Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Pjotr,
    szerintem nem lenne jó, mert igy is olyan hamar elmennek a napok, hát még ha igy lerövidülne.

Utoljára szerkesztett: 30.9.15
    Csillagzafír kedveli ezt.
  2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Rozika! Gratulálok a jégmadárhoz én is. megértem az örömödet, én is nagyon tudok lelkesedni, ha egy régóta áhított állatot vagy fát sikerül megkapnom:)
    Tudod Pjotr, valamikor én is ( meg gondolom a többiek is) ezen a véleményen voltunk, mint te. De mi már ne szabnánk ilyen rövidre a hetet, mert így is szélsebesen repül az idő.De ha a két munkanapos hét bevezetésére gyűjtetek aláírást, azt szolidaritásból én is aláírom;)

Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  3. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Rozika! gratulálok a sok sikerhez! Így van ez, ha valaki sokat kapirgál a földeken. Megvan az eredménye.

Lujzi! Pihenj egy jó nagyot, Biztos Te is sikeres leszel mint Rozika!

Köszönöm Rozika, Lujzi... Igen volt már szerencsém pár helyen járni.. Mindig rengeteg képet, diát, készitettem, és írtam az úti naplómat...

Sajnos a Lengyelországi képeket nem tudom feltenni. A Smena ? gépem volt vagy lehet, hogy még nem? Nem emlékszem erre.

Rozika! Én nem szeretnék unalmas lenni....

Érdekes volt megint végig nézni a fekete-fehér képeket, képeslapokat, és visszaolvasni az irásaimat...

Csak úgy mellékesen,--- ennek a nagyon kedves családnak a fiúk megkérte a kezem...... >:(

Akkor még nem akartam újra férjhez menni....:D

Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  4. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Igazad van Mari,de ilyenkor a hét közepén úgy érzem,sosem jön el a hétvége.......Én szeretnék már nyugdíjas lenni,de hol van még az???!!!!!Lehet,addigra már nem is lesz ilyen.......:oops:

Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Ne várd Péter, mert az nem ugyan amikor a kor is jár vele.ÉLvezd azt, hogy fiatal vagy, és ne is gondolj még a nyugdijra.A hét közepe után, már a hét vége is közel van.Meglásd, mindjárt mondod a vasárnapi ebédet.

6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Péter ! ne is nagyon várd még a nyugdíjazásodat. Mert akkor már jön az öregség, és annak nagyon sok hozadéka van egészségileg. A titok ólak körül, a jégmadarak szálldogáltak. De hogy lesz belőle nekem is, erre gondolni se mertem.

7. pjotrovov

Ez az ötlet nagyon tetszik!!!!!!!:D Utána is járok,hogy kell a beadványt indítanixD Jól vagy már?Gerinced kiegyenesedett?
    Várjuk az újabb ország-leírást!Én nem vagyok egy fényképezős,mindent a fejemben tárolok....
    a vasárnapi ebédet még ki is kellene találni,várom az ötleteket;)

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

9. kpe59

Ezek szerint te is ügyes voltál és már fentről nézed, hogy ki lesz a következő...

Örülök, hogy bevált. [​IMG]
    Csülök pékné módra. Ilyenkor már jól esik a sütő melege is.

10. pjotrovov

Na,ez tényleg nem rossz,rég is volt.....

11. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Én örülök annak aki a felhőn csücsül! De nálam az összes felhő eltünt! Van valami baj???

Pjot ! Lujzinak, igaza van! Amikor az ember elmúlik 30 éves már kezdi számolni, hogy mennyi van a nyugdijjig. Amikor meg már benne van, gyorsabban repűl az idő! Pedig láthatod, ez a nyugis csoport nem a restek csoportjába tartozik.

Köszi a biztatást..... Majd előszedek valamit a tarsolyomból.... de nem szeretnék untatni senkit.....

Bár, még sok mindent megnéznék, ha lenne rá lehetőségem.... Párizs, -Munkácsy helyszínei, a kastélyok, a tengerpart, a csendörök városa, Róma, Pompeí, Szicilia. Bár már jártam Olaszországban jó párszor, de csak az északi részen. Meg Velencében. Láttam Ötzit, a jégbe fagyott embert. A minusz 30 fok! Sorba álltunk 2 órát, hogy megnézzük Lenint.
    Órákat utazgattunk a metrón, mert minden megálló más-más márványból készűlt, szobrok, faragványok csodái vannak lent. Egyik metróról a másikra -szintenként! Végűl úgy eltévedtünk, hogy meg kellett kérdeznünk egy rendőrt, hogy merre van a haza utunk? Még szerencse, hogy én beszélek egy kicsit oroszul.:D

Na már már tényleg elég belőlem.. Ilyen az, ha ráérős a délutánom.;)

Gondolom Ti is így vagytok ezzel... Mindenki szeretne a világból kiszakitani magának valamit, amire 20-40 év múlva szívesen emlékszik..

Vasárnapi ebéd! Én vadasra vágyom zsemle gombóccal....

Erzsike! Milyen jó, hogy Te figyelsz! Nekem fel sem tűnt a 2 állatka!8)

További sikeres felhő mászást.
    Remélem Nekem is előkerűlnek a felhőim..??

szép estét Jutus

Fatther és Csillagzafír kedveli ezt.
  12. András

András Kivételes tehetség

A macskáját! A minusz 30 fok már Moszkvában volt! Kitöröltem?

13. -elzemari-

Igen lesek lefelé, hogy vajon ki siet majd felfelé.
    Juj juj, az egyik vasárnapi ebéd jobb mint a másik.Az én fejem is gondolkodik, hogy vajon mit kellene főzni.

