Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jutus,
    nem is a kitartással van a baj, hanem a meleg is kitart mellettem, de jön, és jönni fog az enyhülés is.Igen jó egy kicsit a klimás helyen, hogy lehüljenek a falspanolt szerveink.
    Pjotr,
    jót mosolyogtam rajtad, ahogy irod, hogy eleged van a melegből.Lelki szemeim előtt látom a kicsit durcás arcodat, amikor rá van irva, hogy mennyire unod.Abszolút egyet tudok érteni veled, mert én is igy vagyok vele.
    A mai napod nem alakul valami fényesen, talán lesz valami fa is, ahová be tudtok állni, amig a szertartás tart.Meglátod, sok mindent kibirtunk már ez sem fog ki rajtatok...
    Rozika,
    mindnyájan úgy vagyunk vele, hogy ez már nagyon sok, mert ha lenne egy kis enyhülés, és utána támadna a hőség, még csak valahogy viselnénk, de igy egyhuzamban, hááát nagyon sok.
    Erzsike,
    nem semmi programoknak nézel elébe, kivánom, hogy minden az elképzelésed szerint sikerüljön.Érezd magadat nagyon jól.

Legyen szép és derűs a napotok, estefelé egy kis eső áztassa a földet felétek.
    szia, figyú..
    Előszöra Főfarmon a traktor felett,
    [​IMG] a középső ábrára rákattintasz, majd
    [​IMG] az első sorban a harmadik,újabb kattintás, majd.
    [​IMG]a további beállitásokra kattitasz,
    és végül, az ajándék megmutatása a "be", [​IMG]
    és holnaptól már látod is, hogy mit is ad neked a Tapsi Hapsi.

További jó játékot kivánok.

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Neked is szép délutánt kívánok... [​IMG]

3. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Jó estét.

Ma megkaptam a TOP-s ajándékokat. Ezek szerint minden rendbe volt a farmomon. Még egyszer megköszönöm a sok segítséget és a drukkolást.

[​IMG] ő is csak így viseli el akkor mit szóljunk mi.

Az újrahasznosítóból, minden fontosat megkaptam, most már csak nagyon sok Tp ad.
    Mindenkinek szép álmokat.

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Csak befutottam, lejelentkezni. Nem vesztem el, csak át alakultam. tegnap csavargóban voltam, állatimádó, meg sok egyéb..ma is állatoztam, de az kevésbé volt olyan szórakoztató, mint a tegnapi napon. Ma csőgörényt tekergettem 5 órán keresztül, hálából tele rakta hólyagokkal az egész tenyeremet.

Megyek is aludni, mert reggel korán kelek. Majd valamikor érkezem.....Szép álmokat, jó pihenést!

5. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!!!!
    Végre eljött a hétvége!És most még kellemes a hőmérséklet is.Ajtó,ablak kinyitva.Kávé és cigi az asztalon,szóval minden rendben;)
    Kpe,jó szórakozást!
    Hugi,örülök a nyereményednek,nagyon megdolgoztál értük!
    Süti,néha tessék pihenni is!
    Mari,gondolom ti is ezt a reggeli hőmérsékletet kedvelitek,ilyenkor lehet még a kertben is dolgozni....
    Szép szombatot kívánok!!!

6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Jó reggelt!

Hugi [​IMG] gratulálok a sok nyereményhez, meg érdemelted. Az újrahasznosító már nekem is csak a tp adja, ma reggel is 5-db 35-akus nyomta nekem a tp. De nem baj úgyis sok kell belőle, így legalább szaporodik.
    Remélem nemsoká vége lesz már ennek a nagy melegnek, reggel a papa mindent kinyitott, még a bejárati ajtót is és így most tűrhető idebent. Főzni nem kell maradt tegnapról, így nem melegszik be /remélem /, További kellemes napot, és jó játékot.

7. pjotrovov

Bejövök és mit látok???Se kávé se semmi:mad:xD Lányok,mi van???Rozimamán kívül mindenki megpunnyadt a melegben???xD
    Rozimama,hogy megy a bottal járás?A reggeli jó időben letudtad a tornát???

8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

A tornát letudtam, de ez a meleg nagyon rossz. Nehezebben megy a járás is, de nem adom fel viszont meg erőltetni sem akarom. Néha vissza kell venni a keretet, mert ebbe a nagy melegben olyan mintha vas marokkal fognák a térdem. De majdcsak jön már a hűvösebb idő, ha minden igaz. De szerintem a többiek tényleg elmentek világgá.

