Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt.

Nagyon csúnya ködös időre ébredtem, de majd csak ki tisztul, Biborka ! köszi a kávét, ez majd feldob egy kicsit.
    Dezső gratulálok a jövendő unokádhoz, nagyszerű érzés nagypapinak lenni. Szami! javulást kívánok, harcolj a betegséged ellen. Mi is drukkolunk ezerrel, és minden jót kívánunk neked. Na megyek a papának be segítek a konyhában. További kellemes vasárnapot.

2. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Így a második kávé után kezd már nyílni a szemem.Szürke,borús az ég:(
    Mari,ez a kastély gyönyörű,még így felújítatlanul is!Egyszer mindenképp meglátogatom!
    Dezső,gratulálok a nagypapasághoz!
    Szami,kitartás-Te győzöl!!!
    A mai ebéd marhalábszár pörkölt lesz tarhonyával és ubi saláta.
    Pihentető vasárnapot!!!

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép és mosolygós reggelt kivánok!

SzamiErzsike,
    a hir sajnos nem jó, de ahogy idáig is, mindig a hihetetlen nagy erőddel mutattál példát, igy most is nagyon bizom benne, hogy te leszel az erősebb.Hidd el, nagyon szoritunk és veled vagyunk a szurkolásban.
    Dezső,
    nagyon jó hirt közöltél velünk, mert egy jövendő kis ember, az mindig örömmel tölt el.Igaz, nekem már sajnos nagyon távolinak tünik, amikor a Papa unokái megszülettek, és együtt izgultuk végig azt az időszakot és az azt követő szép éveket.Sajnos nagyon hamar elszaladtak az évek, és most már csak a dédunokákban bizunk, hogy még megéljük, hogy a karunkban tarthatjuk valamelyiket.
    A O perces az rajtad múlik, mert ha a növénynemesités egyáltalán nem könnyű munkáját te is magadévá teszed, akkor már közelebb kerülsz a több felröppenő lehetősésgéhez.Igaz a O perceshez még kellene a gesztenyés felhősor birtoklása is, de ezt meg a csere nap alkalmából lehetne megszerezni.Száz szónak is egy a vége,van munka bőven.
    Az apanázst köszönjük...
    Biborka,
    újra nagyon szép kávés készlettel örvendeztettél meg minket , és már az illat is nagyon finom.
    Rozika,
    hogy vagy, mi újság van a lábaddal, jobban javul?
    Pjotr,
    igazából, figyelem felkeltésnek hoztam neked, gondolván arra, hátha egyszer arra vezet az utad és megnézed ezt a gyöngyszemet is.S a mai kép, amikor a képzelőerő és a technika találkozik.Nincs róla hir, hogy valóban létezik, vagy csak nagyon jópofa technikai bravur.
    Vajon milyen fantázia nevet adnátok a képnek??

Szép és derűs napot kivánok, és a mosoly tudjátok...

Utoljára szerkesztett: 15.11.15
  4. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Marika, a kastély mesébe illő !
    Dezső, nem csak a kis Villőhöz, de leendő nagypapaságodhoz is csak gratulálni tudok !
    Szami, jobbulást, és kitartást kívánok! Te fogsz győzni, én is így gondolom!
    Bíborka, a kávét köszönöm.
    Rozika, nálunk is vége a szép időnek...borús, esős az idő! De hát november van, ....
    Pjotr, nagyon finomat főzöl...mint mindig ! Kastélyt nézni, meg vigyél magaddal, légyszíííí :)
    Ma tartjuk Dominik unokám 15. szülinapját !
    El sem hiszem, hogy így elszaladt az idő. De ahogy végig nézek rajta, büszkeséggel telik meg a szívem, mert Ő az első unokám!

Legyen nagyon szép a vasárnapotok!

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Albert és Lipót.
    Az Albert férfinév a germán Adalbert név német rövidülése. Az Adalbert elemeinek jelentése: nemes és fényes, híres. (Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas magyar tudós)
    A Lipót a germán Leopold magyar alakváltozata. (Böhm Lipót magyar festő)

1703-ban ezen a napon Bercsényi Miklós kuruc serege Zólyomnál megfutamítja Forgách Simon császári seregét és 2010-ben a Margit híd 2009. augusztus 21-e óta tartó felújításának befejezésével, 2010. november 15-én este 10 órakor a hidat átadták a forgalomnak.
    1580-ben megszületett Bethlen Gábor erdélyi fejedelem és 1935-ben Pézsa Tibor magyar olimpiai és világbajnok vívó.
    1630-ban meghalt Johannes Kepler német matematikus, csillagász és 1916-ban Henryk Sienkiewicz Irodalmi Nobel-díjas lengyel regényíró.

Ma van a bebörtönzött írók napja.

Az utolsó pár piros és sárga gomba a földben van, két óra múlva pakolok a felhőre.
    A karalábé 25 körből egyetlen bónuszt sem adott.

6. -elzemari-

Nagy a türelmed az már biztos!!!
    BuktaÁgi,
    sok boldogságot az unokád jeles napjához!!

stadler42, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  7. stadler42

[​IMG]Gyere Erzsike tegnap óta várok mindenkit idefent, jó melegen öltözzél mert idefent hideg van. Kitartás a karalábéhoz, egyszer úgyis megjön az a bónusz. B Ági boldog szülinapot az unokádnak, remélem szép tortát kap tőled.

Én is hoztam egyet [​IMG]

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  8. kpe59

Amikor a legfontosabb bónuszokra hajtottam, akkor voltam párszor türelmetlen. [​IMG]
    Most már nem sietek sehova, 39 növény hasznos bónusza meg van.

