Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét!:)

Itt járt a Mikulás,szorgos gazdákat talált, jól kinyitotta a zsák száját.

jolanda1948, incimami, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  2. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Mindketten rég jártak már erre.....Hogy telt a nap Mari?
    Köszönöm Janzi!Remélem feléd is járt az öreg szakállas;)

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Fényes Lovag,
    jó sok ajándékot hoztál, köszönjük szépen.
    Köszönöm Pjotr,
    Igen , és hiányoznak is nagyon.
    Voltam ma a szabad levegőn, mert már a lelkiismeret dolgozott rendesen.Bááár sok köszönet nem volt benne, mert szitált valami feneség, és egyáltalán nem is esett jól.Nézted az úszást?Most meg kézilabda lesz.
    El is búcsúzom, további jó játékot kivánok!

4. pjotrovov

Sajnos,sokan csak olvasnak.....Ebéd után mi is flangáltunk egyet,de itt is hasonló idő volt mint nálatok.Így elég gyorsan haza felé vettük az irányt....
    Jutus,elég sok az égősor,így nekem nem éri meg lecserélni.Évekbe telne mire visszajönne az ára.
    Kellemes estét & jó éjt mindenkinek!!!

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Öröm látni a jó hangulatot, itt, a nyugiházban!

Köszönöm a sok kedves üzit, a Mikulásos ajándékokat, versikét, kávét, minden finomságot! Mosolyra derültem, hogy Mindenki várja a Mikulást...:) :)

Nekem semmi nem volt a csizmámban, de a farmon járt a Mikulás, és örülök neki. Aztán, fel fedeztem, hogy írtak a gyerekek, hogy ma otthon vannak, ha van kedvem, menjek ki hozzájuk. Na, ez volt az igazi mikulás ajándék. Hamar meg főztem, elmosogattam, aztán, minden egyebet hátra hagyva fel nyergeltem a szamaramat, és szépen ki mentem a fiamékhoz, kora ebéd után. Vittem a Kicsikincsemnek a Mikulás ajándékot. Hát, a fürdetős dolgokkal nem foglalkozott, de a hóemberes csomag nagyon tetszett neki, és a szülőknek is!! :D :D Még a fiam is meg kérdezte, hol vettem, mert ők még ilyet nem láttak. Mondtam, hogy én sem, de nagyon tetszik. Dominik is nézte a nagy szemeivel, meg vigyorgott, tetszett neki, ahogy zörgött a csomagolás. Örült nekem, ahogy meg látott, fülig ért a szája, és az volt nekem a legszebb ajándék. :)

6 körül értem haza, nagyon kelleme, jó kis nap volt, sokat babáztam, szóval, klassz volt ez a mai nap. Még tortát is ettünk....D :D

Közben a farmon minden be érett, itt a nagyon még kellenek a kesztyűk, a kicsin még az utolsó adag gaz megy, lehet, hogy még kell egy kevés. Én is úgy látom, hogy unalmas, a szigetre be sem mentem. Igaz, nem a terület az oka, hogy nem ad felreppenőt. Jó lesz, ha vége lesz. Na, emgyek is tovább, szép estét!

incimami, -elzemari- és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Sziasztok!

Hazatér a mikulás, elvégezte a dolgát. Jövőre ha jók lesztek, megint el jön hozzátok. Sütike akkor neked nagyon jó napod volt ma, babázhattál a kis uncsival. Mára én is elfáradtam, mindenkinek jó éjszakát kívánok.

incimami, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  7. SZERENCSELOVAG

Nagyon szívesen,jövőre újra eljövök.:):) Pjotr megkaptam a kis csomagomat.;)
    Szia Sütike:) Eme hozzászólásod nagy örömmel olvastam.:):)

incimami, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

Én is örömmel írtam...:) :) Kérlek, küldd el a farmod nevét priviben..na, nem mindet,:D a főfarmodat! Köszike.

Rozika, kellemes pihenést, szép álmokat Neked is!

Utoljára szerkesztett: 6.12.15
    incimami kedveli ezt.
  9. pjotrovov

Örülök,hogy ilyen jól sierült a napod!!!!!!Jó ízlése lesz a Dominiknak is :)
    Jó éjt,jó pihit Rozimama!!!!!Ja,és a Mikulás is megérdemli a pihit ilyen kemény meló után!!!!
    Remélhetőleg azt találtad benne,amit vártál:)

10. sutimami57

Én is örülök, és már nagyon kellett ez a feltöltődés! Remélem, jó ízlése lesz a kicsi uncsinak, mert ebben tudok neki segíteni..:D :D

stadler42 és -elzemari- kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt kivánok!

stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
  12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Natália, latin eredetű női név a dies natalis Domini kifejezésből származik, aminek a jelentése: az Úr Jézus születésnapja. Valaha a karácsonykor született lánygyerekek kapták ezt a nevet. (Dusev-Janics Natasa olimpiai bajnok kajakozó)

1842-ben ezen a napon Mihail Ivanovics Glinka operája, a „Ruszlán és Ludmilla” bemutatkozik Szentpéterváron és 1988-ban szovjet és amerikai után elsőként egy francia (Jean-Loup Chrétien) űrhajós végez űrsétát a Mir űrállomásról.
    1608-ban megszületett John Milton angol költő és 1934-ben Garas Dezső Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, A Nemzet Színésze.
    1641-ben meghalt Sir Anthony Van Dyck flamand festő és 1996-ban Mary Leakey brit régész és antropológus, aki nevéhez köthető az első proconsul koponya megtalálása.

