Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 19.9.14
  2. incimami

incimami Fórum bárója

Szép jó reggelt!!!!!!
    Aludjatok még én csak el készítem a kávát egészségetekre.[​IMG] megyek dolgozni sziasztok.

3. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Remélem, vidáman ébredtetek! Nagyon szép napot, kellemes hétvégét kívánok!

4. kpe59

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névnap Friderika, a német Friedrich (magyarul Frigyes) férfinév női párja.
    1873-ban történetében először, ezen a napon bezár a New York-i Tőzsde, banki válság miatt. A pánik és a krízis egy hét alatt véget ér. Megszületett 1897-ben Tamási Áron Kossuth-díjas erdélyi magyar író, akadémikus, az „Ábel – trilógia” szerzője. Meghalt 1863-ban Jakob Grimm (Grimm fivérek) német jogász, nyelvész, irodalmár, író.
    Ma van:
    A Gyermekek VilágnapjaUNICEF kezdeményezésére 1954 óta ez a nap a Gyermekek Világnapja, elsősorban a fejlődő országok gyermekeinek támogatására.
    A biztosítás világnapja: Osztrák biztosítók kezdeményezésére nyilvánították ezt a napot Biztosítási Világnappá.
    Takarítási Világnap: 1992-ben az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP) szeptember 20-ra meghirdette a Takarítási Világnapot.

Valami hiba lehetett a sörös hordók töltése körül, mert reggelre ellepte a sörhab a tölgyesemet... Normál töltésnél a habnak is el kellett volna férnie a hordóban. Hívni kellett a környezet védőket, tisztítsák meg a területet, hogy újra veteményezni tudjak a földbe.
    Ha már ma takarítási világnap van, akkor a délelőttömet ennek szentelem.

5. .sutimami.

Húúúhaaaa. Erzsike, akkor Te nem tejbe-vajba fürödtél, hanem sörben-habban.......lehet, hogy szépít, fiatalít! :D :D Ha igen, akkor én is belefekszem, és ki lubickolom magam!

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Zsókám drága, gondoltam, hogy a múltkor irtad, hogy nincs jó kedved, valami ilyesmiről lehetett szó.Én nagyon bizom benne, hogy találnak megoldást és ezeket a fránya sejteket meggyógyitják.Azt gondolom, gyere gyakran és ne is foglalkozzál vele, itt majd eltöltjük az időt addig is, amig a megoldás megérkezik és meglásd, ezt is legyőzöd, mint ahogy idáig is tetted.Én és a többiek nevében is mondom, hogy az összes energiánkat küldjük feléd, hogy minél előbb hozzad a jó hireket ...Addig is egy nag nagy ölelést küldök, még ha egy kicsit távolból is, de biztosan meg fogod érezni....

Újra tele van a föld mézeskalács virággal, és jól be is locsoltam őket,bááár lehet, hogy megpuhulnak majd a viztől? Sebaj, majd igy isgyarapitsák a gazdaságomat és a hordókat.Kivánok nagyon szép szombatot és jó játékot..

Utoljára szerkesztett: 20.9.14
    incimami kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek! Sütike! Köszönöm a kávét, igen jólesett. Rám is fért, mert hajnalban keltem, a lányom ment Pestre, és bevittem a reggeli buszhoz. Most meg nagyüzemi termelést indítottam. A tesóm nagyobbik lánya költözik, és a segítőknek mi visszük a kaját. Virslis leveles tésztát rendeltek, meg valami süteményt. Az első adag tészta már kel, a második adag a keverőben van. Süteménynek almáspitét kapnak, meg egy kevert tésztát.
    Szép napnak nézünk elébe, meg azt hiszem igen mozgalmasnak. Ha még ebbe a doktor is beletrafál, na akkor nem tudom, hogy mit teszek......
    Hoztam egy kis kalóriaszegény reggelit, hogy jól induljon a nap

8. .sutimami.

Szia, Lujza! Küldöm Neked a sok kezemet...jól fog jönni a Síva póz, mert nem lesz unalmas a napod Neked sem!
    Ez a reggeli...de meg enném, a kolbásszal kezdeném..aztán sorban a többi is jöhet! Szép napot, kellemes hétvégét!

Marika! Csatlakozom, és teljes erőmmel, szeretetemmel szurkolok Zsókának, és a legjobbakat kívánom! Neked is szép napot!

incimami kedveli ezt.
  9. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép hétvégét mindenkinek !! sutimami Te aztán rohangálsz rendesen , köszönöm a reggeli kávét , most iszom meg !! Lujza a kolbászt is megkóstolom , bár nem falom fel az egészet , mert jönnek rám a kilók !!
    Zsóka !! Én is nagyon szorítok neked , tudom min mész keresztül Én is megvívtam 5-évvel ezelőtt a saját háborúmat ezzel a gyilkos kórral !! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok !! Ma ismét szakad az eső , tegnap még gyönyörű idő volt !!