Hűvösebb helyre [​IMG] de majd csak elő kerülnek.

9. pjotrovov

Elhiszem,hogy ebben a melegben nagyon rossz.....Én sem nagyon találom a helyemet8) Késő délután elmegyek úszni,a medencében jó lesz;) Most viszont az ebéd befejezése a feladat.Csirkemelles tésztasaláta lesz:) További szép napot!!!

10. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok Nyugisok! :)

Bukta-Ágit és Jutust keresem mese ügyben. :)
    Várom ám az ígért meséteket, lassan lejár a határidő és jó lenne ha megkapnám tőletek is :) Aranyos mesék vannak már, de nem túl sok, szeretném, hogy színesebb legyen a paletta. :)

A meleghez kitartást mindenkinek, lassan csak megjön az ígért lehűlés :)

sutimami57, babahalak, Midronka és 3 más kedveli ezt.
  11. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek!

Most értem haza a melóból nem rég, és nagyon örülök, hogy holnap vasárnap ! Végre, egy melómentes nap :)
    Pihi lesz ezerrel, meg meseírás! A mesét ma el is kezdem, és ha tudom, be is fejezem!
    Köszönöm mindenkinek a szurkolást, a segítséget, és én is mint a Hugi, megkaptam a sok ajándékot!
    Most a nublonokat gyűjtögetem, meg az érte járó sok TP-t, és ajit!
    Látom, mindenki szenved a melegtől rendesen..... de kitartás, jön az enyhülés
    El is húzok most, mert vár a meseírás...
    Aztán majd, ha végzek, jövök

12. .Emama.

Szia Ági! Örömmel várom majd az eredményt :)
    Még egyszer gratulálok én is a TOP-ban elért sikeredhez! :)

13. -elzemari-

szervusztok...

Mert velem mindig történik valami.Pénteken kaptam egy baglyot,hogy ha a
    Keletibe tudnák menni, négy órára, akkor lehetőségem lenne találkozni Erzsikével.Nosza rajta semmi akadálya, ugy is már nagyon érett ez a találkozó, hiszen többször mondtam hogy ha Pesten jár akkor hozzunk már össze egy találkát, személyesen is.Hááát most el jött az ideje, gondoltam én.
    Hogy véletlenül se késsek le a találkozóról, gondoltam, hogy félórával előbb indulok, hogy nehogy késsen a vonat és lekéssem a randevút.Amikor már az állomáson vagyok kapok egy telefont, hogy sajnos félórát késik a vonat, amivel Erzsike érkezik.
    Hmm, akkor a biztonsággal együtt már egy órával előbb leszek ott.Mit is mondjak nem voltam boldog, mert már induláskor folyt rólam a viz, hiszen elindultam kettőkor, s a napocska az aztán tüzelt rendesen.Na gondoltam, majd valahogy elütöm azt az egy órát, és akkor aztán semmi akadálya nem lesz a találkának.
    Végül is egy kis plusz metrózás után, elmentem az Örsvezértérig, meg újra a Keletihez, mert itt lent legalább jó volt a klima.Ám csak nem hagyott a kisördög, hogy inkább majd ott várakozom, a táblánál.Háát, amikor odamentem, te jó ég, annyi embert aki ott álldogált külömböző vonatokra várva, hogy fogom én itt megtalálni az Erzsikét.Afelől nem volt kétségem, hogy kinézetre tudom hogy néz ki,de ez a tömeg.Mindenki a késő vonatokat várta.
    Ekkor már négy óra volt, amikorra eredetileg a találkozó szólt.Fogtam magamat és a Keleti pályaudvar főbelyáratától nyiló egyik beszögelésésben volt egy szabad pad, ahová leültem és olvasni kezdtem.Legalább végre kiolvasom a könyvemet.
    Egyfolytában az vonta el a figyelmemet, hogy és akkor mi lesz, ha mégis előbb érkezik a vonat és nem lesz félóra késés és én nem vagyok ott a taáblánál.Igy aztán egy két lap olvasása után csak oda mentem a táblához,és néztem a tömeget.A hátamat őrült módon sütötte az ablakon keresztül beáramló meleg.A homlokomon csurgott az izzadmány, de sebaj, majd csak jön a vonat.
    Néztem az ember áradatot, próbáltam kitalálni, hogy vajon honnan jöttek, vagy a nagy böröndökkel hová is iygekeznek.
    Időközben a vizem is elfogyott, gyorsan körbekémleltem, hogy vajon a legrövidebb idő alatt hol tudok egy újabb üveget venni magamnak.S ha vizet iszom, már pedig igen csak kellet, akkor bizony szükség is van.Na egy újabb gond, de ezt is megoldom, mondtam magamnak.Hamar hamar, nehogy beérkezzen a vonat és én nem vagyok itt.

