Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép jó reggelt !

Biborka ! köszi a kávét, finom volt. Örülök neki az eredményeid jók lettek, bízunk benne a következő még jobb lesz, és akkor már csak évente kell járnod. Sütike ! nem is tudom, hogy bíród ezt a sok munkát amit csinálsz. De így a jó, nem érsz rá unatkozni. A mosógépet én is be kapcsoltam már, mivel a farmon semmi munka nincs 2-óráig, Az event nem egy nagy szám, de meg csinálom mert ez egy játék. Csak az a baj a kitehetőket, már nem bírom sehová ki rakni, így majd a raktárban landolnak. Pedig jól nézett volna ki velük egy paszuly ág, aranyos kitehetők. További szép napot és jó játékot.

sutimami57 és incimami kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Ferenc, az olasz Francesco név latinosított Franciscus formájából származik, jelentése: francia. Eredetileg Assisi Szent Ferenc gyerekkori beceneve, melyet azért kapott, mert anyja francia származású volt. (Demjén Ferenc basszusgitáros, énekes, zeneszerző, szövegíró)

1930-ban ezen a napon volt a Nemzeti Sportuszoda átadása a budapesti Margit-szigeten Hajós Alfréd tervei alapján és 1967-ben Dr. Christiaan Barnard sebészprofesszor Fokvárosban elvégzi a történelem első szívátültetését, a páciens (Louis Waskansky) a szívátültetést követően még 18 napig élt.
    1976-ban ezen a napon mérték Magyarországon a legalacsonyabb légnyomási értéket. Aznap 969,7 hPa értéket mutatott a barométer.
    1795-ben megszületett Sir Rowland Hill angol grafikus, a postabélyeg bevezetője és 1985-ben Cseh László magyar úszó, Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes.
    1894-ben meghalt Robert Louis Stevenson skót író és 1919-ben Pierre-Auguste Renoir francia festőművész.

Ma van a fogyatékos emberek világnapja.

Szerintem is könnyű kis event, (nekünk, de egy kezdő játékosnak nem) ennek megfelelő jutalmakkal.
    Cseréld le a legkevesebb baha tp-t adó két kütyüt ezekre az újakra, mert jó tp-t adnak.

3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/1/2/10/10225137_1449162640.jpg

http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/1/2/10/10225137_1449136004.jpg

Úgy szoktam Erzsike lecserélem, mert itt már nem férne el semmi. Így csak a pajtában gyűlik a sok kütyü.

Utoljára szerkesztett: 3.12.15
  4. kpe59

5. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Ennek a napnak is vége a melóban.Most meg csinálom a spórt szeletett, estére lehet enni.
    Az eventhez sok sikert minden játékosnak.A betegeknek jobbulást, itt a tea nekik. [​IMG] egészségetekre.
    A többieknek egy kis sütike, [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  6. kpe59

Utoljára szerkesztett: 3.12.15
    incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be futottam hamar, event kezdésre, éppen sikerült. Terveztem, hiszen van, nem is olyan vészes, meg kell csinálni. Most viszont nagyon mérges vagyok. Az, hogy egy ideje vannak problémáim a farmon, az egy dolog, saját probléma, remélem, csak meg oldódik egyszer. De most, az aratáskor nagyon ki akadtam. Két farmon arattam a szigeten a leg hosszabb növényt, és nem adott sehol egy darab kesztyűt sedm. Nem tudom, ez most így lett-e kitalálva, vagy véletlen, esetleg hiba, vagy csak nálam nem adott , de nagyon ki akadtam. Az utolsó eventnél végig hajtottuk azt a rengeteg felreppenőt, meg csináltuk. Most meg azt kapjuk cserébe, hogy csak a farm fele játszik?????? Ki akadtam, mint az órarugó.

8. kpe59

A csevegőben ez van róla:
    "Én sem kaptam a Bahára, pedig tegnap még az volt a válasz, hogy a teszt alapján ott is kapunk.:eek:
    Szia!
    Pontosan úgy fogalmaztam, hogy tesztelési tapasztalat állt a rendelkezésünkre.
    Az event kezdeti tapasztalata az ellenkezőjét támasztotta alá. Az Esőerdőben és a Bahamarama ültetvényén nem találkozhatunk eventes felröppenővel." (Laboviti)

sutimami57 kedveli ezt.
  9. sutimami57

Köszönöm szépen. Nem mondok véleményt, mert nagyon csúnyákat mondanék. Ez rendesen kitolás velünk.

10. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Sütikém! Tegnap már az is kiakasztott engem, hogy 15000 db kell 3 földről! A repkedőket végig sem gondoltam.....

Ne mérgelődj.....Még bele sem gondoltál, hogy a 3 földön hajtod a termést és péntektől még jön a halowenes hajtás is! Az hogy %-os ablakot nyisd ki abból a kevés lehetőség eszedbe se jut. ;)

Én most is sakkozom, hogy a+2 db -az jó-aztán kell 60 %-os,( fogyjon a millió) na most meg a szupertáp gyorsitó, aztán jöhet az ezüst "apróság"! De pénteken jól jönne a telihold érési idő csökkentő, meg a cserép a pontokhoz! Na ez az! Melyik kezed dugod el!???? Teszed oda. És akkor még az időről már nem is beszélek......

Ebbe a nagy kapkodásban Jutusnál "belefutottam" , hogy vettem egy nagy kosarat, mert azt hittem az a szupertápos akció! brrrrrrrrrrrrrr :wuerg:

Amikor lehiggadtam, már rájöttem végűl is nem jártam rosszul, mert nem kínlódók a 90 db alappal, mert többel indulok..... na meg apró....de a szupertápom még mindig kevés:);)

Szóval Nyugi, nyugi! 6 éve tudod már, hogy ez itt nem olyan, hogy nekünk igazán jó legyen....
    Na meg pár millióan játszuk, és van akit ez nem zavar, mert Alaszkában megkeresi-beteszi a rá valót!:D:D:D

Csak hajrá bele! Fel a fejjel..... most futok aratni és jövök a szomszédból....

sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  11. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Na itt is vagyok! Látom senki nem járt erre......

Biborka! Nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen jó híreket hoztál! Látod, nem hiába szurkolt itt Neked ez a csapat! Na de az érdem a Tiéd, és a családodé!

Már csak Szamóca és a többiek, jó híre kell és a Nyugicsalád még boldogabb lesz.

Rozika! Mosás kész? Lábad javulgat? Látod nem esik a hó, így bátran sétálhatsz is pár métert!

Bukta-Ági! Remélem van időd a munka mellett készülődni?

Pjotr! Gondolom most a munka tart távol és nem valami más?

Marcsi! Megint szép és érdekes fotókat hoztál. Most jártál arra vagy ez egy régebbi kép?

Lujzi! Fogászati dolgokon túl vagytok? Unoka várás?

Jajj! Süti! A fenti lózungos válaszomból kimaradt: Fütyülj a játék gondjaira, nyűgjeire, mert a picurkád majd megvigasztal!

Csak, hogy kacarásszatok egy kicsit.(? remélem) Megpróbálom leírni röviden, tömören, nem többszörös mondatokat fabrikálva.....:

A mai napom Fantasztikus "bulis" volt. szokás szerint fent voltam korán. Farmokat elintéztem, és már készültem a napom folytatására: fürdő-súlyzók felrakása, reggeli, befejezni párecset vonást, pakolni, stb..

Fél 9-kor csörög a telefon.....egy barátnőm hívott, hogy jó a hétfői találkozó- 11-kor ! de........aztán eltelt 1 óra és elváltunk......

Indulok indultam volna , de gondoltam akkor inkább most hívom a többieket....

Még a2-ik hívás elég rövid is volt....oké a hétfő...

A harmadik ......na az Negyed 1-kor fejeztük be!!! :D:D Nem hittem a szememnek amikor az órára néztem!

De ! Még pizsamába, lébecoltam, nem fürödtem, meg .....semmi.....:D:D:D

Szóval festés elmaradt, pakolás egy része kész, event inditva.... "nem akart" kosár is megvéve! Kell ennél több egy nyugdíjjasnak????

