Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom, hogy nyüzsi van! :) Nálam is......de azért befutottam. Marika! Gratulálok a szintlépéshez, nem is tudom, hogyan csináltad, de a sarkamra is léptél, ez ám a tempó!!!! :)
    Most aztán futhatok előled..:D :D

Jutus! A képek a Picassán vannak, már vagy 260 darab, alig győzöm töltögetni őket.

Az éjszakai vetést el baltáztam...egyik kezemben telefon, másikban a kicsi kutya, közben nyomtam...bevetettem nagy földre... :(
    Mindig csinálok valami hülyeséget....Na, mindegy, megyek ma korán lefeküdni, olvasni, mert fáradt vagyok. Jó éjszakát, szép álmokat!!!!

incimami kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

-elzemari-! 2.023 pont... Gratulálok! Erikával fej fej mellett...

incimami kedveli ezt.
  3. incimami

incimami Fórum bárója

:)Szép estét!!!!!
    Sikerült a kép azért választotta a halat mert imádok horgászni,,,
    :)Voltunk nyaralni gyékényesen ott igazán kihorgásztam magam, és pihiztem sokat,:):)Képzeljétek annyi törpeharcsát fogtunk,
    hogy az borzasztó, De a lényeg úgy böknek mint a fene:eek: Az egész kezem be gyúlladt, de a vigasz ott volt ám:p:p mert elküldték az öreg apjukat, igaz nem volt nagy 12kg mos volt,:p fogtam egy 4kilós és egy 2kgmos pontyíkát,,,:p:pDe a harcsa megkért.hogy engedjem vissza,és lás csodát már úszkált is a megszokott helyén,,,Később vissza jött elköszönni és a fejével bólintott egyet és én ,vissza intettem neki,:p;) A mesének vége jó éjszakát,:):):):):)

4. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

x

Szép estét Nyugisok!

Rozika!
    Köszönöm a linket, boldoggá tettél!
    Esik már az eső rám!!!! Hurrrááááá!
    Örülök, hogy mindenki idetalált, és Lujzáék is megjöttek már! Látom, igen jól sikerült a nyaralás!
    Nagyon jó képeket hoztak.....csak hát igen a Doki..képét én is hiányolom..
    Már szinte családtag ő is....és jó lett volna látni....:)
    Későn értem haza, és azon álmélkodtam, hogy vannak akik fáznak.
    Hideg lenne? Vagy csak én nem vagyok fagyos? Hajnalban sem fáztam térdgatyóban, meg egy pólóban..:).
    De azért Ti csak vigyázzatok magatokra, öltözzetek rétegesen, nehogy megfázzatok!
    Az event elindult nálam is, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább.
    Jó éjszakát, szép álmokat![​IMG]

5. kalmanbatyo

kalmanbatyo Utánpótlás-írogató

Hiába agyalsz...sosem fogjuk megérteni. Legfeljebb tudomásul venni
    :rolleyes:
    Marika gratulálok a szintlépéshez!!!

stadler42 kedveli ezt.
  6. incimami

incimami Fórum bárója

:)Napsütéses jó reggelt minden kedves játékosnak!!!!!!!!!!!
    Jöttem beköszönni mert megyek dolgozni reggeles vagyok, Minden kedves betegnek kívánok jobbulást és a többieknek vidám napott. :)Aföldem elvan ültetve a növénykével meg van lócsóva, Sziasztok;);););)

7. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép jó reggelt mindenkinek.
    Kicsit korán keltem, de hát a növények beértek és jó ha minél többször tudom learatni.
    Reggel jönnek a fiamék, kerítést csinálni, délbe megyek kezelésre, utána az unokámért, akit hozok haza. Hiába a szülőknek dolgozni kell, az óvoda meg szünetel. Jó hogy nyugdíjas vagyok. Azért szívesen csinálom, mert imádom az unokáimat.

