Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Szerintem egy fa nem is ér annyit...

Az eredmény után már többet tudsz. Mindenesetre biztos nem véletlen tartanak bent ilyen sokáig.

Én inkább mattot szeretnék adni a halaknak...

Rackótól ma reggel 20% tp bónuszt kaptam. Legszívesebben mindent learattam volna, de megelégedtem a kütyükkel, bahás növénnyel és pár állattal, amik kezdésre még beérnek.

incimami kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

HAHÓ JUTUS!

Gratulálok a 95-szinthez, neked is kijár a tűzi játék. Szorgos gazda vagy!

incimami kedveli ezt.
  3. kpe59

Jutus! [​IMG] Lesz mit ledolgozni a következő szintig, de szép lassan megoldod ezt is...

incimami kedveli ezt.
  4. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nagyon hidegre ébredtünk,-8 volt.De szépen süt a nap,hó már csak nyomokban látható....
    Jutus gratulálok a sz.lépéshez!!!Pár aratás-vetés és meg is lesz a következő szint ;)xD
    Erzsike,én azért hiányolom a mi történt ma? c. írásodat :oops:

A farmon semmit nem arattam le,majd csak 2 után.Úgy gondolom,először Prémium csalival próbálkozok és meglátom azzal mit lehet elérni.....

5. kpe59

Régóta hozom már, gondoltam változtatok kicsit és csak a népi megfigyeléseket hozom, ami nincs minden napra.
    Mára kivételesen van:
    Negyvenes időjósló nap a népi időjóslásban. A mondás szerint „Piroska napján, ha fagy, negyven napig el nem hagy” (a fagy).

Néha egy-egy fontosabbnak ítélt eseményt hozok, ha gondolod.

Én is a prémium csalit terveztem először megpróbálni. Aztán majd a fémlemez mennyiségének függvénye lesz a további pecázás. [​IMG]

Fatther kedveli ezt.
  6. pjotrovov

Hűha,akkor hideg lesz még egy darabig rendesen....8) Én szívesen olvasnék egyet-egyet.Sokszor nézek utána dolgoknak.Én leszedtem az xxl-fákat és simákat raktam helyettük.Nem szeretem az ilyen eventeket........

7. kpe59

Nem akarom már visszahozni az egész listát, de ha valami érdekeset találok, akkor hozom.
    Én nagyon utáltam az előző pecást. A rossz emlék még nem halványult el...

8. pjotrovov

Az előzőnél nekem sem sikerült rögtön beélesíteni a felhőt,csak az azt követő cserenapon.Lutri ez,bárhonnan nézem 8)
    Na,lekopok a farmról kettőig mert folyamatos ingerenciám van aratni xD

Fatther kedveli ezt.
  9. kpe59

Én is az önzetlen segítőknek köszönhetem, hogy működik az előző felhőm. Ettől függetlenül felmegy a vérnyomásom ahányszor aratom azt a felhősort, mert mindig a sikertelenségre emlékeztet.

10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép délutánt mindenkinek !! Én sem arattam le még ma , várom a 2-órát !! Ez az első event ami nem hoz lázba , az előzőt is a cserenapon tudtam befejezni , úgy mint a legtöbben !! Jutus gratulálok a szintlépéshez , lehet termelni a következő szintig !!

11. kpe59

Így első olvasásra kicsit barátságosabbnak tűnik, mint az első, de a szerencsefaktor bent van itt is. Nem beszélve a háromféle felreppenőről és arról, hogy nem tervezhető előre semmi.

Fatther kedveli ezt.
  12. pjotrovov

Ahoj!
    Na,az első aratás eredménye:
    55 db fémlemez
    33 db csalitoll
    89 db horog
    Nem tudom ez jó vagy sem.......

Fatther kedveli ezt.
  13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!

Ma végre bepótoltam a tegnapi és az azelőtti "lusta" napot.Piszok hideg volt reggel, de amikor már kinn van az ember vagy megszokja, vagy bemegy.Én az előbbit választottam.
    Ahogy néztem sikerült elsőre négy darab luxus csalit a malomban előállitani.Gondoltam én hátulról kezdem.Az elsőre sikerült szépen megtermett polipokat kikapni.Majd elszakadt a zsinór, mire kihúztam őket.Másodikra, éreztem, hogy baromi nehéz a botot tartani, és meg is lett az eredménye, mert egy hatalmas Nyársorrú halat sikerült a bot végére akasztani.S jött vele a másik kettő is.Következett újra a polip és legvégül a papagájhal.Elsőre igy lett 147 pontom.

Sikerekben gazdag horgászatot kivánok!

14. kpe59

Nálam kicsit jobb az eredmény:
    74 db fém
    57 db toll
    111 db horog

Egyelőre gyűjtögetek, a malmok még nem szabadok.
    Neked már majdnem meg van egy kütyüd a felhősorra.

15. -elzemari-

Milyen érdekes, nekem is hasonló lett az eredményem.
    75 fém
    57 toll
    118 horog

Majd a végén összegezem, mert a 750 pont kell.

16. pjotrovov

Ez nem is rossz kezdet,Mari! És merre volt a csatang?
    Én is gyűjtögetem,majd később egy nagyobb adagot bekavarok.....

17. kpe59

Egyszerre akarom kiváltani majd én is, csak megnéztem, hogy az egyik kütyü 150 érme. Az már hajszál híján a zsebedben van.

18. -elzemari-

Igy igen.

Pjotr,
    hogy merre volt a csatan?Na nem kell nagy dologra gondolni, csak a piacra mentünk mert elfogyott a gyümölcs.Ott aztán igaz nem volt nagy választék, mert sok árús felénk hétfőn nem nyit ki , de az alma, körte, banán az landolt a szatyorban.Utána jó két megállót elmentünk gyalog, hogy a lábunk szokja a menést.Igy történt.

Egy téli kép, húúú de hideg van!

17:00
    Most aztán hideg is van, kapálni sem lehet, a fákon is érnek a gyümölcsök, az állatok is el vannak.Igy aztán sehol senki.

Utoljára szerkesztett: 18.1.16
  19. András

András Kivételes tehetség

Hajnali majdnem 2 óra....

Köszönöm, a gratulációt....

A horgászásban volt szerencsém, mert a pót unokám szerencsésen horgászott.....

Szép reggelt.. Tatus

20. -elzemari-

Jó reggelt kivánok![​IMG]
    Jutus, gratulálok a szerencséhez, kell is ennél a horgászatnál is.A Trópusi fogocskára hajtok, aztán majd kiderül, hogy mi alakul ki belőle.
    Felénk az idő hideg, de tiszta.A napocska is küzd, hogy kibújjon a felhők mögül.

Jó horgászatot kivánok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.