Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Milyen gyakorlatokat kell csinálnod?A bot kell még a járáshoz?

sutimami57 és stadler42 kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Amiket a kórházban csináltam gyakorlatokat, itthon is azt csinálom. A bot azt hiszem végleges lesz nálam, a biztonságot jelenti számomra. Na megyek a jobban rosszban nézem, mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat.

sutimami57 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  3. András

András Kivételes tehetség

Szia Szami! Most hogy vagy? Fájdalmak, egyéb nehézségek még vannak? Jó a laptopp, tablet.. Kis helyen elfér, mindig kéznél van...... Csak meg kell szokni..
    Pjtor! Zagh biztos érezte, hogy egy kicsit háttérbe szorult. (gondolom) Gondos kezek alatt még Szépség Versenyre is benevezheted!

Ahogy múlnak a hónapok..... évek változnak az érzelmek.... hangulatok, emlékek....

Azt írod, most rendezgettél anyud holmija között..... felkavaró és rossz érzés...vagy erre nincs is jó szó....ezt belülről érzi mindenki aki átélt ilyet.....

Én csak annyit mondanék....most nézd végig, lapozd, keresd..elékezz, dobozold.... aztán majd később évek múlva vedd csak elő............
    Nekem úgy adódott, hogy kénytelen voltam Anyu halála napján tárgyalni a lakás vevőjével, a temetés után 2 héttel intéztük a hivatalos dolgokat.....közben ki kellett űríteni a lakást.... mindent ..?? elosztani.... megfogni...... (András pakolta a szekrényt mert nekem borzalmas érzés volt "kutatni" a szekrényben....) A hivatalos és egyéb papírokat, Aputól, (hadifogoly szabaduló ! Anyutól fotókat stb.... akkor sírva, olvastam, de elolvastam és bedobozoltam.. Iszonyú érzés volt....De talán az kellett akkor.......
    Karácsony előtt kerestem valamit, de most egész más érzéssel vettem a kezembe ezeket....

Bocsi ! Mindenkitől, hogy elmélyedtem én is az emlékekbe..

Más....: A telefonok most jó híreket hoztak! Megyünk Farsangi Bálba!

Kellemes estét Tatus

-Joe8-, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Erzsike:) Először is minden elismerésem az eddigiekhez.:) Melyik az a 6 növény,aminek még nincs meg a szuper trágyás bónusza?:music:

sutimami57 kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Szegfű, karfiol, árpa, biogyapot, articsóka és a most üvegházba pakolt póréhagyma.
    A gombától felfelé vannak nemesítve, alatta a gyöngyvirágnak van meg 8 bónusza.
    Ezeket a rövideket nem is akarom, mert felesleges.

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  6. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Reggeli munkát elvégeztem a farmon , most csak termelés folyik !! Kávét lefőztem !! Egészségetekre !!

sutimami57 és bori30 kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Bíborka friss voltál, mint mindig, jólesett a korai kávé. Muszáj volt felkelnem időben,mert 8 órára operába megyek.
    Összedobtam egy kis reggelit, 2 hétig úgysem leszek csütörtöktől. A laptopot nem akarjuk elvinni, mert nehéz, mint a só, a noot book meg nem veszi fel a flach player-t (remélem jól írtam, nem mennek nekem ezek a külföldi szavak) Egyszer hallottam, hogy valamelyik operációs rendszernek ez szerves része, de nem tudom, hogy melyiké???? Kérhetem a közönség segítségét???
    Legyen szép napotok: Lujza

8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Micsoda kiszolgálás reggel korán, köszi Biborkának a kávét, Lujzának meg a bőséges reggelit. Akkor most ha elmentek fogyózunk egy kicsit, a laptopot ha nem viszitek oké de egy pár fényképet azért készítsetek nekünk.
    A nap kezd nálunk ki sütni, biztos jó idő lesz ma.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok.
    Lujza,
    a játékhoz kell.

