Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Valószinűleg, ha én csináltam volna végig, akkor tudtam volna, de miután csak ma kapcsolódtam bele egy rövid ideig, és akkor is hibásan, ezt tartottam a legjobb megoldásnak...

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Végül is az a lényeg, hogy meg van a felhősorod...

Lett egy galambom...[​IMG] A másik kettő olyan lett ami már volt.

3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Gratulálok a galambhoz...azért volt egy kis szerencséd..:) Nekem pocok lett az utolsó....van egy pár belőle.
    Marika, a lényeg a fontos..megértem, hiszen honnan is tudhattad volna...majd a következő eventnél már képben leszel..:)

4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

A titok ólak meg lettek róka jávor és egy sünike lett. Örülök a sünnek mert még nem volt. Joli gyógyulj meg, ne betegeskedjél. Erzsike gratulálok a galambhoz, látom te is örülsz [​IMG] akkor én is .

5. András

András Kivételes tehetség

Erzsike! Hol van? Hogyan jutok hozzá! Hurrráááá!

Kész ez a nyűgös event is mindkét farmon így duplán hurrrráááá!

6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! ma jól elfáradtam, mert a lányommal körbenéztünk a boltokban, vett magának néhány cuccot. Én meg asszisztáltam hozzá. Kb 1 óra alatt már választott is magának csizmát, képzeljétek mennyi ideig tartott a többi.....

Az időjárásunkban komoly változás történt, süt a nap ÉS ESIK AZ ESŐ!!!! Szerintem már nem tudja abbahagyni, ha van felhő, ha nincs, az eső az esik megállás nélkül. Illetve napközben volt legalább két óra esőmentes időszak.
    Sütike! Láttam én is a facén a devecseri képeket, nem semmi ami nálatok van. Ma megnéztem én is a Zalát, de már visszahúzódott az ár, csak a nyoma látszik. Igaz hogy csurig van a meder, de legalább nem árad. Szép nagy ártere van ennek a folyónak,így a várost nem fenyegeti. Sokan mosolyogtak is, hogy minek ekkora ártér ennek a "pataknak", de amikor kitöltötte az árteret, utána senki nem mosolygott.
    A nagyfarmon a minitorták fejlődnek, reggel leszedem őket, aztán végeztem. A kicsin feladtam esélyem sem volt a kimaradás miatt. Ott kevés a mamutfám, kevesebb a sztr, anélkül pedig nem ment. A nagyon is csak komfortföld, sztr kombinációjával jött össze
    Most egy kis pajtatöltögetés van folyamatban, mivel még van kinn csatnim, és nem akarom, hogy kárba vesszen.
    Bíborka! Nagyon aranyos vagy azon a seprűn! majd ha kinövöd, nekem adod????
    Most megnézem a neten a Szulejmánt, mert a múlt héten elaludtam, közben majd benézek: Lujza

7. kpe59

Ott a Médiatár-ban, ahol kérted. Neked kell az aláírásodba betenni.

8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Húúú, Jutus, megnéztelek, jól kiöltöztél, ez igen!!
    Tudjátok, tényleg azt hittem, hogy érdekel benneteket, hogy hol jártam.....