14. kpe59

Te meg főzzél resztelt májat és megyek hozzád kosztosnak... [​IMG]

-elzemari- kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Tééényleg, micsoda jó ötlet, az is nagyon régen volt minálunk.Gyere , akkor veszek annyit, és hozd a Csicseriborsot is.
    Mondjátok már meg, hogy mit jelent az, ha valaki követ engem??Húúú mit tettem, hogy követni kell.

Ajaj, mennem kell, jönnek a törökök...

16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Marika:)
    Jó húsleves igazi vasárnapi menü.
    Szép estét Erzsike:) Finom a resztelt máj,kész is vasárnapi menüsor.:)

-elzemari- kedveli ezt.
  17. kpe59

Milyen törökök? [​IMG] Jaaaa, szerda van...
    Csicseriborsó nem ér rá a hétvégén...
    Szerintem azt jelenti a követés, hogy ha írsz valahova, akkor nála megjelenik az értesítésben és megy elolvasni.

18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Gratulálok azoknak akik már a felhőn csücsülnek !! Én még nagyon sokára fogok beérni !! A korallok már készen vannak , de a felröppenővel gondok vannak !! Az ajándékozáshoz nem fűzök nagy reményt , vigyorgó csillagfürtöt nem lehet cserélni , de a nektarin , majomkenyérfa , fekete fűz barka is tiltó listán lesz , a jégmadárról , taturól nem is beszélve !! Reménykedem , hogy talán nekem is sikerül a jégmadár mint Rozikának !! Hoztam a forró kávét !! Egészségetekre !!

-elzemari- kedveli ezt.
  19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Bíborka! te aztán notórius koránkelő vagy, ami azért jó, mert a reggeli kávéról senki nem marad le.
    Az eventgazok készen vannak, most felraktam 100 db keverést, a többihez kell még néhány felröppenő. Ha ma nem lesz meg, akkor jönnek a rózsák.
    Ma délelőtt némi kis ügyintézés lesz a feladat, aztán a továbbiakban pihi ezerrel
    Hoztam egy kis reggelit, aztán megyek, befűtök a konyhába, mert nem az igazi a hőmérséklet
    legyen szép napotok: Lujza

20. -elzemari-

Jóóó reggelt kivánok!
    kedves Szerencselovag,
    nagyon szeretem a jó húslevest, igaz legutoljára finoman az Édesanyám főzte,annak még mai napig él az élménye.Marhahúsból készitette, volt hozzá velős csont is, és amikor készen volt, a velő piritós kenyérre téve, megsózva, hmmm de finom is volt.Saját maga készitette a cérna metéltet is a levesbe. Utána sok zöldség és valami jó kis szósz a főtt húshoz, és a hétfői ebéd is meg volt.
    Én már nagyon régen nem veszek marha húst, inkább a csirke és a pulyka az elsők a sorban.Megjegyzem, a pulyka nyaka és a szárnyai is kiváló levesnek.
    Köszönöm az ötletedet neked is, ez is a megfontolandók közé kerül.Holnap úgy is piac nap, és akkor ott dől el igazán, hogy mi kerül az asztalra.
    Igen igen, felénk szerdán megérkeznek a törökök, bégestől, janicsárostúl, ágyasoktól és még ki tudja ki mindenkit látok a szobámban.
    Azt sajnálom nagyon, hogy amikor a Jurusics várnál ott volt Szulejmán és az ő nagyvezére Ibrahim pasa, hogy nem akkor jártam én is arra felé.Kicsit lekéstem a találkozót, pedig jó lett volna személyesen is megismerkedni velük.
    Megmondom őszintén, én is tudtam, csak gondoltam beszélünk róla, ha már valaki a tudtomra adta, hogy bizony ő követ engem, még ha távolból is.
    Csicseriborsót ölelem, mond meg neki légyszives.
    Biborka,
    majd fel érsz te is meglátod, egyébként is olyan hideg van idefenn, hogy ne bánd, hogy még nem vagy itt.Mi itt nem jégmadarak, de jéggazdák leszünk.
    Ajándékokkal nagy sikereim nekem sem voltak, de amit sikerült, annak nagyon örültem.A bájital fáimat a csere napkor sikerült megduplázni.
    Az én titokzatos állataim is megmutatták magukat, és lett egy jégmadaram, kacscsőrű emlősöm, a farkasokhoz is érkezett még két jól megtermett szürke.A sündisznókból egy külön farmot nyithatok, de jó lesznek azok is valaha.

A kávét elhoztam és betettem a mikróba, hogy reggeli után ne hüljön ki.

OLvasva a JUtus emlékeit Lengyelországról, nekem is maradt egy két morzsányi nagyon kedves emlék.
    Nagyon régen, hajdanában, amikor még én is az ifjúság édes madarát kergettem,(a hetvenes évek elején) voltunk, egy csoport fiatal lány Lengyelhonban.Gdanskban volt a főhadiszállás egy kollégiumban, és ettük a konzerveket, mert arra futotta.Tényleg milyen finom is volt a vagdalt hús, meg a májkrém.Este kimentünk a tengerpartra, mivel Gdansk volt a legnagyobb kikötővárosa Lengyelországnak.
    Megismerkedtünk lengyel fiúkkal, tört magyarsággal mondták, a" lengyel magyar barátság"
    Következett még Gdynia, Sopot és Varsó is..De jó is volt.

Visszatérve a mai élethez, kivánok nagyon jó játékot, derűt és vidámságot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.