Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Kettő...:) A fiam, a lányom, és a pici unokám a harmadik...nem hibádzik itt semmi..:) :)

Köszi a kedves zenét! Régen hallottam, most meg hallgatom..:) :)

2. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot !! Jó hét kezdést mindenkinek !! Ma Ne feledjétek kinyitni a töklámpást !! Én már ki is nyitottam !! 50 szuper trágyát zsebeltem be !! Jutus nagy nagy gratuláció a szintlépéshez !! A Bahamán elértem a 271-szintet , lehet gyűjteni itt is a milliókat , de időm mint a tenger !! Kandallót befűtöttem , kávét lefőztem , indulhat a nap !! Egészségetekre !!

Utoljára szerkesztett: 26.10.15
    Jucusfalva, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  3. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Gyönyörű napos idő van,szép őszi.
    Jutus,gratulálok a sz.lépéshez!!!Mostanában téged is ritkán látni:(
    Bíborka,köszi a kávét és a begyújtást!A baha-lépésért gratula!!!
    Tényleg,tud valaki valamit a beígért Korallról???Mert várom én,várom.De sehol semmi........
    Szép hétfőt kívánok!!!!

Jucusfalva, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  4. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációt!

Bár Judit azt írta, hogy nem jár mostanában erre felé, azért szeretném felköszönteni.

Nagyon boldog születés napot kívánunk Tatussal együtt!

Jucusfalva és sutimami57 kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép napot.

[​IMG] Judit én is boldog szülinapot kívánok, ha erre jársz. Ma szép időnk lesz ha minden igaz szépen süt a napocska. Biborka köszi a kávét, a tököt ki nyitottam jó hogy figyelmeztettél. A gazok a feladatokban szaporodnak, most megyek a valósba is dolgozgatok egy keveset.

Utoljára szerkesztett: 26.10.15
  6. sutimami57

Sziasztok! Bíborka, gratulálok a szép haladáshoz, és a kávéhoz, remek volt, köszi szépen! :)
    Gratulálok, kedves Jutus, mert lehet, hogy le maradtam..:) :) Jucusnak BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK, SZERETETTEL!!!!

Aztán, Mindenkinek kellemes hétfőt, vidám hetet, jó játékot!

Pjotr, én aztán végképpen nem tudok semmit az új területről, a következő eventről sem, de ha van valami infő, én is szívesen olvasnám. :) :)

Jucusfalva kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Dömötör, férfinév a Demeter férfinév önállósult alakváltozata. (Sztójay Döme magyar miniszterelnök)
    A Demeter férfinév a görög Démétriosz névből származik, a magyarba szláv közvetítéssel került. Démétérnek, a Föld istennőjének ajánlott.

1858-ban ezen a napon H. E. Smith szabadalmaztatja a forgótárcsás mosógépet és 1965-ben londoni Buckigham-palotában II. Erzsébet brit királynő lovaggá (MBE) üti a Beatles tagjait.
    1947-ben megszületett Hillary Clinton amerikai politikus, jogász, 2008-tól az USA külügyminisztere
    1941-ben meghalt Arkagyij Petrovics Gajdar orosz ifjúsági író.

A népi megfigyelés szerint ha Dömötör napján hideg szél fúj, igen hideg lészen a tél is.

Gratulálok [​IMG] a szintlépőknek és boldog szülinapot [​IMG] az ünnepeltnek!

Nagyon jól haladok a rémgazak termelésével, jól jött ez a hosszú telihold.
    A repce az üvegházban egyelőre kivár, nem adja az utolsó bónuszt, de még nem is sok kör ment le.

A korallról mély hallgatás van, az event-ről várhatóan holnap lesz ismertető. Előzetes tippeket a pletykásoknál lehet elcsípni, hasonló mechanikájú lesz, mint a fáraós volt.

Jónás tanácsa a töknyitogatáshoz:
    "A sor végén lévő két dobozra kell majd figyelni (illetve előbb ide benézni, és meglesni) mikor érdemes nekünk kinyitni."

8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!

Vajon az az" ide benézni" hol van?

Jucus!
    Sok szeretettel köszöntünk születésnapod alkalmából.

9. kpe59

Az "ide benézni" a pletykásoknál van, de lehet tájékozódni az event-es csevegőben is. (Bocsi! Azt hittem, hogy a Jónás miatt egyértelmű a hely.)

10. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok, szép napot!

Jutus, gratulálok a szintlépésedhez! Ügyes vagy!
    Jucus, boldog születésnapot kívánok!
    Bíborka, kösz a kávét, Erzsikének a híreket.
    Sütike, nem győzök sajnálkozni, hogy a múltkor elkerültük egymást...
    Pjotr, szép az új öltönyöd....és nagyon aranyos képet hoztál...
    Janzi...örülök, hogy gyakran benézel..
    Hugi. gondolom, unokázol, mert itt az őszi szünet.
    Lújza,
    elkiabáltuk a háromnapos hétvégét....12órán keresztül lesz nyitva számomra az állatkert...holnaptól....xD
    Marika, írjál szépeket, hogy legyen mit olvasnom éjjel, ha haza érek.
    Rozika, ne aggódj a favágás miatt, nem maradsz le róla. Arra megyek, és felveszlek útközben.
    Így aztán, Te is ott lehetsz közöttünk!.
    Persze, az sem marad ki a jóból, aki nem tud ott lenni, mert annak részletes beszámolót fogok írni!!
    Max, nem ehet a pogácsából, és nem ihat a jófajta borokból...xD
    Fatther, Te meg élesítsd a fejszédet...tudod, azt aminek egy éve kitörtük a nyelét...aki nem tudja hogy történt,annak majd ezt is elmesélem....
    Na, most lépek, mert lassan kezdődik a meló, és még sehol sem vagyok!
    Legyen szép a napotok!

11. sutimami57

Köszi szépen! Sajnos, a fáraósról le maradtam, mert éppen akkor voltam Pesten, kicsit sajnáltam is, mert eza téma nagyon kedves nekem. Akkor holnap többet tudunk. :)
    Ma is dolgoztam sokat, a konyhámat takarítom, de mindig csak egy kicsit, mert többre nincs idő. Zsíroldózom, a kezemről már mindent le szedett...:D :D Kesztyüt nem szeretek használni..:) :)
    Most meg megyek el, holnap megint csak Veszprémben leszek,a konyha meg csak úgy halad, mint a Luca széke..:D :D

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  12. kpe59

13. stadler42

Sütike ne is törődj vele, nem csinálja meg a konyhát senki helyetted. Majd ha időd lesz rá megcsinálod. A gazokat termelem már 3 fám van, nagyon sok terménye kell a feladatokba. Ági nagyon rendes tőled, hogy be jössz értem és ott lehetek a favágáson. Neki is kezdek és csinálok egy kis finomságot, hogy tudjak vinni a többieknek. Meg hát egy kis itóka is kellene, de majd megállunk útközben és veszünk.

Jucusfalva, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Látod, milyen felületes vagyok!!

15. sutimami57

Sziasztok! Rozika, nagyon nem aggódom, mert a munka mindig meg vár. :)
    Ami nem jó, csak szaporodik.....

16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek:):)
    Kapcsolódok Erzsike eseményeihez:
    Október 26. az év 299. (szököévben 300.) napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 66 nap van hátra.
    1957 – Megkezdi adását a Vatikán Rádió.
    Születések:
    1879 – Fedák Sári magyar színésznő
    1916 – Francois Mitterrand francia politikus,köztársasági elnök

Jucusfalva és -elzemari- kedveli ezt.
  17. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép Őszi napot mindenkinek !!

18. sutimami57

Sziasztok! Szép jó reggelt, kellemes napot, jó játékot!

A mai tököt nem lehet felnyitni..:(

Jucusfalva kedveli ezt.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

20. stadler42

Szép jó reggelt !
    Biborka köszi a kávét, [​IMG] nagyon finom volt. Nagyon szűkszavú voltál, nincs tán valami baj? Odakint Rézi gyengén engedi a sugarait, de legalább világit. A gazok szaporodnak de a fák virágai nagyon lassan, és így nem tudom be adni őket a gazdaköribe. Megyek megpakolom a mosógépet, had végezze a dolgát. A papa is megjött a piacról, ma zöldbab főzelék lesz fasírozottal. Még kapott a piacon friss zöld babot, megyek is segítek pucolni. További kellemes napot, és jó játékot.

Jucusfalva, Midronka és incimami kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.