Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az is majdnem egy fél ember...[​IMG] Rám nem túl nagyok a régiek, de nadrág nekem is kellett új, a pólók meg lezserek lettek.
    A régi ruhák meg előkerültek a szekrény mélyéről.

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Az is jó, mert az elfeledett darabok is újnak tűnnek, a régi kedvenc ruhák megint jól jönnek...nekem nincsenek régi ruháim, mivel 4 év alatt most cserélem negyedszer őket...D :D
    Arra készültem, hogy aratok még egyet, de nem tudom, hogy meg tudom-e várni...éjfélkor lesznek kész..D :D

3. kpe59

Én biztos nem várnék addig, annyira nem szoros az event tempója...
    Vagy van más dolgod is?

4. sutimami57

Igazából lenne, de nem igen van hozzá kedvem. Beszélgettema facén, meg kavargok a neten..:) Mostanában nem sokat voltam a gépnél, és el tudok veszni rajta, csak közben érzem, hogy álmos vagyok.

5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt !! Ébresztő gazdák !! Meghoztam a finom kávét !!

6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek! Bíborka! Ez aztán a kávé! ha ettől nem ébredünk fel, akkor semmitől semxD
    Hoztam mellé egy kis reggelit. na nem ilyen különlegeset, csak amolyan egyszerű, kis eledelt.
    Ma opera délelőtt, este telefonált a doktor, amikor már aludtam.
    Az eventbe mégiscsak belevágtam (miért nem meglepő???) majd meglátom mire jutok.
    Legyen szép napotok: Lujza

incimami kedveli ezt.
  7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

jóó reggelt kivánok...legyen szép a napotok, és a mosoly....s nem utolsó sorban növekedjenek a hordók!!

incimami kedveli ezt.
  8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Madár dalos jó reggelt kívánok.

Köszi a korai különleges kávét és a reggelit. A farmon folyik a mézeskalács termelése, és a hordók beszerzése.
    További szép napot, és sok sok mézeskalácsot nektek.

kalmanbatyo kedveli ezt.
  9. kpe59

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névnap Vilhelmina, a Wilhelma tovább képzése. Vilhelma: a német Wilhelm, (magyarul Vilmos) férfinév női párja.
    1991-ben ezen a napon megtalálták "Ötzi"-t, egy több ezer éves mumifikálódott similauni férfit, az Alpok Ötz-völgyi gleccserében, Ausztria és Dél-Tirol határvonalán (jelenleg a Bolzano-i Városi Múzeumban őrzik). Megszületett 1909-ben Ferdinand Anton Ernst Porsche osztrák mérnök, autóipari menedzser, a Porsche sportkocsik névadója. Meghalt 1812-ben Meyer Amschel Rothschild német bankár, a Rothschild bankház alapítója.

Ha nem baj, akkor én ezt most kihagynám... Belemosta a lábát, pfúj...[​IMG]

A gazak szépen szaporodnak, a filterek meg nem érdekelnek. Megyek magamhoz veszek néhány söröshordót...

10. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Jó reggelt, sziasztok! Vajon én keltem későn, vagy Ti vagytok koraiak?? :) Köszi a különleges kávét, a reggeli mosoly már meg is volt, és a reggeli t is köszönöm! Azért nem viszem vissza én sem, amit hoztam!

Nagyon kellemes, szép napot kívánok!!

incimami kedveli ezt.
  11. incimami

incimami Fórum bárója

Napsugaras jó reggelt!!!
    Én már nem hozok kávét mert van szervírozva, jobbnál jóbb,
    [​IMG] Megyek dolgozni sziasztok,

12. sutimami57

Halihóóó....Incimami, nagyon szép az új ruhád, gyönyörűek a cicáid!!! Jó munkát, szép napot Neked is!

Lujza, a kolbászból lopakodtam ám :D

Erzsike, köszi a híreket. Ajándékot mit szeretnél? Mert engem sem érdekelnek a filterek.
    Hordóm van kb. 360, filter meg valami 70 körül. Mit kezdjek vele?

13. kpe59

Jöhet barkács mindenkitől...

