Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Egy nagy gratuláció neked, nekem is sok nyitott rendelésem van még a legtöbb a cumisokból, amik még egy jóóó darabig ott is maradnak.A számukat le sem merem irni...
    A nemesités nálam szünetel, mert elég kevés a termény, azt meg hogy vásároljam, azt nem szeretném..

babahalak, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A cumisok a 7.-8. szintnél megrekedtek, gyanítom nem is lesznek tovább beadva... A hagyományosok azért kopogatnak szép lassan.

babahalak, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  3. -elzemari-

Igen , a hagyományosoknál, csak idő kérdése, hogy mikor tudom azt a sok terményt és fa termését megtermelni.Úgy tünik, hogy a két kezem sokszor kevés.

babahalak és Csillagzafír kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Igen, tényleg rettentő...nekem aztán főleg.Mivel az eddigi ellátásból látható volt, hogy remek orvosokkal, és személyzettel van ellátva a kórház, bíznunk kell abban, hogy tudják, mit kell tenniük, és minden a baba érdekét szolgálja.

babahalak, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Jó reggelt , szép napot mindenkinek !! Sütike minden rendben lesz , Mi mindannyian szorítunk nektek !! Látod Lujzáéknál is szépen fejlődik a baba !! Vendégeink elmentek , jó napunk volt , bár nagyon meleg !! Szerencsére Mi nők bent voltunk a férfiak kint főztek marhalábból pörköltet juhtúrós kapros galuska volt hozzá , Én rakott palacsintát készítettem !! Az unokám is ügyesen töltögette a pajtát !! Hugi örülök , hogy jó fákat kaptál , Én már régóta nem veszek , mert nincs szerencsém !! Péter neked sikerültek jó fákat szerezni ? Ma is hőség lesz Én elég sokat vacakolok a vérnyomásommal , eddig magas volt , most meggondolta magát 100 körül van , iszom a kávét , így kicsit feltornázom !! Tudjátok sok folyadék !! Hoztam a reggeli kávét !! Egészségetekre !!

6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Most csak beköszönök, mert rohanok Siófokra, hazahozom a vőmet. Mert ugye hogyan nézne ki, hogy a lány 12-én ott lesz az anyakönyvvezető előtt, a vőlegény meg sehol......
    Bíborka kösz a kávét. A tegnapi menüt olvasva azonnal meg is éheztem. Ha ezt tudom, biztos kinyítom az ablakot egy kis maradékért.
    Egy gyors reggeli, aztán már berregtetem is a trabicseket. Legyen szép napotok: Lujza

babahalak, Fatther, Csillagzafír és 3 más kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Jó reggelt kivánok.
    Sutike, kivánom, hogy nemsokára, már te is tudjál ezzel a kis helyes járművel közlekedni,[​IMG] s benne a Dominik élvezi a kocsi ringatását.
    Biborka,
    olvasom, hogy kiválóan sikerült a vendégség, és ez a finom ebéd, amit a férfi emberek főztek, nahát, ez aztán mennyei lehetett.A friss kávé illata belengi a szobát, de majd csak reggeli után fogyasztom el.
    Lujza,
    nem tudtam elképzelni, hogy mi ez a berregés, álmodom még talán, vagy a szomszéd készül a munkába?Á csak te készülsz Siófokra.
    Csupa izgalom az életed.Nemsokára itt ez az esküvő is.Biztosan már minden flottul készen áll."Mamákok"ruhája is diszben van?Sokan lesztek a lagziban?Háznál lesz vagy vendéglőben?Mennyi kérdés, de majd biztosan mindenre fény derül.

Na megyek, mert a kapa már ott toporzékol a sarokban, hogy tudja a dolgát végezni.Ja a bozótvágó késem se feledjem itthon.Jó játékot és szép napot kivánok.

Erika!!
    Nagyon sok boldog névnapot kivánok![​IMG]

Utoljára szerkesztett: 31.8.15
  8. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép reggelt és napot Mindenkinek.

9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép jó reggelt, kellemes napot, vidám hetet, jó munkát! Persze, magamnak is..megyek mindjárt dolgozni. Este, ha lesz időm, benézek. Köszönöm a szurkolást...édes az a kis babakocsi..igen, remélem, hamarosan jobb híreket kapok...:) :) :) Legyetek vidámak!

babahalak és Csillagzafír kedveli ezt.
  10. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Erika, női név az Erik férfinév női párja. Gyakran tévesen azonosítják az erika (hanga) növénynévvel. Japánban is használatos női keresztnévként az Erika, de nem az európaiak által került oda, hanem ott is ugyanúgy "őshonos". (Miklósa Erika operaénekes)

Erika! Nagyon boldog névnapot kívánok és azt, hogy ezen a napon a legjobb hírek érkezzenek Veszprémből...

