Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Látom fodrásznál is voltál,hajhosszabbításon és festésen.Nagyon jól áll a copf és a vörös szín;)xD

-elzemari- kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

De aranyos vagy, hogy észre vetted az új alakitásomat.Az meg hogy tetszik, annak külön örülök!!Gondoltam, egy kis változás sohasem késő!

3. pjotrovov

És mit szóltak hozzá otthon???Gondolom,meglepetés volt......;)

-elzemari- kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok!! Befutottam egy kicsit ide is. Olvastam, hogy beszélgettetek a függőségről... Én sem vagyok függő, de az eventet rumli ide vagy oda megcsináltam. Igaz, hogy az utolsó 5 percben, de megvan mk farmon. nagyon büszke vagyok magamra.:p
    Események azért vannak... A Manó kutyát meglátogatta a szomszéd Dzsoni kutyája, aztán megtörtént, aminek meg kellett történnie...
    Így aztán ma délelőtt pánikszerűen ivartalanítottuk -szerencsére, mert tele volt, aprólékokkal, mint a Győri busz ünnepek előtt-
    Aztán, ha már ott voltam, akkor még operáltunk egyet-kettőt, nemrég értem haza. Holnap két akkora elodázhatatlan műtétünk lesz, amire még én is azt mondom, hogy hajjjaj. Jobbkor nem is jöhetett volna.:(
    Most viszont megyek konyhát romtalanítani, a mai napomat éppen kitölti. A farmon komfort földön hoszzúérésüek vannak, az elkövetkező napokban tényleg nem fogok ráérni.
    Legyetek jók, sokat gondolok rátok: Lujza

Fatther, Csillagzafír és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Reggel annak rendje-módja szerint megírtam a hozzászólásomat és mielőtt az elküldés gombra nyomtam volna, elment az áram. Akkor ugrott be, hogy mára tervezték és 16 óráig tart...
    Így aztán az utolsó mondatom annyiban módosult, hogy az udvari tennivalót hoztam előbbre, mert az ecset áram nélkül is működik.

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Regina, női név késő latin eredetű, jelentése királynő. A keresztény névadásban Máriára, a mennyek királynőjére utal. (Szent Regina, 3. századi francia mártír)

1936-ban ezen a napon az utolsó ismert erszényesfarkas (Benjamin) elpusztul a Hobart-i állatkertben (Hobart Zoo), ezzel kihalnak az erszényesfarkasok.
    és 1996-ban Magyarországi útja során II. János Pál pápa Győrbe és Pannonhalmára látogat.
    1533-ban megszületett I. Erzsébet angol királynő, (szülei: VIII. Henrik és Boleyn Anna) Anglia és Írország uralkodója és 1939-ben Vásárhelyi Géza magyar költő.
    1548-ban meghalt Parr Katalin angol királyné(Catherine Parr),VIII. Henrik angol király özvegye.
    2011-ben volt a jaroszlavli légikatasztrófa, helyi idő szerint 16:02-kor történt Oroszországban. A balesetben a Kontinentális Jégkorong Ligában részt vevő Lokomotyiv Jaroszlavl az edzőit és minden felnőtt játékosát elvesztette.

Az hogy nem szereted a túl meleget, nem jelenti azt, hogy a hideget meg igen.

Míg kicsit felmelegszik az idő a lakásban keresek valami tennivalót. [​IMG] [​IMG]

------------------------------------------------------------------
    Laboviti: Értesítünk Benneteket, hogy a fejlesztők egy háttérképet készítettek az eventhez:
    https://sharedimages.bpsecure.com/CMT.../657282a7bd340bd7cab555808da7b51c55ed5566.jpg

-----------------------------------------------------------------
    Hódtenyésztés:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hódtenyésztés.13026/

Fanyűvő szaporulat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fanyüvő-szaporulat-hódtenyésztés.13025/

Új hírek kezelőfelület:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-hírek-kezelőfelület.13031/

Utoljára szerkesztett: 7.9.15
    sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Hajajaj, nézett is a Papa, de nem mondta, hogy nem tetszik.[​IMG]S ez a táncos lábam, nem akar leállni, csak járja, járja...
    Lujza,
    büszke is lehetsz magadra, hogy a sok munka mellett jutott időd a gazdaságra is.S még jönnek a mütétek is. Te jó ég, hogy van ennyi energiád?
    ajajaj, az áramszünet az nem jó dolog, de ha kell, akkor nincs mese, elveszik.Sajnos úgy tűnik, hogy vége van a nyárnak, de ha az ember számol,akkor a szeptemberben be szokott következni.Sebaj, ahogy Pjotr is mondta az indián nyár még hozhat meglepetéseket.

