Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Lujzaaaaa,,
    ![​IMG]
    Kicsi vagyok, székre állok és onnét egy nagyot kiáltok, boldog születésnapot kivánok!!!

Utoljára szerkesztett: 18.9.14
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

[​IMG] Azt hiszem negatív csúcsot döntöttem...
    7 azaz hét darab teafilterrel indítottam és abból egyet ajándékba kaptam.

3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Akkorát nevettem a negatív csúcson, hogy még a könnyeim is kijöttek...na, nem azért, hogy én annyira jól állok...egy teljes területen szegfűre kaptam 9 filtert. Hatalmas! Ez megint semmit nem ér, akkor viszont felesleges is, mert nem lesz annyi, mint a hordó. Csak azt nem értem, ha máskor a felreppenőből száz felett gyűjtök egy aratáskor, ebből miért nincs annyi?
    Megint csak az eszem a kevés, biztosan!
    Mindent elvégeztem, az összes ruhát meg varrtam, ami erre várt. Most bevetve két farmon a mézes kütyü, aztán jöhet a pihenés mára, ha csak nem jön megint valaki..:) :) Ja, a fiúk pecáznak, hal jön....:) :)
    Most elmegyek egyet a szomszédba, mert már vagy két napja nem voltam. Jó aratást, sok filtert! :D :D

4. kpe59

Én tudtam, hogy nem lesz belőle nálam özön, mert 10 órakor learattam a 18 órás növényeimet a dupla tp-ért, így az event-et 3-4 órásokkal vártam... A hordó érleléshez nem kell, így sokkal több tp-t kaptam, mintha a maradékot váltják be a végén.
    Persze meg is várhattam volna az event kezdést, de csinálni akartam valami hasznosat a farmon.
    A halból reptethetsz hozzám, a fiam most mondta, hogy enne egy sült halat...

Szupertrágya-és-kacsa-kata-szupertrágya-akció:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertrágya-és-kacsa-kata-szupertrágya-akció.11185/

Hiba-a-sörfesztivál-2014-event-kezdetén:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hiba-a-sörfesztivál-2014-event-kezdetén.11186/
    A hiányzó jutalmak jóváírása a holnapi nap folyamán fog megtörténni egy szkript által. (Csocsoovb)

5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Sziasztok !

Lujza ! ezt kívánom néked! [​IMG]

6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Meghívlak benneteket egy délutáni nasira

[​IMG] [​IMG]

kalmanbatyo kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Lujza !

Itt is Boldog szülinapot kívánok....:)[​IMG]

Jelenléti aláírva, fa felvágva mert lassan köll...:)

8. -elzemari-

Mit is mondjak, sehol egy lélek, ó mit is beszélek, itt van a fincsi sütike, Lujza de régen ettem mignyont..jól irtam ki tudja már, olyan régen találkoztam vele...

9. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Lujza !! Én is csatlakozom a bulihoz , Én a linzerből lakmározok !! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK !!

10. -elzemari-

Ó Ó, nekeeeem 39 van , igaz ami igaz, a pontokkal adós maradtam.De egy fenékkel, csak egy lovat...

11. stadler42

Lujza köszi a vendég várást, a sütik nagyon finomak. A farmom fel parcellázva 1X1 kockára, és mind tele Mézeskalács virággal. Most én is a tp-re mentem és most van kemény 25-db filter.

12. kpe59

Azóta már az enyém is 26 lett...
    Az összes terület 1x1-en mézesmadzaggal van bevetve. A farmon már semmi dolgom reggelig...

13. -elzemari-

Munka kész, én meg el.[​IMG] jó éjszakát kivánok..

14. sutimami57

Ejnye, mindenki el megy???? Én akkor mit csinálok itt az éjszaka közepéig? Egyedül eszem meg azt a sok finom sütit? Nem, mintha gond lenne, el bírnék vele, de akkor aztán futnának a kilók felfelé.

15. -elzemari-

Sutike, jól van na, ne legyél egyedül.Milyen lett a nadrágod?

16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! nem tudom, mi van velem, de én olyan fáradt , álmos vagyok, hogy azonnali hatállyal elvonulok aludni. Jó éjszakát mindenkinek: Lujza

17. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Lujza nagyon boldog születésnapot, jó egészséget kivánok még nagyon sokáig. Ölellek Ági

Nyugodalmas jó éjszakát kivánok Mindenkinek Ági

18. sutimami57

Köszi, hogy sütizel velem! Fekete nadrágokat varrtam készre, mert a télen azért többször kell, meg egy terep melegítöt vettem a lomis piacon, de szűkíteni kellett, meg a szárát levágni.Már van ruhám...holnap jön még egy pulcsi, amit a vaterán rendeltem.....olyan jó, hogy az idén majdnem 20 kilót fogytam, legalább muszáj vennem új ruhákat..:D :D

19. stadler42

Jó neked sütike, én is vennék szívesen új ruhákat, ha ennyit tudnék fogyni. De nálam ez nem megy, pedig olyan jó volna. Na én is megyek aludni.

20. sutimami57

Jó éjszakát, Rozika, álmodj szépeket, és reggel gyere, tudod, sok a munka a farmon! :) :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.