10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

78 db virslis leveles tészta összállítva, sütésre vár. kb harmada már ki is sült, a második harmad a sütőkbe, a harmadik kel.
    Teljes üzembe a sparheld, az elektromos sütő, a konyhában szaunázni lehet.

11. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép napot !

[​IMG]Jövök már jövök de mire azt a sok hordót el vitték, és a földeket le takarítottam . Hát nem semmi volt, estig termelem a mézes kalácsot. Utána kirakom a hiányzó hordókat, és majd be érik holnap valamikkor.Zsóka ! nagyon szorítok neked, reméllem lesz olyan akarat benned, hogy legyűrjed ezt a fránya kórt. Most megyek a konyhába, és be segítek a szakácsnak [​IMG]mert majd nem kapok ebédet.

12. -elzemari-

Szép napot kivánok!
    Kicsit késve bár, de a piaci teendők elszólitottak a farmi tevékenységeket illetően.S most már bevásárolva, háztáji lerendezve, jöttem és olvasgatlak Benneteket.A titkos ládádt illetően én megmondom őszintén, nagy örömmel nyitogattam, mert irtóra szeretem a meglepetéseket.legyen az bármi, én a meglepetések embere vagyok.Igaz ért már az életben kevésbé kellemes meglepetés, de most....
    Két, azaz két darab Körhinta játékóra lett az enyém.S majd valamikor negyven óra múlva kapok még egy maja maszkot, ami segitségemre van a kis karibi szigetemen a termelésnél, a zöldségek területén haz órára.Mi ez, ha nem egy nagy szerencse...

Lujzám ide érzem a finom virslis leveles tészta illatát.Én is gondolkodom nagyon, hogy kellene valamit sütni, de még nem döntöttem el, hogy mit...

13. biborka63

Gratulálok a titkos láda nyereményéhez !! Én még csak a növényeket termesztem , úgy gondoltam , ha azzal megvagyok akkor rakom ki a hordókat !! Reménykedem , hogy nekem is szerencsém lesz , bár ez nem jellemző !! Igaz ez nem teljesen van így !! Örülök , hogy élek , ezért minden este hálát is adok az Istennek !!
    Lujza nyitva az ablak jöhet a virslis süti !! Én is küldök délutánra egy kis édességet !!

14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

[​IMG] [​IMG]

Elkészültek a tészták, hoztam egy kis kóstolót. A képet úgy vettem kölcsön, mivel a lányom elvitte az iphone-t, és nincs mivel fényképeznem. Olyan képet kerestem, ami pont úgy néz ki, mint az enyém. Egészségetekre!
    Most gyorsan leszállítjuk a költöztetőknek. De szép is lenne, ha valaki addig rendet rakna, amíg mi távol leszünk.....

15. kpe59

[​IMG] Így most már értem a maja maszkot...
    Nem lenne rossz, ha nekem is valami hasonló értékes ajándékot rejtene a dobozkám. Egyelőre még csak a csemetéket váltottam be, azok is a pajtában várakoznak a sorukra.

Lujza! Ez most pont jól jött, épp azon gondolkodtam, hogy mit is kellene enni...

16. biborka63

Lujza !! Én a virslisből kérek !! Nagyon guszta !!
    Laboviti !! Lenne egy kérdésem !! Az építőmunkásokkal kitudom rakatni a hordókat ? Azt látom , hogy a váza ikon megvan , csak azt nem tudom , hogy annyi hordót rak -e ki ahány üres terület van , mert ,ha nem akkor elvesznek a hordóim !! Elnézést , ha értetlen voltam !!

17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok...az a virslis leveles tészta nagyon-nagyon kedvencem,a múlt héten volt nálunk is. Bíborka! Köszi a sütiket, nagyon jól néznek ki...azt hiszem, ma bűnözök egy kicsit....[​IMG] Most kávézom, tartsatok velem!

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az építőmester kihelyezi a hordókat 1X1 üres területre, annyit amennyi szabad hely van a farmon. A többi a menüben marad.

19. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Jaj Lujza milyen jól néznek ki ezek a sütik. Én a virslisből kérnék ha lehet. Sütike te meg ezt a guszta
    kávét oszd meg velem, [​IMG] nagyon finom.

20. -elzemari-

Erzsike, amig nem nyitod ki addig él a remény, és ha kinyillott, akkor sem lehet az olyan rossz.A szerencse mindig valahol landol, és mindig mást talál meg...

Képzeljétek a Lidi küldött megint emilt és tudatta velem, hogy most éppen Ausztráliában kötött ki a hajó, és nagyon szeretne találkozni egy igazi benszülöttel.Kénytelen voltam küldeni neki egy viszont emilt, hogy nem vagy Te James Cook, hogy a benszülötekkel találkozzál.Legyen neked jó, ha megnézed az Operát és más nevezetességeket.Kiváncsi vagyok, hogy végül is majd mit fog mesélni...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.