Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Az a strand és az élmény részről lehet kimenni.Tényleg jó télen!Ám nyáron valami borzalmas tömeg van,na az nem az én világom........Fogalmam sincs,hogy hív-e most a müezzin,megpróbálok utána nézni.A krumpli nagyon egyszerű.Kisebb krumplikat megsuvickálok,felezem.Előpárolom,majd wokban átsütöm sóval és frissen őrölt borssal.Ha csak magában vacsorára,akkor nem wokban,hanem tepsibe teszem és nyakon öntöm zöldfűszeres tejföllel és sütőben grill-funkción rásütök.
    Szia!Meleg sör????És megittátok?
    Akkor ez valami olyan mint régen a lengyel piacok.....Lehet nézelődni :)
    Ági,kanalazzunk együtt!!! :)
    .....................................................................................................................................
    17.14
    Próbáltam elérni az ismerőst,de nem vette föl.Holnap megtudom.Ám találtam egy videót,amin az egri minaretből hív a müezzin hangja.....

Utoljára szerkesztett: 16.8.15
    babahalak, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Oda tettem!!Illetve ide tettem..http://kepfeltoltes.hu/150816/8947623322_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Szivesen tettem, illetve tettük, a cél az volt, hogy jól érezzük magunkat.
    Az esti vacsoránál azért légyszives avassál be, hogy mit is ettetek.Kinézete nagyon guszta volt.
    Köszönöm ezt a kimeritő élménybeszámolódat. Jó volt, már nagyon ideje volt ennek a találkozásnak.

Pjotr, nagyon jól hangzik ez a krumpli, amikor a sütőben sütöd, akkor mindjárt mehet rá a zöldfűszeres tejföl?Feltétlen megsütöm én is.
    A minaretben a müezzin, mint érdekesség érdekelne.

Vakond-Gazda, Fatther, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Bizony, van mit katatni, de nekem inkább a bőség zavara...minden van, mindenből sok, és meg kell találni a leg szebbet, és leg olcsóbbat abból, amit keresünk.....érdemes ki látogatni, az biztos. :)
    Erzsike, ez alatt már biztosan el rendezted a farmos dolgaidat is, és élvezed a kellemes pihenést!

Élvezettel, és örömmel olvastam a Te beszámolódat is. nagyon jó látni ezeket a találkozásokat, és Neked dupla öröm volt, a gyerekeiddel való együttléthez társult egy farmos tali is..nagyon jól van ez így....én is szeretek a játékos társakkal együtt lenni, ha van rá lehetőség. :) :) Köszi, hogy le írtad nekünk az élményeidet!
    Bizony, lehet nézelődni, amiben más, mint a régi piacok, az, hogy itt aztán a világon minden van, még elektromos rokkant kocsi is..:) :) :)
    Nagyon jó kép, lányok !Nagyon szépek vagytok!!!!! Erzsike, a lányod a leg szebb, és a mosoly, mindegyikőtök arcán,. le is lehet olvasni, milyen volt a hangulat!!! :) :) :) Köszi, köszi! :) :)

Na, vissza futottam, mert közben kerestek. Holnap reggel Ajkára megyünk a barátnőmmel, kincsvadászatra. Megint nem leszek.::) :) Remélem, érdemes lesz el menni, és találunk kincseket. :) :)

4. -elzemari-

Sutike, azt el is hiszem, hogy a Kati a legszebb, fiatal, is okos is, kedves is,temperamentumos, humoros is,karcsú is, magas is, szép is, szeretni való,szóval mindennel rendelkezik, ami egy ideális fiatal hölgynek kell rendelkeznie.Örültem is, hogy megismertem.

Eszteeeer!
    Látlak ám a kertek alatt, igazán be is jöhetnél, szólj már egy szót hozzánk is...

5. pjotrovov

Persze mehet rá!Arra ügyelj,ne nagyon párold meg,nehogy szétessen!!!A tejfölbe mehet egy tojás sárgája,bármilyen zöldfűszer.De akár juhtúró is!!!
    Süti,Ajkán is ilyen piac van???Egyszer kíváncsi lennék rá...

