Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok, szép napot!

Bíborka, olvastam a múltkor, hogy ti is hogyan jártatok !
    Nagyon sajnáltalak benneteket, mert tudom, mekkora kiadásotok lehetett!
    A pecázást gyakorolom, egész jó sikerrel, szépen gyűlnek a csillagok.
    Nálunk végre ma a nap is kisütött, bár azért hideg van, A minuszok röpködnek, nem győzöm a fejem elkapkodni előlük.
    Jó pecázást, és további nagyon szép napot mindenkinek!

incimami kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihó..

Láttam egy nagyon kedves videót elhoztam nektek is.,

Lindsey türelmesen várt a repülőtéren barátjára, mikor egy idegen fiatal közeledett felé, és megkérdezte, hogy leülhet-e mellé? Mivel semmi fura nem volt a fiúban, megbízható, kedves arca volt, Lindsey természetesen igent mondott neki.
    Csendben üldögéltek egymás mellett, majd pár perc elteltével az idegen fiú egyszer csak csodálatos hangon és teljes szívvel elkezdett énekelni.
    Lindsey először azt hitte, hogy csupán valami kellemes tévedés lehet. Amikor meglátta, hogy a jelenetet egy videokamera rögzíti, kicsit kezdett gyanús lenni neki a helyzet.
    Arra gondolt, hogy ebből valami váratlan meglepetés sül ki. Egyre türelmetlenebbül kezdte tekintetével keresni a barátját, amikor az feltűnt egy kicsit távolabb a váróteremben egy csokor virággal.
    Nemcsak a lány, de a várakozók közül is sokan meghatódtak. Volt, aki odament és kezet fogott a fiúval, mások mosolyogtak örömükben.
    ..
    S találtam még egyet , és ezen még, nem szégyellem meg is könnyeztem.

Az alábbi videóban arra találhatunk egy csodálatos példát, hogy egy idős apa, hogyan tanítja odafigyelésre és türelemre a felnőtt fiát. Mindahányszor türelmetlenek vagyunk, érdemes erre a kisfilmre gondolnunk. A pár perces rövidfilm rendezője a görög származású Constantin Pilavinos, remek zenei aláfestést pedig Christos Tirantafillou gyönyörű dallamai adják.

A történet röviden arról szól, hogy apa és fia ülnek a padon, és az apa sorban egymásután többször megkérdezi a fiát, hogy “Mi az?” Mire a fiú kezdetben türelmesen, majd egyre türelmetlenebbül válaszolja, hogy “Veréb”. Az apa bemegy a lakásba, és kihoz egy könyvet, majd megkéri a fiát, hogy olvasson fel belőle egy rövid részt.
    “Ma a legkisebb fiammal, aki néhány napja töltötte be a harmadik évét, együtt ültünk egy padon a parkban, amikor egy veréb szállt le a közelünkben. Az én fiam 21-szer kérdezte meg tőlem, hogy „Az micsoda?” és én 21-szer válaszoltam neki azt, hogy az egy… veréb. És én megöleltem őt minden egyes alkalommal, amikor megkérdezte ugyanazt… újra meg újra. Anélkül, hogy mérges lettem volna az én ártatlan kisfiamra.”

Utoljára szerkesztett: 20.1.16
    incimami és Fatther kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ha vissza kukkantasz az előző oldalra a Fábián nappal kapcsolatos népi megfigyelést találsz. Örülni fogsz neki...

Délelőtt, miután a farmon semmi dolgom nincs, leszedtem a karácsonyi díszítést és szétszedtem a karácsonyfát is. Sose szoktam vízkeresztkor eltüntetni ezeket, az olyan rövid időnek tűnik nekem.
    Ma egész nap szépen süt a nap, nem sokára felpattanok a drótszamárra [​IMG] és eleget teszek két szolgáltató kérésének, miszerint jobb helyen van a pénzem náluk.

incimami kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Már korrigáltam is, valahogy nem maradt meg nálam.Lehet talán azért, mert nincs ilyen ismerősöm.

incimami kedveli ezt.
  5. kpe59

Nem a korrigálás miatt írtam, hanem a tavaszvárás miatt...
    Ha már a fák is kezdenek ébredezni, akkor előbb-utóbb csak eljön a tavasz is. Én annyira nem várom, mert az nekem sokkal több munkát is jelent, nem csak a megújulást.

incimami kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Azt én is láttam, hogy van olyan bokor felénk, aminek a rügyei már a korábbi napok okozta jobb időben reménykedtek.Amikor megnéztük a kertet, én is megjegyeztem, hogy te jó ég az én derekam is már megint oda lesz az elején.

incimami kedveli ezt.
  7. kpe59

Nálam a nárciszok már két-három centire kint vannak a földből. Nem tudom, hova sietnek? A többi hagymást nem is néztem.

incimami kedveli ezt.
  8. -elzemari-

A hideg vajon nem tesz kárt majd bennük? Szoktál rájuk faleveleket tenni ilyenkor?