Megérkeztem a reggeli körutamról, ma már nem akarok menni sehova, de hát ember tervez...
    Ebédre sült halat terveztem.
    Nem érkezett meg Erika szállítmánya, így a hűtőládai készletet csapoltam meg...

Hiába kutakodtam, nem lettem okosabb. Sehol nem írják, hogy ilyenkor mit kell csinálni.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 19.9.14
  14. stadler42

Ma gulyás levest [​IMG] főztem, mellé egy kis túros pitét sütöttem [​IMG] amiből nektek is hoztam. Mert időm mint a tenger.

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Délelőtt temetésen voltam. Most temették az alig 37 éves, két gyerekes, családapát, akit legyőzött a gyilkos kór 6 hónap alatt....
    Nem részletezném...

16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Húúúú Kopi! Nem irigyellek. Közeli ismerősöd volt? Ámbár így ismeretlenül is sajnálom őt is meg főleg a családját.Tudom, mit éreznek, hisz a tesóm lányának a párja is 33 évesen távozott egy autóbaleset miatt, 8 éves volt akkor a fia. A gyerek a mai napig nem heverte ki.....
    Az eventgazok szépen érnek, a filterek nem érdekelnek engem sem, akit érint azt kérem, hogy barkácsot küldjön.
    Most beugrunk a városba a tesómmal, ha megjöttünk jelentkezem: Lujza

17. kpe59

Délelőtt az udvaron ténykedtem, jó volt a friss levegőn. Jól haladt a munka is, most rend van a virágoskertben. Kidobáltam a félig elszáradt paradicsomokat és uborkákat, úgyse lesz már rajtuk semmi.
    Az első adag hordót kitettem érlelni, reggelre pont kész lesz. Számomra nem valami izgalmas ez az event.

18. stadler42

Nekem sem már a kezdésnél nem fűlött a fogam hozzá, de mit csináljunk ez van. Én is ki raktam 365-hordót, a tölgyes meg a sziget tele, a következő adagot majd ha ki lesz a hordó. Kopi nagyon sajnálom a 2-gyermekes család apát, főleg a családot akiknek ezt fel is kell dolgozni.

fruzsy1116 kedveli ezt.
  19. kpe59

Csak a tölgyesre tettem őket, mert nem adnak semmilyen tp-t, az a bahára meg kell, nem is kevés...

20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

QUOTE="stadler42, post: 59678, member: 360"]Nekem sem már a kezdésnél nem fűlött a fogam hozzá, de mit csináljunk ez van. Én is ki raktam 365-hordót, a tölgyes meg a sziget tele, [/QUOTE]
    Szép napot kivánok!
    Rozika mi a baj, miért nem tetszik az event??

aszta, hogy milyen gyönyörű az idő ma.Jól ki is kertészkedtem, magamat, komolyan mondom sajnáltam hazajönni.Csak az tartott vissza, hogy már berendezkedtem és ott meg kirendezkedtem.Igy aztán ez volt a legjobb megoldás.Majd még biztosan az idős hölgyek rittyentenek még jó időt, és akkor újra élvezhetem a kerti levegőt.
    Az összes területet teleraktam hordóval, had érjen az a teasör.Nem is értem mit finnyáskodik ez a Sörös Tóni, hiszen már javában tart a sörfesztivél.Remélem, hogy frissitő lesz és még azok is ihatják majd, akik nem fogyasztanak alkoholt, hiszen ebben egy fikarcnyi szesz sincs.A mézeskalács virágokon nem fog múlni, mert azok rendben vannak, a körte, csersznye, és a vörösáfonya is frissen került az asztalra.Szerencsére az elkószált lovakat is sikerült egytől egyig megtalálni, és vissza csalogatni.
    Jut eszembe, nem kértek egy kis eperlekvárt, vagy egy kis narancsdzsemet, ha már úgy is megbontottam...Na majd kiváncsi leszek a Sörös Tónira, ha az én teasörömet megkóstolja, hogy akkor is fog e fintorogni??

További szép napot és jó játékot kivánok...megyek http://kepfeltoltes.hu/140919/bagoly_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kilököm a baglyot a hintaszékből...

Utoljára szerkesztett: 19.9.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.