Miután már minden rendben volt,az idő is már ör óra volt és a vonat[​IMG] sehol.Nosza elő a telefont, hogy egyáltalán jön az a a vonat?Az eredeti érkezés az 15.54 perc volt, ha ehhez hozzá veszem a fél órát, az is maximum fél öt, és már öt óta a vonat sehol.Telefonon mondja Erzsike, hogy már Ferencvárosnál van, ami nekem sajnos nem sokat mondott és igy nem voltam beljebb, hogy vajon mikor is érkezik.Végre a pénzváltó mellett találtam egy üres széket és azon nyomban le is ültem rá, hogy már könnyitsek egy kicsit magamon.Már a melegről nem is beszélek, mert a nadrágom korca, meg már az ülepem is úgy éreztem hogy vizes .
    Üldögélek, üldögélek, később kiderült, hogy ez a szék az arab fekete váltóé volt én meg a helyén üldögéltem.Mit bántam én, legalább a lábam már pihen egy kicsit.
    Nézem az órát kétségbe esve, már negyed hat, ahhoz képest, hogy kettőkor indultam otthonról, jobban el voltam fáradva, mintha valamit dolgoztam volna.Végre megcsörrent a telefon, hogy "itt vagyok a táblánál"-mondta ERzsike.Na jó de ebben a tömegben én aztán nem találom meg, igy javasoltam, hogy a kijáratnál találkozzunk, és akkor már semmi gond.
    Igy is történt, jött az Erzsike a szőkeségével ,a ruháján a gyengébbek kedvéért a KPE59..Na mondom, -gondoltad, hogy nem ismerlek meg?Biztos ami biztos, -volt a válasz.
    Miután igen kevés időnk maradt a beszélgetésre, mert ugye este Bikini koncert, igy aztán a legközelebbi Macdonald-nál kötöttünk ki, ahol egy egy üveg ásványvizzel enyhitettük a találkozás adta izgalmakat.Azt sem tudtuk, hogy hol is kezdjük a dumcsit.Elsőre én szidtam a MÁV-ot, hogy ilyen szemérmetlen nagy késéseket produkál, de egy pár szó került a farmra is.
    Hamar megérkezett a kislánya is, hogy elrabolja Erzsikét, ám előtte azért megkértem, hogy egy bizonyitékot készitsen rólunk.Ime.

Hááát igy történt kedves PJotr, hogy egy kicsit kevesebbet voltam.
    A hibákért elnézést kérek, de siettem, hogy be tudjak számolni a találkáról.

Utoljára szerkesztett: 15.8.15
  14. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Marikám, nagyon szépek vagytok és olyan szemléletesen tudsz írni,hogy magam előtt látlak,amint ülsz a széken,vagy a táblánál,vagy a kijáratnál vagy.........

15. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szia Emama.
    A mese kész, csak nem tudom, hova küldjem?

16. .Emama.

Erre a farmomra légy szíves! Így ahogy itt látod: .Emama.
    Ez egy kicsi farmom, itt gyűjtöm össze a meséket :) Mindjárt megyek is oda érte :)

17. -elzemari-

vagy amikor izzadok??
    Kata, nagyon szép és elegáns a bannerod.

18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jöttem aláírni a jelenlétit!

Örülök, hogy meg vagytok, én is vagyok. Jó volt a mai napom, kedves társasággal töltöttem az időt, és a mai napon már nem én tekertema csőgörényt. Marika! Szívből gratulálok a találkozóhoz! kicsit írigy is vagyok, mert nagyon szeretném én is Erzsikét látni személyesen!!Nagyon aranyosak vagytok, nem látszik az eltelt idő hatása, mármint a várakozásra gondolok. :) Köszi, hogy el mondtad ! :) Holnap elvileg leszek...szép estét!

19. .Emama.

Szia Sütike! :) Gyakorlatilag meg várni fogunk ;) Mostanában még talán a szokásosnál is többet szaladtál, ideje egy kicsit már megpihenned :)

20. pjotrovov

Sziasztok!
    Marika,jó napod volt ezek szerint.....
    Voltam úszni,az nagyon jól esett-lehűtött.
    Jó éjt,jó pihit mindenkinek!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.