Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, figyelj a pontos beírásra.
    Lépjél ki,- majd ismételten be a játékba és innen másold be az ajándékkódot.
    midwinter2015

incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Lujza az tényleg nehéz lesz a tett helyre szállítani. De ha elfogadod a segítséget [​IMG]hoztam egy kis kocsit azon el lehet húzni. Így biztos megmarad, eredeti formájában és szépségében. Nagyon várom a vég kifejlett fényképét, biztos nagyon szép és finom lesz örülhet aki kapja.

sutimami57 és incimami kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.

Lujzaaaa,
    asztaaaa, ez aztán a sok remekmű.S a nyomaték, na az aztán nem semmi.Sok boldogságot kivánok az ünnepelteknek és remélem, hogy az utolsó morzsáig elfogy minden.Ha véletlenül, mégis maradna valamelyikből, na üsse kavics, feláldozom magamat.

Erzsike,
    1848-ban meghalt Emily Brontë angol irónő.Ó de szerettem olvasni a kis árvalányról,Jane Eyről.Az élete alakulásásról.Tényleg jó is lenne újra elolvasni.Meg is van az új olvasnivalóm.

Kivánok mindenkinek derűs szombatot.Hétfőtől pedig a Csokis keksz és a Karamellás alma és a Cukorrúd is beköltözik a készitendők közé.Jó munkát majd hozzá.

Rozika,
    akkor te voltál, aki azt a szekeret húzta, mikor éppen kiléptem a tanyaház kapuján.Nagyon jó ötlet!!!

14:00
    Nagyon ötletes képeket láttam, hogy lehet feldobni a tálalásunkat.
    15:00
    Ma úgy tűnik, nagyon hiány van a kedves gazdákból itt a házban.
    16:50
    Még a tűz is kialudt a kandallóban.

Utoljára szerkesztett: 19.12.15
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Erzsike:) Ez olyan svédasztalos süteményparádé.:) Vettem ebből-abból,finom volt jövök máskor is.:music:

sutimami57 kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Nagyon jól néz ki!!Gyermek sereg egyben?

sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Mindenkinek jó bulizást, ünneplést kívánok!

Nagyon jók a sütik, Lujza csodatortája is egy remek alkoás! Nálam csak rétes volt ma, semmi extra, de be tartott fél napig. Meg a mosogatás, közben el kellett mennem, aztán jött a lányom, meg a hírek...jó is, meg nem is jó. Minden van. Mármint a hírek terén. De most nem igazán tudok gondolkodni. Szétszórt vagyok...na, mindjárt helyre jövök ám, csak egy pillanat kell....egy másodperc tegnap estéről.
    https://picasaweb.google.com/lh/photo/QyXgPGWfD2lwGTzqXh9WE6kGnOyhIEYEsMegkE73xO4?feat=directlink

Azt hiszem, pillanatnyilag semmire nem vagyok alkalmas.......el is megyek. De még be nézek......szép estét!

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  8. kpe59

A fiam még nincs, de elméletileg a vendégek érkezésekor már itt lesz ő is...

sutimami57 kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Halihó.

Sütike,
    juj nagyon aranyos az unokád, csodás szemekkel.Növekszik szépen a nagymama örömére.
    Erzsike,
    kivánok nagyon jó ünneplést.Észre ne vedd kérlek, elvettem egy süteményed!!

Utoljára szerkesztett: 20.12.15
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Marika! Ez a vers igazán egy kis remekmű!!!!!! Nagyon szépen összegezted vele az évet.
    A torta nagy sikert aratott. A leidősebb gyermek (49éves) a mikor meglátta felkiáltott: Jéééééé! Egy gruppen torta!!!!!
    Ezzel meg is alapozta az amúgy sem vidámság nélküli hangulatot. Képeket csak holnap tudok feltenni, mert a vőm fényképezett, de ők még ott maradtak bulizni. Minket a gerincünk hazaparancsolt, nem volt mit tenni ellene. De nagyon jól éreztük magunkat. A család apraja nagyja együtt volt, mi meg alaposan kigyönyörködtük magunkat bennük.
    ozika! Aranyos a kiskocsis ötlet, de szerencsére nem kellett kézzel húzni.
    Most viszont irány a vízszintes, mert hosszú volt ez a nap.a
    Erzsike! A sütemény kollekció igen jól néz ki. Enni sajnos nem tudtam belőle, mert csipegettem egy kevéske ételt a gyerekeknél. Olyanokat, mint töltött káposzta, gyros majonézes krumplisalátával, vörösboros sült csirke stb, stb, stb.....
    Mindenkinek jó éjszakát: Lujza

11. -elzemari-

Lujza,
    én is úgy gondolom, hogy ma aztán igazán kiérdemelted a pihenőt.Abban biztos voltam, hogy nagy sikert fogsz aratni ezekkel a sütikkel.
    Én meg izgultam, hogy vajon a kocsival hogy fogtok boldogulni nem lesz e baja a tortáknak.Ám mint olvasom nem volt rá szükség.Igy is boldogultatok a szállitással.

12. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!:)

Szép estét és hétvégét kívánok Mindenkinek!;)

Holnap nagy nap lesz Villőnek! Övvizsgája lesz 14.30-tól, a Mikulás kupa pedig 16.00-tól kezdődik!

Nagy gratuláció Mindenkinek akik az elmúlt időszakban eredményt értek el!;)

A hűvös időre tekintettel vágtam fát, beraktam a kandalló mellé. Mindhárom üveget feltöltöttem, egészségetekre!:p

A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

Mindenkinek sok sikert kívánok az elkövetkező erőpróbához!

Jó hétvégét és nagyon jó pihenést kívánok Mindenkinek!:)

-elzemari-, incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  13. kpe59

19-en voltunk rá, de meg sem látszik a fogyás. Jutott belőle neked is...

14. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép boldog Advent vasárnapot mindenkinek !! Marika gratulálok a vershez , nagyon szuper !! Ügyes vagy , de ezt eddig is tudtam az írásaidból !! Erzsike nagyon finomakat sütöttél , Én is megkóstoltam !! Lujza várom a fotókat !! Dezső szorítok Villőnek hajrá !! Az új eventnél kicsit sokallom az 1200 felröpit !! Kazán beüzemelve , tanuljunk a fűtési technikát !! Első próbálkozásra jól befűtöttünk !! Kandallót befűtöttem , fűszeres boros teát elkészítettem a reggelihez !! Kávét is lefőztem !! Egészségetekre !!

15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Köszi a kávét! Nagyon édesek a kis figurák! Azért meg iszom a cicásat!! :)
    Marika, a versed egy remekmű, jó össze szedted a lényeget, nagyon ügyes vagy! :)
    A röpiket én is nagyon sokallom, pláne, amilyen gyéren jönnek.
    Dezső, szurítok a kislányodnak, és sikeres vizsgát kívánok! Várom az eredményt!! :)

Lujza, nem is volt kétséges, hogy a torta mekkora sikert fog aratni az ifjúság körében, gratulálok!
    Erzsike, Neked is érdemes volt annyit dolgoznia sütikkel, biztosan sok dícséretet kaptál :) :).

Nálam ma csak egy nyugis vasárnap van tervezve, mert a hét elég kemény volt, és holnaptól be keményítek...:D :D

Muszáj szorítani egyet, mert nagyon sok a tenni való.
    Kellemes, szép vasárnapot kívánok!

SZERENCSELOVAG és incimami kedveli ezt.
  16. incimami

incimami Fórum bárója

Szép jó reggelt![​IMG]
    Biborka köszike a kávét. Erzsike a süti remek mű volt ,a,felső részét megfogom sütni tetszett a lekváros tekercs rajta.
    Se egy szeletett el csentem ,hogy milyen íze volt nagyon fincsi volt.
    Mindenkinek kívánok boldog vasárnapot és mindenkinek szép és vidám napot.[​IMG]

17. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !
    Biborka a kávéd szokás szerint finom volt. Marika csodálatosan össze szedted a versben a rímeket nagyon tetszik. Lujza akkor csak célba ért a csoda torta, nagyon örülhettek neki. Sütike nagyon aranyos az uncsid, sokat fejlődött. Erzsike biztos jól sikerült a garázs parti, és a sütik is finomak voltak. Dezső mind annyian szorítunk a kislányodnak.
    További kellemes vasárnapot, és jó hétvégét. Pjotr merre vagy, hogy nem jössz?

incimami, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  18. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Teofil, görög eredetű férfinév, jelentése: Isten kedveltje vagy Istent kedvelő, Isten barátja. (...)

1703-ban II. Rákóczi Ferenc a dunántúli kuruc csapatok generálisává nevezi ki Bottyán Jánost és 1902-ben volt Huszka Jenő „Bob herceg” c. operettjének bemutatója.
    1816-ban megszületett Bene Rudolf magyar orvos és 1946-ban Uri Geller magyar származású, izraeli születésű parafenomén, parapszichiáter.
    1590-ben meghalt Ambroise Paré francia orvos, "a modern sebészet atyja" és 1982-ben Arthur Rubinstein lengyel származású zongoraművész
    Ma van az emberi szolidaritás nemzetközi napja.

A piskóta tekercses Lujzáé volt, enyém a sok aprósüti és a napraforgó pizza...

Ma Rackó egy nagyobb ajándékcsomaggal lepett meg. Ezenkívül meg lett a liliom szupertrágyás bónusza is.
    Most a cukorrépa nemesítését folytatom, itt már négy bónusz kész, csak a szupertrágya hatékonyság kellene.

incimami kedveli ezt.
  19. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!

Köszönöm, hogy szorítotok Villőnek! Nagyon izgul!

Segítséget kérek! Most hol lehet beírni a bónusz kódot, mert sehol nem találom az ablakot?!

Előre is köszi a segítséget!
    További szép napot és jó étvágyat az ebédhez!

20. kpe59

A jobb felső sarokban lenyitod a ?!-est és a bal alsó sarki ikon, ami hirtelen úgy néz ki, mint egy szardíniás doboz...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.