Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Befutottam és nagyon köszönöm a névnapi jókívánságokat. :D
    Mint Jutus én is decemberben tartom, de a jókívánság mindig jól jön. :p
    Nektek elárulom, hogy holnap késő este végre megérkezik Dórika. :D
    Már rég nem volt itthon, ilyen a munka külföldön is, nincs mindig szabad idő.
    Időről jut eszembe, hogy jó lenne a napsütés és a meleg, mert leugranak barátjával a Balatonhoz is.
    Megyek aludni, jóéjszakát! :sleepy:

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok...

Szia kedves Eszter,
    a sorozatokból nálunk a Barátok közt megy, mert a Papa kedveli, illetve kiváncsi, hogy vajon miként alakulnak az előzőleg elültetett események.Én a Szulejmánt nézem szivesen, mert valahol a történelem érdekel, na meg a sport...
    Hogy vajon mennyire maradnak az aktuális karakternél?Szerintem addig, amig éppen az esemény zajlik, mert hiszen, amint egy egy forgatás befejeződik, akkor szaladnak a szinkronba, vagy a szinházba próbálni, mert este előadás.Ha jól tudom egy egy nekünk leadott epizód az már jó előre fel van véve, egy nap több is, és mire adásba kerül, már biztosan már mást próbálnak.
    Mi vagyunk hajlamosak arra, hogy egy egy szinészt, az éppen aktuális szerepe után azonositsuk.
    Igy volt ezzel a Fodor Zsóka is, a Barátok közt Anyusa is.Vagy volt korábban a Szomszédok, ahol sokáig a Kulka János volt a Mágelhejm doki, nekünk...Vagy még régebben, amikor a Bárdi volt a Gugyerák, akkor az utcán is ha véletlenül látták, mi volt a reakció? Ott megy a Gugyerák, azt gondolom, hogy ezt nem szivesen vették, hiszen nem ők azok, ez csak egy karakter volt a számukra....egy munka, amit jól kellett alakitani...
    Én egy szinházi előadás után szoktam azon elgondolkodni, hogy amikor egy másfél órás szereplés után, másnap egy másik szereplő bőrébe kell bújni, hogy tud az agyuk vajon át állni és újra fitten és élvezetesen alakitani az éppen aktuális szerepet, mondandót.Hogy tudják váltani a szöveget és nem összekeverni.
    Hogy éppen ezért szinészek?Biztosan.Ezért tudnak mindig más karakterébe bőrébe bújni, hogy nekünk tudjanak örömet okozni a játékukkal, meg szerintem maguknak is, mert egy fárasztó előadás után a vastaps, kárpótolja őket a sok tanulásért, próbáért.

Az azonosulással kapcsolatban,... évekkel ezelőtt volt a Duna parton egy úgynevezett Plázs, olyan homokos tengerpartot utánzó valami, ahol egyszer az elején sétáltunk a Papával és egy asztalnál ült a Német Kristóf és beszélgetett a Rékasi Károllyal.Én észrevettem őket, de az én kedvesem nem.
    Mondom az én udvarlómnak, hogy
    -nézd ott van a két szinész, a...Német Kristóf....és egyhén intettem feléjük a fejemmel, mire az én kedvesem.
    -milyen Német Kristóf?kérdezte kissé értetlenül,és tekingetett jobbra balra.
    -hát a Géza, mondtam én segités képpen
    -milyen Géza?volt az újabb válasz.
    -tudod, az Anyus fia,-mondtam én nagy meggyőződéssel.
    -milyen Anyus?hangzott el az újabb kérdő mondat.Ó te jó ég,
    -hát az Apus felesége, tudod, a Géza anyja,-mondtam én kicsit idegesen.
    -milyen Apus, és ki a a felségeee??volt az újabb kicsit ingerült kérdés.
    -Na idefigyelj Béla, te nézed minden nap a Barátok közt cimű filmet és nem jut eszedbe róla, hogy ki is az a.....mire én ebből kijöttem, a végén jót nevettünk az értetlenségen...Hiszen egyéb más látnivalókkal volt elfoglalva, és váratlanul jött az én mondandóm, a szinészekkel kapcsolatban...

Szép napot kivánok, és jó játékot..

Utoljára szerkesztett: 31.7.15
    Fatther, Jucusfalva, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok szép jó reggelt.

