Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Úgyis ott veteményezel az új területen, csak eszedbe jut a tököket feltörni.

3. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Sziasztok!!!
    Lujza Marika köszönöm szépen, most nagyon jó helyre irtam fel, remélem nem fogom elfelejteni. Nagyon jó lenne ha be tudnám szerezni, mert csak kínlódás a játék, ha nincs aranyam. Az összes fellelhető sztápot és sztrágyát már elhasználtam /gazdaköri feladatoknál egyes szintek teljesitése/ Néha-néha a szerencse keréken kapok 4 db de ezek édes-kevesek.
    Most meg az a problémám, hogy meggyujtottam a lámpákat, de az alakzatokat nem figyeltem, és most sehogy nem tudom megcsinálni úgy hogy a külön ajándékokat is megkapjam. Megnéztem a videót többször is de nem boldogulok. Hát hiába én már csak úgy tudok megcsinálni dolgokat, ha pontról-pontra a számba rágják.:(

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  4. kpe59

Ha minden lámpás felkapcsolsz, akkor minden ajándékot megkapsz. Mindegy milyen sorrendben kapcsolgatsz. Amit felkapcsoltál az égve is marad.
    Felkapcsolni úgy tudod, hogy a lámpához tartozó cuccot a "szállítás" gombra kattintva beadod.

mérgesistvánné és Csillagzafír kedveli ezt.
  5. mami6247

mami6247 Junior szaki

Rozimama én kérek egy jó kávét Már jó régen jártam itt Kész vagyok az eventel .Ez most jo volt!!! Érdemes volt csinálni További szép napot Hajnimama

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szokás szerint befutottam. Kemény két napom volt, sok eseménnyel, fárasztó, de jó napok voltak. Alig
    tudom követni az eseményeket, most pislogok csak, hogy mi minden van itt egyszerre, és mennyi újdonság.

Az event kész a nagy farmon, mondhatom, hogy páratlanul jó event volt, komoly, értékes ajándékokkal, és a plusz ajándékba kapott sálak örömet szereztek, így sikerült be fejeznem. A kis farmon még kell 36 darab a teljes befejezéshez, de nem aggódom, mert meg lesz nem sokára. Olvastam, de képeket nem tudtam még nézegetni. Alig bírom követni az eseményeket, a sok újdonságot, csak pislogok, hogy mi minden van itt......Szép estét, jó játékot.

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  7. kpe59

Kész vannak a titkosaim.
    XL bükk és sárgabarack, XXL cukorjuhar és cseresznye 2db.
    XL pisztácia, XXL papaja és banán, achacha, majomkenyér

Tenyésztettem egy kicsit, de csak a szokásos volt, semmi meglepő nagyobb ugrás.

8. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Kedves Rozi mama!

Boldog születés napot kívánok!

Jutus /T.

9. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot mindenkinek.

Jó hogy Jutus hozta Rozika szülinapját.

Tegnap megköszöntöttük Áront, akinek 18.-n volt a szülinapja. Kívánságára egy eper alakú tortát készítettem. Az íze remek volt, a díszítés kívánnivalót hagy maga után, de nem vagyok egy dekorációban jártas egyén. Azért a gyermeknek, és a családnak tetszett.
    http://kepfeltoltes.hu/151024/001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Tetszik az új telihold. Már van két polipfám, így azokat az új kitevőket is meg tudom csinálni amihez szükséges a termése.

Nálunk jelenleg süt a nap, és nagyon jó időnek ígérkezik.

Bukta Ági hívott, és hatalmas röhögés közepette megköszönte, hogy csak egy betűt hagytam ki a nevéből, és nem csupa kisbetűvel írtam.
    Hát így jár aki kapkodva ír. Ági bocs még egyszer. Javítva a hiba.

További szép napot.

-Joe8-, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! ROZIKA NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK !!

Event befejezve !! Szuper volt !! Hugi szuper a torta , szívesen megkóstoltam volna !! Felénk is szép idő van , maradjon még így sokáig !!

