Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Marika! Ügyes voltál, hogy meg is hoztad az eventleírást. Én ugyan nem sokra mentem vele, mert számomra egyelőre káosz, de bízom benne, hogy nálam okasabbak majd megsúgják,hogy pl mennyi eventgaz kell hozzá.
    Délelőtt a lányommal voltunk orvosnál, mert nem gyógyult meg. Annyit már tudunk, hogy tüdőgyuszija nincs, a labor holnap lesz kész.
    Ha már ott jártam, én is elmentem laborba, mert újabban olyan hőhullámaim vannak(kb fél éve), aminek biztos van valami oka.Tény, hogy rajtam röhög a fél város, mert ilyen időben is rövidujjúban futkározok. Ha hozzáteszem, hogy világ életemben fagyos voltam, akkor ez igen érdekes jelenség nálam.
    Most kiteszek néhány forduló napraforgót, aztán jöhet a hosszúérésű.

-elzemari-, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ha úgy gondolod, hogy meg lesz 1.216 db felreppenő, akkor egyetlen event gaz sem kell hozzá.
    Ahogy én gyorsan átfutottam, úgy saccolom, hogy nem sokkal kell kevesebb felreppenő, akkor sem, ha keverem az üzemanyagokat. Ennek még gyorsan utánanézek.
    Így előzetes terveim szerint nem foglalkozom az event gazzal.

------------------------------------------------------------
    Az üzemanyagok gyártásával max 200 db-al kell kevesebb felreppenő. (Nem számoltam ki pontosan.) Viszont horror mennyiségű evengaz, ami csak hat órás, mint tudjuk nem lát el úgy felreppenővel, mint egy 18 órás növény. Plusz a napraforgó és a malom ideje.

------------------------------------------------------------
    Ha megszereztük a felhőt és nem akarunk plusz kitehetőket, akkor meg is lehet állni. Ebben az esetben 208 db felreppenővel kevesebb kell.
    Tehát 1.216 - 208 = 1.008 db.

Utoljára szerkesztett: 23.11.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  3. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Én is számoltam egy kicsit !! A sima bio üzemanyaghoz kell 18 870 kamelina 1122 felröppenő 2550 napraforgó ebből kell 102 - t keverni a malomban !!
    A prémium bio üzemanyaghoz kell 18360 kamelina 1020 felröppenő és 2550 napraforgó , ebből 51-et kell kevertetni a malomban !! Én a bio üzemanyagot választom , mert eddig nálam mindég a felröppenőkkel volt gond !! Mindenkinek sok sikert !!

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt mindenkinek:):)
    Két magyar színésznővel kiegészítem a mai napi eseményeket.
    1935-11-23-án született Törőcsik Mari a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színésznő aki ma 80 éves.Boldog születésnapot kívánok neki ezzel a dallal.:)
    2005-ben hunyt el Tábori Nóra Kossuth és Jászai Mari-díjas magyar színésznő.:(

5. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Lujzi! Én is ezért örültem a hőhullámos időszaknak, mert végre nem fáztam! András nagyon örült mert a 00 ajtót nem vettem végre magamra!

Ágikám! akkor írok-irok, én is hogy nehogy betűhiányod legyen.

Sütikém! Na akkor el is hiszem a mélypont milyen fokán lehetsz! ?
    De ne rágd magad! Az idegeskedéssel nem lesz jobb.... Vegyél mély levegőt, szívj el egy szál kedvencet..... könnyebb.... lesz.........

Aludni nálam is tudsz......

És a bolt?

Kapkodom a fejem az akciókról! Mi lesz? Hogy lesz? Benzin? ÓÓÓÓÓ... Milyen jó, hogy Marcsi, Erzsike figyeli a Hírcsatornát.

Szuperszomszéd?? Én eddig nem is tudtam, hogy van-volt ilyenem..... Na akkor már nem is érdemes megtanulnom....

Viszont találtam egy régi papírlapot! ezen rajta vannak, hogy mi mennyi volt a napi áron és én mennyiért "tudnám" eladni.?

Szilva - 5.35, Őszibarack 16,00 édeskömény 6.50 Disznó 50.00 Kacsa 25,50....nem sorolom fel, de a lényeg, hogy az Inflánció járt még erre is!