Nálunk még mindég borús az idő, pedig vágyok már egy kis napsütésre.
    Eszter ! én is szoktam a barátok közt nézni, bizony észre veszem színészek változását. Emlékezzél csak vissza Miklósra, előttünk ment el a haja, adásról adásra kevesebb volt, míg végül kopaszra vágatta. Sokszor némelyik színészt meg utáljuk a szerepe véget, pedig az a jó színész aki ezeket is el tudja játszani. Sok mindent észre veszünk változásukon, de rajtuk is nyomot hagy az idő vas foga mint máson. Na de el húzok aratni, mert mindjárt esik az eső. És totyoghatok a sárban, amihez semmi kedvem. Később még benézek, további jó játékot.

Jucusfalva, babahalak, sHaDoW_sOnG és 2 más kedveli ezt.
  4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Mosolygós szép napot mindenkinek !! Vica vidd nyugodtan a képet , szerintem Te is megfogod tudni csinálni , Én is itt tanultam meg !! Régen lehet mondani , hogy sorozat függő voltam , még videóra is felvettem , ha valami oknál fogva nem tudtam megnézni !! Ma már úgy vagyok vele mint Sütike , nagyon idegesítenek a reklámok , főleg mostanában a kormány plakátjai !! Felénk ma is igen csak meleg lesz , már hét ágra süt a napocska !! Jucus Te mindég ilyen későn felszel ? Én már addigra ki is alszom magam !! Esőnek nyoma sincs , pedig nagyon kellene !!

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Oszkár, a régi germán Ansgar névből származó angol és skandináv névből ered, jelentése istenség + dárda. (Glatz Oszkár festő)

1498-ban ezen a napon Kolumbusz Kristóf felfedezi Trinidad szigetét és 1944-ben Antoine de Saint-Exupéry repülőgépével nyomtalanul eltűnik.
    1914-ben megszületett Louis de Funès francia komikus, színész és 1935-ben Antal Imre zongoraművész, televíziós személyiség, színész, humorista.
    1849-ben Petőfi Sándor magyar költő (halálának feltételezett időpontja).

Ma van Loyolai Szent Ignác (1491–1556) baszk lovag, pap, a jezsuita rend alapítójának emléknapja és a balatoni halak napja.

Valami nagyon készül a háttérben, mert a bahán a vetőtáblán és a pajtában is összekeveredtek a növények.
    (ABC rendbe került, ami roppant zavaró. Remélem tesznek hozzá valami szűrőt, amit beállíthatunk szint szerint, mint a raktárban.)

Hibajavítások, változások:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibajavítások-változások.12872/#post-304889

A színész pont azért színész, hogy arra az időre, míg játssza a szerepet bele tudjon bújni a figura bőrébe. A darab vagy a forgatás végeztével éli a saját életét, ami merőben eltérő lehet attól akit épp megformált.
    A bohóc sem bohóc a magánéletében, csak a porondon...

Fatther, Csillagzafír, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Az idő pocsék ma is, de azért remélem, jó lesz a mai nap.

Jucus! Neked különösen, és át érzem az örömödet, mert nálunk is ez van........a lányom is jön a hétvégén haza, és így osztozom az örömödben! Reméljük, az idő is kedvez. :)

Jajaja, Bíborka, de jó, hogy nálatok süt a nap! Jó lenne, ha küldenél pár zsák meleget, mert vastag pulcsiban, melegítőben ülök itt, és ha ide ér a jó idő, Rozikával ki ülünk melegedni, és meg vitatjuk a világ dolgait, na, meg a farmügyeket!
    Azt hiszem, ma reggel ki pakolom a fagyasztó ládát,mert megint gubanc van a tájékán, utána pedig neki állok vasalni, mert annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele, legalább addig melegszem egy kicsit. :)

Szép napot, vidám pénteket!

7. kpe59

Ha végeztél a fagyóval, jöhetsz hozzám is, ha fázol pakolás közben szívesen adok vasalni valót is... [​IMG]
    -----------------------------------------------------------------
    Nem egészen egy hónap alatt a 245. szintről, ma reggel eljutottam a 250.-re a bahán.
    Nem mondom, hogy felhőtlenül boldog voltam, mikor megnéztem, hogy már egy millió felett van egy szintlépés, de nem azért vagyunk itt, hogy ilyen apróság megtörje a lendületünket...