1856-ban ezen a napon felszentelik az esztergomi főszékesegyházat (bazilikát); ezen ünnepi alkalomra írja Liszt Ferenc az Esztergomi misét, amelyet ő maga vezényel bemutatásakor.
    12-ben megszületett Caligula (Gaius Caesar) római császár, Germanicus és Agrippina fia és 1949-ben Richard Gere amerikai színész.
    1902-ben meghalt Steindl Imre műépítész, a Parlament tervezője és építője és 1997-ben Diána walesi hercegné, sz. Lady Diana Frances Spencer („Lady Di”).

Gyorsan megyek az udvari dolgaimra, míg nincs nagyon meleg.

babahalak, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  11. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt!

Milyen frissek voltatok ma, csak én keltem ilyen késő. Meg is iszom amit Biborka hozott kávét, hátha felébredek tőle. Nagyon finom ebédet készítettek a fiúk, biztos jó melegük is volt mire készen lettek. Lujza ! biztos közeleg már Siófok felé, a kis trabicsekel lehet hogy csipike is el kísérte. Sütike aranyos kis kocsit hozott neked Marika, remélem hamarosan a karjaidba foghatod a kis unokádat. Vica nagyon szűk szavú voltál ma, gondolom ma még be jössz.
    Erika neked boldog névnapot kívánok.

12. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

SÜTIKE NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK !! Tudom , hogy imádod a cicákat ezért ezzel a tündéri cicával köszöntelek !! Látom egyet gondoltunk Rozikával !!

babahalak és sutimami57 kedveli ezt.
  13. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Ismét hétfő és augusztus utolsó napja.....Elszaladt a nyár8)
    Bíborka,arra az ebédre én is beneveztem volna:D A fákra nem panaszkodom,az újakból is lett több és amiből eddig kevés volt,abból is kaptam.Lehet piacozni és ha majd lemegy az ára ,gyűjteni a gazdaköribe.
    Lujza,köszi a reggelit és jó utat kívánok!!!
    Vica,már hiányoltalak,rég voltál benn.Remélem nem beteg voltál....
    Mari,csak óvatosan azzal a bozótvágóval!!!!;)
    Süti,nagyon boldog névnapot kívánok!!

14. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Erika- Süti - Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Szurkolok a picurkáért!!

Lujza! Kitartást, a cél csodás lesz!

Pjotr! Legyél még egy kis türelemmel, és jobb lesz a lábad.

Rozika! Mondtam Neked, hogy a Papát ki fogod túrni a konyhából!

Hugi! Nem irigyellek... Pakolás, felfordulás..... és ami ezzel jár....... Tegnap mi is ezt csináltuk a tanyán..... A belő szobával kezdünk... a külsőben a kupi.;), ! Na majd egymást támogatjuk, ha netán leeresztünk........

Erzsike! Biztos sikerűl, mert Te nagyon kitartó vagy!!!

További szép napot...J.

15. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)

Sütikének itt is nagyon boldog névnapot kívánok szeretettel:

Mindnyájatoknak további kellemes időtöltést, hőség nélküli szép napot!:)

16. kpe59

babahalak és Jucusfalva kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Igazán köszönjük, hogy hoztad.Gondoltam benézek, de olyan egyedül voltam, hogy elkezdtem félni.Megyek is egyet szunyálni,[​IMG] mert azt olvastam, hogy nagyon jót tesz.

18. kpe59

Az biztos jót tesz... [​IMG]
    Osztottam-szoroztam-összeadtam-kivontam, a haditervet [​IMG] kidolgoztam, jöhet az event, megküzdök [​IMG] vele...

19. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv!
    Örülök,hogy jön az event:) Jónak tűnik.....
    A lábam szépen alakul,de még mindig kell jegelnem és póckolnom.Rendeltem egy jó kis faklumpát,ez majd fogja a lábamat,hogy a házban ne legyek béna legalább.Már unom az ülést & a fekvést....
    Kellemes délutánt kívánok!!

babahalak, -Joe8-, Csillagzafír és 2 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Határozottan jót tett az alvás.Én még nem tudom mit csinálak??!![​IMG][​IMG][​IMG]

babahalak, -Joe8-, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.