Biborka! Te milyen szemfüles vagy! Már kikukucskáltad a lehetőségeket! ezért biztos sikerűlni is fog a Traktor verseny....

Kellemes délutánt Tatus/J.

6. kpe59

Csillagzafír kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóóóó......Szia, Jutus! Hát, meglehetősen le vagyok terhelve, meg ami ezután jön. A körülmények miatt a boltot ideiglenesen bezártuk, mert ha nincs hol lakni, akkor hogyan dolgozzunk? Amint rendeződnek a dolgok, ismét mehet a Hacuka, csak másik helyen. Addig más teendőink vannak. Bőven ki jut......

Ha nagyon elegem lesz, lehet, hogy be futok a sűrűbe...:) :) Tudod, nekem Pest a világ közepe...:) :) A boltot már ki pakoltuk, jelenleg itthon állomásozik.....:) :)

Buktácska! Jó munkát Neked, aztán gyere olvasni este. Mit szólsz az evethez?

Erzsike,köszi a segítséget, igazad van, én sem fogok gazolni. Többet ad a hosszú.
    Meg aztán kevesebbet kell aratni, nálam most az is fontos szempont, kevesebbet tudok itt lenni. Ma, mivel főznöm nem kellett, egy kamion ruhát vasaltam ki, rengeteg ágynemű, stb. Hogy mi a bánatnak gyűjtögetem mindig....

8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !!

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szép jó reggelt mindenkinek!Hoztam egy kis reggelit Bíborka kávéja mellé, hogy könnyebb legyen a várakozási idő az eventhez. Mindenhol szegfű van ültetve,remélem induláshoz hoz majd felröppenőket.
    Legyen szép napotok: Lujza

-Joe8-, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  10. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Jó reggelt!

Előkészítve, és átrendezve némileg a föld. Ültetés megy. Kénytelen vagyok ! hosszut ültetni mert megint nem leszek itthon csak este....

Legalább lesz elég repim!

Lujzi! Te mindig annyi finomságot hozol, hogy még el fogok hízni. Lányod hogy van?? Remélem Ő is javul?

Süti! Szerintem rendezz a a környéknek egy nagy Karácsonyi akciót és máris elfogy a cuccok nagy része! Lányodnak is jó lesz, mert az új üzletbe még frissebb áruval tud majd menni. (bocsi csak egy ötlet)

Körűl kell megint néznem Alaszkába, egy kis aranyért. Annyi akciót dobnak be mostanába, hogy 2 zsák arany is kevés lenne hozzá...

Kellemes napot, Jutus

Fatther, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Köszi a kávét, a reggelit.

Jutus! Megyek Veled Alaszkába aranyért, mert biztosan vannak nekem is hiányzó felhősorok. :) A karácsonyi akció el marad, mert a boltos holmi megy az új boltba, kibővítve új készlettel. Nem lenne nekem még ehhez is energiám, meg aztán, minden marad, ahol van. Az új üzlet, mint a viccek, tudod, egy újszülöttnek minden vicc új alapon, más helyen, kissé távolabb lesz.

Ma babázok, lehet, egyedül leszek a picivel egész nap, ne kelljen mindenhova cipelni, majd még tárgyaljuk a helyzetet.
    A farmon arattam, majd délután a többit. Egyenlőre nem tervezem a gazolást, majd meg látom.
    Szép napot, ebben a hidegben!

12. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Emma, női név germán eredetű, alakváltozataival, az Irma és a német Erma névvel együtt Ermin, Irmin germán isten nevéből származik, más feltevések szerint a germán hermion néptörzs nevéből ered. Irmin a háború germán istene, vagy a zivatar démona. Nevének jelentése egyes források szerint: nagyság. (Emma Woodhouse, Jane Austen Emma című regényének hősnője)

1530-ban ezen a napon leég a lőcsei papírmalom és 1974-ben 3,18 millió éves előember csontvázat találtak Etiópiában.
    1864-ben megszületett Henri de Toulouse-Lautrec francia festő.
    1991-ben meghalt Freddie Mercury a Queen együttes indiai származású angol énekese.