Ma én is annyit tettem vettem, hogy most nagyon jól esik leülni.

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Végig rohantam a terepet. Hideg van, nagyon nem szeretem, meg úgy az egész minden...........Ennyi voltam mára...:) Szép estét!

sHaDoW_sOnG és -elzemari- kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Sutiiiiiii,
    na ez aztán nem ér!!!!Nagyon nagyon rövid volt ez!

Utoljára szerkesztett: 7.9.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  9. sutimami57

Marika, kedves, most ennyi fért belém! :) Bolond két nap van mögöttem, és ha már én is azt mondom, hogy elég, akkor éppen elég.....:)

10. -elzemari-

Sutike, már otthon vagy, a Siva kezeidet kinyújtva sitty és sutty már készen is vagy.
    Tudom, hogy sok a munkád, de ne legyél szomorú.Minden rendben lesz, meglátod...

sutimami57 kedveli ezt.
  11. kpe59

Egész nap jövök-megyek, csinálom ami eszembe jut, mégis úgy érzem sokszor, hogy nem haladtam sehova. [​IMG]
    Ma elhasználtam egy doboz festéket, még lett volna időm többre is, de a boltban azt mondták, hogy pihenjek holnapig, mert akkor kapnak árut.

sutimami57 kedveli ezt.
  12. sutimami57

Persze, Marika, igazad van, csak az az érdekes, ha enm vagyok itthon, semmi nem történik..ha itthon vagyok, nincs egy perc nyugalmam. Mindenki ilyenkor jön, a fűnyíró embertől elkezdve a postásig, aztán, két rohanás között jön a nagy vödör paradicsom, a fagyasztani való zöldségek, a rengeteg elintézni való.....egyedül vagyok én csak a világban, hogy minden rám vár????
    Holnap folyt köv. Nem vagyok ám mérges, már helyre álltam........Csak egy kicsit sok volt eza két nap, az elmúlt tíz nap után. :)

13. kpe59

Meg kellene tanulnod nemet mondani néha...
    Vagy azt, hogy nem dől össze a világ, ha valami másnapra marad a tennivalókból. Urambocsá, egyáltalán nem lesz megcsinálva, majd csak egyszer valamikor...

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  14. sutimami57

Hát, igen, most pontosan így lesz.....el maradnak dolgok, de nem tudok mást tenni. Fontossági sorrend, ami marad, az meg így járt....

Két nap alatt kell mindent meg csinálnom, aztán veszema kalapom....:) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  15. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Végre megvan a gépem , vírusok eltüntetve !! Sütike igaza van Erzsikének , kicsit vegyél vissza , nem kell mindent egy nap alatt megcsinálni !! Én már évek óta ezt a módszert választom !! Erzsike Te is sokat vállalsz magadra ! Felénk is nagyon lehűlt a levegő ezt Én sem szeretem !! Az eventet végül az unokám segítségével sikerült befejezni Én is felmásztam a felhőkre !! Remélem mindenkinek sikerült !! Hoztam a reggeli kávét !! Egészségetekre !!

sHaDoW_sOnG és Fatther kedveli ezt.
  16. -elzemari-

jó reggelt kivánok![​IMG]

