Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Na-ná,hogy sikerülni fog neked,hogy mikor remélem mielőbb sikerrel jársz.;)
    Ezután próbálkozok bevenni a kastélyom,több farmon is vitézkedek a sikerért.:music:

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Biztos sikerül, amilyen szerencsés vagy, és persze, remek vitéz!! :)

Event kész, nem kérek kesztyűket, köszi..:) :)

3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Hát én sem lettem még kész, 40db kesztyű híja van még mindég. De reggelre már meg lesz, nagyon remélem
    és bízóm benne. Meg is látszik, hogy nem dobtam be a 0-perceset. De ez nem érte meg, hogy el használjam a sz trágyát. Eszter merre vagy, még a mikulás csomagodért se jöttél be. Pedig a mikulás igen csak keresett, így fogtam a csomagodat és el hoztam. Még az unokák is kaptak, de ha rá érsz gyere be. Jelentkezz legalább hogy jól vagy e nem vagy beteg?

[​IMG][​IMG][​IMG]

jolanda1948, sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  4. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Drukkolok,hogy minél hamarabb birtokolhasd!!!!!:) Eventet csináltad?
    Gratulálok!!!!
    Ez az event tényleg nem érdemelt egy db sz.trágyát sem!!!Nem is izgat,ha nem tudom befejezni.....

Ezt most találtam,remélem Zagh nem csinálja ezt idén.Elég volt a lepofozott díszeket összeszedni tavalyxD

Utoljára szerkesztett: 7.12.15
    jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  5. incimami

incimami Fórum bárója

Szép estét!
    Meg jöttem.mindenkit köszöntök .Olvasom milyen jó volt a vasárnap,Nekem imádni való volt itt voltak az unokák, a picike azt se tudta hova legyen a csomagoktól. a középső megkérdezte Mamika hol jött be a mikulás, hát kellet füllentenem, hogy az ablakon ,mert az
    pont nyitva volt, és be rakta az ajándékokat.Ennél nagyobb öröm nem is kellet nekem,
    Gratulálok aki végzet a jégvirágos eventtel.Nekem még kell a kesztyű 100db. Majd meg lesz ez is.De nem szeretem ezt csinálni.
    Az idő csúnya ködös nálunk.Reggel alig láttam a biciglin.
    Mindenkinek szép álmokat.

sutimami57 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  6. sutimami57

Nekem a nagy cicám mindig a szaloncukrokat lopta le a fáról, de már évek óta nem teszek a fára, csak díszeket.
    A kutyusok elég rendesen viselkednek. :) :)

Szia! Örülök, hogy nálatok is örömet szerzett a mikulás..:) :)

jolanda1948 és incimami kedveli ezt.
  7. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép estét mindenkinek.[​IMG]
    Tegnap nálunk is járt a mikulás, meg a gyereksereg. Apróságokat kaptak, de mindegyik boldog volt vele.
    Kicsit zűrös volt ez a pár hét, de túl vagyok rajta. A legutóbbi, Áronkával voltunk közös karanténban, mert elkaptunk egy vírust, vagy mit. Hányás, hasmenés, láz. Átvészeltük. Ő már óvodába ment, én meg ablakot pucolni.
    Azért ma befejeztem az eventet. Gyalázatosan jött a felröpi, még jó hogy vannak barátaim akik segítettek. Nagyon köszönöm.
    Azért olvastalak benneteket.
    Erzsikének gratulálok a szintlépéshez. Remekül taktikázik a TP-al.
    Lujza se tud kibújni a bőréből, újra boldogítják egymást a Dokival. Azért ne vidd túlzásba.
    Sütike mint mindig rohan, hogy utolérje magát. Néha állj meg és nézz végig a családodon és örülj nekik, hidd el kell ez a béke.
    Incimami is boldog az unokákkal, mint mi.
    Jutus te is dolgozol, mint a motolla. Hol elteszel télire, hol a lakást fordítod fel, hol a kreativitásodat mutatod meg a barátoknak, rokonoknak, hol a piacon alkudozol a kofákkal. Te sem unatkozol.
    Rozika remélem a térded rövidesen jó lesz, és nem kell orvoshoz járnod, aki éppen ekkor nincs ott amikor te mégy.
    B.Ági remélem az állatkert az ünnepekre bezár, és a medve elmegy téli álmot aludni.
    Pjotr, jó téged ilyen sokat látni. Azért a sárkány megérte az eventből. Gondoltam ha nem jön össze legalább azt megcsinálom.
    Összegyűjtöttem a partipörgetéseimet. Volt 34 db. Nekiálltam a kastély felkutatásának, és a 33.-a sikerült. Boldog kastély tulajdonos vagyok.
    Elnézést ha valakit nem szólítottam meg, de azt hiszem belőlem ma ennyi elég is volt.

