Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Pjotr,
    ne is törödj vele, pihenni is kell.

Jön majd a hideg.Sarkvidéki légtömegek érkeznek Európa legnagyobb részére – teszi hozzá az Országos Meteorológiai Szolgálat.Brrrr, már előre fázom.

incimami és .sutimami. kedveli ezt.
  2. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Erzsike! Gratulálok! Csodáltam Rozika tüzijátékát, amit a tiszteletedre tartott!

Pjotr! Szerintem, ha semmit sem csinálsz akkor az új hétre erőt gyűjtöttél. De akkor is megérte a pihenés is!

Süti! Inci! Ahogy látom senki sem lelkes az eventért... Tatusnál már nem sok hijja van jegeseknek, mégis csak 238 db repkedő van.....

Lujzi! Ezek szerint az operában megint jól kidolgoztad, (tátok), magatokat. Érdekes műtét! Mű csontot nyel le egy ekkora kutya???? Én ugyan nem értek az állatokhoz, de ez egy játékos egy eb lehet.....

Jól van? Sikerűlt?

Nem is csodálom a gerincedet.....pihenj sokat..... Tesó meg biztos már főzött valami finomat.

Szép, nyugodalmas hétvégét mindenkinek...

Tatus

.sutimami. és incimami kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én azt is csodálhattam, amit a BP szolgáltatott nekem...

jolanda1948, .sutimami. és incimami kedveli ezt.
  4. incimami

incimami Fórum bárója

.sutimami. kedveli ezt.
  5. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Hát, én most is fázom...be fagy a hátsóm a télen, az biztos! :)

Szia, Jutus! Hát, én biztosan nem lelkesedem, mert tegnap minden lelkesedés ki szállt belőlem. Azért csinálom, de nem úgy, ahogy szoktam. Ímmel-ámmal. A repi nálam sem valami sok. Neked is szép hétvégét!

Vidám holnapot Neked, jó unokázást! Szép álmokat, jó pihenést, Incimami!

jolanda1948, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nagy pihenésemben elvittük a vőmmel Manókát RTG-re, mivel szerdán megoperáljuk a térdét. Olyan csúnya a térdizülete, hogy normális kutya rá sem lépne egy ilyen lábra. Ez meg úgy fut vele, mint a nyúl. Úgy gondoltuk a doktorral, hogy a kép alapján megtervezzük a műtétet, de aztán megegyeztünk, hogy majd kreatívak leszünk, és megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni belőle. Ez magyarra lefordítva annyit jelent, hogy fogalmunk sincs, hogy mit lehetne vele kezdeni, hogy jó is legyen, meg működjön is rendesen, meg később se legyen szövődményes zavar a mozgásában.
    Persze be kellett altatni, mert egy zsombor bolhát könnyebb lett volna a RTG asztalon megtartani. Még jó, hogy előrelátó voltam (vagy csak ismerem a kutyát mint a rossz pénzt) délután nem kapott se enni, se inni.
    Jolanda! Boldog névnapot kívánok én is neked!!!!!
    Erzsike! Grataulálok a szintlépéshez! Olyan magasan jársz, hogy én oda fel sem látok!:)
    Azt hiszem, ma korán elülök, mindenkinek jó éjszakát: Lujza

jolanda1948, Fatther, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  7. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Biztosan meg találjátok a legjobb megoldást, és ha mégsem lesz tökéletes, akkor is egy életvidám kutyus marad Manóka! Ahogy fut a labda után keresztbe vetett lábakkal, imádni való.....pláne, ahogy meg ette a papucsomat!! :D :D

Neked is jó éjszakát, kellemes pihenést!

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  8. kpe59

Nem csak fel látsz, hanem egyszer odaérsz te is...

sutimami57 és .sutimami. kedveli ezt.
  9. incimami

incimami Fórum bárója

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  10. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Jó reggelt!

Látom korán keltél Te is Incike!

Kellemes napot kívánok Neked is....

Farm lerendezve,,,, irány a piac....

A Vilmáknak Boldog Névnapot kívánok.
    Jutus

11. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép hétvégét mindenkinek !! Erzsike nagy gratuláció a szintlépéshez és a nemesítésre kapott bónuszodhoz !! Nagyon kitartó vagy !! Jolanda kicsit megkésve , de annál nagyobb szeretettel kívánok BOLDOG NÉVNAPOT !! Én is összekaptam magam , a vizsgálatok után , csináltunk egy nagytakarítást , lakást teraszt feldíszítettük , a fenyőfákra is felrakta papa a karácsonyi égőket !! Helyreállt a rend !! Az eventet nem kedvelem , a felröpik is nehezen gyűlnek , de most nem is hajtok annyira , amiket ad azok már megvannak !! Jutus ma is korán keltél !! Hoztam a kávét !! Egészségetekre !!

incimami, stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
  12. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Szép jó reggelt mindenkinek micsoda korai ébredés olt ma itt a nyugiházban!!! Megérdemlitek a regelit
    Ma délelőtt a tesómmal elmegyünk a városba, veszünk egy kis ezt-azt,nehogy már ránk penészedjen a pénzük, mert az milyen szégyen lenne:D:D
    Legyen szép napotok: Lujza

sHaDoW_sOnG, jolanda1948, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  13. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

A reggeli kávés kép nagyon tetszik!!!!Remélem gyorsan múlik majd az idő a m.helyen...
    Megint ilyen korán ébredtél??Jó piacozást,én tegnap letudtam.
    Jó nektek,hogy kész a díszítés!!Biztosan szépek lettetek.Nekem még mindig hiányos,azt is be kell fejezni a hétvégén.....