Mostanában kicsit zavarodott a gépem. Néha eszébe jut és egyes földterületekről nem enged ki. Simán dolgozhatok, de a térkép táblára kattintva nem lép tovább. Ilyenkor ki kell lépnem a farmról és újra vissza. Van úgy hogy minden területnél csinálja, van hogy kétszer-háromszor belépek és nem idétlenkedik. Főleg akkor zavar ha sietek.

Mindenkinek szép napot.[​IMG]

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, kövesd a 8. ablakban olvasható lépéseket: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

jó reggelt kivánok!
    Hiába, ha munka van, a gazda is hajnalban kel.Incimami, azt szeretném kérdezni, hogy a harcsától, amit visszadobtatok nem kértél semmit, hogy teljesitse a kivánságaidat?Az én emlékeimben még azok élnek, hogy lehetett kérni, és a kivánság teljesült...Én bizony megpróbáltam volna, vagy csak nem árulod el??

Ketterika, de jó látni, hogy Te is benéztél és egy pár gondolattal gazdagabbak lettünk.Igazán élvezetes, amikor olyan gazdákat is látok, akikkel még a kertészkedés alapjait kezdtük megismerni.Ma már a nagy gazdaságban igaz kevesebb az idő, ám a beszélgetés most is nagyon fontos!!
    BuktaÁgi, bizony felénk reggelt 13 fok volt és ahhoz az nekem már bizony hideg. Én nagyon fagyos vagyok.S amikor mentem a székesfővárosba, fel is öltöztem, persze hazafelé már a karomon hoztam a szvetteremet.
    Brasihugi, biztosan fog javulni a kezed, ha a kezelés jótékonyan hat majd rá, de szerintem ha az unokád itt lesz, legalább is amig a kerités készül, akkor is biztosan elfeleded a fájdalmat, mert az unoka az feledtet mindent.

Tegnap előtt a szomszéd kis tündér kislány két éves volt májusban, és van egy csodálatosan cuki kis sárga szoknyája.Fél lábszárig ért és csak az volt rajta és mezitláb.Olyan igazi kis tündér látványát adta,Gondoltam lefotózom.Lélekszakadva rohanok a masináért, addigra már le is kapta magáról.Nagy sajnálkozva mondom a mamájának, hogy szerettem volna lefotózni, de...Estefelé éppen vacsorázunk, amikor hallom az édes kis hangját, amint a nevemen szólitva kiabált.Én otthagyva csapot papot rohanok kis, és ott áll a lépcsőn, és a keze, a feje felett összekulcsolva, és enyhén ide oda billegve teleszájjal mosolyog a sárga szoknyájában.Újra elő a masinát és kattintgattam feszt.Még ilyen tündér kislányt, mint az én szomszédlánykám.!!!Ő pedig mint egy igazi modell csinálta nekem a pózokat.Még mindig előttem van, valami csuda aranyos...

Erzsike, Kálmánbátyó, nagyon igyekszem a Sutike után, ám mindig egy svédcsavart csinál és megelőz, amit én behozni nem tudok.Csak futok utána.

Kivánom, hogy Ti is birkózzatok meg a nyillal és az ijakkal és minél több legyen.Jó játékot és szép napot kivánok!

Utoljára szerkesztett: 27.8.14
    incimami és hangyácska77 kedveli ezt.
  10. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Ma elég borús időre ébredten, el is aludtam az aratást. Gyorsan [​IMG] drót szamárra pattantam s egy fél óra késéssel le tudtam aratni . Sőt még lavinának is meg pakoltam a kosarat kajával, örült is neki de nagyon. Na gyorsan vissza tekerek, mert lóg az eső lába nehogy meg ázzak. Mire haza értem a papa már lefőzte a kávét, amiből aztán

nektek is hoztam [​IMG] egészségetekre.

incimami kedveli ezt.
  11. sutimami57

Jó reggelt, sziasztok![​IMG]

Mindenki korán kelt ma?? Én is.....kicsi farmon kiváltottam a mézes feladatból a gépet, gyorsan kicsire cseréltem a földeket, és indult a munka. Jó lenne az a felhősor...:)
    Jó, hogy forgalmas itt a nyugiház, érdemes bejönni, legalább a napi mosoly nem marad el.

