Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Igen. A Bíróság I.fokú döntését, melynek alapján a vörös iszap katasztrófáért senki enm felelős, mindenkit fel mentettek.
    Csak ezzel a város nem ért egyet.
    Reméljük, hogy Győrben a másodfokon igazságos ítélet születik, és a felelősök meg kapják méltó büntetésüket.

-elzemari- kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Olvastam én is, pedig valahogy kifolyt az az iszap.Nem is csodálom, hogy mérges vagy!!

Elnézést a korábbi kifakadásomért, de úgy szerettem volna egy kicsit beszélgetni.Mára búcsúzom jó éjszakát kivánok!

sutimami57 kedveli ezt.
  3. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Ahogy olvastalak benneteket, kicsit elgondolkodtam.
    Marika.
    Sajnos igazad van, hogy ritkán jövünk be a házba beszélgetni. Olvasni minden nap jövök én is, de írni már ritkábban.
    Elismerem, ez hiba... Nem azért nem írok, mert nem érdekel, miről beszélgettek... hanem túlságosan lefoglalnak a körülöttem levő
    dolgok.
    Nehezen lépek ki a taposómalomból, hagyom, hogy bedaráljon az állatkert. Őrült változások vannak, és sajna nem a legjobb irányba.
    Kimerít agyilag, lelkileg, ami bent zajlik.
    Oda ülök mellétek a ládára én is, Pjotr, és Marika közé. Ha még valaki szeretné, annak is szorítunk helyet.
    Azután megfogjuk egymás kezét, hogy erőt, és vigasztalást merítsünk egymásból.
    Szükség van erre a Nyugiházra, mert sokunknak ez a béke szigete, itt a kandalló melege, ami a legfagyosabb szívet is felmelegíti.
    Legyen nagyon szép az estétek, és vigyázzatok magatokra !

Fatther, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ezzel nem csak a város, hanem még nagyon sokan nem értenek egyet hidd el. Mikor hallottam, nem akartam hinni a fülemnek...

sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok!

Ezzel mi is így vagyunk.....döbbenetes volt hallani. Igaz, nekem nem vitte el a házamat, de mindannyian károsultak vagyunk.

Nem is akarok erről többet beszélni, hiszen ismeretek a történetet.

A reggeli aratás után meg lesz még az a kettő kék süti, ami kell, aztán én is végeztem, csak a gyertyákat fújdogálom.
    5 szirupom van pluszban, ha annyi rföpi lesz még, azokat is be kavarom, a jó kis beváltás reményében. Ma olyan normális szombatot tervezek, persze, nálam sohe nem lehet tudni.........:) Legyen nagyon kellemes, vidám a hétvégétek, és aki még sütizik, kívánom, hogy hamar érjen a végére. :)

Fatther kedveli ezt.
  6. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Jövök Én is ráülni a ládára , mert azt hiszem itt már mindenkinek van vesztesége . Nekünk már mindkét szülőnk régen itt hagyott bennünket , a testvéreink is fentről vigyáznak ránk !! Jó ez a kis közösség , maradjon is meg teljes létszámban még nagyon sokáig !! Jól megjártam a habcsókokkal , reggel leadtam 10 -kék habcsókot , fújtam volna el a középső gyertyát , akkor döbbentem rá , hogy oda is kell 4-kék habcsók . Az még 120 felröpi , tényleg nem is olyan könnyű ez a születésnapi event . Gondolom holnapra azért készen leszek !! Az unokám farmján már nem biztos , de nem is érdekel !! Kandallóba kicsit befűtöttem , teát , kávét lefőztem !! Egészségetekre !!

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Bár az idő semmit nem változott, ugyan olyan nyálkás borús ködös idő van mint tegnap. De azért meg iszom Biborka kávéját, és meg próbálom a nyomot hangulatom javítani. Igaz már tegnap is javult egy keveset, amint láttam menyien meglátogatták a nyugiházat. De ez így volna jó, tudom nem mindenki ér rá, de próbáljon egy kis időt szakítani rá. Nagyon jó ez a kis sziget, ahová be tudunk jönni feltőltödni. Ha valakinek baja van meg vigasztaljuk, ha meg örül együtt örülünk vele, és élvezzük egymás társaságát. További kellemes hétvégét mindenkinek.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Sziasztok.
    Nálunk ragyog a nap. Igaz, mint mondtátok meleget nem ad, csak ha odaállsz a sugarába, akkor esetleg ad egy kis D vitamint.

Marika, Erzsikének igaza van sok mindent olvasok a leendő eventekkel kapcsolatban, de néha magam sem igazodok ki rajtuk.

Ma úgy néz ki a takarításé lesz a főszerep, mivel senki nem jelentkezett be. Meghozták a gyerekek a bizonyítványt, mindegyiké nagyon jó lett.

