Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Marika élvezettel olvastam mint mindég a szülinapodat , és a fotók !! Eszméletlenül tudod leírni a veled történt eseményeket !! A találkozó a Pagonyban biztosan Isteni volt , látva a fotókat !! Kicsit irigy is vagyok , hogy nekem nem jött össze !! Ma is nagyon meleg lesz !! Tudjátok sok folyadék !! Remélem Rozika is megérkezik hamarosan , ahogy számlom már eltelt a három hét !! Erzsike vigyázz ebben a melegben a kerítés festéssel , csak szép lassan !! Hoztam a reggeli ébresztőt !!

2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Sütike- nagyon jók a képek a társaságról nem is beszélve!Aranyosak vagytok így együtt........
    Marika- tegnap szinte veletek voltam,még az illatokat is éreztem!
    Legyen mindenkinek szép napja!

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Most reggel valahogy szégyenlősen elbújt a napocska, de valahogy nem is érzem a hiányát.Milyen érdekes, egész évben ezt a nevezetű évszakot várom,A Nyár, de nagyon, és tessék amikor meg végre megérkezik, kicsit sok.Hiába a nagyon meleg az nekem sokkkkk.
    Ráadásul szombaton az egyik ismrősöm unokájának lesz az esküvője, és nagyon szeretnék neki gratulálni, de mikor legyen mint fél háromkor.Igy aztán a legmelegebb időszakban, délben indulhatok neki a világnak...Na csak valahogy túlélem....
    Sutike,
    remek képeket hoztál, csupa derű és vidámság.Egyet nagyon sajnálok, hogy akkor nem készült csoportkép amikor még ott volt mindenki...

Utoljára szerkesztett: 16.7.15
  4. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Marcsi! Valóban jól csináltad a szülinapi kettecskét! Ezt így kell ünnepelni.

Erzsike! Rám is illetve ránk is ilyenek várnak.. de most az első lépés a ház belseje lesz.... vakolás, lambériázás, festés, burkolás...aztán a terasz.... újjá varázslása... zsalúk és sok egyéb festése..... csak legyen jó idő, mert valahova pakolni is kell....
    Kitartást neked ebben a melegben.

Biborka! Én is sajnálom, hogy nem jöttél. A lányoknak mutattam a Nyereményed! Én készűltem...:)

Ági! Nagyon jól megfogalmaztad, hogy mennyire olyanok voltunk mint amit gondoltál, elképzeltél.

Köszi....

Jucus volt a csúcs! Tündéri csajszi!

Süti! Szuper képeket hoztál! Annyira vissza adja azt a nyüzsgést, zsongást ami itt volt...

Tatusom is látom élvezte köztetek az előnyét!:D

Ő is nagyon megszeretett benneteket! Nagyon örült, hogy ilyen jól éreztétek magatokat.

És ami meglepett, hogy vasárnap amikor az utolsó csapatot kivittem a pályaudvarra, visszatérve már mosogatott!
    Itt ritkán mosogat, pedig Pesten ez a kedvence!:D:p Csak nem képeztétek tovább?

Na most megyek, mert be kell szaladnom a Kocséra, pár dolgot venni.. A nagy melegbe már nem akarok autóba ülni...

További szép napot.... Jutus

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Valter, germán eredetű férfinév, jelentése uralkodó, tevékeny + nép (vagy) sereg. (Walter Scott skót költő, regényíró)

1439-ben ezen a napon Angliában betiltják a csókolózást, hogy ezzel is megelőzzék a pestis terjedését, 1782-ben Bécsben bemutatják a Szöktetés a szerájból című Mozart-operát és 1969-ben az Apollo–11 űrhajó – fedélzetén Neil Armstronggal, Edwin Aldrinnal és Michael Collinsszal – közép-európai idő szerint 14.32 órakor elindul a Cape Kennedyről.
    1958-ban megszületett Michael Flatley ír–amerikai táncművész.
    1342-ben meghalt Károly Róbert magyar király.

Még csak az előkészítésnél tartok, festeni majd később fogom, akkor is csak hajnalban.

Belső festés is tervben van, az nem nagy munka, nagyon pakolni sem kell hozzá.

Jucusfalva, Csillagzafír és babahalak kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nálunk is meleg lesz, már érezhető a hatás..:) :)
    Én is mindig a nyarat várom, és most itt van! :D :D

Marika! Én is sajnálom, hogy nem készült csoport kép együtt, én akartam, beszéltünk is róla, de szét széledt a csapat...azért így ís jó, mert valahol mindenki meg lett örökítve..:D :D

Jutus! A párod is egy szuper jó fej, és mi is örültünk annak, hogy jól érezte magát közöttünk, igazi társasági ember...:) :)

A mosogatásért meg piros pont jár, puszival!!! :D
    Megyek tovább, a dolgaim nagy részét tegnap meg tudtam csinálni, így, most fogom a a porszívót, és táncot járok vele..:) :) Szép napot!

7. kpe59

8. -elzemari-

Halihóóó...
    Ó csak 630 arany a csomag??Lehet hogy akkor kettőt veszek???Na de a viccet félre, még Kacsacsőrűm sincsen nem hogy Jégmadaram, mert biztos vagyok benne, hogy az sem lesz. Csak azt nem tudom, hogy vajon miért is vagyok ilyen nagyon pesszimista, mert ha pozitivan állnék hozzá, hogy márpedig lesz, .....na akkor sem sikerül...

9. bubus57

bubus57 Járnitanuló

Sziasztok pajtások!