Ma nem tervezek sok munkát, csak a napi feladatokat.....meg ami elmaradt.

Nagyon kellemes, szép napot kívánok, bár hideg van, én már fázom........azért mosolyogjatok!!!!
    http://www.kepkereso.eoldal.hu/img/original/195/057.jpg

incimami kedveli ezt.
  12. kpe59

Üdv mindenkinek!

A mai névnap Gáspár, bizonytalan eredetű név. A hagyomány szerint a három napkeleti bölcs egyikének neve, de a Bibliában ez a név nem szerepel, csak a 6. századtól bukkan fel. Lehet, hogy perzsa eredetű, a jelentése ez esetben kincset megőrző, kincstárnok.

17 fok van és esik az eső.
    Az íjak és nyilak közel egyharmadát már begyűjtöttem, a gazak is szaporodnak a megfelelő ütemben.
    A mai időjárás pont alkalmas a htb munkák elvégzésére, elsősorban [​IMG] a fűtés miatt. Persze a [​IMG] sem marad el, csak még meg kell álmodnom, hogy mit.

Erika! A jobb szélről azt a narancs sárga virágosat választottam...

13. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Szép Reggelt! Vagy már napot a koránkelőknek?
    Az új fórum még kissé idegen számomra, de nem is olyan rossz. Az mindenképpen, hogy a betúk jó nagyok!!:D
    Már rég nem írtam mi is történik a farmomon. A titokfákból elég szépen jött a különleges fa csak az nem amire annyira vágyakoztam. Szamóca fa nem és nem akar sikerülni! Még az új, díszcseresznye is meglett, de szamóca az még véletlenül sem. Lettek XXL-es sófáim, cukor, kecsketej, XXl berkenye, naspolya, a szigeten már nem volt ennyire jó, de ott sem panaszkodhattam, lett egy XXL mombinszílva!
    Annak nagyon örültem. Egyébként a raktárt töltögettem. Még a mézes feladatot is hanyagoltam. Pdig a méz meglenne hozzá, de tartogatom arra az időre amikor már közeleg a szintlépés, már ha lesz türelmem kivárni. Mert bizony az nagyon sokára fog bekövetkezni, még 27 millió pontot kell összegazdálkodnom. A tanyaházat bezártam, nem szolgálok ki vevőket amíg a raktáramat fel nem töltöm rendesen. Mivel hosszú érésűekből fogytam ki nagyon, ez lassan fog bekövetkezni.

Lujza!
    Ha egy SMS.-ért veszel aranyat az nem kerül olyan sokba (kb. 350 Ft), kapsz 50 aranyat, azért tudsz két napra venni aratókat, azalatt letudsz termelni annyi eventes gazt, hogy elérj feladatban megszerezhető aratókig ami 3 napra elegendő. Ez alatt meglehet termelni az összes gabonát.
    Így nem kell kézzel aratni apró földeken. És nem is kerül olyan sokba.

Bocsi, de mennem kell, most jött a menyem! Majd még jövök!

incimami kedveli ezt.
  14. kpe59

A bahán Vízi táncos[​IMG] lettem, ahhoz hogy új nevet kapjak közel egy millió btp-t kell összeszednem...
    Nem rossz ez a kinevezés, de ha valaki nem tud a vízen járni sem, akkor hogyan fog ott táncolni...???[​IMG]
    Lesz időm rá, hogy megtanuljam, ha véletlen mégsem jönne össze, hát így jártam...