Ma van a korrupcióellenes világnap (az ENSZ Korrupció Elleni Egyezményének 2005. decemberi hatályba lépése emlékére).

Már csak 109 db kesztyű kell és kész az összes feladat. Estére biztos meg lesz.

sutimami57 kedveli ezt.
  13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jóóóóó reggelt kívánok mindenkinek, szervusztok.

Azt hiszem így hétfőn reggel xD megér pár percet ez a video:

Mosolygós szép napot, jó játékot.

jolanda1948, stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
  14. sutimami57

Sziasztok! Ködös, randa idő van. Nem szeretem.

Nekem még 6 kesztyű kell a nagy farmon, a kicsin is pár darab. Jó lesz, ha vége lesz. Szép napot, kellemes hetet!

Fatther! Éppen el futottunk egymás mellett, aztán hamar vissza is jöttem..:) Ez a videó tündéri, pláne, hogy meg érte!!! Köszi!!!! :) :) Eszméletlen aranyosak ezek a kis kutyusok, meg a család is..:) :)Neked is szép napot, vidám hétfőt!

Utoljára szerkesztett: 7.12.15
    jolanda1948 és stadler42 kedveli ezt.
  15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép napoz nektek !!

Kicsit meg késtem, reggel az orvossal volt randevúm, de sajnos más elfoglaltsága akadt. Így majd csütörtökön kell mennem, addig megint izgulhatok. Fatther nagyon aranyos kis videót hoztál, a kutyusok nagyon aranyosak. Az eventnél még mindég kell 78-kesztyü, és kész vagyok. További szép napot.

sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  16. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Nemszeretem ködös idő van...ez már csak betetézi a hétfőt, ugye, ami önmagában is igen szélső nap!
    Az eventet tegnap már befejeztem, szépen visszaállt a rend a farmon.
    Marika, nagyon friss voltál ma.
    Erzsike, köszi a híreket..
    fatther , nagyon jó kis videót hoztál!
    Sütike, örülök, hogy jól sikerült a hétvégéd a kis Dominikkal.
    Rozika, ne izgulj, biztos rendbe lesz nálad minden!
    Hugi...merre jársz????

Lassan el is köszönök, mert délutános hetem van, és várnak az állatkertbe !
    Vigyázzatok magatokra, és további szép napot!

Utoljára szerkesztett: 7.12.15
  17. pjotrovov

Sziasztok!
    Szép szürke idő van,ha látni akarok valamit a lakásban,lámpát kell kapcsolni:(
    Fatther,nagyon aranyos a kutyás videó!Astleyt szerettem én is,kár,hogy eltűnt.Bár ha jól tudom,a saját döntése volt...
    Rozimama,jó neked,hogy csak 78 f.röpire van szükséged-nekem még cca 200 darab kellenexD
    Ági,kitartás az állatkertben!!!
    Most megyek aratni-vetni.Kellemes délutánt!!!

18. SZERENCSELOVAG

Szép délutánt Pjotr:)
    Próbálkoztál a keréken a kastélyt kipörgetni?:music:

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  19. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Fatther! Jók a videók!

Rozika! Nagyon hamar el fog menni ez a pár nap! Fel a fejjel......

Sütike! Ügyes vagy, hogy sikerűlt "kötnöd" ennyi kesztyűt.

Pjotr! Kűldjek Neked kesztyűt! Jutusnál kész az event. Így majd postázok Neked pár doboz kesztyűt....

Bukta-Ági! Gratulálok! Megint orrhosszal nyertél, pedig Te dolgozol is...

Hugit én sem láttam erre felé?

Unokázik még mindig?

Lujzi! Tesó! Ugye az opera nem merített ki nagyon ? Mi lesz a karácsonyi menű?

Kellemes napot mindenkinek! Jutus

sutimami57 kedveli ezt.
  20. pjotrovov

Neked is kellemeset!Próbálkoztam-próbálkoztam,de nem jött össze.Elkerült.Remélem egyszer majd sikerül......Neked sikerült??
    Jutus,gratulálok,hogy már kész vagy!!!Nálam most elég vacakul jönnek a felröpik.Ajándékok,karácsonyi menü már kitalálva??

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.