Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok! Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. Úgy néz ki, hogy ma a itt is be tudom fejezni az eventet. A Lujzán már tegnap befejeztem, sőt, ma reggel a tesóm is végzett az övével. Ilyen sem volt, még, hogy ő lekörözzön engem.
    A nagyanyámtól hallott mondás jutott eszembe erről a segítőkész csapatról: Sohase add fel, amíg vannak barátaid
    Mégegyszer nagyon köszönöm.Most elvagyok érzékenyülve, úgyhogy megyek is. Később benézek: Lujza

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Gratulálok a sikeres eventhez, így kell ezt csinálni! Kellemes napot, vidám hetet kívánok MIndenkinek, köszi a kávét, a híreket!

.sutimami. és Csillagzafír kedveli ezt.
  3. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot.

Nálunk ragyog a nap. Kicsit csípett reggel az idő, de már meleg van.
    Már megjártam a temetőket. Az egyikbe sajnos temetésre mentem, a másikba gyertyát gyújtani.
    Most gyorsan arattam, és megyek az udvarra, leveleket szedni.
    A titokólakból lett mosómedve, sün, kakas, rózsaszín tyúkól
    A fákból 2db Amherstia fa, 2 db XXL Tűzvirág fa, XXL Kakaó fa, XXL Goji fa, XL Csillaggyümölcs fa, és Majomkenyér fa.
    Én mindegyiknek nagyon örülök.
    Jelenleg pajtatöltögetés folyik.

Lujza csak szólni kell és máris összeáll a csapat. Gratulálok, hogy mégis sikerül.

4. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Szép délutánt!
    Megérkezett a mozigépész, ismét adott filmeket:)
    Süti,gyors voltál.Rohangálós napod van?
    Jó hírt hoztam a Szulejmán-rajongóknak:Minden délután lesz az RTL-en:D;)
    Most sietek aratni.

.sutimami., Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

Sziasztok! Ma itthon rohangálok...:) :) Reggel jött a menyem a babával, mert a faluban nincs villanyuk, és be költöztek hozzám 2 napra.
    Holnap pedig megyünk Ajkára, minden felé, délután Halimba. Most eszünk, a baba ébredezik. :) :) Közben aratok..:D

-Joe8-, .sutimami., Csillagzafír és 2 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sutike,
    juj de jó, akkor most babázhatsz!!Ne is csináljál semmit, csak a babázzál...

Utoljára szerkesztett: 2.11.15
    .sutimami. és Csillagzafír kedveli ezt.
  7. csipike2010

VÉGEZTEM AZ EVENTTEL!!!!!!
    Nagyon köszönöm mindenkinek!!!!!
    Sütike! Nem te kapcsoltad ki a villanyt, hogy babázhassál????:D:D;)

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Kész lett a repce összes bónusza.
    Most a karalábé van soron. A kosár 700x-os, a cukor 20x-os felbukkanása és a két gyorsító már meg van, a szuper trágyás kellene csak, de biztos legutoljára fogja bedobni.

9. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Hát, nem is csináltam sok mindent, azon kívül, hogy egész nap mostam..:) :) Nagyon jó volt, édes ez a kis vacak. :)

Hát, ehhez még nincs elég ismeretem, de ha azon múlna, meg is tenném. Holnap még babázunk, meg visszük tornára, aztán megyünk a másik babához, és szerdán szét döntöm a házat..:D :D

Gratulálok a repcéhez, és a kitartásodhoz! Így kell ezt csinálni! :) :)

Csillagzafír és -Joe8- kedveli ezt.
  10. kpe59

Nem kell, de a lehetőség mindenkinek adott...
    Lesifotót kérsz?

11. sutimami57

Szóval, megint lesekedtél.... :) :)Persze, hogy kérek! :D :D

Csillagzafír kedveli ezt.
  12. kpe59

Nem hagyom ki az ilyen alkalmat... [​IMG][​IMG]

13. sutimami57

Hát, ezt tényleg kár lett volna kihagyni, nagyon aranyosak!!!! Köszi szépen!! :) :) :)

A leg kedvesebb az volt a mai napban, hogy vigyorgott rám a KICSIKINCSEM, meg a végén, mikor mentek haza, akkor kezdett el sírni, amikor ki vette az anyja a kezemből...híztam vagy két kilót örömömben.....:D :D

Csillagzafír és -Joe8- kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Hihetetlen, micsoda kitartásod van!!
    Sutike,
    ez nem ér, tessék csak a babával lenni!!Olyan aranyosak , én is minden kicsi babára rácsodálkozom a buszon.helyesek, barátságosak, és olyan jó lenne megsimizni őket.

