Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Valami finom krémlevest és egy gyors pogácsát hozzá.

.sutimami. és sutimami57 kedveli ezt.
  2. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Nagyon eltaláltad,brokkoli krémleves és chilis-f.hagymás tészta lesz vacsorára:) Remélem nincs ónos eső nálatok...

3. kpe59

De van, most is szemetel valami. Olyan olvad is, meg nem is állapotban van, reggelre biztos odafagy az egész.

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nálunk esik most is a hó, hallom, hogy a srácok tolják a lapátokat az ablak alatt...:)

.sutimami. és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Felénk is megérkezett az este az eső , egész éjjel esett , oda is fagyott . Ma igencsak nehezen lehet közlekedni !! Vigyázzatok nagyon magatokra !! Ilyenkor örülök igazán , hogy nem kell dolgozni mennem . Amikor még kellett zoknit húztam a csizmámra , de még akkor is nagyon óvatosan kellett tipegni !! Remélem délutánig javul a helyzet , mert papáék viszik a galambokat kiállításra , elég messze van hozzánk ahol rendezik !! Vica legyen sok örömöd az új gépedben , biztosan hamar megtanulod a kezelését !! Marika nagyon jó az új Bannered !! Kandallót befűtöttem , teát lefőztem , a kávé is vár benneteket !!

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Az idő megenyhült, majd meglátom mennyire, amikor majd kimegyek.
    Derű, vidámság, és jó játék kisérje a napotokat.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszi a kávét, a meleget! Itt is hideg van, most nem esik a hó, de van bőven.
    Talán, ha enyhülne, olvadna is egy kicsit.

Várom a neonos ismertetőt, hadd legyek egy kicsit okosabb..:) Kellemes, szép napot, jó játékot!

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Nem tudtam előbb jönni, mert tatárjárás volt nálunk reggel.:D Nünükével indult az anyukája a buszhoz, készülődtek ezerrel. Hatalma s csomaggal a hátán, mert a kórházban teljes ellátást kapnak, mindent felhasználhatnak teljes mértékben, amit visznek magukkal:oops:. A háromnapi pelenka mennyiségtől a kettőjük élelem adagjáig mindent vinniük kell. csak ágyat és a műtétet fedezi a TB. De még az ággyal is van olyan gond, hogy nem biztos, hogy gyerekágyat tudnak adni, lehet, hogy csak nagyméretű, rácsnélküli ágyat kapnak.Ne ám, hogy anyuka le tudjon ugrani a sarki boltba egy kis harapivalóért. Egy ilyen kis higanybébivel szép halál lesz 3 napig. De nézzük a jó oldalát a dolgoknak, az ágyat legalább nem nekik kell vinniük. :wuerg:
    Nektek viszont hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a napotok. Én délben operába megyek, utána jelentkezem: Lujza
    Jól néz ki ugye?? Majdnem mint egy kórházi reggeli:D:D:D

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  9. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

sutimami57 kedveli ezt.
  10. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt kívánok:)

Hát Erzsike meg merre járhat? Tudd róla bárki valamit?

sutimami57 kedveli ezt.
  11. biborka63

Szép délutánt mindenkinek !! Az eső délelőtt elállt , most a hó szakad !! Lehet tenyészteni , csak legyen elég szuper táp !! Ebéd óta a gazdakörit csinálgatom , ahol tápot ad , 160-mindenképpen kell , a szívecskék megszerzéséhez !! Rozika sem jelentkezett , biztosan most ment a kezelésre !! Felénk ilyen idő van !!

sutimami57 kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Utoljára szerkesztett: 7.1.16
    sutimami57 kedveli ezt.
  13. pjotrovov

Sziasztok!!!!
    Holnap péntek:D Ma sokat olvadt a hó,de félő,hogy ez reggelre lefagy.Na,az szép lesz8)
    Mari,Fatther köszi a híreket!!!Átolvastam a neonost.Rengeteg sz.táp kell hozzá.....Nem biztos,hogy elkezdem.:(
    Lujza,szörnyű az eü. állapota!Vicces lenne,ha ezt egy másik országról hallanám...Így inkább szomorú...
    Janzi,nem tudom mi lehet Erzsikével,de tényle fura,hogy ma még nem írt...Remélem nincs baj nála.
    Rozimama,merre vagy te is?????