Fatther, Jucusfalva, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  8. stadler42

[​IMG] Sajnos vasalni valóm nekem is van, de vasalni még mindég csak ülve tudok. Nem birok annyi ideig állni, bár már kezdem unni, hogy nem akarok erősödni. Pedig már azért csak halad az idő már 7-hete hogy műtöttek. A keretet még mindég nem tudom el hagyni. De reménykedek, hogy egyszer majd csak be következik.

9. kpe59

Ha azt mondták, hogy egy év a teljes gyógyulás, annak még csak töredéke telt el és már érzed a javulást, akkor hamarosan átválthatsz botra. Az már egy könnyebbség lesz, el tudom képzelni mennyire várod már.

10. stadler42

Tudom nagyon türelmetlen vagyok. De ha eljön az idő a bottal járás, akkor meg azt várom hogy anélkül mehessek. De szerintem ezzel mindenki így van, ennyi szoba fogság után. Erzsike köszi a vigasztalást.

Jucusfalva, babahalak, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  11. kpe59

Ha elérkezik végre a botos időszak, akkor már az utcára is lemerészkedsz sétálni. Az lesz az igazi eredmény...
    -------------------------------------------------------------------------

Valdemár vándor vidámparkja:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valdemár-vándor-vidámparkja.12873/
    ------------------------------------------------------------------------
    13:29

Aktuális-hibák-javított-hibák-2015-07-31:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/aktuális-hibák-javított-hibák-2015-07-31.12874/

12. stadler42

Sziasztok !

Nálunk ki sütött a nap, sokkal barátságosabb így mindjárt még a kedvem is. A szomszédomban is nagy buli van, Jutusnál ! szintet lépet méghozzá a 93-magaságban. Ezért aztán gratulálok neki, és már küldöm is a jutalmat a nagy tűzi játékot. Persze a vele járó, oklevelet is küldöm galamb [​IMG] postán.

13. sutimami57

Halihó! Erzsike, érdekes, hogy enm csak az eszünk jár egy kaptafára, hanem a fagyasztó ládánk is...mikor én pakolom, akkor a Tiéd is esedékes..:D :D Szívesen meg csinálom, itt már úgyis végeztem vele, a vasalással is, azt is át vállalom. :) :)
    Csinálok én mindent, amit kell, csak a gazolástól van minden bajom. Ki sütött a nap végre, ki is mentem az udvarra, aztán ki is akadtam, mint az óra rugó. A sok esőtől megint olyan szépen meg nőtt a gaz, hogy öröm lenne nézni, ha nem lennék olyan mérges miatta. Az is rám vár....:( :(

Fiaméknál már csak festeni kell, aztán mehetek takarítani.

Ma még lenne egy porszívózásom, meg egy mosogatás, de lehet, hogy neki esek az udvarnak, amíg jó mérges vagyok, aztán írtom a gazakat.

Gratulálok a szintlépéshez, bizony, ilyen magasságban a szigeten sem megy olyan gyorsan, csak annak, aki ilyen ügyes!

Rozika, Neked is segítek vasalni, meg másban is, ha küldöd értem a varázs szőnyeget!

Tudom, hogy ilyenkor már kevés a türelem, de ki kell tartani, és ki várni a gyógyulás végét. Muszáj!
    Rózsát terem most, és egészséget! Milyen öröm lesz majd a papával sétálgatni..:) :)

Kellemes, szép délutánt kívánok!

14. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Itt végre süt a nap meleg is van. Végre megszárad már az ágynemű!:D

Nagyon finomra sikerült az új kreációm!

Nevet még nem sikerült adnom, de nagy sikere volt.

Rakott krumplis-kelkáposztás-sonkás valami! Facére feltettem.

Rozika! Köszönöm a tüzijátékot! Most gyűjthetem megint a sok milliót! ;)

Na én is vasaltam.... nehogy már gyűrött ruhába járjak?!:D

Sütékém! Ücsörögjünk még, olyan jó egy kicsit lazitani a láda tetején.

Hugi! Köszi Neked a jó kívánságot.. Még szerencse, hogy most nincs 40 fok, és a barack eltevéshez pont kellemes az idő.

Marcsi! Neked is kösz. Most már nekünk is edzenünk kell, ha beérnek a paradicsomok, legyen erőnk a befőzéshez...

A céklám is finom lett. Bár lehetett volna kicsit savanyúbb.

Lujzi, Tesó! Tegnap is nagy sikere volt az akáclekvárnak!

Voltam a piacon.... Alig lehet kapni valamit, ami meg van horror áron....

