Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok!Nálunk is nagy széllel érkezett az idő, amiből lett egy 5 perces zuhé. aztán semmi. Illetve a 33 fok lehűlt 26 fokra. Mondtam is a tesómnak, hogy - Micsoda zima van ottkinn!!!!:D:D
    Holnapra nekem is készen lesz az event, sőt a tesómnak is!!!Még felröpi kellene, majd a hosszúérésüek tán besegítenek( vagy a BP, vagy az égiek....)
    Ma délelőtt elmentünk a lányommal menyecske ruhához való anyagot venni. kaptunk is pont olyant, amit megálmodott a lány, ráadásul 3000 forintból megusztuk egy olyan boltban, ahol maradék méteráru is van. Így is már egy vagyonban van ez a lány. Mondtam is neki, hogy szeptemberben férjhez mész, ha ott lesz a vőlegényed, ha nem... Ha nem lesz ott, akkor van itt az utcában egy lerobbant, alkesz, de jószándékú emberke, majd őt megkérjük, hogy vegye el.. Nem is értem, hogy miért, de nem lelkesedett az ötletért.:D
    Pjotr! Te mindig olyan ügyes vagy, nem is lepődtem meg, hogy már végeztél:)
    Remélem felétek is elér a hűsítő szellő. Legyetek jók: Lujza

2. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Valaki azt írta, hogy régen sokkal többen beszélgettetek itt.
    Nem tudom, hogy mennyi a több, de én hét oldalt olvastam vissza, az nem kevés. :p
    Pár napja valóban nem jártam erre, gépközelben sem igen voltam.
    Gratulálok akik már végeztek az eventtel, ma is csak fél öt után értem haza, még nagyon sok hiányzik a rózsából is.
    A felröpikről jobb ha szót sem ejtek, nagyon nem akarnak röpködni. :( Még van elég idő, biztos sikerül befejeznem.
    Teljesen képben vagyok, nem írok egyenként, mert holnapig tartana.
    Szép estét, holnap nyugis napom lesz, majd benézek. :)

3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Már hogyne küldenék! Ez a másik kedvenc, imádom!
    http://www.nosalty.hu/files/imagecache/recept-v/recept_kepek/199464_191488_vajaspogacsa670a.jpg
    Szegény mamáink, én sem tudom, mit szólnának ehhez a sivatagi hőséghez. Hozzánk is ide ért a vihar. Mikor végre rá érek egy kicsit farmozni, meg netezni, akkor kell kikapcsolni a gépet..:D
    Gratulálok! A rózsákat most aratom, remélem, elég lesz, de röpi még nagyon sok kell.
    Neked is gratulálok, nálunk esett szépen. :)
    Nagyon ügyesek vagytok! nekem még rengeteg üveg kell....fogy a pogácsa szépen..:) :)
    Ejnye, Lujza, hát mért nem lelkesedett ez a lány????? Én értem, mert ismervén a majdnemvődet, a világon csak egy ilyen pasi van, és az ővé!!!!:D :D

4. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép estét.
    Végre besimult az ég és már egy órája esik, szépen csendesen. A hőmérséklet is csökkent 25 fokra.
    Lujza kétlem hogy az a fiatalember nem jelenik meg az esküvőn, de ha mégsem a lányt férjhez kell adni.
    Sietnem kellett az eventtel, mert holnap hozzák Gyurkót, és megígértem neki nem sokat fogok aratni.
    Az event befejezéséig még rengeteg idő van. Akár most is neki lehet kezdeni.

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Jól tetted, legalább nincs rá gondod! Én is be fejeztem volna, ha nem hiányozna még a sok üvegem! :D :D :D

6. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép estét mindenkinek!

Képzeljétek, akkora eső volt nálunk, hogy elmondani sem merem!
    Végre, lehűlt a levegő, és elviselhetővé vált a lakás!
    Talán ma már aludni is tudok, mert az elmúlt napokban alvás helyett csak a forgolódás ment!
    De nem panaszkodom, mert másoknak is melegük volt.
    És mai, kiadós eső, hát az maga a gyönyörűség!
    Pjotr,
    Nagyon ügyes vagy, hogy már végeztél is!! Áruld már el, hogy csinálod, hogy mostanában Te vagy az első?
    Hugi!
    Látom, tartod a szavad a Gyurkónak, és nagyon siettél! Majd nyújtsd le a létrát, hogy reggel könnyedén felmehessek hozzátok a felhőre...
    Aztán ott el kávézgatunk Pjotral. hármasban!xD

Kívánok mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, és szép álmokat!!!!

7. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Nagyon jó idő lett reggelre:) Ez tetszik!
    B.Ági,kérdésedre válaszolva,hogy csinálom:Hogy,hogy?Hát jó gyorsan!xD Szeretem visszaállítani a farmot minél hamarabb a rendes kerékvágásba;)
    Jucus,merre jártál,ahol az internet sem jár?
    Sok felröppenőt és kellemes napot kívánok!

8. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Jó reggelt.

Nálunk is kellemes hűvös idő lett, eső is esett, és hatalmas szél. Az összes virágom fekszik.
    A ház összes ablaka tárva. Remélem még hűl mire jön újra a meleg.
    Jucus nincs rendben a neted?
    B Ági legalább kipihenheted magad. Létra a paszulynak támasztva, mindenkit szeretettel várunk.
    Süti nem kell neked mondani, ilyenkor a hosszú érésű a legjobb. Én hagymát ültettem megszórva szuper trágyával. 2x2 földbe.
    Ha nem jönne a Gyurkó, nem siettem volna ennyire.
    Pjotr én is visszaállítottam a szokásos rendet a farmon, pótolom a hiányokat. Jelenleg az összes nyulamat ki kellett tenni, mer csak 15 maradt.
    Mindenkinek szép napot.

9. pjotrovov

Itt is szép csendesen esik.Nagyon kellemes idő van:) Nálam is a nyulaké a főszerep,mivel 11 darab maradtxD

10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Felvettem a mentőmellényt, hogy ha mászom a babszáron, márpedig most felmászom, a Szél úrfi ne nagyon tépázzon meg.Ha mégis, ott a védőmellény...Kerestem a Rozika repülő szőnyegét, de valahogy nagyon elraktam, vagy vissza röppent a gazdához, de kénytelen vagyok a kézi erőt igénybe venni...Nagyon jól jön Hugi létrája, mert a szabadon mászás, már nagyon távol áll tőlem...
    Jucus efbiáj lefújva, hogy jelentkeztél...

Tegnap nagyon jó kis eső kerekedett ki a sok dörgésből, szélből.Még locsolni sem kell ma.A hőmérséklet nagyon kellemesen alakult, végre.
    További jó játékot kivánok!

11. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép vasárnapot mindenkinek !! Nagy nagy gratuláció azoknak akik már a babszáron csücsülnek !! Nálam még ez nagyon soká lesz , főleg úgy , hogy tegnap 200- barátságsütit kevertettem a malomban , így alig maradt pár italom !! Gondoltam rá , hogy be kellene iratkoznom az első osztályba , ezek szerint a számolással igencsak hadilábon állok !! A sárga rózsák már a raktárban csücsülnek !! Szerintetek állatokat rakjak ki , vagy hosszú érésűvel rakjam tele a földeket ? Felénk az éjszaka ismét volt nagy dirr durr , de eső egyáltalán nem esett . Nagyon meleg van , egész éjszaka ment a légkondi , így legalább tudtunk aludni , ha tüzelőre nem kell költeni , de az áramszámla igencsak vaskos lesz !! Ez van , ezt kell szeretni !!

12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép jó reggelt !

Nagyon kellemes időre ébredtem, jó volna így maradna egész nap. Hugi köszi a létrát, de sajnos én még nem tudok rajta mászni, így a [​IMG] kellett segítségül hívni. A lakásban már a papa tevékenykedik. a kávét is le főzte amiből nektek is hoztam. További szép napot mindenkinek. Biborka csak a hosszú érésűeket rakjad ki, had jöjjenek azok a flaskák.

13. pjotrovov

Üdv!
    Csak gyorsan visszanéztem elújságolni,hogy a Bahán elértem a 248. szintet:) Igaz, a nevem nem változik.Ahogy látom,sámánként fogok megöregednixD
    Mari,ebben a jó időben nem csatangoltok egyet?
    Bíborka,szerintem is hosszút ültess,az jól adja...
    Rozimama,köszi a kávét!
    Most el, ebédfőzés következik.Kelkáposzta főzelék és fasírozott lesz8)