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Szia Pjotr,
    Azért csak elkezded nem?Menni fog az meglátod.
    Erzsike, lehet hogy disznóvágáson van , mert emlitette, hogy fog majd menni újra.Rozika, az tényleg régen volt már.Kiáltok is egy nagyot.
    Rozikaaaaaaa!!

A moziba vittem pattogatott kukoricát, érdemes benézni.

sutimami57 kedveli ezt.
  15. pjotrovov

Bevallom,szétnéztem a gazdaköriben és 200 tápot ki tudtam szedni.Így már belevágok;) Milyen napod volt ma???

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Juj ennek örükök.Milyen napom volt?Ma reggel piaci nap volt, mert vágytam egy kis töltött káposztára.Itthon megfőztem és igen igen jó izűen ebédeltünk belőle.Délután még a szépitkezdében is voltam, és már el is telt a fontos nap.Most már csak az élvezetek vannak.

Utoljára szerkesztett: 7.1.16
    Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  17. pjotrovov

Akkor jó napot zártatok:) Én a hússal úgy elteltem az ünnepek alatt,mostanában nem kívánom.Ma este spinát lesz tükörtojással8) a szépítkezde a fodrászt jelenti?

sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Legelőször is üzenem a meteorológusoknak, (akik azt mondták tegnap, hogy majd csak szombaton lesz valami csapadék felénk) hogy dugják jól a fiók mélyére a diplomájukat és ragadjanak hólapátot, jöjjenek ide és lapátolják el azt a 20 centis havat, ami reggelre elborított minket. Ezt tegnap délután még nem látták a radarjukon...?! [​IMG]

Szóval az úgy kezdődött, hogy éjjel fél kettő körül én már tudtam, hogy lesz mit lapátolni, mert kinéztem és már akkor esett. Ezzel együtt az áram olyan volt, mint a népmese. Hol volt, hol nem volt...
    Reggelre teljesen nem volt, de ez nem igazán zavart, mert a hólapát villany nélkül működik, kenyérgőzössel... [​IMG]
    Mire ellapátoltam a havat lett áram is, csak net szolgáltatás nem.
    Türelmesen vártam egy ideig, hogy helyrejön, de egy idő után feladtam és felhívtam a szolgáltatót. Némi telefonos segítséggel újra programoztam a modemet és helyre állt a rend.

Disznóvágásra szombaton megyek.

Azt hiszem mindenkinek válaszoltam kedvesen érdeklődő kérdésére, hogy hol a viharban vagyok... [​IMG]

Jut eszembe több köbméter kiváló minőségű és tisztaságú, hóember [​IMG] építésére alkalmas hó eladó. Vásárlás esetén elszállítása a vevő feladata. Érdeklődni itt...

A mai névnap Attila vagy Atilla, a hun király germán, közelebbről gót eredetűnek tartott neve. Iordanes szerint a gót atta szó kicsinyítőképzős változata. Ennek jelentése: atyácska. A név gót eredetét számos jelentős nyelvtudós vitatja, illetve vitatta, köztük Rásonyi László turkológus is, aki szerint a név török, eredeti alakja 'Etil'. Ez a Volga, később a Don folyók török neve volt. Az Etilből lett az Etele, majd Atila névalak, amely a gót származás tévhite miatt vált Attila helyesírásúvá. A kiejtés a mai napig sem követte ezt az írásváltozatot. (Dolhai Attila színész, énekes)

1598-ben ezen a napon Borisz Godunov megszerzi Oroszország trónját és 1924-ben George Gershwin megkomponálja a Rhapsody in Blue-t.
    1926-ban megszületett Szász Endre festőművész, grafikus és 1964-ben Nicolas Cage amerikai színész.
    1943-ban meghalt Nicola Tesla horvát származású elektromérnök, fizikus.

Utoljára szerkesztett: 8.1.16
  19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Erzsike újra a fedélzeten.[​IMG]:);)

mérgesistvánné és sutimami57 kedveli ezt.
  20. biborka63

Mosolygós szép napot mindenkinek !! Vigyázzatok a csúszós utakon !! Felénk most az eső esik , oda is fagy azonnal !! Hoztam a reggeli kávét !! Egészségetekre !!

mérgesistvánné és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.