Én is meglepődtem reggel, amikor a Bahamán nem a "helyén" találtam a növényeimet. Ott is abc-be rakták a növényeket.

Erzsike! Milyen szép ruhákat varrsz mostanában?

Sütikém, Jucus, kellemes időtöltést a hazalátogató gyermekkel, a többieknek pihentető időtöltést kívánok

-Joe8-, Csillagzafír, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  15. kpe59

Cicakáosz evet ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/cicakáosz-nemzetközi-macskaünnep-event-leírás.12876/

------------------------------------------------------------------------------

A gazaink is együtt nőnek. A nagy kertem rendben van, mert eső előtt pár nappal gazoltam ki, de itthon a virágoskertek igen csak zöldellnek ott is, ahol nem kellene...

A bahán már helyreállt a rend, szint szerint visszarendeződött minden.
    Egyelőre nincs semmi nagy hajtás. Kisebb alakítások vannak.
    Szép magasságot értél el... [​IMG]

16. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Végre süt a Nap, már nagyon vártam.
    Mikor elmentem ma itthonról, trikó, hosszú ujjú póló és mellény. :)
    Mikor hazafelé sétáltunk, már csak a póló volt rajtam. ;)

Biborka mindig későn fekszem le, legkorábbi időpont a fél tizenkettő.

Sütike akkor Te is várod a kislányod, én évek óta így vagyok.
    Londonból gyakrabban jött, Luxemburgból most jön először.
    Szép napot! :D

17. kpe59

babahalak, Jucusfalva és sutimami57 kedveli ezt.
  18. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Itt a hétvége!Szeretem naaagyooooonnnnnn!:)
    A farmon semmi extra,töltögetem a pajtát mindenféle rendű-rangú növénnyel,állattal.A Bahán a 249. szintre léptem tegnap reggel.
    Sorozatokat nem nézek,régen Isaura sorsát kísértem figyelemmel,mondjuk akkor más nem is volt a magyar adón;) Ehhez egy aranyos story:Az unokatesóm nagyon szeretett volna az anyukájánál valamit elérni és próbálta fűzni egész délelőtt.Ám a végső döntés a nem lett.Mire unokatesóm az anyukájának:-Nem???Akkor majd jól kiköttetlek Leonsio bácsival!!!!!!xDxD
    Jutus,gratulálok a sz.lépéshez!!!!
    Mindenkinek szép estét!

-Joe8-, babahalak, Csillagzafír és 2 más kedveli ezt.
  19. stadler42

[​IMG] Nagyon jó kis eventnek nézünk elébe. Jó kis ajándékok lesznek, és a felhősor se semmi. Aki ügyes tovább is játszhat, etetheti a macskákat a plusz ajándékokért.

-Joe8-, babahalak, Csillagzafír és 2 más kedveli ezt.
  20. sutimami57

Hát, szerintem is együtt nőnek a gazak...nagy örömre, hogy meg jött délutánra a jó idő, agyon dolgoztam magam. Minél előbb, annál jobb.......Mivel a férjem délutáni pihenését tölti, alvás címén, így el maradt a porszívózás, és még egyenlöre a mosogatás is, én meg nem tudok csendesen csak el üldögélni....így az utcát, és az udvar egy részét rendbe tettem......folyt köv.

Jutusnak nagy gratuláció, és ölelés! Gratulálok a szintlépéshez, és a remek kreációhoz, amit meg is fogok nézni a facén, ha oda érek..ma még nem jutottam el odáig. :) :)

Én is évek óta így vagyok...:) :) Bár részben meg állapodtak a gyerekek, de ez még nem végleges....:) :) Boldog hétvégét! :)
    :D :D :D Ilyen vicces, vidám hétvégét kívánok Neked is!!!!!

Jajajaj, majdnem elfelejtettem a leg fontosabbat!!!!!! Végre, egy szuper jó event!!!!! :D :D :D Imádom-dom-dom-dom

Édes, aranyos cicák, jó ajándékok, alig várom őket! Nagyon szeretem az ilyen jellegű eventeket, mert itt legalább egyforma eséllyel be tudjuk fejezni. Nagyon várom!!!! :D :D

Még vissza futottam, mert Rozika suhant el mellettem a varázs szőnyegén, és kiabáltam is utána, de nem hallotta meg.......Igen, igen, jó kis event lesz, és az utolsó napig játszani fogok a cicákkal, mint a nyuszikkal, mert érdemes!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.