Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó.
    Dezső.
    olvasom, hogy Édesanyáddal kórházban voltatok.Tudod, ha csak félévente kell vinni, no nem akarom kicsinyiteni a gondot, de akkor ez még nem olyan nagy baj.Tudod, én is megyek mindig, hol ezért, hol azért, mert tartom ahhoz magamat, ah előbb felfedig a bajt, akkor talán hamarabb tudnak a végére járni.
    Örülök, hogy a szüretetek jól sikerült, na én nem remekeltem megint.Képzeld tavaly volt egy egész tiz literes üveggel must és a boga életbe nem akart kiforrni.Na mit tesz egy gazda, tavasszal kitettem a napra, pedig biztos marhaság volt, na itt sem mozdult.Le sem merem irni, hogy mi lett a vége.Sajnos elköltözött az a szomszéd, akinek oda tudtam volna adni, hogy haszálja fel, és készitsen belőle pálinkát.Na mindegy a kis molyolás a lényeg, amit lehet vele csinálni, tavasztól őszig..Nálam....
    Remélem Villő jobban van már!!!
    A programhoz én is hozzájárultam,

Utoljára szerkesztett: 11.11.15
    sutimami57 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  2. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Köszönöm kérdésed, ma már láztalan, ha holnap reggel is akkor mehet suliba.:music:

A mustoddal kapcsolatban eltudom képzelni mi lett az üvegben.xD
    Valószínűleg hidegben volt a szüret után és ezért nem indult be a forrás.

Anyunál az a helyzet, hogy két éve volt egy agyi történése és a bal fülére szinte teljesen süket lett. A középfül sérült ami az egyensúlyért felel és ezért sokat szédeleg.

Nálunk is gyönyörűen süt a napocska. Valószínű, hogy ennek megisszuk a levét.:mad:

További szép napot kívánok Mindenkinek!

sutimami57 kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Csillagzafír, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Ez jó hir, hogy Villő már jobban van.Várja már a sulit?
    Ó a mustomra én is igy emlékeztem, de akkor tavasszal miért nem.Na de mindegy is, nem okoz nálam törést, mert nagy fogyasztók vagyunk, az már biztos.
    Sajnálom Anyukádat, hogy igy járt, a szédülés az baromi rossz érzés.Szerencsére van egy arany fia, aki sokat segit neki!!
    Tudod úgy vagyok ezzel az időjárással, hogy én bizony örülök neki, és ezzel is kevesebb a ronda szürke szottyos idő.
    Ha hideg lesz, majd valahogy csak védekezünk ellene.

Nagy fazon vagyok.Leültem, hogy egy kicsit körbe nézek a világban, közben a konyhában a cékla főtt.Egyszercsak valami fura szagokra figyeltem fel.kiballagok a konyhába, hogy honnan jöhet ez az érdekes szag.Nahonnan?A viz az elfőtt és szegény cékla már a sülés fázisában volt, amikor adta ki magából a szagokat.Mi ebből a tanulság.Ha valami van a tűzön, ne akarjál a számitógépnél ülni!!!

Szia Janzi,
    valóban nagyon jó kezdeményezés volt, és reménykedjünk, hogy célba is ért a segitség.[​IMG]

Csillagzafír, Fatther, stadler42 és 2 más kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ezt nem csak számítógéppel, hanem varrógéppel is elő lehet adni, tudom...

6. -elzemari-

Na ja, ha ott felejtkezik az ember ...Végre ki tudtam szellőztetni..

Csillagzafír és stadler42 kedveli ezt.
  7. kpe59

Az én tegnapi céklám ennél jobban járt, mert nem hagytam magára és már a hűtőben van, finom salátalében.

Csillagzafír, stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Az enyém is élvezi már a zimankót, csak a jó kis lét amiben főztem, na azt sajnálom, hogy nem maradt!!!

9. kpe59

Azzal mit szoktál csinálni, mert én kiöntöm. Van valami felhasználási lehetősége?

10. -elzemari-

Én nem szoktam kiönteni, mert a jól letisztitott céklát amiben megfőzöm, abból készitem a lét hozzá.

Jön péntek 13.Hogyan lett szerencsétlen napnak kikiáltva??Az egyik legenda....
    A városi legenda szerint a babona eredete, hogy a francia király 1307. október (péntek) 13-ára adta ki a tömeges letartóztatási parancsot a templomos lovagok ellen. A dátum stimmel, IV. Fülöp valóban ekkor csapott le a rend tagjaira, akiknek jelentős része máglyán, vagy a kínzókamrában végezte, hogy aztán a király rátehesse kezét az “első bankárokként” is számon tartott társaság hatalmas vagyonára, illetve megszabadulhasson a velük szemben felhalmozott tekintélyes adósságaitól.

11. kpe59

Megmosom a céklát főzés előtt, de a vizet akkor is koszosnak találom ahhoz, hogy abból csináljak levet. Szokás kérdése ez is, mint oly sok más.

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Pedig....igen ahány ház..

13. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

[QUOTE="kpe59, [/QUOTE]

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy aki befejezte a kutyás eventet megkapta-e a Tűzcsap-2-t?
    Sem én, sem Borostyán nem kapta meg.
    A másik: Sehol nem találom, hogy hol találom a "Tűzcsap" feladatsorhoz a piros tűzcsapokat.

Előre is köszönöm a segítséget!

14. kpe59

A tűzcsap a kutya terményese, amihez az ólat a műhelyben kell összebarkácsolnod.
    A másik kérdésre csak moderátor tud választ adni.
    ----------------------------------------------------------
    Most nézem, hogy te a narancs tűzcsapgyárat keresed, nem valami kütyüt... Annak ott kell lennie a menüdben.

Csillagzafír kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Aki megcsinálta a teljes feladatsort, ahhoz megérkeztek a jutalmak. Ellenőrzést csak pontos ID szám megadása esetén tudunk végezni.

16. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Szia East17!

Adom az ID számokat:
    Dezső62 2374859: Borostyán72 1821188.

Előre is köszönöm a segítséged!

17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Beugrottam kicsit. Nagyon kemény napom volt, nem is értem......mikor nincs. de azért meg vagyok.

Én is főztem céklát pár üveggel, de ki öntöm a levét én is. Régen nem szerettem, mert az ovis bolti volt, és olyan nagyon pince ízű volt, vagy mi. Nem volt jó. De mióta én teszem el, azóta nagyon szeretjük. Tényleg, ahány ház.......

Kellemes estét kívánok Mindenkinek!

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Mindkét farmon 1-1 darab Tűzcsapgyár 2. szint narancs ól a menüben megtalálható.

Csillagzafír kedveli ezt.
  19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Sütike:) A saját étel,mindenhol a legfinomabb.;)

20. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Köszönöm a segítségedet! Most már ott van.

Erzsike!

Köszönöm Neked is a gyors választ! Már mindenre fény derült!

Csillagzafír, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.