sutimami57 kedveli ezt.
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

sutimami57 kedveli ezt.
  11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ma van:
    Gyertyaszentelő napja. A szentelt gyertya már az ókeresztény korban Krisztus jelképe: magát fölemészti, hogy másoknak szolgálhasson. Úgy tartották a gyertya megvédi a gonosz szellemektől a csecsemőket, a betegeket, a halottakat. Nagyobb ünnepeken is meggyújtották a szentelt gyertyákat. E nap mindenütt időjósló nap: a hideg idő, a kora tavasz hírnöke, a jó idő azonban hosszú telet ígér. Ha ezen a napon kisüt a nap, és a medve meglátja az árnyékát, akkor visszamegy, és még negyven napig tart a tél.

A vizes élőhelyek világnapja. 1971. február 2-án az iráni Ramsar városában fogadták el az ún. Ramsari Egyezményt, amelyben a biológiai sokféleség megőrzése érdekében a kormányok felelősséget vállaltak a vizes élőhelyek védelméért. Az egyezmény az évezred végére már a vizes területek általános védelmére irányuló világkonvencióvá bővült. Magyarország 1979-ben írta alá a dokumentumot, s 2000-ig 19 területet (köztük a Fertő-tavat, a Balatont, a kiskunsági szikes tavakat, a Hortobágy egyes részeit) jelölte a nemzetközi jelentőségű, ún. ramsari területek közé. Az egyezményt aláíró országok száma mára 116-ra emelkedett, s a hatálya alá tartozó vizes terület pedig közel 80 millió négyzetkilométer.

Szerzetesek világnapja. A katolikus egyház 1997 óta ünnepli ezen a napon II. János Pál pápa kezdeményezésére azt a mintegy egymillió férfit és nőt, akik szerzetesként élik életüket. A magyar katolikus egyház csaknem kilencven szerzetesrendet, 60 női és 28 férfi rendet tart nyilván.

A szokásos kicsit borús nap van, a házban és a ház körül keresek valami ténykedést magamnak.

12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok, szervusztok.

Nem kívánom túl űberelni a szakértőt - kedves Labiviti rád gondoltam -, csupán azért merek beleszólni, mert ismerem korosztályunk idevonatkozó technikai szakértelmét (bár vannak kivételek).
    Azt szeretném mondani, hogy vannak már olyan programok, amelyekbe be van építve a FlashPlayer, s nem kell ezt - szinte - külön a gépre telepíteni.
    Ilyen pl: - tudomásom szerint - a Dolphin Browser, amennyiben sikerül a notebook-ra feltelepítened, kérlek keress meg priviben. A program a magyar nyelvet is támogatja és ingyenes.

Sok sikert, további szép napot kívánok.

sutimami57 kedveli ezt.
  13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Most értem ide. Tegnap tényleg pihisebb napom volt, délután jött a barátnőm a barátjával, most jöttek haza Angliából, sajnos, csak pár napra, ma már utaztak is tovább, a pasi családjához, aztán a héten már utaznak is vissza. nagyon jó volt, bele beszélgettük magunkat az éjszakába.

Ma aztán reggel óta megy a futás, mert sok dolgom el maradt, holnap meg a lányom jön haza, így lesz egy kis lóti-futi, de jól van ez így. Szeretem, ha zajlik az élet..:) :)

Várom az eventest, kíváncsi leszek, mit találtak ki nekünk. Szép napot, jó munkát!

