Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Hali...

Olyan aranyos ez a kiskutya a farmon, jó lenne házőrzőnek!![​IMG]

Utoljára szerkesztett: 5.11.15
    sutimami57 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Jó piacozó ilyen nem mernék állítani.Tenyészállatok eladásából lesz pénzem,ami meg kell megveszem a piacon.Mamutfák vannak mindenhol,meg 1x1 helyen kütyük.Bahamán XXL-s fák,kincsesen szintén kütyük.;)
    Szia Marika:) Teljesen igazad van.:)

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

sutimami57 kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Szia Janzi,
    neked is tetszik?Ezt nagyon jó hogy kitalálták, egy kedves, aranyos kis állat a gazdaságban.Pláne, amikor a két hátsó lábára áll, nagyon cuki...

sutimami57 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  5. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Aha,így már értem.Sajnos nekem kevés mamutom van,anno nem vettem komolyan.....Most pedig már nem jön a vonat,különben ki venne sz.trágyát és K.katát???xD Esetleg te vágynál valamire így cserenap alkalmából???
    Köszi a hírt,erre vártam!!
    Nagyon aranyos tényleg!!!Először,hirtelen azt sem tudtam,minek van ottxD Majd leesett a tantusz.......
    Most olvastam,az Atacama-sivatagban hosszú idő után végre esett az eső!Ilyen volt,ilyen lett.Ha ilyet látok,mindig Opa jut eszembe,aki azt mondta,a természettől csodálatosabb nincs.Hát,igaza volt:)

6. -elzemari-

Igen a természetnek lehet egy nagyon okos felelőse, aki mindig tudja, hogy mikor mit kell tenni.Most is ez a temérdek szin a fák levelinél, az ember nem győz betelni a szép szinekkel.Bááár azt n nem szeretem látni, amikor a levelek hullanak.Nagyon elmúlást jelentenek nekem.Ám majd jön a fiatal Tavasz és újra lombozatot képez majd a fák koronáján.

Fatther és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Igazából nem vágyok semmire.De tegnap ketten úgy meg leptek hóddekázással,még most is a hatása alatt vagyok.:)Te mire vágynál,az arany kintornán kívül?
    A második mondattal,meg teljesen 1et értek.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be futottam, olvasgattam, mosolyogtam, gyönyörködtem a szép képekben, aztán csak vagyok. Rohanós nap volt, holnap dolgozós lesz. A kis kutya a farmon nekem is nagyon tetszik, tényleg maradhatna. A természet szépségét én is nagyra értékelem.
    Erzsike! Most, hogy olvastalak, jutott az eszembe, hogy nekem is van csicsókám, csak el felejtettem fel szedni..:D :D :D Holnap neki állok. :)

A léghajót nem igen kerülgetem, nem volt ma még időm, de talán este. Igazából én is vigyorgok az almafás ajánlatokon. Nem is értem, miért nem adnak érte majomkenyérfát, stb. :D :D

A bumm az jó lesz, holnap este tenyésztem a kutyákat. Szép estét!

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  9. pjotrovov

Mari,a fáknak és a természetnek is kell a pihenés.Mi is lassulunk,pihizgetünk többet mint általában.....Ennek is megvan a szépsége.....
    Köszönöm,de másra nem fáj a fogam.Illetve már erre sem mert egy jóbaráttól megkaptam....
    Itt is ezer hála és köszönet érte!!!
    Mára elköszönök,jó éjt mindenkinek!!!!

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napsütéses napot mindenkinek !! Ma is Én nyitom a nyugiházat , kandallót befűtöttem , kellemes meleg lesz mire ideértek !! Lehetne aludnom , nem sietek sehova , de sajna nagyon rossz alvókám van !! Bezzeg amikor még dolgoztam azt vártam , hogy végre nyugdíjas legyek !! Felénk is színesbe öltöztek a fák , csodás dolgokat tud a természet produkálni , pár nap és minden szín barna lesz !! Tavasszal új ruhákba fognak pompázni !! Lujza hová tűnt , napok óta nem jelentkezett !! Rozika is nemsokára közöttünk lesz !! Kávát elkészítettem !! Egészségetekre !!

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Lénárd, germán eredetű férfinév, a Leonárd régi magyar változata. (Leonardo da Vinci olasz festő, szobrász, építész, feltaláló)
    (Leonárd a germán eredetű Leonhard névből származik, aminek a jelentése erős + merész.)