-Joe8- és Csillagzafír kedveli ezt.
  11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szép jó reggelt mindenkinek! tegnap szépen lezajlott a vendéglátás. Szemlátomást mindennel meg voltak elégedve.
    Rozika! Isten éltessen ezen a szép napon!!!
    Az eventbe még a szürkemarhákkal küzdök,már kezd lemenni az ára a piacon, de azt hiszem, megvárom a hétfőt. Bízom benne, hogy arra már megfizehető ára lesz, és meg tudom venni. SZT-om továbbra sincs.:cry:
    Hugi! A tortád nagyon szép lett, elhiszem a családnak nagyon tetszett. értékét külön növeli, hogy a Te kezed munkája, és a szíved is benne van.
    Pjotr! marad egy adag halászlé, elhoztam neked[​IMG]
    A többieknek egy kis reggeli.
    Legyen szép napotok: Lujza

12. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Salamon, héber eredetű férfinév, jelentése: békés, szelíd. (Salamon zsidó király)

1861-ben ezen a napon üzembe helyezik az első transzkontinentális telefonkábelt és 2003-ban volt a Concorde utolsó repülése, utasszállító repülőgépként.
    1632-ben megszületett Anton van Leeuwenhoek németalföldi kereskedő, az első mikroszkóp készítője, a baktériumok felfedezője.
    2008-ban meghalt Bálint Ágnes magyar írónő.

Ma van a Magyar Operett Napja 2002 óta, (Kálmán Imre születésnapja 1882-ben és Lehár Ferenc halálának napja 1948-ban).

Most lesz az óraátállítás.
    Rozimama! Boldog szülinapot![​IMG] Csomagoltam neked egy kis türelmet a gyógyuláshoz [​IMG] és szedtem egy kis virágot is.

Ma reggel már le is szedtem a tegnap kiváltott két polipfa termését.
    Most kicsit rendet teszek a rémgazak közt, feltöltöm a raktárpolcot és utána megcsinálom a Múmia átka gazdakörit.
    A négy új feladatsor is sorra kerül majd.

Nincs ezzel a tortával semmi baj se és biztos az íze is remek volt. [​IMG] Cukrász olimpián gondolom egyébként sem akartál indulni vele.

Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  13. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv!
    Az idő nálunk is szépnek ígérkezik,bár hideg van.Ez sem baj,csak lássuk a napot;)
    Hugi,nagyon szép tortát készítettél!Nekem is 2 polipfám van már,még szeretném a megkezdett gazdakörit befejezni.
    Lujza,köszi,hogy gondoltál rám,folyik a nyálam érte!Jövő hétvégén be is iktatom a vv-ben.
    Rozimama,boldog szülinapot kívánok !
    Ma kapusztnyika lesz ebédre,szép napot!

14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Erről az ételről még nem hallottam. Mondanál róla valamit??

Csillagzafír kedveli ezt.
  15. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Hát,ez nem egy nagy show;) Reszelt káposztát dinsztelek jó borsosan.Készítek egy kelttésztát,ebbe töltöm és sütőben megsütöm.A végén vízzel lekenem,hogy ne száradjon ki.Ennyi-pofon egyszerű......:)

16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm! Nagyon jól hangzik,ki fogom próbálni:)
    Most számoltam meg...még 58 sál kell...jaaajjj szegény fejemnek:cry:
    A csipikén meg sem merem számolni:oops:

sHaDoW_sOnG és Csillagzafír kedveli ezt.
  17. kpe59

Ez is kipróbálásra érdemes [​IMG], de mára más tervem van. Megyek is megfejni a bádogbocit, mert tej nélkül nem megy...

Csillagzafír és .Emama. kedveli ezt.
  18. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok ! csak beugrottam szép napot kívánni. Rohanok is tovább délután jelentkezem. Addig is hoztam a tortából

[​IMG] meg egy kis [​IMG] meg egy kis itóka [​IMG] egészségetekre.

19. kpe59

Köszönjük az ellátmányt. Ne rohanj sehova...

20. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

A közönség segítségét érem!!!!! csinálom a Teliholdas metál feladatsort, de énnekem 0 darab polipcsápom van. Azt hol tudom megszerezni???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.