14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Anna és Anikó.
    Az Anna női név közvetlenül a héberből átvett név, héber formája Channá, Hanná (חַנָּה). Jelentése: kegyelem, könyörület, báj, kecsesség, kedvesség. A héberben jövevény, a kánaáni Anat istennő nevén keresztül a hettita Hannahannah anyaistennőre vezethethető vissza, a föld és termékenység istennőjére. (ḫannaš = „anya”, ḫannaḫannaš = nagyanya) (Boleyn Anna angol királyné, VIII. Henrik angol király második felesége)
    Az Anikó női név az Anna erdélyi magyar becenevéből ered. (Ungár Anikó bűvész, előadóművész)

1971-ben ezen a napon elindul az Apollo–15 holdexpedíció.
    1856-ban megszületett George Bernard Shaw ír származású angol író, Nobel-díjas és 1943-ban Mick Jagger angol rockénekes, a The Rolling Stones tagja.
    1952-ben meghalt Eva Perón („Evita”, szül. Eva Duarte), Juan Domingo Perón argentin elnök felesége.

Erre az ebédre beneveznék, ha lehet... [​IMG]

Olyan sokan vagytok már ott a magasban [​IMG] a felhőn, hogy meg se tudom számolni...
    Igyekszem én is, de még néhány [​IMG] állja az utamat.

15. pjotrovov

Természetesen lehet!11:50-kor nyithatod az ablakot!:) Hamar meglesz az a pár darab8)

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem is kell nyitni, mert reggel óta nyitva [​IMG] van minden, csak arra figyelj, hogy ne a szúnyoghálóst célozd meg.
    Az a pár még pár 100 db ám, de rajta vagyok az ügyön. Ma reggel 175 repült, alig győztem elkapkodni... [​IMG]

17. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép vasárnapot Mindenkinek!
    Hugi
    Sajnálom a gyönyörű virágaidat

A hatalmas eső után, ma is felhős, és kellemesen hűvös az idő!
    Rozika
    Köszi a kávét!
    Pjotr,
    Gratulálok a Bahás teljesítményedért.... de kösd fel a gatyeszt, mert ha beérlek....akkor.......le sem írom, mi lesz...xD
    Lujzám
    Még most is nevetek az írásodon....imádom a humorodat!
    Marika
    Ugye milyen jó a kilátás itt fenn?
    Erzsike
    Kösz a sok érdekességet...meg is mosolyogtam....a mai névnapot, és annak jelentését...
    Boldogult anyósom volt Anna....és bizony, igencsak távol állt a neve jelentésétől......;)
    De azért , én elvoltam vele...és a mai napig jó szívvel gondolok rá....
    Bíborka, Jucusfalva, Sütike, és a Többiek
    Jó eventezést, és nagyon kellemes hűvös vasárnapot![​IMG]

18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ó Pjotr, most élvezem, hogy egy kicsit kimehetek a kertbe az elszáradt virágokat lemetszem, a gazokat kihúzgálom, el voltunk újságért meg dinnyéért, és ebéd után végre kiülhetünk a teraszra és ott fogom az ebéd utáni sajtot olvasni..A sámánságot ne bánd, vagyunk igy vele egy jó páran.Én is most sokkal jobban haladok, mint korábban, és csak az újabb tizennegyedik sámáni rang amit elérhetek.
    íno persze kétszáz után értendő...Sebaj, még van mire költenem az aranybanánokat...
    Igen Ági, már én is megszokom ezt a magaslati levegőt, bááár ami azt illeti, a feljövetel nem mindig zökkenő mentes.Ma is a Szél úrfi kicsit beleszólt és inogtam egy kicsit de a lényeg, hogy fenn vagyok...

19. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Az ólakat 2-este raktam ki, hogy kétszer legyen meglepetésem. Az este elfelejtettem, most reggel raktam ki. Ebéd után bontogattam ki őket, a negyediknél se semmi. Mikkor az 5-diket feltéptem ki ugrott belőle

a hőn áhított [​IMG] kis teknőc. Nagyon meg örültem neki, hisz nem volt még. Nektek is hasonló szerencsét kívánok!!!

20. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Pjotr gratulálok a Bahás haladáshoz. :D
    Most már itt leszek, de keveset voltam gépközelben.

Rozika gratula a teknőshöz, örülök, hogy sikerült. :music:
    Nekem még egyiken sincs, de van a mondás, hogy ami késik az nem múlik, így majd lesz. :D
    A rózsákkal ma kész leszek, de a felröpikből még vagy 300 hiányzik. :(
    Van még négy nap, biztos sikerül!
    Várjatok meg a felhőn, igyekszem, mert válogatok, hogy mi a fontos. :)
    Szép napot! :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.