Utoljára szerkesztett: 15.9.14
  9. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép estét mindenkinek!
    Üdvözlöm az ide látogatókat, és a kirándulásból hazaérkezett kedves tagjainkat!
    Marika,Jolanda. Jó kis beszámolót hoztatok!
    Erzsike, látom, gyakorlod a repülést.... csak nem a galambodat tanítod repülni??xD
    Sütike.
    Ne lógasd az orrod....a narancsól az nem is olyan rossz...
    Bíborka.
    Kicsit mesélhetnél a festésről.....milyen színeket használtatok.... hogy sikerűlt....
    Jutus!
    Nagyon jópofán írsz...tetszik!
    Lujzám!
    Hát nem is ti volnátok, ha nem nálatok történne ez a sok apró kis bosszúság, vagy valami egetverő röhögésre okot adó történés!
    Egyszerűen imádlak olvasni!
    A legegyszerűbb dolgot is úgy tudod tálalni, hogy csak álmélkodom....
    A Dokis történeteid a kedvenceim..
    Incimami, M.Ági, Rozika,...
    Köszönöm a kávét, csak délután tudtam meginni, de akkor is jól esett.
    Az eventet gyűröm még, de legkésőbb, hajnalban, mielőtt melózni megyek, végzek vele.
    Aztán jöhet az újabb kihívás....
    Kopi!
    Nem voltál valami bőbeszédű....
    Mondjuk ezt nem is csodálom, mert ha arra a rengeteg vizre gondolok, bizony össze szorul a szívem!
    Hány ember van veszélyben...a házuk, a földjeik,,, mind mind tönkremennek...sajnálom őket nagyon...
    Father
    Kaptál tőlem egy hatalmas fekete pontot!

Hol hagytad el a bassebalsapidat????? Meg az ütődet???
    Alig ismertelek fel, mikor jöttél a Máriákat köszönteni....álruhába...xD

Pjotr, Kálmán.
    Merre jártok?
    Hiányoztok ám ti is!!!!
    Hugi!
    Remélem, a kisunokád teljesen rendbejön, és nem kell nálad dekkolnia??
    Eszter is rég volt már.....

Vigyázzatok magatokra, a betegek gyógyúljanak.
    Az ilyen egészségesek meg mint én, csak menjenek, dolgozzanak..xD
    Na, pátok, húzok, mert a sok torta miatt , nem sokat aludtam.... és biza, hajnali 4-kor kelek....

incimami kedveli ezt.
  10. kpe59

Nem bántásnak szánom, de szerencsésebb lett volna új hozzászólásban, mint a régit kiegészíteni egy óra múlva. Nem mindenki olvas visszafelé is.
    Én meg csak vártam türelmesen a folytatást, ami eddig nem érkezett...

incimami kedveli ezt.
  11. sutimami57

Én is vártam az új részben a folytatást......sajnálom, hogy lemaradtam, de vissza megyek olvasni.

Buktácska! remekül összefogtad a dolgokat, tetszik ez a hamar mindent, hiszen csak rövid időt tudsz ide szánni....nem lógatom ám az orromat, nem is számítottam valami nagyon jőra, így nem is csalódtam....jó, jó...akkora nagyot nem . :) Jó munkát, vigyázz Magadra!!!!

incimami kedveli ezt.
  12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Még hogy nem vagyunk kíváncsiak. Negyedóránként bekukkantok a fórumra, hogy fenn van-e a folytatás. Tény, hogy lereagálhattuk volna, de ismersz bennünket, néha természetesnek veszünk dolgokat. Légyszíves írd meg a folytatást is. Légyszííííí légyszííííí!

incimami kedveli ezt.
  13. incimami

incimami Fórum bárója

Jó estét mindenkinek!!!!
    A mai napra elég volt megyek és elrakom magam másnapra,[​IMG]

14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Ennyi izgalom után, én is el megyek aludni.

15. sutimami57

Jó éjszakát, szép álmokat Neked, Inci mami, és a többieknek is, akik álmosak......Részemről én is elvonulok, nem vagyok igazán álmos, de uncsi ma a net.....:) Vagy én vagyok unalmas..:D Kellemes pihenést, vidám ébredést!!

16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Talán van még ébren valaki. Csipikével beültünk a trabiba.....

brasihugi kedveli ezt.
  17. sutimami57

Láttam a facén...eszméletlen ez a kutyus!! Imádom..:D :D

18. András

Na itt is vagyok

19. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Lujza Csipike egy nagy vagány.

Marika jók az írásaid, de várom a folytatást.

Jutus szurkolok.

20. András

Hugi szurkolj, mert a Jutus valamiért nem sikerül.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.