14. kpe59

15. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Bíborka kávéja jól esett Lujza reggelije után. Kortyolgattam, miközben Erzsike híreit olvastam.
    Aztán, csak vigyorogtam Fatther írásán, ahogy ecsetelte korosztályunk hozzáértését a nethez. Nagy igazsága vagyon.
    De hál' Istennek, azért mindig kapunk segítséget, útmutatást, hogy eligazodjunk ebben az útvesztőben. Nem akarom Fatthert
    isteníteni, de érdemes a tanácsaira hallgatni...és segítségét kérni, vagy elfogadni tőle !!
    Marika, ha mész sétálni, kérem a beszámolót én is..., mert szeretem olvasni.
    A Jurassic Parkban nagy a csend feltűnően nagy...ez sem ígér túl sok jót.
    Az idő tavaszias, ha itt kijönne a medve, sírva menne vissza, mert nem egy, hanem legalább két árnyékát is meglátná, annyira süt a nap!!
    Sütike, örülök, hogy találkoztál a barátaiddal.
    Nincs annál jobb dolog, mint velük beszélgetni, örülni nekik, vagy megosztani a gondot bajt...együtt sírni..együtt nevetni !
    Nagyon nagyra tartom a barátságot. Számomra az egyik legfontosabb dolog. A barátság szent, és sérthetetlen. !
    Szeretném hallani a véleményeteket !
    Kinek mit takar a barátság? Ki mit tenne meg egy barátért?
    Legyen nagyon szép a napotok, és vigyázzatok magatokra.

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Karneválkirálynő event leírása:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karneválkirálynő.13601/

Nekem olyan barátságaim vannak, hogy előfordul, hogy hónapokig nem találkozunk, de tudjuk, ha bármi van kereshetjük a másikat. Aztán ha találkozunk, ott folytatjuk a beszélgetést, ahol korábban abbahagytuk...

Utoljára szerkesztett: 2.2.16
    Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  17. sutimami57

Nekem is éppen az a véleményem, mint Erzsikének. Vannak barátaim, szerencsére, és nagyon fontosnak tartom ezeket a kapcsolatokat. Az első számú, és örökké a legkedvesebb barátnőm, akivel 16-17 évesen találkoztunk, de később meg határozta a barátságunk egész életünket. Tudunk egymásról szinte naponként, de messze lakunk, és ha mégis találkozunk, mindig ott folytatjuk, ahol abba hagytuk. Nagyon fontosak a barátok, jóban -rosszban.

Régi, kipróbált kapcsolatok, és mindig tudjuk, hogy számíthatunk egymásra. Nagyon jó érzés....:) :)

El olvastam az eventet. Nem nagyon tetszik, bonyolultnak látszik így elsőre. Azt sem tudom el dönteni, mit tegyek ki.....főldeket, vagy ólakat. Összesítés nincs, a 6 órás is hosszú. Nem tudom.........holnapig el döntöm, mit szeretnék.

SZERENCSELOVAG és Fatther kedveli ezt.
  18. kpe59

Rövid összesítés:
    Amaránt 6 órás eventgaz: 15.000 db (ebből 5.120 kell a liszthez, amiből a masé készül)
    Papírcsík felreppenő: 896 db (csak a malomba kell a maséhoz)
    Papírmasé malomtermék: 128 db
    Festék: 30 db (remélhetőleg van annyi a raktárban mindenkinek)

-Katicabogár64-, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  19. sutimami57

Köszönöm szépen, Erzsike! Én is meg tudtam volna oldani, de nem volt hozzá hangulatom. :) Van egy csomó elintézendőm, és valahogy semmi kedvem hozzá. Nincs túl jó napom. :)

SZERENCSELOVAG és Fatther kedveli ezt.
  20. kpe59

A max. 40 db cukros kosárka lemaradt, de nem is az volt a lényeg...
    -------------------------------------------------------------------------------------

Amikor a majom dobálja a végén a cukorkákat és egyéb nyereményeket:
    A TP, CSP, BahaTP nyeremények értékei:
    • 30 CSP * farmos szinted
    • 40 BahaTP * bahás szinted
    • 50 TP * farmos szinted
    Tehát ha mondjuk 100-as szintű a farmod és elkapsz 3db TP-s jutalmat, akkor 3*50*100= 15.000 TP a jutalmad. Baha esetén, ha 200-as szinten vagy és elkapsz 3db-ot, akkor 3*40*200 = 24.000 BahaTP a jutalom.
    A többi nyereményből annyi darabot kapsz, amennyit sikerül elkapnod.
    Az, hogy miből mennyid dob a rendszer, az véletlenszerű.

[​IMG] Figyelem! Szolgálati közlemény!
    Kosárkákat kérek napi ajándékba. Köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 2.2.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.