Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szép jó reggelt!

Itt hét ágra süt a nap! Megint jó az idő.
    Rozika valóban lassan hazaér és itt fog csevegni velünk....

Marcsi örülök, hogy jobban vagy...

Köszi, hogy hoztál át képeket, mert nekem még mindig nem megy itt a kép felrakás...

A többiek meg biztos pihenik az út fáradalmait.....

Kellemes napot Jutus

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A 91. szintre lépve a következő "gratulációs ablak" jelenik meg:

3. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Képeket ide én sem tudok feltenni, a Facebookra egyet feltettem, egy Kutyakaparósat, nagy sikere volt. :p
    Ez volt ott is az első alkalom, nem szoktam.
    Nézegetni itt képeket azt szeretek, Kata nagyon tetszenek amiket hoztál. :D
    Vidám napot! :D

4. ...encike...

...encike... Utánpótlás-írogató

Szia!!!!
    Köszönöm szépen, igen ez az ablak jelent meg, akkor most ez azt jelenti, hogyha ültetek tulipánokat, akkor narancssárga szinben jelenik meg ??????

Bocsi, most látom, hogy megint nem a nagy farmomon vagyok. Vica voltam

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A narancssárga tulipán a 91. szinttől ültethető növény. Vetőmagot a piacon, vagy a magtárban vásárolhatsz.

6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Valamikor event növény volt, ami játékban maradt. Ha akkor termeltél belőle pluszban, az most megjelenik a pajtádban. Ha nem, ezután már termelheted.

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Szeretem Klimt képeit, volt szerencsém egy párat megnézni, amikor Ausztriában jártam.Talán a legismertebb a Csók..
    Jutus,

A képekről......Nem tudom mi a különbség a facéra kitett és az ide elhozott képek között..Ám semmi gond, aki akarja ott is megnézheti...
    Kata,
    igy most már azért teljesen más, most már látni...
    Vica,
    a narancssárga az azt jelenti, hogy a Narancssárga tulipánt már te is ültetheted, ha veszel egy kis magot a piacon, vagy a kis piros kosaraddal vásárolsz belőle...
    Közben mig én kalapáltam a billentyűket, több helyről is megérkezett a tudnivaló...
    Petőfinek is nagy sikere volt azt már megmondhatom...

Legyen szép és tartalmas a napotok...

Utoljára szerkesztett: 14.7.15
  8. kpe59

Bécsben volt szerencsém a viasz másával találkozni...

babahalak, Jucusfalva és -elzemari- kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Ajaj, az is nagyon jó lehetett!!

16.03..
    Hol vagytok Gazdák? Nagyon úgy tünik, hogy ............
    16.50..

10. igimester

igimester Fórum-zöldfülű

11. kpe59

igimester! Nagy a kép, csak a linkjét tedd be...

Itt vagyok én, csak közben másfelé olvasok...

12. igimester

igimester Fórum-zöldfülű

13. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok.
    Olyan régen használtam a billentyűzetet, hogy keresgélnem kell a betűket!

Örülök, hogy legtöbben jól vagytok, átvészeltétek a nagy meleget és a vihart is kibírtátok. Annak nem örülök, hogy volt olyan társunk akinek igen komoly károkat okozott.

Elzemari-Marika!
    Jó volt olvasni, hogy a betegséget hamar legyőzted, nem jött túl jókor, de hát a betegség sosem jön jókor. Kár, hogy nem tudtál ott lenni a találkozón, biztos nagyon élvezted volna. A kerted gyönyörű, látszik a szeretetteljes gondozás. Jó lehet egy-egy fárasztó nap után ott üldögélni és gyönyörködni a munkádban. Annak is örülök, hogy az örökmozgó kedved sem csappant meg, jössz-méssz, élményeket gyűjtesz, akár egy-egy jó fagyi vagy halebéd erejéig. Ide ide hűségesen bejársz, tartod a frontot még akkor is, ha mi kevesebbet jövünk.