incimami kedveli ezt.
  9. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv mindenkinek!
    Nagyon hideg van!Na nem a lakásban,hanem kint.Sajnos nem érzem jól magam,bújkálhat bennem valami.Pedig szedek multivitamint is....Mielőtt valami nagyobb kórság ütne ki rajtam,holnap elmegyek szaunába,gőzbe.Remélem az kiöli belőlem a nyavalyát....
    A farmon semmi extra.A felhősorból már csak egy kitehető hiányzik,a 150 csillagos.Remélem holnap bezsebelem azt is:) A többi már nem nagyon zaklat....

incimami és -elzemari- kedveli ezt.
  10. -elzemari-

szia Pjotr,
    jujuj, gyógyulj meg minél előbb, illetve előzd meg a kórt.

incimami kedveli ezt.
  11. pjotrovov

Remélem sikerül megelőzni.Kezdek majd egy aromakabinban utána finn szauna és gőz.A végén zárok egy sókabinban.Remélem ettől megijed a bennem rejlő és inkább kiugrik belőlem:D
    Klassz videókat hoztál!Milyen napod volt ma?

12. -elzemari-

Ma laza napom volt, mert a Papa fodrászhoz ment és ilyenkor gyorsan porszivó, törölgetés, kicsi laza főzés, sóska szósz, sóba vizbe krumplival, és borsó leves.Készen is lettem, mire haza érkezett.Ebéd után pedig egy kis hirek olvasása, és itt ültem egy kicsit a gép előtt.

Tegnap nem láttad a vizilabdát?Jujuj de nagyon jó volt.

incimami kedveli ezt.
  13. pjotrovov

Akkor nem unatkoztál ma.....
    A sóskát édesen vagy sósan készíted?

incimami kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Édesen, na nem kell valami nagy édeset elképzelni, de a savanyát nem szeretem, és sósan még nem kóstoltam soha.

incimami kedveli ezt.
  15. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Pjotr! Szerencsés vagy, hogy bírod a szaunát! Szerintem biztos segít kiűzni a bacikat a gőzben, kint, meg, ha igaz a jósólt hideg, akkor megfagynak...(remélem)

Furcsa, mert nekem is a torkomban "valami" nem stimmel..... Tegnap már ittam a gyömbéres teát, most iszogatom a kurkumás italt... na remélem legyűröm?

Lehet, hogy a "pót" unokától ragadt rám??? Ma is itt volt..... köhög...bágyadt,,,, na ez van...

Lujzi! Remélem javulsz? Hogy van a gerinced?

Marcsi! Ügyes horgász vagy! Biztos gyorsan horogra akadnak a nagy halak.

Én most azt csinálom, hogy csak az ikresekre "gyúrok" . Nagyon kevés tollat ad..... továbbra is....

Erzsike! Csak nem a "tavasz" kopogtat" a kertedben?

Ági! Boldog Névnapot kívánok Neked!

Holnap tekergős napom lesz, és nem szeretném, ha lemaradnék a gratulációról...

Biztos célzást Nektek is! Jutus

16. -elzemari-

Szia Jutus.
    Tegnap nekem is kapart a torkom, de szerencsére nem lett belőle gondom, remélem nagyon, hogy nem is lesz.Valami van a levegőben a csuda vigye el.

Hoztam két nagyon cuki képet az Eszter unokájáról.
    Nagyon aranyos ez a kislány, jó lenne megölelgetni.

A Sütike, vajon hol van, arról volt szó, hogy csak két napra megy.Igaz, csak két nap telt el hétfő óta.

Utoljára szerkesztett: 20.1.16
    incimami kedveli ezt.
  17. pjotrovov

Nálunk is édesen készül,édes-bundás zsömlével.Egyszer ettem sósan,hát még a mosoly is az arcomra fagyottxD
    Jutus,ha nam bírod a finnszaunát,próbáld ki a gőzkabint!!!Kíméletesebb,de ugyanolyan jó hatása van!!!

incimami kedveli ezt.
  18. kpe59

Nem teszek rá semmit, nem szokott baja lenni. A természet mégis csak tudja a dolgát valahogy.

Nagyon úgy néz ki, mert a jácintok is igyekeznek a földet elhagyni. A liliomokat még nem láttam, igaz azok kicsit későbbiek a virágzásban is.

Aranyos kismackó...

incimami kedveli ezt.
  19. pjotrovov

Nagyon aranyos Eszter unokája,de nekem Eszter is nagggggyon hiányzik.....ESZTER,merre vagy???????????????????????????????????

incimami kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Igen igen nekem is hiányzik, de sajnos el kell fogadni Pjotr, hogy már csak mi maradtunk meg magnak.

Erzsike,
    korábban én is mindig takargattam aztán egyik évben kimaradt, és onnan aztán már én sem teszem a faleveles takargatást.

Mára búcsúzom, kivánok jó pihenést és további jó játékot.

incimami kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.