Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sutike,
    jégvitorlással mentél???

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  2. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv!
    Mari,nagyon klassz napod volt tegnap,jó ilyet olvasni!!!!:) A kocsonya tuti finom !!!8)
    Lujza,köszi,hogy mellém ülsz!Az unokatestvérem döntött úgy,hogy elég volt az életből és szíven szúrta magát.....Együtt nőttünk fel,nem értem.....Kiakadtam rendesen.....
    A közös nagy kedvenc ez a film és szám volt:

3. -elzemari-

Most már én is mondhatom, hogy tuti finom, mert nem birtam ki és megkóstoltunk, ketten egy tányérral.Finom lett, de tényleg..

sutimami57, Csillagzafír és pjotrovov kedveli ezt.
  4. pjotrovov

Biztos voltam én abban,hogy finomat főzöl;)

sutimami57, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Juj nagyon igyekeztem, mert a múlt hét óta , amikor mondtad, nem tudtam a fejemből kiverni a kocsonya gondolatát.Igy aztán ma haza felé a piacon megvettem a hozzá valókat aztán uccú neki fogtam és...
    Na megyek, mert még a végén keresni fognak!!Jó éjt.

6. pjotrovov

Jó éjt,mára leléceltem én is.....
    Szép álmokat mindenkinek!!!

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Három ablakot már beadtam, holnap este jön a következő. Most nem várom meg mindet, ahogy kész egy versenyre való elhasználom.

Nem sokat chat-eltem, így engem nem érint a kivezetése. Végül is, amikor nagyon akartuk csak sikerült használni...
    Nagyon jó napod volt tegnap. Egy kis kirándulás, egy kis babázás...

Rossz aranybanánjelzés javítása:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

Utoljára szerkesztett: 26.11.15
  8. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Alig vártam, hogy leteljen a műszak, és végre ide jöhessek a Nyugiházba feltöltődni.
    Mint olvasom , elég vegyesre sikeredett a nap!
    Janzi. gratulálok az ajándékokhoz, megérdemled! Marika, élvezettel olvastalak.
    Lujzám, Bíborka, a reggeli kínálatotokból, még maradt egy kevés...így azt ettem vacsira..
    Erzsike,tényleg jól állsz a felröpikkel.
    Rozika, remélem a lábad alakulgat már..
    Hugi, szakítsál már időt arra, hogy ide is benézz!
    Sütike! Adj időt magadnak.. ne legyél türelmetlen! Hidd el, megvár minden, semmi nem szalad el előled...lassíts...
    Pjotr!. Nem találok szavakat .....melléd ülök a ládára, megfogom a kezedet, és csak hallgatunk nagyokat..
    mert ép ésszel még felfogni is nehéz...
    Pihentető éjszakát mindenkinek!

.

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  9. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Jó reggelt és talán kellemesebb, kicsit melegebb napot. Nem szeretem a hideget. Lassan haladok az eventtel, mert a "szegény embert még az ág is huzza". Nem elég, hogy az accu-t tölteni kellett, de véletlenül ránéztem a jogsimra és már egy hónapja lejárt, még szerencse, hogy nem találkoztam rendőrrel:) Igy gyalogosan kell intéznem a dolgokat, mert nem merek kocsival közlekedni. Nem is tudom mi lesz velem, ha esetleg nem hosszabbitják meg a jogsit /75 éves leszek egy hónap múlva/ igaz nem tudok olyan olyan betegségemről ami miatt nem kaphatnám meg. Most indulok a házi orvoshoz, remélem minden rendbe lesz. Csak ne lenne minden olyan messze,még az is hogy a tömegközlekedésre fel tudjak szállni.Na de nem panaszkodom, majd csak lesz valahogy.
    Hosszúakat ültettem,de a repkedők nálam is elég gyatrán jönnek.

Bocsi,de elég zagyvára sikerült a hozzászólásom, csapongok össze-vissza,talán ez is mutatja, hogy milyen idegállapotba vagyok.

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!

Nem jégvitorlással, lelki szemeimmel, melyeket becsuktam, és a hullámok között száguldozva hallgattam a zenét. :) :)
    Nagyon hideg van, be öltöztem, mint egy mackó, és indulok hamar bevásárolni, meg ügyezkedni. Gyorsan aratok, aztán futás. Remélem, nem fagy belém a szusz...) :)

Sajnálom a történteket. Ez tényleg tragédia. Mi vihet rá egy fiatal embert, hogy el dobja az életét. Barátaim között is volt egy srác, 2 éve tett hasonlót. Nehéz volt elfogadni. :(

Hát, ma megint pörgős napom lesz. Remélem, nem olyan pocsék, mint a tegnapi. Szép napot Neked is, Buktácska!