incimami kedveli ezt.
  15. sutimami57

Eszter! örülök, hogy beszámoltál egy kicsit, mi újság is van a farmodon! Nem lettek rosszak a fák...nálam az XXL szivarfa aratott.
    Lujza! Ahogy a kicsi farmról írtam reggel, a mézes feladat jól ad gépet, mindet együtt, és az eventes is hamar.....Jók a nyeremények, érdemes nekiállni...bár lehet, hogy már mászod is a felhősort??? :D :D
    Erzsike, gratulálok! Én is ugrálok időnként a szigeten, de nem is tudom, mi vagyok éppen..az a vízitáncos nem rossz. Lehet ám egy hajón is táncolni!!! :D

incimami kedveli ezt.
  16. kpe59

Akkor most menjek el rúdtáncosnak? [​IMG] Mert a hajón nincs víz. Ha pedig van, akkor az már régen rossz...

Utoljára szerkesztett: 27.8.14
    incimami és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  17. Amice54

Amice54 Járnitanuló

Sziasztok!
    Én is idetaláltam, köszönet Rozimama (alias Stadler42 :) ) kedves invitálásának. Tegnap fogorvosnál voltam, kissé megviselt.... Mára már kellemesebb a közérzetem

incimami kedveli ezt.
  18. Petramama

Petramama Törekvő

Sziasztok ezen a szép esős reggelen még mindig nem igazán találok ide de majd csak jó lesz.Képzeljétek el készültünk e télre a másik
    kéményünket üzemeltünk be a kandallóhoz és egy denevér jött ki a kéményből,bent repkedett a fürdőszobában azt se tudtuk mit csináljunk vele nagyon megijedtünk tőle ! Nagy nehezen megfogtam és cipős dobozba raktuk és este szabadon engedtük! Jó eventet mindenkinek!!

incimami kedveli ezt.
  19. kpe59

Megkérhetném azokat, akik nem a régi vagy már ismert névvel jelentkeznek és írnak, hogy írják alá az ismert nevet egy ideig, hogy azonosítani lehessen.

incimami kedveli ezt.
  20. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok! Esti csevej óta igencsak sok a hozzá szólás!

Amice, Petra, üdv. köztünk. Én még nem "találkoztam" veletek. Jó. hogy új tagjaink is vannak-

Rozika, Erzsike, Marcsi, Erika, Hugi, Ági, Lujzi és a többiek -bocs akit ki hagytam- szorgos kezekkel csak sikerül ez az event is.

Hát én is elcsábultam arany vásárlásra..... Most, hogy 50 %-os akció is van simán elcsábultam az aratór-vetőgépre. A kis földeket így gyorsabban tudom learatni, mint a fájós kezemmel.

Ennyit megért! Köszi Ági-Hugi a tovább képzést!

Ma voltam a műtős dokinál. Semmi komoly baj nincs. Gyógyul szépen a karom. Csak azért fáj mert a bicepszes izmomat vágták át és az nehezebben gyógyul, na meg a fél éves csökkent használat miatt izomlázas az izomzatom. Gyulladás csökkentőt kell szednem. Na akkor még kell némi türelem.... majd összeszedem magam.

Erzsike! Te aztán bele húztál a Bahamán! Meg is értem, hogy sokat vagy arrafelé, mert ott legalább meleg van.;)

Erikám én folyamatosan nézegetem a fotókat. A csónakban készült képek a kedvenceim.

Elkényeztetett gyerekek! Igen én is ezt látom... 6 évesen már van telefonja, 10 évesen tablettje, .....de helyesen írni nem tudnak, olvasni nem olvasnak......

Szerintem, a szülőknek kellene el kezdeni a változást, hogy az értékek értékek maradjanak.

Még emlékszem, hogy a videót amikor vettük -egy karácsonyra- az közös nagy ajándék volt. Mellette mindenki csak apróságot kapott akkor.. Ez volt...

Na most már megyek, mert aztán értékek ide, értékek oda ebéd meg nem lesz.:p

incimami kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.