15. csipike2010

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Ilyen is ritkán van, hogy én nyítom a nyugiházat.
    Fel is élesztettem a tüzet a kandallóban, hogy jó meleg fogadjon benneteket. A kávét és a reggeli idekészítettem.
    Ma Menő-Manó leszek. Legyen szép napotok:Lujza

16. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    Ajajaj, nagyon korán van, ha még Biborka kávéja nem érkezett meg.Dobok a kandallóba egy pár fahasábot, hogy melegre érkezzetek.A köd, most állandó vendégnek jelentkezett be felénk, báár a napocska küzdelme azért már látszik, hogy nem adja fel.A fák már szinte az akác kivételével mindegyik felvette a szinesebbnél szinesebb ruháját, és azokban pompáznak, amig egy hirtelen fagy meg nem fosztja őket tőle.Azon csodálkoztam éppen a minap, hogy vajon a szinek hogy jönnek ki, mert azért,azok változatosak.
    Na látom, a kapa meg a kasza táncol már örömében, hogy meglátott, igy aztán megyek is a dolgomra.Derűs és vidám napot kivánok.

Lujza, húúú de elsuhantál mellettem.Olvasom, nincs igazán unatkozós napotok.

Csillagzafír, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  17. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Győző, férfinév 19. századi nyelvújításkori névalkotás a Viktor magyarosítására. (Victor Vasarely (Vásárhelyi Győző) képzőművész, az op-art "atyja")

1507-ben ezen a napon Leonardo da Vincit egy gazdag firenzei polgár, Francesco del Giocondo megbízza felesége, Lisa Gerardini lefestésével. A képet ma Mona Lisaként ismerjük.
    1892-ben megkezdi működését a világ első automata kapcsolású telefonközpontja. (Chicagótól hatvan kilométerre fekvő La Porte városában).
    1957-ben a Szovjetunió felbocsátja a Szputnyik–2-t, fedélzetén az első élőlénnyel, Lajka kutyával.
    2004-ben a Magyar Honvédség állományából leszerel az utolsó sorkatona, ezzel megszűnik a sorkatonai szolgálat Magyarországon.
    1500-ban megszületett Benvenuto Cellini itáliai szobrász, ötvös, éremművész, a manierizmus képviselője és 1945-ben Gerd Müller német válogatott labdarúgó, egyike minden idők legjobb csatárjainak.
    1936-ban meghalt Kosztolányi Dezső magyar író, költő, műfordító, újságíró és 1954-ben Henri Matisse francia festőművész, a „vadak” („les fauves”) stílusirány képviselője.

Ma van a magyar tudomány ünnepe annak emlékére, hogy 1825-ben ezen a napon Széchenyi István felajánlotta birtokainak egyéves jövedelmét a Magyar Tudós Társaság megalapítására.

A farmon rendet tettem, keresek valami elfoglaltságot a vv-ben is...

18. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok! Köszi a reggelit, a híreket, a meleget, és a fogadtatást! Van itt minden..:)

Most iszom a második kávémat, mert még csak lesek ki a fejemből. Elég későn feküdtem le, és most várom a menyemet, mert ma mi is menő-manók leszünk, este felé érkezünk haza a világjárásból.
    Holnap aztán indul a meló. Nem lehet ám itt napokig lazsálni csak..:D :D

Kellemes, szép napot kívánok!

Csillagzafír kedveli ezt.
  19. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Lujza köszi a reggelit és a kávét !! Ma csoda történt későn ébredtem , ez szökő évente egyszer ha megtörténik !! Erzsike csodálom a kitartásodat , Én csak a rózsáig jutottam el , az az igazság , hogy soha nincs annyi szuper trágyám , hogy felröppenőkre használjam !! Felénk reggel mindent dér borított , de most nagyon szépen süt a napocska !! Sütike jó babázást , dögönyözd meg helyettem is !! A farmon pajtatöltögetés folyik , a kutyák őrzik a vetést !!

sutimami57, Csillagzafír és -Joe8- kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

sutimami57 és Jucusfalva kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.