Nagyon örülök Sütike hogy elhoztad a taliról a képeket hűen tükrözik az örömteljes együttlétet.

Nem volt biztos az utolsó percig igazából hogy ott tudunk lenni hiába beszéltem le Jutussal,hiszen mi azon a héten Tapolcán nyaraltunk.
    Na de nem tudtam volna kihagyni meg már Iginek meg Muternak meg ígértem.Na irány Pest péntek reggel,szombaton kora reggel meg üdén frissen össze szedtem még a két társunkat és irány a tali.Nem tudtam sokáig maradni ezért késő délután irány vissza a két társunkkal kiket háztól házig vittünk.Na másnap vasárnap kora reggel vissza Siófok és onnan késő este haza.
    Na de összegségében megért minden fáradtságot hogy boldognak láttam muter(Edit) arcát hogy hosszú évek óta nem látta a társainkat meg na hát ez volt tőlünk az ajándéka hogy friss nyugdíjas lett.Na meg nem utolsó hogy kellemes napunk volt a pagonyban.

A nyaralásunk is szuperre sikeredett,de sajnos a munkahely szólította a párocskám,nehezen indult neki a héten de hogy ilyen önfeláldozó a drágám szombaton megint pancsolhat a Balcsiban hogy melyik részén még nem tudom de nem is ez a lényeg.

Vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben. Mindenkinek további szép napot.

10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kaptam egy kölcsön gépet, úgyhogy hamarosan jövök. Csak előbb lezavarunk egy csörtét a tesómmal, hogy mikor ki ül a géphez:D:D
    Most irány a farm, én meg hamarosan érkezem.

11. kpe59

Biztos meg tudtok egyezni valahogy... Csipikét is osszátok be, nehogy lemaradjon a farmja...!!!

12. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Én általában pozitívan állok, mégsem az jön, amit szeretnék..:D :D Azért csak próbálkozhatunk ám..:) :)
    Örülök, hogy jelentkeztél! További kellemes nyarat, jó lubickolást kívánok! :) :)
    Szia, Lujza! de jó, hogy itt vagy!!! Sikerült életre kelteni a gépet???
    Nagyon örülök, hogy nem kell hiányolni Téged sem!! :) :)

13. kpe59

14. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Bubus! további kellemes és élvezetes pihenést Nektek!

Lujzi! Mire való egy jó szomszéd, még gépet is ad kölcsön???:D
    Nagyon jó, hogy ideértetek. Csak arra vigyázzatok, hogy nehogy egymás "szájából" vegyétek el a szavakat! ;);)

Süti! András-Tatus- nagyon jól érezte magát köztetek... folyton érdeklődőtt, hogy tudok e már valamit, hogy ki, hogy érezte magát? (én maradtam a pagonyban, Ő dolgozik)
    Holnap már jön, és elújságolom, hogy mindenki jól érezte magát, aminek én is nagyon örülök....

Marcsi! Fel a fejjel..... az éjszaki borzalmak elültetve, és most körülnézek, hogy pár vakond túrásban nincs -e pár 100 arany. Aranyásás lesz a javából... (kár, hogy Alaszkából nem hoztam) Ha találok akkor kűldök mindenkinek pár marékkal...:D

Igen, igen, a találkozó létszáma folyton változott..... mire 11-ét írtunk már voltunk vagy 20-an.... (a kedves szomszédaimmal együtt)

Na ez volt a lényeg... Végre sokat beszélgettünk, és még jobban megismertük egymást, na és a férjeket is.

Örülök, hogy Kata férje és is itt volt!

Na megyek aranyat keresni, mert kell pár ezer a nyugis házba.....:D:D:p;);)

15. bubus57

bubus57 Járnitanuló

Lujza én is örülök hogy sikerült géphez jutnotok gondolom milyen átkozott rossz volt nélküle...

Kislányok köszönöm a hétvégi jó kívánságokat Nektek is kellemes hétvégét :)

16. -elzemari-

Szia Bubus,
    meglepődve láttam Editet is a találkozón, de régen is volt , amikor még a táblával jelentkezve jött.Már Ő is nyugdijas lett?...Játszik még a játékkal, aratni vetni, most már jobban ráér..
    Lujza,
    hiányoztál is a házból, hogy nem tudsz itt lenni közöttünk.Remélem a csörte simán ment végig....és megtudtatok egyezni, hogy ha a doki nem hiv, abszolút tied az elsőbbség.Vagy nem??

17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jutus! Nagyon szuper volt minden nálatok, nagyon jól éreztük magunkat, és örülök, hogy András is!!! Nagyon jó házigazdák voltatok, és sokáig meg marad ez a kellemes élmény!!! :) :)

Itthon vissza rázódtam...muszáj volt. Most ment ela barátnőm, le szedtük, meg fel...a szilvát, még megyek mosogatni.
    Unalomra semmi ok..:D :D

18. kpe59

Jucusfalva, sutimami57 és babahalak kedveli ezt.
  19. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

.........nem vagyok kisegítve, én nem szoktam hajnalig őrizni a kertet...........,de már nem is kell,mert a Tutenkármen kütyüt megszereztem, a többi vagy már meg van,vagy nekem nem kell........
    Sikeres ültetgetést és szép álmokat kívánok!

Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  20. kpe59

Én sem szoktam éjjel őrizni a birtokot, de délután háromtól este tízig egy-két kör belefér.
    Nekem pont annyi, hogy a tervemet teljesíteni tudom ezzel. Nekem jól jön... [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.