Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok, kellemes vasárnapot!!

Lújza!
    Köszönöm a bőséges reggeli,jól esett!!
    Nagyon örülök, hogy végre jobban vagy! A szintlépésedhez óriási gratula!!
    Bíborka.
    Finom volt a kávéd.
    Rozika.
    Én még soha nem adattam be magamnak influenza elleni oltást...pedig a cégünknél ingyenes,nagyon ajánlják!
    De én, hál istennek azon szerencsések közé tartozom, akik fittyet hánynak a kórságokra, meg a hidegre,... nem is
    nagyon vigyázunk magukra,...és még csak náthát sem szedünk össze...xD
    Erzsike,
    jó hírt hoztál megint... a tapasztalatnap hosszabbításával!
    Vica,
    meglásd, a hattyú bekerül hamarosan valamelyik feladat nyereményei közé.!
    Akkor nálad is ott fog úszkálni a kis gyönyörűség!
    Mert tényleg nagyon szépre sikerednek az ólak, nekem legalábbis tetszenek!
    Bár, a hód az kicsit pufók patkányra emlékeztet, de lehet, csak én látom így!:)
    Pjotr.
    Ha a hattyúd magányosnak érzi magát, repüljön át hozzám egy kis tereferére az én szépséges madaramhoz!
    Nálam is lett egy, így barátkozhatnának!
    A mai progi laza lesz...olyan kis láblógatós...
    Holnap új hét kezdődik, rá kell hangolódni.
    Legyen szép a napotok!

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szebb napot kivánok!
    Ma beköltözött hozzám Sopánkáné, és az a baj, hogy még egy hatalmas nagy bőröndöt is hozott, hogy kicsit elidőzik nálam.Most mit tehetek, ebben az időben csak nem zavarhatom ki.
    Miután tegnap még az orromat sem dugtam ki a levegőre, csak amikor szellőztettem, akkor szippantottam jó nagyokat, de nem biztos, hogy jól tettem, mert , na de mindegy is már.Ma reggel aztán mondom az én Életem Értelmének, hogy elég volt a lazsálásból öltözünk és kimegyünk a kertbe.Még az a szerencse, hogy megkérgezte, hogy ernyőt tegyen e be a táskába, mert ugyan azt megnéztem a hőmérőn, hogy odakinn öt fok van, de fittyet hányva rá, majd felöltözünk felkiáltással, el is indultunk.
    Alig érünk ki a szabadba, látom ám, hogy az autókon mintha apró esőcseppek ragyognának.Ahogy tovább vagyunk kinn, érzem, hogy tényleg csepereg az eső, de mit volt mit tenni, ha már elhatároztuk, hogy megyünk, akkor indulás van.
    Végül is hideget nem éreztünk, és egyáltalán nem okozott problémát az a kis eső csepergés.Ám hazafelé már mit is szépitsem esett az eső, no de az enynő kéznél, igy aztán semmi gond alapon meg volt a mai séta is.
    Ebéd, igaz ma melegitve volt, de a lényeg, hogy ebéd előtt még haza is értünk.

BuktaÁgi,
    jól is teszed, hogy lazulósra veszed a hétvégét, hiszen kezdődik mindjárt a hét, és indulhatsz a munkába.
    Erzsike,
    Ady megszületett...

Párisban járt az Ősz
    Párisba tegnap beszökött az Ősz.
    Szent Mihály útján suhant nesztelen,
    Kánikulában, halk lombok alatt
    S találkozott velem.
    Ballagtam éppen a Szajna felé
    S égtek lelkemben kis rőzse-dalok:
    Füstösek, furcsák, búsak, bíborak,
    Arról, hogy meghalok.
    Elért az Ősz és súgott valamit,
    Szent Mihály útja beleremegett,
    Züm, züm: röpködtek végig az úton
    Tréfás falevelek.
    Egy perc: a Nyár meg sem hőkölt belé
    S Párisból az Ősz kacagva szaladt.
    Itt járt, s hogy itt járt, én tudom csupán
    Nyögő lombok alatt.

Pjotr,
    a cica nem barátkozott még a szép hattyúddal?Mi finomat főztél ma, és mesélj, milyen volt a kocsonya, legalább beszéljél róla, ha már izlelni nem tudom..
    Cica,
    mit is mondjak, ennek a süteménynek a látványától is elgyengülök megint.Ha én ilyeneket tudnák sütni,..hmmmm de jó is lenne.
    Rozika,
    olyan vagy, mint egy kis kukta, mindig segédkezel a Papának, hogy ne legyen egyedül a konyhában.
    Biborka,
    ha valamit segit a hangulatodon, felénk is tegnap óta esik az eső, és nagy a szürkeség.Nem véletlen a vendégség nálam.Csak abban bizom, hogy a kedves vendégem nem akar tavaszig maradni....
    Lujza,
    szivből örülök, hogy elhagyott végre a virus brigád, és végre maga lehetsz.Azért én megmondanám a Hermánnénak, hogy máskor próbálja meg komolyabbra venni a kórságot, mert ezekből lesznek a nagyobb bajok.A szint ugráshoz gratulálok, innen már sokkal közelebb van a következő szint.