Az új tagokat én is üdvözlöm, idővel majd talán megismerjük egymást, bár én csak ritka madár vagyok.

kpe.-Erzsike!
    Téged meg csak csodállak, hogy még mindig nem untál rá a nemesítésre, továbbra is a magad makacs módján haladsz a farmon is előre, de ez meg is hozza a sikereket neked. Közben a saját "farmodat" is, mármint a valós kertedet, rendben tartod, ami már meghozza a gyümölcsét. (gondolok itt a sok borsóra és egyebekre amik már a mélyhűtőben várják sorsukat).
    Közben a varrodád is működik?. vagy azzal már kész is vagy?

Sajnálom, hogy Lujzáéknál megint rakoncátlankodnak a gépek, szeretem olvasni vidám írásait. Na meg az állatok megmentéséről adott híreket! Biztos az esküvői előkészületek is nagyon lefoglalják.

Rozika is jól vette a gyógytornát mint olvastam és remélem nemsokára olvashatom is a beszámolóját a kórházban töltött napokról. Bár azt jobb minél előbb elfelejteni, inkább a következő műtét időpontja az érdekes és akkor végre Ő is jöhet-mehet kedvére.

Sütikénk még mindig szalad-fut, kergeti a sok tennivaló! Remélem azért az elmúlt hétvégén pihent is egy kicsit az egyholdas Pagonyban.

Mint olvastam nagyon sikeres volt a találkozó, Gratulálok Jutus-Tatusnak, hogy ilyen jól megszervezte,levezényelte.

Marharépa. Ágikánkat én is nagyon hiányolom, de ha ideje engedi biztos benéz!

Bukta-Ági? Te nem mész szabadságra egy kicsit? Rád is rád férne egy kis kikapcsolódás!

Pjotr!
    Mindig örülök amikor téged is itt látlak, olvaslak! Te is biztos sokat dolgozol. Zagh hogy bírja a meleget, bár azt tudjuk, hogy a macskák szeretik, ha jó meleg van.

Akit nem szólítottam meg név szerint, ne haragudjanak, olvasom Őket is.

Mostanában nekem is rövidek a napok, naponta kétszer is megyek a lányokhoz. Már nem sokáig lesznek itthon, ki kell használnom az időt mert utána nagyon sok idő el fog telni mire újra megölelhetem őket. a kis Hercegnővel egyre jobb a kapcsolatom.Csak úgy nevet,amikor meglát a kapuban, vagy talán nem is nekem örül annyira? Nagy sikere van nála a járgányomnak. Ahogy beérek az udvarba már fúrja is fel magát, fogja a kormányt és "motorozik". Az udvarban szoktunk egy kicsit "kocsikázni", de már az anyja engedélyével kint az utcán is mentünk egy kicsit. Már odabújik hozzám, megölelget, puszit ad! Én meg elolvadok a gyönyörűségtől. És már mondja, hogy "Mamma"
    Én sajnos nem tudok képeket hozni róla, de ha valaki kíváncsi rá a facebukon van róla sok, Mia Messzinger a neve.

