Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Bizony, egyre rövidebbek a nappalok, és nagyon nem jó.....Elhúztam, de hamar vissza is jöttem, megint el romlott az idő....mikor lesz megint nyár...:(

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Rozika, ha ennyire szereted a virágot, akkor bizony sokáig kell még várnod rá, mert bizony ez tavaszi virág.Ám én hoztam Neked egy csokorral, úgy hozattam Hollandiából.http://s10.images.www.tvn.hu/2010/03/17/18/28/www.tvn.hu_b5c13c63f6977143f7cf2eb873b5ef34.gif
    Sutike, örülök, hogy jobb lett a kedved, de mitől romlott el???A bicajt azt irigylem, mert itt nincsen nekem, már gondoltam rá, hogy jó lenne, de annyi az autó, hogy nem éri meg, igy aztán marad a séta...
    Erzsike, még csak most kezdenek rövidülni, nekem már sokkal előbb elkezdődtek, mert már hat órakkor sötét van, és de hosszú is lesz ez az évszak, ami az ősz és a tavasz között van...
    Amice, ugye, én is ezt érzem, hogy már mióta tart a rövidülés...

Utoljára szerkesztett: 22.9.14
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Persze, hogy rövidültek, de most egyforma hosszú a nappal és az éjszaka, ezután egyre hosszabbak lesznek az éjszakák és rövidebbek a nappalok...

4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Marika bizony várnom kell tavaszig, de a csokrot köszönöm. Mindjárt vízbe is tettem, az egész szoba gyöngyvirág illatban úszik. S aztán szépen várok tavaszig, míg meg jelenik a kertekben.

5. -elzemari-

Phűű, igy sem jobb, mert nem szeretem a sötétséget...
    Rozika, azért vigyázz az illatával, mert nagyon bóditó tud lenni...

6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Micsoda méreg ért délután. Írtam egy szép hosszú litániát, aztán amikor be akartam emelni, megjelent egy tábla, hogy nem vagyok jogosult a belépésre. Még,hogy nem vagyok jogosult, háborogtam én. Hát itt lakom a nyugiházban, még a lakcímkártyámat is megmutattam, de a rendszer hajthatatlan volt. Végül feladtam, most meg gond nélkül beenged. Ki érti ezt?????Sütike! Óvatosan azzal a biciklive! A mészes pálesz könnyen megtréfálja az embert...xD

7. -elzemari-

[​IMG] Hiába szeretném, hogy nem bejönni akarok a bicajjal, hanem elmenni, de hiába...
    [="lujza5353, post: 61415, member: 3486"]Sziasztok![/QUOTE]

Szia Lujza, megjöttél? Milyen napod volt??Nem volt opera??Igen néha Virtuálé országában a huncutságok előtérbe kerülnek, és mi csak kapkodjuk a fejünket, hogy mitévők is legyünk.
    Igy jártam én is az előbb Pjotr-al, jött és szólitani akartam, ám nem engedélyezte.Most aztán a Péter elment és én itt ülök a tudtalanságban.Igy aztán én is el..

8. kpe59

Egy balettos tyúk és egy nublonok visszatérése volt a ládában... Nem sikerült a varázslat...[​IMG]

9. -elzemari-

Most erre mit is mondhatnék, ez van...gyere járjunk egyet..[​IMG]

10. sutimami57

Ejjj, hajjjjj.....nekem is kiírta már azt, amit neked, Lujza, hogy nem vagyok jogosult. Miket tesz velünk ez a rendszer! Aztán bezártam, újra jöttem, és lám, egyből beengedett. Engem az idegesít, ha küldök egy hsz-t, és minimum 3-szor berakja..utána ki kell törölnöm, és csak remélhetem, hogy egy meg marad belőle. Ha nem sietek nagyon, és eszemmel vagyok, akkor ki másolom t
    örlés előtt.
    Marika! Mitől romlott el a kedvem? Hát, mert az idő is el romlott.......Nehezen fogom meg szokni ezt a hideget, szelet, korai sötétedést, de hát nincs más választásom, hacsak nem megyek el melegebb éghajlatra, a Lidi után!

Erzsike, sajnálom, hogy nem sikerült a varázslat! A kicsi farmon talán holnap jutok el odáig, de valahogy már nem is nagyon érdekel. Ennyi vacakság után.

11. stadler42

Akkor gyere Erzsike Marikához, mivel nekem 2-balettos tyúkom lett. Járjuk együtt a táncot.

[​IMG]Én is be szállok, Sütike gyere te is.

12. sutimami57

[​IMG] Jövök, jövök, már itt is vagyok....hahahahaha Igaz, nekem nem lett balettos, de az enyémek sem sokat érnek. :D

13. Amice54

Amice54 Járnitanuló

kezdek elszomorodni ..... :-(

Az én ládáimból egy papirsziv és egy királyi őrség bújt elő :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.9.14
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

A 2-es számú farmon már kinyílt a láda és kilépett belőle 1 angol királyi palotaőr (kemény 135 tp. vel együtt) és 1 Rudolfó (Ő 300 tp.-t varázsol 11 óránként.) Porosodnak vidáman a menűben...:)

15. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép estét !! A Bahamán szintet léptem !! 201-re Én vagyok mostantól a "Vudu sámán "egy baj van , nem tudom ,hogyan fogom eljárni a táncot a fájós lábammal !! Hordók kirakva , holnap nekem is sikerül befejezni az eventet !! Remélem az Én ládikám olyan titkot rejt amit szeretnék !! Mindenkinek jó éjszakát kívánok !!

16. stadler42

Ne is törődj vele biborka, , majd én el járom a papával a táncot helyetted. Amiért ilyen messzire el jutottál, egy nagy gratuláció és íme a tánc helyetted.

[​IMG] Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat.

Amice54 kedveli ezt.
  17. kpe59

Jönnék, de az utóbbi két órában a fűnyíró után sétálgattam...[​IMG] Nem akarlak visszautasítani, ezért megkerestem a táncos cipőmet.[​IMG]

Na jó, lejtek veled is egyet...[​IMG]

Lesz időd gyakorolni a sámánkodást, mert ezután már nem kapsz új rangot... Lehet, hogy tánc közben a lábad is meggyógyul.

18. sutimami57

[​IMG] Sziasztok! Itt vagyok, meg vagyok, de most a nagy net útvesztőiben bolyongok, és próbálok megoldást keresni egy problémára...ha sikerül. Most ugrik a majom.......Hát, nem sikerült, és most azt hiszem, segítséget kellene kérnem.

Ha valaki tudja a megoldást, kérem szépen, írjon...köszike.

Szóval, az a probléma, hogy a Google Chromeval semmi gond. Namármost, ha a Mozilla Firefox böngészővel nyitom meg a farmot, a topikot, és szeretnék kis képet, vagy smile figurát feltenni, erre nem találom a megoldást. Jobb gombbal r
    ányomok a képre, és nincs olyan, mint a google-val, hogy a kép URL-jének másolása. Kép címének másolása van, de ha azt beillesztem ide, csak a pici kocka látszik a sarokban. Hát, ez lenne a probléma....ha valaki tud segíteni, köszönöm előre is.

19. kpe59

Ha a kép másolására kattansz, akkor sem a képet hozza?
    ------------------------------
    Kipróbáltam, akkor nem hoz semmit...
    Újabb ötlet. Megnyitod a képet új lapon és azt a linket hozod.

20. sutimami57

Akkor nincs beillesztés gomb.........

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.