Vica, remélem, minden rendben lesz! Tegnap azt mondta nekem Lujza, hogy nyugodj meg, attól meg nyugszol...:) :) Biztosan meg adják a jogsit, nincs korhoz kötve. Én sem szeretem a hideget, de mire be melegítem a kocsit, addig vissza érek gyalog. :)

Szép napot, jó játékot!

11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Virgil, a latin Virgilus név rövidülése. Ennek a névnek az eredete bizonytalan, talán a Vergilius nemzetségnévből ered, ami lehet, hogy etruszk eredetű. (Szilágyi Virgil Balázs Béla-díjas operatőr)

1308-an ezen a napon Károly Róbertet a pesti országos gyűlés királlyá választja és 1895-ben Alfred Nobel végrendeletébe foglalja a Nobel-díj alapítását.
    1701-ben megszületett Anders Celsius svéd fizikus, csillagász és 1942-ben Jimi Hendrix amerikai rockzenész, legendás gitáros, énekes.
    1252-ben meghalt Kasztíliai Blanka Franciaország királynéja és több alkalommal régense és 2009-ben Melis György magyar operaénekes bariton.

Ma van a véradók napja Magyarországon (annak emlékére, hogy 1957-ben e napon adtak át először kitüntetéseket a sokszoros véradóknak).

Úgy néz ki, hogy mindenféle körömrágás nélkül meg lesz az összes felreppenőm.

12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Azt nem írhatom, hogy jó reggelt, mert arról már lemaradtam. Nem tudom mi volt velem, de ma raggal én úgy, de úgy elaludtam hogy még....
    A lujzaá végeztem az evnettel, a Csipikén elnéztem a dolgokat, mégcsak a negyedik ellenféllel viaskodom. Ami nem is csoda, mert Csipike békésen pihenget a takaróm alatt a heverőn. Mondtam is neki, hogy így aztán könnyű eventezni:D
    Hogy bűnömet korrigáljam :oops:, hoztam egy kis tízórait.
    Reggeli helyett pedig egy mosoly:
    Legyen szép napotok: Lujza

Fatther, sutimami57, Csillagzafír és 2 más kedveli ezt.
  13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép napot !

Nagyon borús ködös idő van, nagyon nem szeretem ezt az időt. A nyugiházban zajlik az élet ezerrel, kinek rosszul kinek jól. Péter ! sajnálom ami a családodban történt, és együtt érzek veled ezért a ládára ülök mellétek.
    Marika ! nagyon jó napod volt, szép helyen is jártál meg babázhattál is. A kisfiú nagyon aranyos, és jól érzi magát nálad. B Ági a lábam alakulgat, de szerintem majd a jó idő hoz nagyobb változást. Sütike ! nem is te lennél ha nem pörögnél ezerrel mindég. Vica! Te olyan jó állapotban vagy, nem lesz gond hogy meg kapjad a jogsid. S akkor nem kell gyalogolnod, vígan intézheted az ügyeidet. Lujza olyan jól néz ki a reggeli amit hoztál, nem bírtam ki és meg dézsmáltam. Megyek mert a versenyek miatt, mindennel el vagyok maradva. De így célba érés után nyugodtan dolgozhattok, amit birok most a mosógépet pakoltam meg, utána egy kis pakolgatás következik. További szép napot, és kellemes játékot.

14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Képzeljétek, felhívott a doktor, és olyan gyönyörűséges, kacifántos törést húzott el az orrom előtt,(mint valamimézes madzagot), ogy nem tudtam neki ellenállni. Hétfőn megyek operába :wuerg:

15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Hát Lujza ennyit a pihenésről, de valóban kecsegtető volt az ajánlat, ha nem bírtál ellent állni.

16. kpe59

17. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép délutánt mindenkinek !! Az éjszaka eszméletlen fájdalomra ébredtem , borzasztóan fájt , nyilallott a csípőm !! Alig bírtam mozogni , vettem be gyógyszert most kicsit jobb . Péter már nem tudok melléd ülni a ládára , de együtt érzek veled . Sokat gondolkodtam már ezen , hogy mi vihet rá egy embert , hogy eldobja az életét !! Az Én egyik rokonom az ereit vágta fel , de időben észrevették . Marika kicsit irigy vagyok rátok , hogy tudtok babázni , nálunk jelenleg nincs kicsi baba akit lehetne dögönyözni . Vica remélem sikerül érvényesíteni a jogsit !! Nagyon kell figyelni , hogy mikor jár le , szerencse , hogy nem igazoltattak !! A felröpik vacakul jönnek , aki felmászott a babszáron annak nagy nagy gratuláció !! Végre délután kisütött a napocska !!

18. pjotrovov

Üdv!
    Végre péntek délután,azt hittem már sosem jön el....
    Az eventet még gyűröm,most 638 darab van a turbolinából.Nem kell a 0 percest bevetni:)
    Olyan szürkeség van,útálom!!!Inkább ilyen képeket nézegetek;)

19. kpe59

Csillagzafír kedveli ezt.
  20. pjotrovov

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.