Közben született, egy kislányom, koromfekete, kicsi perzsa beütéssel és a Luca névre hallgat.
    Nagyon eleven, játékos, barátságos és az első pillanattól örökbe fogadtuk egymást. Úgy jön utánam, mintha valóban az anyja lennék. Csak még a karmaival nem tud bánni igazán és ha belefeledkezik a játékba bizony nyomokat hagy a kezemen. Talán már kitaláltátok, hogy ő egy cica! Jobban mondva egy kis ördögfióka! Nem győzöm leszedni a függönyről meg egyéb helyekről. Az biztos, hogy ott is kipókhálóz ahova én nem férek be. Most békésen itt ül mellettem. Nagyon érdekli a klaviatúra, na meg a telefon és a távirányítók, de azt már tudja, hogy számára ezek a dolgok tabuk. Úgy gondolom, hogy okos is mert hamar megjegyzi, ha valami miatt, rádörgök, elhúzom a kérdéses dologtól. Persze még sokat kell tanulnia, még mindent "levadászik", mindennel játszani akar. annak nem igazán örülök, hogy kislány, de ha megmarad, az első szülés után ivartalaníttatom és akkor nem lesz gond.
    Egyébként a Luca nevet ő választotta. Sorolgattam neki a neveket, de teljesen úgy viselkedett mintha süket lenne már-már kezdtem azt gondolni, hogy valóban süket, de nem is tudom hogyan jött a számra a Luca név, arra felkapta a fejét és rám nyávogott, (rém vékony éles hangja van, valahányszor hallatja a hangját, nevetnem kell) azóta is jön, ha hallja a nevét. Még én is meglepődtem. Nem lehetett túl jó helye mert szegénykém nagyon sovány és az ennivalót sem nagyon ismerte. első napokban csak a májast tudta megenni, vettem neki alutasakos macskaeledelt, de annyira keveset tudott enni, hogy négy alakalommal is elég volt neki. Persze most már megeszik egy felet egy evésre.
    Na de elég volt belőlem, legyen szép estétek és sok sikeretek a farmon, na és Valdemárnál, hisz most itt van!

Eszter

14. igimester

igimester Fórum-zöldfülű

Állandóan kiakad a képfeltöltő.
    de rajta vagyok az ügyön.
    elnézést. szerbusztok Lányok és Fiuk.

sutimami57, -Joe8-, sHaDoW_sOnG és 2 más kedveli ezt.
  15. kpe59

A vetés-aratás mellett kell valami mini event nekem, hogy ne legyen olyan unalmas...
    Nemesíteni sokáig lesz mit, mire minden növény összes bónusza kész lesz.
    A vv farmra lassan megint kell menni kapálni, jó idő volt a gazra.
    A varroda most takarékon működik. A nagy roham kész van.

babahalak, sutimami57, -Joe8- és 2 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Eszter,
    ha nem bánod, elhoztam egy pár képet erről a gyönyörű kislányról...
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=e19ca6c7ebf79e51866ba85f0a571309&oe=565C60BC
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=72e5b3755496cbadf247a12a3c16de27&oe=561A0545
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=e2340b1cff27aed978dbe0988aab7a1f&oe=5621A0C5
    Csak ámulok és bámulok, hogy már hogy megnőtt!!

Jucus..
    "Képeket ide én sem tudok feltenni, a Facebookra egyet feltettem, egy Kutyakaparósat, nagy sikere volt. "
    Én elhozom, és bemutatlak a nyugdijasháznak...http://kepfeltoltes.hu/150714/judit_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Nagyon köszönöm Marika, hogy segítettél. Puszi :D

18. -elzemari-

Igazán nagyon szivesen tettem...

19. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Nagyon köszönöm, hogy elhoztad ide a képeket!!!!
    A lányom az előbb hívott, hogy ki az a Z. Mari? Merthogy bejelölted ismerősnek a kicsit. Amikor elmondtam neki ki is vagy, örült Neked!
    Ugye nem vagyok elfogult, tényleg szép kislány? Ki gondolná, hogy még "csak" másfél éves?!Olyan nagynak tűnik!
    Még egyszer nagyon köszönöm és egyszer, ha már a lányomék nem lesznek itthon és Te is rá fogsz érni, meg kell, hogy tanuljam a képfelrakást! Ha segítesz?!

Eszter

Jucusfalva! Nagyon jó a kép rólad!! És ugye nem bántad meg, hogy egyedül is nekivágtál az útnak a találkozóra? Talán már máskor is elmész egyedül is, ha valahova szeretnél elmenni!

Eszter

Utoljára szerkesztett: 15.7.15
  20. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Köszönöm Eszter. :)
    A kicsi lány nagyon szép és tényleg azt hittem hogy már nagyobb. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.