Legyetek vidámak, és derűsek, jó játékot kivánok!

Esztiiiiiii, láttalak a kertek alatt, gyere már be ...

Utoljára szerkesztett: 22.11.15
  3. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Mari,Sopánkánét kínáld meg egy kávéval azután öltözz föl és kisérd vissza a pályaudvarra a bőröndjével együtt!Vedd meg neki a jegyet Alsómucsajröcsögére és tedd föl a vonatra-menjen szépen oda,ne nálad dekkoljon;)
    Elmondhatod,hogy jó napotok volt a kertben.Akadt még valami tennivaló is??Ma Kolbászos krumplikrém leves volt és Stefánia karfiolpürével az ebéd....A kocsonya nagyon jó lett,ha ilyen tempóban fogy,holnap estére elfogy.Pedig nem kis adagot készítettem.De ilyenkor hajlamosak vagyunk reggelire és vacsorára is ezt enni.Igaz,most két vendég is besegítxD

4. -elzemari-

Pjotr,
    nagyon igazságod van, és ha nem lenne ilyen csúnya az idő, talán haza is menne a lelkem, de olyan jól érzi magát, itt ül mellettem és néz még azt is, ahogy ütögetem a billentyűket.,Ám ha nagyon nem fogok ráérni, csak az lesz a megoldás, hogy jegyet váltok neki, aztán asztala viszta béby, vissza se nézzél felkiáltással felteszem a vonatra.
    Tennivaló lenne, de a falevelek vizesek, majd ha megszáradnak, akkor majd összeszedjük, ám a többi dolog már rendben van.A csatorna kifolyót megtisztitottuk a falevelektől, a maradék virágot kikaptam, egy szál sárga rózsa kinyilottan várt, azt hazahoztuk.
    Egyre inkább megérlelődött a kocsonyafőzés nálam is....

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  5. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Elbúcsúzott tőled a kert a sárga rózsával:)
    Akkor nincs más hátra csak előre!A henteshez;)

sutimami57, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Igen, ha hiszed ha nem , én is erre gondoltam.Ezt a rózsát én ültettem, egy szál rózsáról.
    Szerdán lesz a napja a hentesnek.

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

sutimami57 kedveli ezt.
  8. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!:)

Szebb napot kívánok Mindenkinek!
    Nálunk jelenleg esik az eső és hideg van. Holnap reggel Villőre már téli csizmát adunk a cipő helyett!

Lett hattyúm a vásárolt 6 ólból! Hurrá!!!!:music:A többi felejthető színes ól lett. Ezen felbuzdulva vettem még 4-et, hátha beesik a jégmadár is!;)

Gratulálok a szintlépőknek és más eredményt elérőknek!
    A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

Fát vágtam, behordtam a kandalló mellé! Az üvegeket feltöltöttem, egészségetekre!:p

Kívánok Mindenkinek további jó játékot és jó pihenést!

9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jövök aláírni. Gratulálok a sikeres ólakhoz, a szintlépéshez , és a gyógyuláshoz Lujzának, és a kellemes hétvégéhez Mindenkinek.

Nálam a szokásos zűrzavar uralkodik, ha ilyen lesz az egész év vége, akkor biztosan fel mondok.

Kellemes estét, jó éjszakát, szép álmokat!

Csillagzafír kedveli ezt.
  10. kpe59

Szerinted elfogadná bárki is a te felmondásodat...? [​IMG]

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  11. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Mosolygós szép hetet kívánok mindenkinek !! Az eső még mindég szakad , már nem is bánom , csak hó ne legyen még egy ideig !! Reggeli feladatokat elvégeztem , kávét lefőztem egészségetekre !!

12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Nálunk 0 fok van, és vastagon dér borít mindent.
    Hoztam egy kis reggelit bíborka kávéja mellé. Akinek dolga van, öltözzön fel jó melegen,ez az idő már a tél előjele.
    Sütike, ne mondjál fel, de ha eleged van nagyon a dolgokból, nálunk mindig megpihenhetsz:)
    Legyen szép napotok:Lujza[​IMG]

Csillagzafír, sutimami57 és -Joe8- kedveli ezt.
  13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Hali Szép napot !