Kíváncsi vagyok milyen tempóban szórja majd az event a felreppenőket...
    Gondom nem lesz vele, mert van néhány nagyágyúm, de ha nem muszáj, akkor nem vetném be.

13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Halihó !

Jó reggelt nektek, azt hiszem mindenki várja az eventet. Megittam Biborka kávéját. és lujza reggelijét is meg kóstoltam így ki bírom ebédig. Most megyek eventre itt vagyok!!

sutimami57, -Joe8- és Csillagzafír kedveli ezt.
  14. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó napot!!!!
    Napos,szép időnk volt ma,de igen hideg.Reggel -3 fok volt,amikor jött föl a nap még hidegebb8) Így van ez jól,november vége van......
    Ez az event nagyon tetszik,nem kell növényt ültetni.Illetve lehet,ha valaki úgy óhajtja....Én megpróbálom csak a Turbolinával végig vinni.Az első aratás 118 felröpit adott,erre jönnek az ajándékba kapottak.Annyira nem rossz,úgy gondolom.Ha muszáj lesz,be tudom vetni a 0 perces gyapotomat:) Nálatok hogy adja a f.röppenőt?

15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.

Nahát, nahát, egy óriási derbin voltam.Hihetetlen, hogy mekkora elánnal versenyeztek a traktorok.Ott álltam az első sorban és kiválóan tudtam végig izgulni a versenyt.Akkor kaptam majdnem a fejemhez, amikor egyszer csak Béka Benő ott termett a hatalmas traktorján és a fejem felett átszáguldva a célszallagot átszakitva, elsőként landolt a versenyben.
    A babszárra is felkapaszkodtam, de olyan irdatlan hideg van, hogy hagytam én itt mindent a Kék sávot a mókussal, Hajts az aranyra a kutyával és a csodás sárga traktort,a Zöld fenyegetést a nyuszival meg a traktorjával,és a Vörösen izzó versenyzőket. Ha jót akartok és nem akartok megfagyni, ráértek a feljövetellel.
    A Gazdakör előtt a győztes Béka Benő éltetése folyik, aki nagy boldogan öleli magához a megnyert trófeát.

Pjotr,
    kezdésnek nem volt rossz, mert kaptam mindjárt 156 darabot, de mivel nem nagyon fogok ráérni, igy mai napra vettem jegyet a versenyre, és a "O"-ás kilométernél megnyertem én is a versenyt.Kivánok sok felröpit!!

Kivánok jó játékot és sok sok izgalmat a versenyen..

16. pjotrovov

Mari,nem mondod,hogy te már a felhőn csücsülsz??????o_O Gratula!!!!!!! Valld be,merre lesz a csatang!!??8);)

sutimami57, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  17. -elzemari-

De igen fenn vagyok, piszok hideg van itt fenn. Meg aztán kiváncsi is voltam a versenyre, most is MarharépaÁgika jutott az eszembe, hátha meglátom őt a szurkolók között.Ő szerette nagyon az autó versenyeket.Igaz ez traktor verseny volt de hátha.
    Á, most nem, majd holnap elmesélem...Na ne gondoljál nagy dologra....

18. pjotrovov

Kis öröm is öröm-szoktam mondani.....Várom a beszámolót!Esetleg mai szép?????Én várom mindennap8)

19. -elzemari-

jaj, igazad van, futok is érte..
    Az amerikai egyesült államokbeli Nevadában elterülő Black Rock Desert földöntúli hőforrásai turisták százezreit vonzzák a kietlen, sivatagi vidékre. A különféle ásványi anyagok és mikroorganizmusok miatt káprázatos színekben játszó gejzírek magántulajdonban állnak, így évente csak néhány alkalommal látogathatóak.

Voltál már Egerszalókon?

Utoljára szerkesztett: 24.11.15
  20. pjotrovov

Nagyon szép!!!Igen,persze,fiatalon rengeteget!!!!!Tudnék mesélni:) de azért itt kitiltanánakxD Nagyon hangulatos hely volt!Sajnos a modernizáció azt is elérte,elvesztette a varázsát:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.