Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép jó reggelt!

Rézi már bontogatja sugarait,[​IMG] ma is jó idő lesz. A papa kitalálta másfél kiló lisztet begyúrt, és eperlevél lesz belőle. A tésztánk így egész télre elég lesz. Biborka köszi a kávét [​IMG]nagyon finom volt.
    A lábam nagyon idő függő lett, megérzi nagyon a változást. De ebbe a korban azt hiszem, még az egészségeseket is meg viseli az a változó idő ingadozás. Kíváncsi leszek az eventre, nem igazán értem de majd menet közben ki forrja magát. Na megyek besegíttek a papának, míg le nem aratok.

2. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

[QUOTE=".[/QUOTE]
    Sziasztok!
    Pjotr!
    Jó pihenést kívánok!:D

Mari!
    Mielöbbi gyógyulást Neked!

Mindenkinek szép napot és jó eventezést kívánok!;)

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  3. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Valaki árulja el nekem, legyen kedves, hol találom az ajándékos ablakot????? Köszi.

4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

5. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Csillagzafír kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.

Dezső,
    de jó hogy látlak, köszönöm a biztatást rajta vagyok, hogy gyógyulgassak.A csudába ennek a megfázásnak, vagy nem is tudom, hogy mi lehet, de az biztos, hogy nagyon ragaszkodó.Ma már az orrom csatornái úgy tűnik, hogy apadóban vannak, a köhögés az még ingerel rendesen.Bizom benne, hogy már hamarosan csak vége lesz.
    Hogy álltok a szürettel, még nem kezdtétek el?

A gazdaságban ,csináltam egy jó csomó Fesztivál virágot, tart ameddig tart, a fákat is elültettem, mert a Pompon virág az nem igazán hozott bő termést.
    Kivánok jó játékot Mindenkinek.

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Marika! Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!
    Nálam a Fesztivál a kevés, egy labdára való ha van, de a másik is igen gyér. Éppen most lesegettem meg, miket kehet választani. Hát, nem fogok sokat begyűjteni, ahogy el nézem. Ennyíi csillag a világon nincs. Szép estét!

Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Köszönöm szépen, már javulgatok.Én is mindent beültettem mindent fával, és a Fesztivál virágot, a nullás termeléssel legyártottam egy csomót, lesz amennyi lesz alapon.A fák meg majd a Pompon virágot hozzák.

Közben voltam moziban is.

Vissza szaladtam, mert megláttam a Miát, és nem tudtam ellenállni, hogy ne hozzam el őt ide.Rém aranyos kislány, és milyen finomat sütöttek.
    Hátha Eszter is bejön megnézni.

Utoljára szerkesztett: 17.9.15
    Csillagzafír kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 17.9.15
  10. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Jó reggelt!

Hoztam egy kancsó kávát, és kakaót a kellemes ébredéshez!

Én ma megint korán ébredtem, mert főzős napom lesz!

Egész héten, befőzés volt nálam, nem jártam erre csak egy gyors munka erejéig.

Lujzi! Még nem olvastam az esküvőről sem.... és amúgy is le vagyok maradva.

Csodálatos meleg van felénk. Én ki is élvezem, mert aztán jön majd a hideg téli nap.....napok.

11. András

András Kivételes tehetség

Boldog Születés Napot kívánok Lujzi!

12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Jó reggelt !

Jutus köszi a kávét, úgy látom ma te nyitottál. Egyelőre a többiek biztos alszanak még.

Lujza ! boldog szülinapot !! [​IMG]

13. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Diána, női név római mitológiai név, jelentése ragyogó. Diána a görög Artemisz istennő római megfelelőjének a neve. A név jelentése bizonytalan, talán a dies (nap, nappal) szóval függ össze.
    Diána a vadászat istennője, ill. a fény/világosság és a szülés és születés istennője. (Diána walesi hercegné (Lady Diana Spencer))

1490-ben ezen a napon megkoronázzák II. Ulászló magyar királyt.
    1916-ban megszületett Simándy József magyar operaénekes (tenor).
    1970-ben meghalt Jimi Hendrix amerikai rockzenész, gitáros, énekes.

2008-ban volt Budapesten az illetlenség első világnapja.

Lujza! Boldog születésnapot! [​IMG]

14. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG] Lujza boldog születésnapot

15. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

[QUOTE="][​IMG] Lujza boldog születésnapot[/QUOTE]

16. kpe59

sutimami57 kedveli ezt.
  17. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép délutánt mindenkinek !! Ez az event nem lesz a kedvencem !! Nem is nagyon töröm magam , a fákat titokólat aranybanánt kiváltom , a felhővel nem foglalkozom !! Eszméletlenül kevés a felröppenő !!

LUJZA NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK !!

stadler42 és -elzemari- kedveli ezt.
  18. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Na azt hiszem, nem erőltetem magam ezzel a gyerekes játékkal..