Na el is húzok... mert jön András és megyünk vásárolgatni.....;)

Aki nem érdekel a fenti "nyügőm" Bátran ugorja át! Sziasztok Jutus

sutimami57 kedveli ezt.
  12. sutimami57

Szia, Jutus! Most, hogy végig olvastalak, már le is higgadtam egy kicsit. teljesen még nem, de már szedem a tablettákat. Tudod, mit Lujza hozott a múltkor. Ennyire bele se merültem a dolgokba, ahogy írtad, mert a röpi hiánya annyira el vette a kedvemet a játéktól, hogy jobban már nem kellett. Jó volt a kosár akciód..:) :) Én meg be akartam szórni Katával a 3 turbó fámat, erre ki szórtam egy teljes területre, kis kockára. Még egy ilyen, aztán vagy a gépemet dobom ki, vagy a farmot.

A vásárlás veszélye nem fenyeget, mert a múltkor az új kártyámmal akartam venni a kis farmra aratót, és nem fogadta el a játéjk, azóta mind a két farmon le vagyok tiltva. Írogattam én minden hova, support válaszolt is, de nem tudtam meg nézni, hiába írtam be a kódot...megint írtam, azóta semmi. Meg marad a kis pénzem.Most mennem kell, még jövök!

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.
    Sutike, Tutus,
    nem lehet mondani, hogy unalmasan telnek a napjaitok.
    Jutus,
    nem most voltam Székesfehérváron, hanem még az ősszel, csak most jutott eszembe a szobor, ahogy nézegettem a számitógépen a képeket.

sutimami57 kedveli ezt.
  14. sutimami57

Azért, ha lenne egy unalmas napom, nem bánnám. :) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  15. kpe59

Hát csinálj egyet. Csak rajtad múlik...

sutimami57 kedveli ezt.
  16. sutimami57

Nem tudok...:D :D Ma a kakasok után megint végig takarítottam az egész házat, mert amerre mentem, mindenütt láttam valami nyomot. Meg a többi dolog.....A jövő héten mindent el kell intéznem, egész héten úton leszek. Utána Pest........Nem is mondom a többit. :)

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sutike,
    tudod, ha nagyon akarunk valamit, akkor meg is lehet valósitani.Egy próbát megér!!
    Ám most ahogy olvasom, meddő dolog!!Hiába ez vagy te, Sütike.

Jutus,
    elballagtam a facéra és ott megtaláltalak, november 30-i utolsó beirással.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

De ebben az az érdekes, ha éppen nyugalmasabb napom van, akkor meg nem is érzem jól magam....:D :D Holnap, ha nem jönnek értem, hogy el kell mennem, akkor talán, kicsit nyugisabb nap lesz.

19. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!!!
    Itt az évnek a vége és kicsit sem érek rá.....Csak a szombat és vasárnap,amik nyugisak.Akkor pedig alszok jó nagyokat.
    Ez az event nem tetszik.A növénnyel nem is lenne baj,de a felröppenők......
    Ti próbáljatok pihenni,remélem mindenki jól van!!!!
    Szép estét!!!

stadler42, sutimami57 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  20. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Erikám! Tudod, hogy annak idején -kártya váltás, csere után, én is így jártam. Aztán egy kis idő után megint megpróbáltam "szájbarágósan" beírni mindent, 2x is ellenőriztem, és végre elfogadta....

Valami nem túl okos "kütyű" lehet Ott fent, mert az nem jut eszébe, hogy ha név, az adatok stimmelnek a kártya számok változnak, Mert Lecserélik!!!!!

Na azért csak lassíts, mert az egészség a Legfontossabb!

Látod ma én csak unatkoztam..

Marcsi! Én is szoktam a képeket nézegetni, nosztalgiázni. Jól tetted, hogy megosztottad.

Látom, látom, senki nem ér rá!

Mindenki gyűjtögeti a kesztyűt..

Ja! Süti! Ha kevés a kesztyűd, kössél párat! :D:D:D

Én még varrni sem szeretek......más megoldást kell keresnem.....Fessek párat???;)

Húúúú, mára elég volt belöllem.....

Biborka is másfelé jár.......

Sziasztok Jutus

stadler42, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.