Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Lányok, Fiúk!

Alig találok szavakat, annyira meghatódtam tőletek!!
    Nem gondoltam, hogy felkerülök a listára, mert a cél az ajándékok megszerzése volt.
    De ha már így sikerült, és ennyien szurkoltok, hát esküszöm, felkötöm a gatyeszt, és bele adok apait, anyait !
    Igyekezni fogok, ha sereghajtóként is, de fent maradjak a listán!
    Most leírom, hogy jutottam idáig !
    A mamutfáknak köszönhetően, bőven volt szupi trágyám. Aztán , mikor elfogyott, bementem a gazdaköribe körülnézni,
    hátha van olyan feladat, ahol sz.trágya a nyeremény!
    Na, ott szembesültem azzal, hogy én egy lusta dög vagyok.....
    Az elvégezetlen feladatok tömkelege várt rám, ....és csak válogatnom kellett,melyiket oldjam meg!
    A sz.trágyák meg csak úgy ömlöttek rám!!!
    Na, a lustaság fél egészség, és nagy nyeremény ezek szerint...xD
    Szóval, imigyen vagyok most a listán.....
    Köszönöm a segítséget is, a szurkolást is Nektek!
    Zsémbi!
    A meseírásra szeretnék jelentkezni én is...
    Nagyon jó móka lesz...nem szeretnék kimaradni belőle!
    Marika
    Én is sajnálom, hogy Kucsera ennyire elszúrta..
    Eszter
    A Hercegnő gyönyörű
    Sütike, Rozika, Erzsike, Vica, Bíborka, Lujzáék, Jucus, Jutus, Father, Pjotr,
    Hugi!

Megyek utánad, tölts petrót a lámpába, hogy éjjel is lássam, merre van az előre...xD
    Legyen nagyon szép a napotok!
    Az enyém már szép, általatok!

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Örömmel látom, hogy a TOP-os lányok meg vannak, gombolyagok mentek, sok kicsi sokra megy, nagyon szurkolok! Végre valami, ami engem is lázba hoz!!!!!

Marika, köszi a képet, a Kis Hercegnő csodaszép! Eszter, gratulálok ehhez a gyönyörűséges kislányhoz!

Bíborka, gartulálok a szintlépésekhez! Ez ám az igazi játék, én is a 95-re szeretnék el érni, de még nagyon messze van!!!! :)

Meleg, az van, reggel óta futkorászok, de már lassabban, mert érezni a hőséget!

Hurrá, péntek! Mindenkinek kellemes, szép napot, vidám hétvégi pihenést kívánok!

3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Nagyon meleg van, igyatok sok folyadékot !!!!!

A papa ma gulyáslevest főzött, mára holnapra. Ne keljen minden nap, be melegíteni a lakást. Na meg hozott a csarnokból egy nagy dinnyét, ami a hűtőben várja a sorsát. De nektek is hoztam, ez már le van hűlve.

Fogyasszátok egészséggel*******[​IMG]

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Ibolya, női név a latin viola szóból származik, melynek régi magyar alakváltozata az ivola volt, az ibolya szó ebből fejlődött ki. (Csák Ibolya olimpiai bajnok magasugró)

1944-ben ezen a napon a Harvard Egyetemen elkészíti a Mark I. néven ismertté vált "IBM Automatic Sequence Controlled Calculator" elektro-mechanikus program-vezérelt számítógépet és 1947-ben a Kon-Tiki tutajon közel 8000 km-t megtevő 101 napos utazás után Thor Heyerdahl társaival megérkezik a polinéziai Raroia korallszigetre, mellyel így bizonyítást nyert, hogy az ókorban mai szemmel primitívnek tekintett eszközökkel is lehetséges volt átkelni a Csendes-óceánon.
    1932-ben megszületett Abebe Bikila etióp atléta, kétszeres olimpiai bajnok maratonfutó, a táv kétszeres világrekordere, az első színes bőrű afrikai olimpiai győztes.
    2009-ben meghalt Cseh Tamás magyar énekes.

Kicsit megcsúsztam a bejelentkezéssel és a farmozással is, mert meghozták az egész télre való tűzifámat és azzal foglalkoztam. El leszek vele még pár napot, mire helyére kerül.
    Az a fele, amit a kazánházba rakok majd be, egyelőre kint marad az udvaron, hogy száradjon, a másik felét hordom be a színbe. Ma már csak este megyek ki pakolni, mert már nagyon oda süt a nap.

Reggelre beértek a nyeremény titkosaim, így most jövök a statisztikámmal.
    A 100-ból 69-szer kaptam tp-btp-csp-t, hétszer terméket, ötször kupont, ötször titokfát, négyszer titokólat, a többi Kacsa Kata turbó, szuper táp, szuper trágya és barkács volt. Az aranybanánok messzire elkerültek.
    Lett XXL bodza és mandulafenyő, XL szilva, japán naspolya 2 db.
    Narancs pulyka, vakond, gólya és egér.

