Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem jól indult a napod, de hátha csipkedi magát a biztosító egy kicsit és gyorsan kész lesz az autód.

sutimami57 kedveli ezt.
  2. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Szia Erzsike!
    Én is ebben bízom!

sutimami57 kedveli ezt.
  3. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ma is szürkeség volt,bár ezzel semmi újat nem mondtam, gondolom.maradjunk abban,csak akkor írok legközelebb az időjárásról,ha változás lesz....
    Az eventet csak sikerül befejezni,az esti aratásnál megjön az utolsó 40 felröppenő.Mindenkinek köszönöm az ajándékokat!!!
    Dezső,sajnálom a tegnap reggelt!!A biztosítóhoz sok türelmet kívánok!!!Hogy van Villő?
    Kellemes délutánt kívánok mindenkinek!!!

---------------------------------------------------------------------------------------

Húha,mindenki csak olvas???Itt a tél:

Utoljára szerkesztett: 8.12.15
    sHaDoW_sOnG, sutimami57 és stadler42 kedveli ezt.
  4. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Dezső még az a szerencse hogy nem lett semmi bajod !! A Mi kocsinknak egy őz ugrott neki , össze is tört rendesen a kocsi , erre még a biztosító sem fizetett !! Vacak nyirkos esős idő van , nincs kedvem semmihez !! Eventel készen vagyok a biborkán , az unokámé nem lett kész , de már nem is foglalkozom vele !! A betegeknek mielőbbi gyógyulást !!

sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Biborka köszi a kávét, jól esett ilyen korán. Nagyon ronda nyirkos idő van, nem nagyon tetszik de ez van.
    Várom a tavaszt, de még messze van. Megyek aratni mert azért azt csak kell.

7. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szép jó reggelt!

Időjárás "Dettó"!

Dezső! Sajnos sok a "béna" vezető! Valóban szerencse, hogy Te nem sérültél meg! Rengeteg autóst látok lámpa nélkül járni -pedig Kötelező! , az irányjelzőt Nem használják, belső sávból kanyarodnak jobbra, gyorsító sávban tötyögnek 40-el, és sorolhatnám a sok bénázást. Dezsőkém! Sajnos nem csak a nők ilyen figyelmetlenek. Én is türelmet kívánok, hivatalokhoz.

Köszi Laboviti a tanácsot...

Biborka! Köszi a kávét....

Hugi! Remélem már jobban vagy?

Süti! Remélem karácsonyra tervezel már egy Pihenős- ücsörgős napot. ?

Mi lenne, ha Jézuskától "ücsörgöt" kérnél? Kipróbálhatnád az "unalom" napot!;)

Én azért szoktam ilyen napokat tartani... jól jön az néha.....:D

Pjotr, Rozika sikeres gazdálkodást. Ügyes földmunkások vagytok.

Erzsike! Mikorra tervezed a 100 szint elérését? 2016?

Akkor csaphatunk egy nagy bulit!

Legyen szép napotok! Jutus

8. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Natália, de ma a tegnapelőtti Ambrus jön és az 7.-i események...

Az Ambrus férfinév a görög Ambrosziosz név rövidüléséből származik. Az Ambroziosz jelentése: halhatatlan. A görög mitológiában az ambrózia az istenek halhatatlanságot biztosító étele volt. (Balogh Ambrus olimpiai bronzérmes sportlövő, edző)

1783-ban ezen a napon Londonban megnyitja kapuit a Theatre Royal (Covent Garden) és 1941-ben Japán repülőgépekkel megtámadja az Egyesült Államok Pearl Harbor-i haditengerészeti támaszpontját, megsemmisíti az amerikai flotta jelentős részét.
    1598-ban megszületett Giovanni Lorenzo Bernini olasz barokk szobrász és 1984-ben Robert Kubica lengyel autóversenyző.
    1698-ban meghalt Andrea Guarneri olasz hangszerkészítő és 1894-ben Ferdinand de Lesseps francia mérnök, diplomata, a Szuezi-csatorna építője.

Hetedikén a polgári repülés nemzetközi napja - a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet (International Civil Aviation Organization, ICAO) 1944-es megalakulásának évfordulóján.

Ha jól saccoltam, akkor 2017 március lesz, esetleg valamivel előbb...