[​IMG] Jó éjt.

jolanda1948, incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  8. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Az a lényeg,hogy meggyógyultatok!!!Bár nem biztos,hogy az ablakpucolással kellett volna kezdened;) Milyen sárkányra gondolsz????
    A kastélyhoz külön gratula!!!!!!
    Én mára elköszönök,jó éjt mindenkinek!!!!!

incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igyekszik az ember... [​IMG]

Az összes kesztyűt rendben leszállítottam, azt mondták nem baj, hogy mind balkezes, majd beszerzik a párját is valahonnan.

Utoljára szerkesztett: 7.12.15
    sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Gratulálok mindenkinek aki készen van az eventel !! Nekem még hiányzik felröpi , de már hosszú érésűt ültettem , azzal meg lesz !! Végre sikerült megszereznem a madárijesztős felhősort , hónapok óta vártam az ugró madárijesztőre !! A vigyorgó csillagfürt is várat magára !! Vacak esős idő van , ebből nem lesz fehér karácsony !! Lefőztem a kávét , a kandalló párkányán megtaláljátok !!

stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Sziasztok! Szép jó reggelt! Az idő erre is nagyon randa, ködös, szürke minden. Ma nem leszek, jön a menyem, aztán megyünk Ajkára, Domit visszük tornára, aztán intézzük a dolgainkat, ami bele fér.

Hugi! Jó, hogy látlak.....tényleg, mindig rohanok, fel veszem a hétmérföldes csizmát, előbb érjek....:) :) De a családommal töltött percek mindig erőt adnak a további futáshoz, hiszen mindent értük teszek. :) :)
    Mindenkinek gratulálok aki végzett az eventtel, aki nem, annak kitartást!

Kellemes, szép napot kívánok!

sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  12. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

[​IMG] Elnézést kérek mindenkitől, akit tegnap félrevezettem... Tegnap Ambrus névnap volt, holnap lesz Natália. Összekevertem a dátumokat, ezzel az eseményeket is. Holnap hozom az Ambrust...

A mai névnap Mária, (annyi névnap van belőle szerte a naptárban, hogy ide is jutott egy) bibliai eredetű női név. Eredeti héber formája Mirjam (מִרְיָםMirjám) volt, ez a görög és latin bibliafordításokban módosult. Jelentése megfejtetlen, minden magyarázata vitatott. Lehetséges jelentései: a) mirha, az ókor egyik legdrágább illatszere, b) keserű(ség) A latin Maria névváltozatnak igen sok származéka alakult ki az európai nyelvekben, ezek egy része a magyarban is használatos. (Basilides Mária opera-énekesnő)

1609-ben ezen a napon Milánóban megnyitják Európa második nyilvános könyvtárát, a Biblioteca Ambrosianát és 1906-ban elhelyezik ünnepélyesen a Szent István-bazilika zárókövét I. Ferenc József jelenlétében.
    1542-ben megszületett I. (Stuart) Mária Skócia királynője és 1938-ban Tandori Dezső Kossuth- és József Attila-díjas magyar író, műfordító.
    1980-ban meghalt John Lennon angol beat-zenész, a The Beatles egykori tagja.

Megyek elintézek ezt-azt, aztán jövök...

13. sutimami57

Kedves Marikák! Igaz, ma nem sokan ünneplik a névnapjukat, de azért boldogot, és nagyon szép napot kívánok Marikánknak, és Mindenkinek, akit így hívnak![​IMG]

14. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Jó reggelt mindenkinek.

Ma félbehagyom a takarítást és irány a volt munkahelyem, kollégáknak áldott karácsonyt kívánni. Utána gyógyszert íratni, gyógyszertár, Dédi látogatás, bevásárlás, és haza. Itthon begyújtani, vasalni, stb.
    Sütike a sárkány=hózsonglőr

Mindenkinek kellemes napot.

15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép napot!