6. -elzemari-

Köszi, hogy szóltál,igy fogom tenni..

7. pjotrovov

Hidd el,pofon egyszerű.......lesz még eső,hogy ne kelljen locsolnotok?

8. -elzemari-

a csodát, se hire se hamva az esőnek, piszok meleg volt ma is.A jövőhéten majd elmegyek, na majd akkor lesz eső..

babahalak, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A Top1000 végeredménye a következő: összesen 1009 fő kapta meg a TOP 1000 jutalmát, ebből 209 volt magyar játékos!

Köszönöm a képet, már le is mentettem. A kép vissza adja a hangulatunkat. (Bár az jobban, mikor a megtévesztő utakat meséltük...)
    A találkozó elérte a célját, mert ezek szerint nem csak mi éreztük jól magunkat, hanem ti is.
    A lányomé Kék mélység nevet kapta. Vadregényes haltál, rajta: tigrisrák, tintahal, vajhal, lazac, rántott kagyló, chipsszel, polentával salátaágyon.
    Az enyém Ollósok nemzetsége volt. Currys brandy-vel flambírozott tigrisrák, vinaigrettes zöldséggel.
    Desszert 1: Csokoládés Brownie vaníliafagyival, mandulával megszórva.
    Desszert 2: Vanília fagyi csokoládéöntettel és tejszínhabbal.
    Kicsit izgultam, hogy rövidnek találod majd a beszámolót. Sok minden forog még az agyamban és csak pozitív dolgok...

Ugye csak elütötted a betűt... Ő egy igazi Kata és igen szűkszavú... [​IMG] (Köszönöm a nevében!)
    Szóval most már mindenkinek elmondom, hogy azért vittem magammal, hogy beszéljen helyettem, mert ahogy Elzemari (én már maradok ennél a megszólításnál) tapasztalhatta, én keveset beszélek, annál többet mosolygok.

Igen, már lerendeztem a farmot. A fiammal csak hazafelé jöttem, ő ma ebéd után ment el itthonról.
    Így külön-külön mindkettővel voltam.

Vakond-Gazda, Fatther, stadler42 és 4 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Nagyon szivesen, az elsőt is eltetted, amit én irtam, onnan?

Azta, ez aztán menű, nagyon csábitó sok finomság lehetett.S a desszert!!!!!!!!!!!!!!Hmmmmmm, mit is mondjak.
    Szó szó, valóban a lányod mellett nem sokat kell beszélned, mert Ő egy igazi kis csacsogó Csicseriborsó.Hogy ez hogy jutott az eszembe??
    Minden esetre, ennyit nagyon nem tudom megmondani, hogy mikor irtál.Már ezért megérte!!!

11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igen, mentettem mindkettőt.
    Te mondtad, hogy rendes élménybeszámolót írjak, [​IMG] ne intézzem el három mondatban, mint Bécset... [​IMG] (Szerintem az is volt vagy négy mondat!)

Vakond-Gazda, Fatther, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Igy igaz, mert nem szabad elsinkófálni egy két mondattal, ha valami történik velünk, hiszen olyan rengeteg eset nincsen, hogy inhüvelygyulladást kapjunk.

13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Igen, Ajkán is van lomis piac, az sokkal kisebb, de valahogy jobban szeretünk oda járni, mint a helyi nagy piacra, mert itt nálunk sokszor nem látni a fától az erdőt....:) :) Ha egyszer kedved lenne bele vetődni a piaci helyzetbe, szívesen el kalauzollak...:) :) :)

De a kép, amit nekem hoztál, az valami fannntasssszzzztikus volt!!!!!!!!!

Jajjaj, dehogy nincs...velem mindig annyi minden történik, de mire ide érek, addigra mindig már a másik esemény is bekövetkezik..persze, én nem vagyok általános eset......:D :D :D

14. -elzemari-

Sutike, azért remélem, amikor nagymamává avandzsálsz arról azonnal beszámolsz róla.