Sötét is van, hideg is van, most akkor milyen legyen a kedvem?Azért sem adom fel, mert csak fel kel a nap is és a hűvös is enyhül még remélem.Én meg kapom magamat és irány a székesfőváros.A csudába annyit járok oda, hogy lassan megszokom újra, és nem lesz idegen.A munka lejár, a gazok nőnek újra, és én elnézem, de már nem szedegetem ki őket , elég volt egész nyáron.
    Tegnap egy kicsit tüzeltem a bográcsolónál, és olyan jó kis füstös lett a ruhám, a hajam, de sebaj, majd ma a fodrász kimossa belőle.
    Hamar megszáradtak a ruhák is , mert a Szél úrfi nem vett ki szabadnapot, hanem itt volt nálam munkában.Csak úgy röpültek a ruhák vidáman, és egy kettőre már szárazak is voltak.
    Nem is tudom, hogy miért de valahogy úgy égette a munka a kezemet és sürögtem, forogtam, tettem ezt is meg azt is és csak azt vettem észre , hogy már készen is vagyok.
    A porszivót olyan vehemenciával húzgáltam, hogy még a villanyórát is lecsapta, de hogy miért, a csoda tudja,Ha kérditek, nem voltam boldog tőle, de mivel egyedül voltam itthon, még megvitatni sem tudtam senkivel.Igy aztán vissza csaptam én is, a porszivót meg eltettem jövőre.
    A nagy ijedelemre aztán felszeleteltem a két kis cukkinit, sózás, panirozás után kisütögettem, majd levettem egy fürt mézédes szőlőt és elcsemegéztem belőle.Szerencsére nem sok fogyott, mert megérkezett Életem Értelme is, és most már közösen fogyasztottuk a kis panirbundával betakarózott cukkinit.Igaz a Papa őszibarackkal házasitotta össze, remélem nem vesznek majd össze, neki sem.

Most aztán össze hordtam én nektek a hetet és a havat is, és még a gazdaságban nem is voltam.Jut is eszembe, ha netalán a hétvégén nem látjátok az irásaimat és nem is tudtok olvasni felőlem, az nem azért lesz, mert nem akarok irni, de a többit majd hétfőn.
    Hallom a már pöfög a masina,[​IMG] és jön értem, hogy a gazdaságba repitsen.Mit tagadjam, megnézem a hódokat, mert holnaptól nagy szükségem lesz rájuk.Hogy el nem szédülnek ebben a hintaágyban, én már a nézésétől is ide oda hajlitom a fejemet.A hódfaüzemben is folyik a munka, azzal az éles fogakkal hipp és hopp már meg is van egy rakás fa, vár az elszállitásra.
    A Srruccászati TSZ-ben is folyik a munka, mert a tojásokat mind elvitte a fáraó macska, és a piac meg igen csak drága igy aztán munkában vannak rendesen.
    A Böröndbolt is kinyitott már, hiszen a héten éjszakások a ludak és készen is lett szép két mives börönd.A Kacsacsőrű emlős család, ahogy látom, ma reggel nem valami friss, mert az órájukat nézve, csak két és fél óra múlva nyitják ki az ajtajukat.Végül is van idő, nem időre kell jönniük.

Most aztán megyek, mert megérkezett a reggeli és az én vonatom meg nem vár meg.Legyen szép és gazdag a napotok, és ne feledjétek a mosoly, csak egy vonal a szájon, de lehet hogy magatoknak és másoknak is jót tesztek vele.

Utoljára szerkesztett: 8.9.15
    Midronka, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  17. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt!

A nap süt de bizony meleget már nem ad, majd ebéd után egy keveset. Azért megpakoltam s mosógépet, csak be száradnak talán ma. Biborka örülök hogy jó a géped, így legalább biztos jössz minden nap és hozod a finom kávét. Sütike ! jobb lesz vissza venni a munkából, mert nem vagyunk már 16-évesek. S ezt a sok szaladást és munkát bizony később a szervezet meg bosszulja. Marika aranyos a kis traktorod, annyi tenni való van a kertbe, hogy nekem is be kék szerezni egyet. Megyek az állatok már nagyon türelmetlenek, meg a földeket is meg kék szabadítani a terméstől. Irány a farm !!!

18. sutimami57

Sziasztok! Korán keltem, mert kellett.....beugrottam a nagybőbgő helyett a munkába, mert hát mi mást is tehetnék.

A farmon minden területnél újra be kellett lépni, jól fel is idegesített. Várom az eventes ismertetőt, akkor el döntöm, hogy csinálok-e valamit a hódokkal, vagy marad minden.

Szép napot, jó időt, jó munkát!

19. pjotrovov

Jó reggelt!
    Reggel 6 fok volt,az kicsit hűvös még ilyenkor....
    Bíborka,köszi a kávét!Tisztított géppel öröm a munka!
    Mari,Rozimamának és nekem is jól jönne egy ilyen traktor,áruld már el,hol lehet ilyet kapni akciósan????;)
    Süti,kicsit lassíts-neked is jár egy kis pihi!!!!

Kellemes napot mindenkinek!!:)

20. sutimami57

Köszike! Próbálok én, de nem hagynak.......:D :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.