Mindenki rohan ügyeket intéz, így ünnep előtt sok a tenni való. Hugi ! sajnálom hogy téged is elkapott a vírus, de hál istenek túl vagytok rajta az uncsival együtt. A kesztyűket az este én is be adtam, most már jöhet a másik event. Addig is ki raktam az állatokat a szabad levegőre, had szívjanak egy kis friss levegőt.

16. kpe59

Nálam a szokásos intézni való volt, piac, posta ilyenek...

Végre tudtam venni egy hattyút, nem is volt olyan drága, 1692 csp-t kellett leszurkolni érte. Most már nem hiányzik a pajtából...

sutimami57 kedveli ezt.
  17. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok !

Köszönöm a kávét, a reggelit, rám is fért, mert elég korán léptem otthonról.
    A kamasz unokámnak csináltattunk adókártyát Tatabányán!
    Hét körül indultunk, tankolás, és nyitásra az APEH-nál is voltunk.Nem akartam hinni a szememnek, olyan gyorsan zajlott az ügyintézés.
    Mosolyogtam az uncsimon, mert ez volt az első önálló ügyintézése.
    De nagyon ügyesen megoldotta, hibátlanul kitöltötte a nyomtatványt. Ott álltam mögötte, ha elakad, tudjak neki segíteni.
    Udvariasan viselkedett, ahogy a nagykönyvbe meg van írva.
    Hazafelé, ahogy elnéztem a hosszú kezét-lábát, amivel nem tudott mit kezdeni, elfogott a büszkeség!
    Nem ment kárba az a sok energia, amit belefektettem, hogy ügyes, dolgát intézni tudó, fiú váljék belőle!
    15 éves, lassan férfivá érik az én Dominikom!
    Legyen nektek is nagyon szép a napotok, és vigyázzatok magatokra!

Utoljára szerkesztett: 8.12.15
    sHaDoW_sOnG, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  18. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Apró kérdés!

A trágyát merre lehet venni a piacon??? Nálam a szokott helyen Nincs! Mi több, nem 0 van, de az ablak is hiányzik..

Csak nincs megint valami átszervezés?

Hugi! Te sem ülsz soha a popódon....de a vírusokat nem kellett volna beengedni! Egy tollseprűvel kellett volna elhesegetni.

Ági! Látod Ilyen amikor már felnőnek az unokák! Első lépés......aztán legközelebb már jöhet a barátnő....
    Na de ez az élet rendje....

Sok jót kívánok én is a Máriáknak, bár tudom, hogy ez nem az "igazi". De sosem lehet tudni, hogy ki melyiket tartja....

Erzsike! Milyen szerencséd volt! Nálam még nem láttam sehol hattyukat. Nekem 1 ól sikeredett, de Tatusnál egy fia darab sem jött -ha jól emlékszem -30-40 db-ból.

Na ez van...

Rozikám! Te is ügyes vagy! Tatusnál még 7 db kesztyű hiányzik.... Remélem ez már hamar össze jön.

Na megyek is tovább trágya keresőbe.....

De lehet, hogy még mindig a manók szórakoznak vele, Semmi nem működik még mindig.... a telefonon nem tudok képeket kűldeni, itt nem sky- m nem működik, nem enged be a részletes hírekbe... na nem is sorolom... mert "agyvizes" leszek.....

Jutus

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A piacon a trágyát a termények kategóriában kereshetjük.
    Kérlek, ellenőrizd a farmodon (piactér) a kereső funkció beállítását.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!:)

Benéztem én is Közétek!
    Marika, Pjotr!
    Köszi, hogy hiányoltatok!;)

Tegnap reggel, ahogy a Pindurt elvittem suliba, elindultam Anyukámhoz. Alig tettem meg egy kis távolságot, egy fiatal "hp"nőszemély se szó, se irányjelző, belémrongyolt oldalról és összetörte az autóm elejét.:mad:
    Anyu látogatása elmaradt,irány a szerviz. Kárfelvétel, papírok rendezése. Elment majdnem az egész nap.
    Hogy mikor lesz kész a kocsi, azt senki sem tudja! A biztosítók lassan dolgoznak.

Mindhárom üveget feltöltöttem, egészségetekre!:p
    Fát vágtam, behordtam!

Gratulálok Mindenkinek akinek sikerült az eventet befejezni, illetve a szintlépőknek és az eredményt elérőknek!:)
    Nekem még hiányzik vagy száz felröppenő, de nem bánom, ha nem sikerül teljesen befejezni. Van ilyen is.

A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

További szép napot Mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.