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Erzsike ügyes vagy , még ezt is ki tudod számolni mikorra éred el a 100-szintet. Viszont sütike is gyorsan halad, elérte a 94-szintet. Amihez gratulálok, te is szorgos gazda vagy megérdemled a tűzi játékot. Nem tudom én egész nap túróm a földet, mégsem haladok annyira mint szeretném. Valamit nem jól csinálok biztos, de majd jobban rá hajtok.

incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  10. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Mit fogunk tenyészteni szerintetek?

incimami kedveli ezt.
  11. kpe59

Utoljára szerkesztett: 9.12.15
  12. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Hú, mindent elolvastam, köszönöm Erzsike! :)
    Nem tudom, hogy kell kezelni, semmit nem továbbítok :p
    Remélem mindenki jól van, amit szívből kívánok!
    Eventet is befejeztétek. :D
    Megint voltam egy premieren az Operett Színházban, nagyon jó előadás volt.
    A Sybill-t láttam, tetszett.
    Szép napot! :D

sHaDoW_sOnG, incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  13. kpe59

Úgy kell kezelni, mint a pletykát... Vagy igaz vagy nem... [​IMG]
    Az a biztos amit a hivatalos event leírásban olvasol.

Jucusfalva, incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam, végig rohantam a napot. Tegnap egész estig babáztam, közben mentünk a dolgunkra a menyemmel, tornára vittük a babát, vásároltunk, stb.

Ma reggel megint útra keltem, végig jártam az üzleteket, bevásároltam, amit terveztem, aztán rohanás haza, munka ezerrel. holnap Ajkára megyek megint, és el intézem a nagy bevásárlást, ezzel a sok rohanás be lesz fejezve, remélem. Persze, attól még futok tovább...:) :)

Rozika, köszönöm szépen a tüzijátékot! Nagyon aranyos vagy, hogy senkit nem felejtesz el ünnepelni. Kétszer meg néztem, mert a szigeten is volt egy kis ugrás, 270. Szép, kerek szám.

Buktácska! Gratulálok a kis unokádhoz, tényleg nagyon okos, ügyes kis srác, hiába, Dominik csak jó fej lehet...:) :) Remélem, én is meg érem ezt az örömöt, hogy nagy fiú lesz a KIcsikincsem. :)

Dezső! Sajnálom, hogy ilyen baleseted volt. Sajnos, ez mindenkivel elő fordulhat, mert bizony, néha nekem is csak égnek áll a hajam, milyen emberek vannak az utakon. Nekem egyszer a parkolóban törték össze az autómat, be akartam állni, egy barom meg kihajtott mint állat, nem nézett semerre, és belém tolatott. Mivel sorban álltunk, esélyem sem volt. Remélem, hamar rendeződik a dolog.

Jutus! Neked sem ártana egy lusta nap...az ünnepek alatt azért lesz pihenés is, karácsony két napja, akkor csak főzök, ha szükséges lesz. Jó lenne már ott tartanánk...:)

Jucus! Ne törődj vele, nekem is bonyolult..majd ki világosodik, mire kell. Jónak látszik ez az újítás, majd a próba után ki derül...:)

15. kpe59

Dupla szintlépés, nem semmi ennyi rohanás mellett... [​IMG]

Jucusfalva, sutimami57 és incimami kedveli ezt.
  16. pjotrovov

Sziasztok!
    Ma úgy elfáradtam....hogy nagyon8) Időjárás olyan mint volt.....
    A farmon pajtatöltés folyik,ebből-abból vannak hiányosságaim....
    Kpe,köszi a híreket!!!A megújult tenyészterep tetszik:)
    Süti,gratula a szintlépéshez!!!!!
    Jucusfalva,sajnos az operett nem az én világom,mindig olyan "mű"-nek hat nekem....De annak örülök,hogy neked tetszett és szép estéd volt!!!Az opera bármikor jöhet viszont;)
    Én ma léptem a szigeten a 275.-szintre.Várom a Korallt...és várom és várom.......

17. kpe59

Akkor várjuk együtt azt a korallt... [​IMG]

incimami, Jucusfalva és sutimami57 kedveli ezt.
  18. pjotrovov

Szerinted,van ennek esélye még idén????Nálam minden kiváltva,csak az AB-kat gyűjtöm szorgalmasan...

19. kpe59

Szerintem az idén már nincs, de nem vagyok jövőbe látó, hiába vudu sámán a rangom... [​IMG]

20. pjotrovov

Sajnos én is úgy gondolom,nem lesz a Korallból semmi idén...Na majd jövőre!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.