.sutimami., Csillagzafír és babahalak kedveli ezt.
  15. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    .........akkor egy kicsit magamról; Kata vagyok Nyíregyházáról,62 éves volt műtősnő (35 év az eü-ben),szeretek énekelni,táncolni, egy nyögdíjas klubba járok, van tánccsoportunk (4 éve alakultunk)-cha-cha-cha, cigánytánc,rocky,tangó,hagyományőrzésként a tirpák népitánc,most tanuljuk a bajor táncot és a flamencót. Emellett a Népdalkör (26 éves) tagja is vagyok:p,sok helyre hívnak bennünket fellépni és sikeresen szerepelünk Fesztiválokon, Ki Mit Tud-kon is,van bronz, ezüst és arany minősítésünk. Marika és Jucus már látott minket,mert felléptünk Ferencvárosban is és két tüneményes nőt ismertem meg :inlove:......,erről Marika tudna mesélni.....
    ......és én is inkább hallgató vagyok,mint beszélő.......,írni is röviden szoktam,most szóf...........lett,ne haragudjatok.
    ......ma a tirpák táncot adtuk elő és Maros menti népdalokat,mind a kettőt nagy taps kísérte........,szerénytelenül állíthatom,hogy jók vagyunk;), a sörből ittam pár kortyot,de a többit kiöntöttem,nagyon sajnáltam,de hát nem lehetett meginni:oops:
    Pjotr- ez a krumpli nagyon jól hangzik.......
    Nálunk is van zsíbvásár, ráadásul itt a szomszédomban,néha szoktam bámészkodni.
    A fotók nagyon jól sikerültek, szépek és fiatalok vagytok!!!!!!!
    ........egyenlőre ennyi, ne haragudjatok,ha untattalak benneteket!

sutimami57, Fatther, .sutimami. és 3 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Kata,
    köszönöm, hogy bemutattad magadat, mert sokan nem ismernek, csak Jucus és én, mint irtad is. Amikor Pesten szerepeltetek egy kultúrházban, gondoltam, ha már te eljöttél Nyiregyházáról, akkor én már csak elmehetek titeket megnézni.Jól is tettem, mert igazán derűs fiatalos hölgyeket ismerhettem meg a személyetekben.(Kata a balról a harmadik, ott középen.)
    Nagyon tetszik nekem, hogy aki egyedül él, az is tud teljes életet élni és még jól is érzi magát közben.Ennek abszolút példája vagy te Kata.
    Érezd magadat továbbra is közöttünk, de azért csak kiderül, hogy te is megtalálod a billentyűket, ha úgy alakul.
    Az utolsó sort meg kár volt irni, mert itt azért vagyunk,hogy meghallgassuk egymást és nem untat senki semmivel.

Ma már elmegyek, és kivánok pihentető álmokat a szemetekre.[​IMG]

17. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Szeretném jelezni, hogy kint vannak a mesék nálunk a topikban. Lehet jönni olvasgatni és akinek kedve van, szavazni is. :)

sutimami57, Csillagzafír és babahalak kedveli ezt.
  18. pjotrovov

Ha arra vetődök,mindenképp szólok!És ilyen piacot úgysem láttam még:oops:
    Szia!Nem untatsz,gyere máskor is!!Ezek szerint az unatkozást nem ismered-ez jó!!!!
    Jó pihenést neked is Mari!!!
    Ha nem probléma,majd átugrom én is olvasgatni.....:)
    Mára lépek én is,holnap hétfő :cry::(

sutimami57, -elzemari-, .sutimami. és 4 más kedveli ezt.
  19. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sok szeretettel várunk, ha tetszenek a mesék, akkor örülnék ha szavaznál is :)

sutimami57, pjotrovov, stadler42 és 3 más kedveli ezt.
  20. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Erzsike nagyon tetszett a beszámolód Marikánál !! Nagyon szuper a fotó !! Mindhárman nagyon szuperek vagytok !! Reménykedem , hogy ma már nem lesz hőség ki kellene mozdulnom !!
    Sütike nem vagy semmi , már attól szédülök amit Te leírsz !!
    Hoztam a reggeli kávét , teát egészségetekre !!

sutimami57, stadler42, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.