Sietnék én, de meg kell várnom a gombák tökéletes beérését.
    Már csak szórakozásból nemesítek...

9. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Marika, Rozika,
    Köszönöm a jókívánságokat, és a tortát.....amit nem látni, de biztos nagyon szép. szebb mint az enyém...
    Legalább is úgy gondolom, mert van képzelőerőm......:))

10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Kellemes vasárnap délelőttöt kívánok mindenkinek.

Valóban kitartó vagy növény ügyileg (is). Boldog szülinapot az unokának. A két lábon álló óriás, akár valódi, akár fantázia kép, csodálatos. A jó időnek köszönhetően ma "kerti parti" lesz/van, pásztor tarhonya bográcsban, cékla salátával.
    Jó étvágyat a vasárnapi ebédhez, aktuális muzsikával: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mU4SuolUo4Q

Ez pedig a ráadás: két féle gomba létezik, vannak amelyeket többször és vannak, amelyek csak egyszer fogyaszthatóak.

Mosolygós vasárnapot.

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  11. kpe59

Nem tudom eldönteni, hogy ez kinek szól és mire vonatkozik... [​IMG]

12. stadler42

Sziasztok!

Megnéztem a top 1000 irtózatos a mennyiség , ami az első helyen áloknak van. Erzsikének igaza van, mink itt labdába sem tudnánk rúgni. Egy biztos nagyon nehéz, még a top 1000.be is bekerülni. Nem is látok senkit a nyugisok közül aki indult volna. A felhősor viszont nagyon tetszik, és elég sokat is ad. Lujzáékkal nem tudom mi van talán megint rossz a gépjük, vagy elkapta őket valami fránya vírus.

Csillagzafír kedveli ezt.
  13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Beugrottam aláírni. Zűrös a hétvége, tegnap pedig még netes gondom is volt, így ma átkellett pakolni az egész hóbelebancot. Már rendben meg minden.

Dezső! Szívből örülök, és gratulálok a jó hírhez. Én aztán, mint kezdő mami, nagyon át érzem az örömödet, hiszen 3 hónapos az első, és egyetlen kicsi unokám, tudom, mit jelent örülni, várni, aggódni, és a karomba venni gyermekeim ajándékát. Legszebb dolog a világon. :)

Buktácska! Sok boldogságot az ifjú legénynek, nagyon boldog szülinapot, és sok örömet Neked, hog ennyi évet el tölthettetek együtt, és még sokszor ennyit kívánok!

Szamóca! Sajnálom a rossz hírt, amit hoztál, de köszönöm,hogy el mondtad, mert így legalább tudunk szurkolni Neked, erősíteni abban, hogy ne add fel, harcolj tovább,mert küldjük az erőt,, az energiát, és bízunk abban, hogy a jó hír nem marad el, még akkor sem, ha késik egy kicsit! Kitartást, jobbulást kívánok!

Eventet be fejeztem még tegnap mind a két farmon, a netes problémák ellenére sikerült.
    JNindenkinek gratulálok, és ha valaki humuszt akar ajándékba, kérlek, hogy jelezzétek, mert nem küldök senkinek, és én sem kérek. :) :) Kellemes estét, jó játékot kívánok Mindenkinek!

14. kpe59

Nem az első helyezettet kell kitúrni a helyéről, hanem az utolsót, az pedig egyáltalán nem lehetetlen hidd el...
    Azt nem mondtam, hogy labdába se rúghatunk, csak azt, hogy az én pajtám ehhez még sovány.

15. -elzemari-

Rozika,
    szerintem nem elkapták a virust, hanem még mindig maguknál tartják, sajnos...

stadler42, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  16. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!

Még egyszer köszönöm a jó kívánságokat!

Üvegek feltöltve, fa berakva! Nehogy megfázzatok!
    Event halad a megszokott mederben.
    További szép estét és jó hetet kívánok Mindenkinek!

17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Neked is szép estét. jó éjszakát, és vidám hetet kívánok!

stadler42 és Csillagzafír kedveli ezt.
  18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Bukta -Ági minden szépet és jót kívánok az unokádnak utólag is !! Hétvégén vendégeink voltak Erdélyből , jó volt kicsit kikapcsolódni !! Eventet mind a két farmon befejeztem , nagy nehezen felvánszorogtam a felhőre , nem találtam Rozika varázsszőnyegét !! Dezső borából készítettem finom fűszeres boros teát , kandallóba befűtöttem , kávét lefőztem !! Egészségetekre !!

19. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    felénk nagyon sok barátságtalan szürke felhő eldöntötte, hogy gyülekező helyet keresnek az égen és sikerült is nekik.Az ablak alatt lévő fák teljesen levetkőzték a levél takarójukat és ide oda hajlongva viselik Szél úrfi látogatását.
    Biborka, ha haza érkezem én is megkóstolom a fűszeres forralt bort, azt gondolom, biztosan jól is fog esni.
    Most kapom a kaszát kapát és futok a gazdaságba, hogy az éppen aktuális feladatokat elvégezzem.Neketek pedig minden jót kivánok!!

20. stadler42

Szép jó reggelt !

Ma korán volt ébresztő, mert a szomszédomba nagy mulatozás, és főleg a tűzijátéknak a nagy fénye ébresztett. Bizony Biborka elérte a 96- szintet, amiért meg is érdemelte a nagy tűzijátékot. A kévét köszönöm, később meg iszom, most inkább még lustálkodom egy kicsit. Meg ez a szél se tesz jót nekem, nagyon meg visel. További szép napot, és jó játékot.

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.