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóóó...
    Most jövök a Top ezres közvetitésésről, és az állapot a következő.Tadadadam...
    Hugi, sajnos, kicsit lejebb csúszott, mert a 692-ik helyet sikerült megszerezni.Nem csüggedünk, mert szurkolunk tovább, hogy javuljon ez az állapot de ha stagnál, az sem baj..
    BuktaÁgi felvette a nyúlcipőt, és előreugrott a 910-ik helyre.
    Hajrá lányok, hajrá lányok!!!
    Ha változás van a mezőnyben hozom az eredményeket...[​IMG]

Eszter,
    nagyon aranyos a kisunokád,nem is csodálom, hogy hiányzik minden perc, amit nélküle tudsz eltölteni.Az utcai ramazuri borzasztó lehetett, mert ha gondjuk van, miért nem házon belül intézik el, és nem a szomszédok rovására...
    BuktaÁgi,
    nekünk a szurkolás maradt, de azt jó szivvel tesszük, és izgatottan nézem, hogy ki hol tart..Nagyon bizom benne, hogy a szorgalmatokat majd siker koronázza...
    Biborka,
    hol van még a vége, és látod, hogy te is ott vagy már a felhőkön.Megy ez, csak csinálni kell...
    Hugi,
    az nem lehet kérdés, hogy benn maradsz, hiszen mi a partvonalról egységesen drukkolunk nektek.Lehet hogy nem hallatszik a hajrá lányok, skandálás??
    Akkor most mondom, hogy...
    hajrá lányok, veletek vagyunk!!!!Figyeljük az eredményeket...[​IMG]

Most kaptam a fülhallgatómba a következő eredményt...

Még mindig Hugi vezet, és a732 helyezést kapta el,, és nagyon szépen feljött BuktaÁgi aki a 858 pontra ért.

Fantasztikus eredmények, én csak csodálni tudom ennek a két versenyzőnek a kitartását, ahogy egymás után veszik a nehezebbnél nehezebb akadályokat.
    Aki még nem kavalifikálta magát gombolyailag ennél a két versenyzől, kérem tegye meg a tétjét, hadd szóljon...
    Még negyvenkilenc óra, hogy ez sok vagy kevés, talán a versenyzők tudnák megmondani, de ahogy látom nagyon jól felkészült gazdákkal állunk szemben.

Addig is .....................hajrá lányok, hajrá lányok....[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 7.8.15
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusztok, szép napot !

"Jó szurkolást földön, vízen, levegőben ........ és a sínek között....."
    Hajrá hölgyek:http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/7/7/4/_/pompom_fiuk_1774520_4376.jpg

Sikeres "macskakergetést" és simogatást.
    Ma már péntek, használjuk ki a nyár hátra levő részét!!!
    Pihentető hétvégét kívánok mindenkinek.

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Halihóóó...

1960 -as római nyári olimpiai játékokra qvalifikálni. 2:15:16 –es idővel győzött maratonfutásban, és ezzel új világrekordot állított fel és egyben el is nyerte az olimpiai játékok történetének első olimpiai medálját Afrikának Érdekesség, hogy a távot mezítláb tette meg.
    S milyen az élet....
    1968 őszén egy autóbalesetben súlyosan megsérült és ennek következtében deréktól lefelé megbénult. Kilenc hónapig etiópiai és külföldi gyógykezeléseken vett részt. Habár kerekesszékben maradt, sohasem veszítette el sport iránti szeretetét és elkötelezettségét, és 1970 -ben részt vett a norvég szánkóversenyen, ahová tulajdonképpen, mint néző lett meghívva. Itt aranyat nyert 25 és 10 km -es távokon. Ezen kívül részt vett az 1970 -es paralimpián íjászatban és a 9. helyet bizonyította.
    1973-ban agyvérzése volt, ami a még 1968 -ban elszenvedett balesetével állt összefüggésben. A temetésén 65 ezer ember jelent meg. Halála napját Haile Selassie Etiópia császára hivatalos gyásznappá nyilvánította.

Fatther,
    nem árulnád el, hogy vajon merre edzenek ezek a fiúk??

8. kpe59

Nem volt még érkezésem ennek utánakeresni, de te megtetted helyettem. Ennyivel többet tudunk erről a sportemberről...

9. -elzemari-

Azért is vagyunk többen...[​IMG]

[​IMG]Komolyan mondom a szavam eláll amit most hallottam.
    Az állás a következő..