1772-ben ezen a napon visszacsatolják Magyarországhoz az 1412-ben Zsigmond király által Lengyelországnak elzálogosított 16 szepesi községet, miután Lengyelország felosztása megtörténik és 1966-ban átadják az EMKE aluljárót Budapesten, a Blaha Lujza téren.
    1814 – Ganz Ábrahám a magyar nehézipar egyik megteremtője, vasöntőmester, gyáros és 1884-ben Germanus Gyula magyar orientalista, arab nyelvészeti és kultúrtörténeti szakíró.
    1725-ben meghalt Gróf Bercsényi Miklós magyar kuructábornok, Rákóczi főhadparancsnoka és 1893-ban Pjotr Iljics Csajkovszkij orosz zeneszerző.

Ma van a Nemzetközi nap a környezet háború és fegyveres konfliktus során történő kifosztásának megelőzéséért és Kőszegi Királynap – Kőszeg város ünnepe.

Igazi őszi ködös idő van, elintézem a dolgaimat a vv-ben, aztán keresek valami elfoglaltságot a tenyésztésig.

12. pjotrovov

Jó reggelt!
    Bíborka,én is alig várom,hogy nyugdíjas legyek!Bár az még a távoli jövő:D Köszi a kávét!!
    Nálunk süt a nap,szép idő lesz ma is.A tenyésztést én is várom,az más kérdés mire lesz elég a sz.tápom:oops:
    B.Áginak gratulálok a szintlépéshez!!!!!
    Kellemes napot kívánok!!!!

13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom, hogy Mindenki el foglalt a valósban, de hatra biztosan meg telik a nyugiház, mert jövünk ám tenyészteni! Nálunk is jó idő volt ma, nagyon-agyon dolgozós napom volt, éppen, mire indul a tenyésztés, addigra mindennel végzek. Én is korán ébredek mostanában, nem is értem, miért. Azért, hogy még többet tudjak dolgozni estig??? :D

Reggel be vetettem a paradicsomot a farmon, aztán most szedtem fel. Szerencsére, nem lett baja...talán egy kicsit túl érett lett. :D

Na, megyek is egy kicsit még a dolgomra, mert van még feladat, amit ma meg akarok csinálni. 6-ra itt vagyok...:) :) Szép délutánt!

Fatther, -elzemari- és Csillagzafír kedveli ezt.
  14. kpe59

sutimami57 kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Sutika,
    mond már, ha egy kicsit túl érett a paradicsomod, akkor jó lesz paradicsomlének, és könnyebb lesz pucolni majd.
    Sziasztok,
    Pjotr,
    ezzel együtt tudod az is jár, hogy már nem az ifjúsághoz fogsz tartozni, és néha még az is előfordul majd , hogy netalán egyes dolgok elkopnak, s ad abszurdum, még fáj is.Sebaj, jó dolog is nyugdijasnak lenni.Meg kell találni a szépséget is benne és akkor aztán fog ez is menni.Ám igen sok reggelt kell még addig felkelni úgy,hogy vár a munka, és ne is bánd!!

Ha valaki bejönne, a kulcs a lábtörlő alatt![​IMG]

Utoljára szerkesztett: 6.11.15
    sutimami57, Fatther és Csillagzafír kedveli ezt.
  16. kpe59

Tenyésztést befejeztem, ennyi pont elég is volt...
    Felhősor üzemel...

17. pjotrovov

Jó reggelt!
    Ködös,hideg reggelre ébredtem...
    A tenyésztést ma kezdem el,tegnap este más lett a program.
    Ma sült oldalas lesz az ebéd par. káposztával.Hozok egy reggeli kávét nektek,könnyebb legyen az ébredés;) Lazulós hétvégét!

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Köszi a kávét Péter !! Jól esett !! Tenyésztés befejezve , a paszulyon várlak benneteket !! Hoztam a forró citromos rumos teát !! Egészségetekre !!

sutimami57 és pjotrovov kedveli ezt.
  19. pjotrovov

Köszi a teát!Nagyon hideg van fenn???Én most tenyésztek,de valahogy nagyon unom-alig várom,hogy befejezzem8)

Utoljára szerkesztett: 7.11.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  20. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Jó reggelt!

A tenyésztést én is befejeztem. Több és magasabb szintű állatokat vártam. A felhőn csücsülök. Jó hogy többen jöttök, mert egyedül nagyon unalmas.
    Már kisütött a nap, de csak 1 fok van. A területeket teleraktam fákkal és állatokkal. Meg kell tölteni a raktárt. Egypár terményest is kiraktam, mert gyalázatosan kevés van némelyikből.
    Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok. Irány a valós.

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.