A farmomon az alacsony Tp növényeket kell termelnem, azok fogynak, de nagyon.
    Mindenkinek szép napot. Később jövök.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek!
    Hideg volt az éjjel, de a nap már erőlködik.
    Jó itthon, több idő jut mindenre, nem kell folyton az órát lesni...
    Örülök, hogy Rozika itthon van már..és Lujza is túl van az infúziós kezelésen.
    Bíborka, a kávé nagyon guszta..
    Hugi, gratulálok az unokáid bizonyítványához! Igazán remek gyerekek.
    Erzsike. Marika. Pjotr, Sütike, és többiek..pihentető szombatot kívánok.

sutimami57 kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!

Ma úgy döntöttem még reggel, hogy ki sem kelek az ágyból.Ahogy kinéztem az ablakon, mondtam is a Papának, hogy nem kele fel.Az az én bajom, hogy jóvá is hagyta.Bevallhatom, hogy fél kilencig birtam, de tovább nem megy, a boga életben sem.Pedig, ma nem kell főzni sem.Sebaj, kiolvasom az újságokat, és belefogok egy könyvbe, és akkor jobban tudom viselni ezt a cseppet sem kedvező időt.Már csak az a kérdés, hogy sétálni menjek e le vagy sem.Igaz, még van időm eldönteni.

A gazdaságban mennek a dolgok szinte maguktól, mert a fák szépen adják a termést, az állatokat csak ki kell almozni, no meg az etetés.Az a kis termény, amit a jól felázott földbe vetek, vajmi kevés, igy aztán szinte önjáró lett a farm.
    Hugi,
    volt amikor én is olvasgattam a pletyiseket, és hellyel közzel be is jött amit ott hallottam. Ma már annyira nem izgat, megtudom előtte való nap, és még igy is van idő felkészülni.
    Micsoda mázlista vagy, hogy nyugaton még a napocska is süt.Csak elballag majd erre észak felé is, és akkor részesülhetünk mi is a sugaraiban.
    BuktaÁgi,
    teljesen igazad van, hogy mindenkinek vannak gondjai bajai, sőőőt még aktiv munkaerő, igy aztán a játékra jut a legkevesebb idő.Ez igy természetes.Ez csak egy nyugdijas nyürrögése volt, aki látott valamikor jobb időket is.Igaz, akkor nem szállt el igy az idő felettünk, hogy ides tova már a hatodik évbe ért a játék, és még mindig töretlen a lendület a farm megművelésében.Remélem nálatok a Jurassik Parkban is rendeződnek a vitatott dolgok, és öröm lesz bejárni dolgozni.
    Sütike,
    kivánom, hogy vidám és pihentető szombatot kivánok.
    Biborka,
    jár igy az ember, ez az event egy kicsit embert próbáló volt, de azért játszunk, ügyeskedünk, hogy az akadályokat leküzdjük.A melegért és a kávéért köszönet, mert azt nem felejted el soha.
    Rozika,
    remélem a kévéban volt valami hangulat javitó is, és mára már derűsebben nézel a nap elé.Tudod, gondolj arra, ha vidám vagy, akkor is az van, de ha komor vagy, akkor is az van.Akkor melyik a jobb?A vidám.
    Erzsike,
    gondolom, jönnek a gyerköcök, s vidámsággal tellik meg a ház is.

Kivánok mindenkinek szép napot és derűt.No és persze jó játékot!

Két barát az erdőben sétál:
    - Látod azt a hatalmas fát ott? - kérdezi az első.
    - Igen.
    - Képzeld, tavaly két perc alatt felmásztam a tetejére.
    - Na ne mondd, mert úgysem hiszem. Volt tanúd rá?
    - Hogyne. Egy medve.

A skót gyerek szalad a mamájához:
    - Mama, itt áll az ajtóban egy bácsi!
    - És mit akar?
    - A most épülő uszodára gyűjt. Mit adjak neki?
    - Fél vödör vizet.

Utoljára szerkesztett: 30.1.16
    tremama0422, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

47 évvel ezelőtt, 1969-ben volt a The Beatles utolsó nyilvános koncertje az Apple székház tetején, Londonban.

Igen már itt vannak, most megy a főzőcske, de okosan.
    Este kutúrprogram lesz...

sutimami57 kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Jó szórakozást kivánok, érezzétek jól magatokat, és egy ölelést küldök a Csi..

sutimami57 kedveli ezt.
  13. kpe59

Átadtam, azt mondta: "Nagyon aranyos, puszilom."

sutimami57 kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Köszönöm, átvettem.

sutimami57 kedveli ezt.
  15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Ma 1-óra hosszat sütött a nap, utána előjött megint a ködös borús idő. De megmutattam neki, azért is jól fogom érezni magam. A lakásban kerestem egy kis elfoglaltságot, takarítottam egy keveset port töröltem mi egymás amit megtudtam csinálni. Ebédre főztem egy kis sóskát tükör tojással, jó kis könnyű ebéd volt. Most a délután a lazsálásért, tévézgettek és a papával beszélgettünk. Erzsike te biztos jól érzed magad, a gyerekeid társaságában. Én hozzám holnap jönnek, biztos a holnapi nap hamar el fog telni. Remélem a nap is ki süt.