Hugi feljött a 731-ik helyre és az Ági,nem kamú, komolyan mondom, a 797-ik szinten van.Meg is kérdeztem kétszer, hogy jól hallom e....De ez az állás.
    Fantasztikus!!!!!!!
    Megyek kicsit fellocsolom magamat!![​IMG]

10. kpe59

Mióta kér a szigetes megrendelő terményt? [​IMG] Vagy eddig is kért, csak nem figyeltem? [​IMG]

11. sutimami57

Sziasztok! Neked is kellemes hétvégét, és jó macska kergetést kívánok! Hogy állsz a macskajátékkal?
    Tényleg fantasztikusak ezek a lányok!!!!! Hurrá, csak így tovább!!!!
    Hát, azt sajnos nem tudom, mert nem tartom velük a kapcsolatot..:D :D

mérgesistvánné és Csillagzafír kedveli ezt.
  12. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Erzsike máskor is szokott pálcikát kérni. Nálam biztos.
    Gyúrom a TOP-t remélem sikerül bennmaradnom.
    Köszönöm a szurkolást és a gombolyagokat nagyon jól esik.

babahalak, -Joe8-, Csillagzafír és 3 más kedveli ezt.
  13. kpe59

Nekem csak most tűnt fel, lehet, hogy azért, mert csak növényt és fatermést adok nekik, mást nem is látok meg...

Hibajavítások-változások-2015-08-07-péntek:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibajavítások-változások-2015-08-07-péntek.12915/

Hétfőn karbantartás:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karbantartás.12916/

Űrbéli robotok visszatérése:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Űrbéli-robotok-visszatérése.12913/

Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...sszatérése-az-újrahasznosító-űrrobotgép.2954/

14. -elzemari-

Halihóóó...
    [​IMG]Most jöttem a Top ezerből és a helyzet a következő..

Hugi a 777-ik helyen 196 gombolyaggal, és Ági a 772-ik helyen,197 gombolyaggal.

Hogy ezek a lányok hogy csinálják, valami fantasztikus.Én csak ámulok és bámulok ezen a kitartáson, ezen a sok gombolyag befizetésen.
    Lányok![​IMG]

brasihugi, babahalak, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  15. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Ahoj mindenki!
    Gondoltam bekukk kicsit....Ezt a meleget nehezen viselem,nyűgös vagyok semmi nem jó.Így ide is ritkán jövök.Panasszal nem akarom tele írni az oldalt......
    A farmon is és a vv-ben is minden okay,csak ez a meleg ne lenne(írom másodjára).
    A két hölgynek nagyon szurkolok,remélem benn is tudnak maradni!!!!!Olyan jó lenne.
    Más nem jut eszembe,az agyam is lassú.....
    Kellemes hétvégét!!!!

16. -elzemari-

Helló Pjotr,
    ne legyél nyűgös, mert azzal nem lesz jobb.Azt nagyon jól tetted, hogy legalább bekukkantottál, majd csak csökken egyszer ez a meleg.

17. kpe59

Fontos az event ismertetőből:
    "A felreppenő megjelenése az event kezdeténél jóval hamarabb elkezdődik, hogy legyen idő felhalmozni. Várhatóan már 2015. augusztus 8. 14:00-tól."

18. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Hajrá, Hugi, Hajrá Ági! Törjetek a csúcsra. Ha kell az én +jaimat is átkűldöm!!! ;)

Eszter! Ebből a lányból tornász vagy balett táncosnő lesz! Ilyen pózban csücsülni! A látványtól is megfájdult a lábam-

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Megyek szurkolni a lányoknak....:D:D:oops:

19. sutimami57

Sziasztok! Pjotr, sajnálom, hogy nyűgös vagy, de meg értem, nem mindenki ilyen hőség függő, mint én vagyok. :)

Azért csak gyere be hozzánk, és meg látod, jobban fogod érezni Magad! :) :) Itt is szenvednek ám többen a melegtől! Én még mindig bírom, jól el vagyok, és már előre attól félek, hogy vége lesz pár nap múlva, és el is megy a nyár. EZ szomorú számomra.

A lányoknak nagyon drukkolok, le a kalapokat előttük, és nagyon büszke vagyok ám rájuk!!!!

Elolvastam az eventet, és nagyon nem tetszik. Első ránézésre olyan lesz, mint a halas, ami szörnyű volt, még most is el kap a rossz emlék érzese, amikor látom a felhőjét, pedig kaptam rá valót, de nagyon nem szeretem most sem.

Itt is mindent ad, csak azt nem, amit kellene. Lehet, hogy lesz felhő, csak éppen a rá valót nem adja a gép, vagy fordítva. Nagyon elegem volt a halasból. Az sem tetszik, hogy a növény 8 órás. Arra lennék kíváncsi, ha nem vetem ezt a fényvirágot, vagy mi ez, akkor is tudok bepakolni az átalakítóba? Én úgy értelmezem, hogy nem muszáj termelni. Mert én nem akarok.

Valahogy nem tetszik. ha szerencse dolga, akkor nekem már elég is volt belőle. Na, mindegy, nem sopánka, csak el mondtam, amit elsőre gondolok. Szép estét!

20. kpe59

Nem kell termelned event növényt, a pajtából dobálhatsz be növényt és fatermést az akkuk mellé.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.