Kellemes hétvégét,sok felröpit kívánok!!!

14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép jó reggelt !

Biborka köszi a kávét finom volt. Amint íród felkészülve várjátok a karácsonyt. Jutus jó korán mentél a piacra, legalább szép árut kapsz. Incimama a munkából siess haza, és csináld itthon a dolgod biztos akad dolog elég. A farmon a gazok gyűlnek, és a felröpik is. Megyek dolgozgatok majd később jövők. Közben Lujza is el suhant mellettem a reggelivel, meg Péter is. Nekik is szép napot kívánok.

Utoljára szerkesztett: 5.12.15
  15. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Köszi a reggelit!Remélem tömött pénztárcával indultatok,mert amilyen árak vannak........;)
    Neked is szép napot Rozimama!Hogy alakul a lábad?Segítesz a papának a konyhában?

Ültetem a növényeket,éjszakára hagyma volt vetve.Eddig 294 db röppenő jött.

sHaDoW_sOnG, incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Köszi a kávét, a reggelit. Mindenkinek kellemes hétvégét, jó pihenést, jó vásárlást, és jó munkát, aki dolgozik!

jolanda1948, .sutimami. és incimami kedveli ezt.
  17. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Vilma, női név a Vilhelma rövidülése, ami a Vilmos női párja. (Hugonnai Vilma az első magyar orvosnő)

1492-ben ezen a napon Kolumbusz Kristóf felfedezi Hispaniolát, a mai Haiti és Dominikai Köztársaság területét és 1926-ban Szergej Mihajlovics Eisenstein filmje a Patyomkin páncélos bemutatkozik.
    1901-ben megszületett Walt Disney Oscar-díjas amerikai grafikus, rajzfilmrendező és 1932-ben Little Richard amerikai énekes, dalszerző és zongorista, a rock and roll egyik korai úttörője, R&B és rockénekesek generációjának inspirálója.
    1791-ben meghalt Wolfgang Amadeus Mozart osztrák zeneszerző, karmester és 2013.ban Nelson Mandela Nobel-békedíjas dél-afrikai politikus.

Ma van az önkéntesek nemzetközi napja.

Van ott kettő új is és jó tp-t adnak. Meg egy gömböt adó karácsonyfa is.

18. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

i
    [​IMG]Hát a lábamról nem érdemes beszélni, a műtött lábam a végét járja a gyógyulás felé, viszont a bal lábam most már nagyon ki van most meg az lesz a baj. De majd túl leszek rajta, és akkor én leszek a legboldogabb. A papának igen be segítek, a lakást diszítgetem, meg még a varróhoz is el kell mennem, az új ruhámért. A felröppik nekem jobban jönnek, már 385-db van de éjszakára hosszút ültettek, és a gazok is szaporodnak. További jó játékot, és kellemes hét végét.

19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Szép napot kivánok!
    Jól el vagyok késve, sokan megelőztetek már.Igy is van ez jól.
    Felénk az idő újra a szürke szint öltötte magára, nem baj, legalább jobban érvényesülnek bent, a szép szinek.

Mert velem azért történnek dolgok!Na elmesélem hogy jártam.Ha a barátnőm a Lidi nem figyelmeztet, na de talán az elején.Ültetgetem a jó hideg jégvirágokat és amikor elérkezik az aratás csak nem akar gyűlni.Már a füzetet is elővettem, hogy számitásokat végezzek, vajon mi okozhatja ezt a gyér növekedést.Pedig, komolyan mondom előtte szépen kiokumuláltam, hogy hány vetés, hány aratás és majd meglátjuk alapon a többi.
    Tegnap délelőtt aztán átszaladt az én kedves barátosném a Lidi, éppen mesélem neki a bánatomat, hogy miként jártam.S mit tesz uram, nem rákérdezett mindjárt a lényegre.Reggel elfogyasztottad a csatnidat is?Ó a csudába, hát ezért volt nekem kevesebb ez a jéghideg virág.

Szép és derűs legyen a napotok, és jó játékot, ja, és a kis csizmát nem elfelejteni.

sHaDoW_sOnG, Fatther, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  20. kpe59

Bosszantó dolog...
    Én egyszer úgy jártam, hogy nem figyeltem oda és véletlen a töklekvárból falatoztam be. Azóta sem értem, [​IMG] miért nem vettem észre, hogy más íze van...
    Nálam minden reggel aratás előtt a rekeszek feltöltése a feladat, nem felejtem el, de egy kis hiba akkor nálam is becsúszott.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.