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Rozika,
    látod, mutasd is meg, hogy te vagy az erősebb, és nem hagyod magadat elkeseriteni.Felénk is nagyon pocsék az idő, sajnos semmi javulás nincsen.Igaz a hétvégére jó időt jósoltak, de azt nem mondták, hogy ott lesz ahol én lakom.
    A sóskát ,mirelitből vagy piaci sóskából készitetted?

sutimami57 kedveli ezt.
  17. sutimami57

Halihóóó....Marika! Ha van egy kis időd, kérlek, nézzél be a közösségi oldalra, küldtem Neked egy üzit!

Kellemes, szép délutánt, jó pihenést!

-elzemari- kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Egyszer majd biztosan össze jön.

sutimami57 kedveli ezt.
  19. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Nem győztelek olvasni benneteket! Mit látok? Olvasok? Ennyire letargikus hangulatra nem készültem!

Na vigyázzatok Jövök! Akkorát ugrottam, hogy belefájdult a popóm! Remélem Sopánka is a ládában van!?

Marcsi! Fel a fejjel! Tudod mindig ennyire hullázó a traccsolás itt? Olyan mint az óceán a vihar idején...

Szerintem ebbe a folytonos rohanásba...... mi vagyunk a hibásak...... kapkodunk....egyszerre csinálnánk 100 félét.....és amikor már arra kerülne a sor, hogy Írjunk, elfogy az erőnk. Valóban csak köszönünk, aztán hajrá tovább.....
    Csak magamról tudok példát mondani.... Olvasni én olvaslak benneteket, de írni már azért nem mindig írok, mert Nem szeretnék Senkit szó nélkül hagyni!!!! Legalábbis én így vagyok ezzel...
    És akkor inkább megyek tovább.....

Bukta-Ági! Ha a munkája miatt ritkábban is jár erre, nagyon figyelmesen oldja meg: Mindenkihez van egy kedves szava! Ezt értékelni kell! Mégis odafigyel mindenkire.

Vagyunk többen is így -én is tőle "loptam"- az ötletet, hogy figyelmesen válaszoljak, reagáljak lehetőleg mindenkinek.. Érdeklődjek a gondok, bajok, iránt.

Aztán... vagy kapok választ vagy nem.......... és sok a Nem.........

Ez van, nem vagyunk egyformák.... ez így van jól.......

Bocsi, hogy a láda tetején ennyit filozofálgattam...

Erre felé reggeltől akkora a köd, hogy az orrunkig sem láttunk. Vásárolni mentünk, pár apróságot...

Aztán feldobtam a fejtett bablevest.....(saját termés) megsütöttem megint a Fedák Sárát...

Ebédre Kínai kacsát vettünk.... nagyon finom volt.

Rozikám: Látod, csak javulsz ha már fincsi sütiket is sütsz.

Biborka és többiek nagyon ügyesek vagytok a gyertyázásba.......

Ági! Nem irigylem azt az embertelen hajtást amit naponta csinálsz. És még e mellett még a családod, a farm is.....

Sütikém! Gratulálok! Szép munka volt! Sütiké! Remélem sikerült még gyarapítanod a csp-et?
    Az Ítélet meg Felháborító! A véleményem nem publikus..............................

Pjotr. Átérzem most, hogy milyen a múltba tekinteni.......

A Facén most hívott ki az unoka öcsém..... végűl belementem..... Elővettem egy nagy adag albumot
    és keresgéltem.....emlékeztem....... visszajöttek a pillanatok......jók, rosszak..... szépek.....

Arra gondoltam, hogy milyen jó, hogy feltalálták a Fotózást, videózást.....?!

Nem csak a fejünkben kell kutatni az emlékek után, mert azokat csak hozzá tesszük a képekhez....

Hugi! Remélem elfogyott a vasalni való? Milliomos vagy már a gyertya ajándékoktól?

Erzsike! Ledöbbentem, hogy A Beatles ilyen régen feloszlott.... Hihetetlen.... Nemesitéssel hogy állsz.?

Lujzi-Csipike- Tesó! Remélem a kis napocska jó hatással volt rátok ma? Rátok fér már egy kis "pattogos" nap.... Használ a kezelés?

Remélem nem hagytam ki senkit?

Az új tagunkat nem láttam..... (bocsi de elfelejtettem a nevét)

Tegnap csuda jó csevegős délutánom volt..... Sokat nevettünk..... finomat ettünk..... én még egy Gundel palacsintára is elcsábultam...

HŰŰŰŰŰŰŰ Jó sokat "beszéltem".....

További kellemes estét Jutus

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Helló Jutus,
    Itt a porta szolgálat!!

Az egész heti mondandódat leirtad, ennek nagyon örültem.Még óceánon nem voltam, igy aztán nem tudom, hogy milyen a hullámzás vihar idején.Egy két tengeren már voltam, de a belseje már nem annyira hullámzik, pláne szélcsend idején.Igen igy van elfogadva, megértem én.

Az új gazda aki itt volt Zergének hivják.
    A Gundel palacsinta biztosan nagyon finom volt, én is holnapra terveztem egy kis palacsinta sütést, remélem , hogy nem alszom ki a lelkesedésemet.
    Most én is megyek tovább, lesek csodát..

Utoljára szerkesztett: 30.1.16
    sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.