18. babahalak

Jó reggelt!
    .......és nekiugrok a beillesztésnek......ja és ügyesen ki is léptem......,büszkeségünk Sóstó a nem is tudom hajnali-reggeli órákban,akkor még jártam a kezelésekre........mivel most már megy a beillesztés, visszateszem a képeket, az útvonalunk: Poroszló, Kisköre, Abádszalók, Hortobágy
    Poroszló 1,2.......Kisköre 1,2,3
    .......szeretett és gyönyörű városom és egy kis reggeli
    Remélem nem lett túl sok kép felrakva:eek:
    Legyen szép napotok!

Jucusfalva és Fatther kedveli ezt.
  19. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép reggelt!!!
    Olyan szomorú szívvel olvastam, hogy milyen jól sikerült a találkozó. Nagyon szerettem volna én is el menni, de sajnos nem sikerült most megoldanom. De talán majd legközelebb. Ahogy olvastam Jutus írását,szinte én is ott éreztem magam köztetek.
    Nálam is folyik a gaztalanítás, mert hiába van komfort földem ellepett gaz, mert nem tudtam a géphez jönni, tegnap reggel meghozták a tüzifát és egész nap talicskáztam a helyére, szerencsére itt még most nem esett az eső, sajnos itt nem találtam olyan embert aki behordta volna nekünk a fát, így hát magamnak kellett megoldani.
    Ki tudja nekem megmondani, hogy most reggel szintet léptem az írta, hogy ........narancssárga..... ez most mit jelent.??????

Sajnos a Rozikát megint nem sikerült elérnem, de majd megint próbálkozom, bár ha jól számoltam akkor holnap jár le a 3 hét.

Legyen nagyon szép napotok.

20. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Örs, régi magyar személynév, törzsnévből ered, talán a magyarokhoz csatlakozott három kabar törzs egyikének a nevéből. Ótörök eredetű, a jelentése férfi. (Szörényi Örs, Szörényi Levente fia, dzsesszdobos)

1789-ben ezen a napon Párizsban a Bastille elfoglalásával kitör a francia forradalom és 1956-ban átadják a Keleti-főcsatornát.
    1862-ben megszületett Gustav Klimt osztrák festőművész.
    2003-ban meghalt Janikovszky Éva, Kossuth-díjas író, költő.

A fahordás nekem is kinéz a héten...
    A "narancssárga" mi lehet, nem tudom. Lehet, hogy valami hibás szöveg. A szintlépéshez: [​IMG]
    Valamelyik nap én is úgy számoltam, hogy a héten már meg kell érkezni Rozimamának...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.