Köszi a kávét meg a reggelit, így most már indulhat a nap. A papa most jött meg a boltból, mondja elég hideg van, az utak jegesek. Bár a nap ki sütött, de csak világosságot ad de én ennek is örülök, nincs az a borús idő.
    A farmot rendbe raktam, főzni nem kell maradt tegnapról. Így csak egy kis rend rakás, és portörlés lesz ma. További kellemes napot, és jó játékot.

Csillagzafír, sutimami57 és -Joe8- kedveli ezt.
  14. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Kelemen, férfinév a latin Clemens névből ered, amelynek jelentése: jámbor, szelíd, jóságos. (Mikes Kelemen erdélyi író)

1852-ben ezen a napon először helyeznek üzembe postaládákat (Angliában, Jersey szigetén) és 1977-ben a Cape Canaveral-ról pályára állítják a Meteosat 1-t, az első európai meteorológiai műholdat. (A műhold Afrika fölött, az Egyenlítő magasságában kering a Földdel együtt. Onnan készít képeket.)
    1616-ban megszületett John Wallis angol matematikus. (Neki tulajdonítják a ∞ jel bevezetését a végtelen jelölésére) és 1941-ben Franco Nero olasz színész.
    1682-ben meghalt Claude Lorrain francia barokk festőművész és 2012-ben Larry Hagman amerikai színész.

Nulla fok van, megyek is begyújtani a kazánba, mert a lakás is lehűlt egy kicsit.
    Ma event ismertető lesz, mert holnap kezdődik a traktorverseny.

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  15. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Dezső! Gratulálok! Ilyen sikert! Megfogtad a malac farkát!
    Én Tatusnál 41 titkot vettem, de egy fia darab hattyúm sem lett!

Hát ez van!

Biborka, Lujzi! Köszi a kávét és a finom reggelit! Ilyen hidegbe, jól esik tartalmas reggelivel kezdeni a Napot!

Süti! Ha nagyon besokalsz, gyere fel, csinálunk pár görbe napot! Rám is rám fér egy kis lazítás, mert "Eddig -eddig" vagyok magammal! :D;)

Rozikám! Lábad javulgat? A tollseprűvel csinálj még egy-két balett mozdulatokat is, és akkor edzed is a lábacskádat!

3 napja egy kéziratot olvastam... mostam, ágyat húztam, átnéztem a saját kézirataimat. Most jöhet a folytatás.

1 regényemet írom, kettőt meg a gépbe kellene bevinni.

Ezeket még annak idején írógéppel és kézzel írtam!

Pjotr! Van felétek hó?

Lassan lehet síelni -már aki tud- , szánkózni, hógolyózni, sznobordozni, na meg sétálni a havazásban.

A 70 -es években emlékszem szilveszterkor, szakadó hóban sétáltunk haza a volt vőlegényemmel. Csodálatos volt.

Kellemes napot, hetet mindenkinek...

Lujzi Tesód is jobban van?

Tatus/J.

Fatther, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam......Nem tudom, de beadom..:D :D Elegem van kissé. Mindig a sok zűrzavar. De állom a sarat. :)

Köszi a reggelit! :) Sajnos, most nem a pihenés időszaka jár felénk. Nem is szabadulhatok mostanában, mert minden napra van valami. A neheze ezután jön. :)
    Nagyon várom már az ismertetőt, mert attól okosabb leszek..:D :D

Mennék én szívesen, de most nem lehet, meg aztán megint csak nem lehet. :D :D Hamarosan hajléktalanok leszünk, mert el adtuk a lakást Budapesten. Nem lesz hova menni. :):)

Ebből adódik a bolondok háza egy része, mert ki kell pakolni, és a lányom ideiglenesedn megint haza költözik, ami nem baj, mert jó, ha itthon van, csak éppen nem lehet mozdulni a lakásban. Na, nem is panaszkodok, mert mennem kell . Még jövök.

Kellemes, szép napot kívánok.

-elzemari- és Csillagzafír kedveli ezt.
  17. kpe59

18. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!!

Verőfényesen süt a nap, és még meleget is ad!
    Köszönöm a kávét, a kiadós reggelit , a napi okosságokat!
    kezdődik a hét az állatkertben, és lassan kezdenem kell a készülődést.
    Beszaladtam körülnézni, hogy minden rendben van e a nyugiházban.
    Írjatok sokat, aztán éjjel, mikor haza érek, lesz mit olvasnom!
    Vigyázzatok magatokra, aki teheti, sétáljon, használja ki a szép időt!
    További szép napot kívánok![​IMG]

19. -elzemari-

sutimami57, incimami és Csillagzafír kedveli ezt.
  20. kpe59

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.