Jutusnál nagy nehezen összejött egy 15-ös alapcsomag. Gondoltam ellövőldözöm........ 3x arany?csillag, 3x 2 csillagos.... a többi sima a javából........

A pót unokáim játszanak ilyen lövöldőzős játékot

Tatusnál meg a még annyi repkedő sem jött össze, hogy 15-öt legyártsak.......

Hát sok sikert és türelmet mindenkinek aki végig csinálja.

Nekem erről a Valdemár jut eszembe.....:D:D

Marcsi jobbulást... Jutus

stadler42 és -elzemari- kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Szervusztok.

Felénk tiszta nyár van, amitől én ma a piacon úgy izzadtam, hogy abszolút nem volt kedvemre való.Ám nem kérdezi senki, végül is legyen még jó idő inkább, mint a szürke őszi levél hullató, komor idő.
    Voltam Kimnél és ellabdázgattam vele, egy darabig.Az első felhősorra meg vannak a csillagok, a többi majd még meglátom alapon megy.

Lujza,
    az azért nem ér, hogy különösebb beszámoló nem készült erről a nagy eseményről, pedig azért egy esküvő nem semmi dolog.
    Nagyon sok szeretettel köszöntelek születés napod alkalmából.
    Jutus,
    mi mindent főztél be, birja még a spejz a sok eltett nyári anyagot?Biztosan nagyon szép és gazdag lehet a sok szines üvegtől.

További jó játékot kivánok.

Én azért mesélek egy kicsit nektek.
    Még első nap, este felé elmentünk a kőszegi hegységben lévő Hétforráshoz.
    Valamikor még egy bővizi forrás volt, és a Millennium tiszteletére 1896-ban hét kifolyó nyilással megépitették, és a hét vezér nevét adták neki, igy lett Hétforrás.
    Ez egy régebbi kép, még amikor rendesebben nézett ki.
    Régen még határsávi papirral lehetett megközeliteni, na azért még ma sem adták túl egyszerűen, mert a kőszegi Idegenforgalmi irodából kellett egy kulcsot kérni, az is igaz, hogy nem tudtam megfejteni, hogy minek, mert nem egy szép állapotok voltak most ott.A határ kövek, amik a nemzeti szinnel voltak ellátva, elfeküdve a földön , az épület, amiben hajdanán , gondolom a katonák védték a hazát, na az is igen nagyon el volt hanyagolva, és a forrásnál is, valami épitkezés nyomai. Szóval nem volt egy idilli élmény.És akkor még nem beszéltem az útról ami odáig vezetett.Igaz, nem nagyon látszik, hogy bizony nem egy sima terep volt, hanem mint a hegyen ha lefelé megyünk az bizony lejt, amit én kifejezetten nem kedvelek, de ha már látni szeretne az ember valamit.
    Az bosszant az ilyen hegyi utaknál, hogy nem elég hogy kiszenvedi az ember a lefelé menő utat, még vissza is kell mászni, amikor úgy vagyok vele, mint a sielő, úgy előre hajolok, hogy segitsem a haladásomat, csak nem vagyok olyan gyors.
    Na mindegy sikeressen vissza értünk a buszhoz, igen ám, de a hegyi út olyan keskeny volt, hogy ott aztán megfordulni nincs lehetőség, igy aztán nem maradt más hátra mint előre.
    Korábban mondták, hogy a szállodában várnak minket hétre a friss vacsorára, és akkor már hat óra volt.
    A busz elindult, hogy csak ránk mosolyog a jószerencse, és meg tudunk fordulni valamikor.A táj az szép volt, mert mindig is nagyon szeretem amikor a fák között be süt a napocska és a fény és árnyék váltakozik az erdőben.A busz meg csak ment előre, már szépen látható volt jobb oldalon az osztrák házak a völgyben.Gondoltam , majd előbb elmegyünk Ausztriába, és onnét vissza Kőszegre.
    Elértünk egy házhoz, ahol egy férfi nagyon jóindulatúan, jobbra balra mutogatott nekünk, mintha valami fordulatot imitált volna a kezeivel, és a távolba mutatott.
    Igy aztán mentünk tovább az erdei úton, ám egyszer csak , megláttunk egy nagy halom kivágott fát, szépen sorba egymásra rakva, és mint egy körforgalmat mintázva megláttuk a megfordulás lehetőségét.
    Óriási tapssal biztattuk a buszvezetőt, hogy most már nincs más , mint előre, és pont hét órára érkeztünk meg a szállod elé,, igaz kisebb izgalmakkal, de megkönnyebbülve, hogy csak nem kellett a nagy kerülőt megtenni.

Utoljára szerkesztett: 18.9.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Csak befutottam, aztán már megyek is tovább. Bolond nap volt, mióta haza jöttem, nem volt egy nyugalmas percem. Most rohanok, jelenésem van egy nyugdíjas búcsúztatóra, az óvodában. Szép estét, jó játékot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.