Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Rozika köszönöm a gratulációt.
    A Bahamán is sikerült lépnem, jelenleg 290-s szinten vagyok.
    Ez a mostani event nagyon jó. Rengeteg ajándékot ad. Ennek köszönhetem a szintlépésemet. Mikor a kötelező gyűjtést megcsináltam, megpróbáltam a tp-s ajándékokat elkapni. Rengeteget adott. Sok AB is sikerült szereznem. Jelenleg elfogytak a kosaraim, de majd biztos lesz, mert kitettem az állatokat.
    Ebben az eventben nem indítottam be a gesztenyés felhőt. Így is szépen adta a felröpiket. Ugyan 4 fordulót csináltam szuper trágyával.
    Most vissza áll a régi rend a farmon.
    Mindenkinek sok sikert.

-Joe8-, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Én is nagyon élvezem a játékot.!Még a napi kb negyven kosarat elhúzgálom.

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  3. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen !! A rózsám van kinemesítve , az van kirakva , nem tudtam lecserélni , csak 24-óra múlva , vagy farm aranyért !! Így maradt a rózsa , sikerült megcsinálnom !! Kész van az én farmomon az event !! Nagyon sok mindent összeszedte + ban !! Jó kis event volt !! A kosarat elég vacakul tudtam húzogatni , de azért sikerült !! Nagy gratuláció a szintlépőknek !!

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Gratulálok!Ez egy észbontó egy event! :D :D Annak ellenére, hogy elég bénán huzigálom a kosarakat, rengeteg ajándékot begyűjtöttem. :D :D Ilyet én még nem láttam, hogy hullanak az ajándékok, a sok aranybanán, meg minden. Nagyon élvezem a játékot, a végén még én is meg lepődök azon, mennyi mindent kaptam. Hát még, ha ügyesebb lennék..:) :) :)

-elzemari-, Fatther és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

SŰTIKE ! Gratulálok a 95-szinthez. Szép munka megérdemled a tűzijátékot.

sutimami57 kedveli ezt.
  6. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szép jó reggelt!

Gratulálok Huginak, Sütinek a szintlépéshez! Ügyes, szorgos munka meghozta gyümölcsét!

Rozika, ha bicegve is, de már csodákat varázsol a konyhába.... csipegette én is egy kicsit, Bukta Ági malaca- és sós sütije után.

Biborka, Marcsi... köszi a dicséretet..... Február 26-án Farsangi bálba megyünk... A múltkori klubnapon biztattak fel a volt kollégák, hogy "te olyan ügyes vagy" csinálj álarcokat! Szóval nekiálltam...... Ahhoz képest, hogy most készítettem először, nekem is tetszenek...

Jó pár napom, és sok-sok óra ment el rá, a tervezésre, készítésre...

Tegnap már főznöm is kellett.... Ma meg gyorsan sütök egy Fedák Sárát, mert ennek van nagy sikere itthon... (még nálam is, aki kevés sütit eszem)

Én elég bénán kapkodom az ajándékokat... mindig megakad a kosaram...., de így sem rossz... A Bahama pontokért hajtok, mert egyre több millió kell már oda is....

Nem szeretnék lemaradni Hugi és Süti mögü;):)l.....

Tegnap délelőtt tettünk egy kis vásárlásos sétát Andrással.. Vakított a nap, de csípős idő volt.

Tombolja magát ki a tél, ebben a hónapban, aztán jöhet a Tavasz.....

Sok sikert a kosarazáshoz..... Jutus

sutimami57 kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    Sütike,
    csak ámulok és bámulok, hogy micsoda szédületes tempót tudsz produkálni.Olyan iramban haladsz, hogy erre szavakat sem lehet találni.Gratulálok, gratulálok!!!
    Jutus,
    tényleg tetszetősek az álarcok, szinte azt kivánja az ember, hogy egyet magára tegyen és élvezze a karneváli hangulatot.S nem utolsó sorban neked is élvezetet okoznak.
    Biborka,
    örömmel olvasom, hogy már te is a kosarakkal tudsz foglalkozni.Érdemes ezeket a nemesitéseket szorgalmazni, mert mint kitűnik meg is van az eredménye.

KIvánom, hogy sok örömetek legyen a játékban.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Napsütéses vasárnapot mindenkinek !! Felénk reggel még nagyon hideg volt !! Az egész kertet belepte a dér , most már hét ágra süt a napocska !! Sütike neked is gratulálok a szintlépéshez !! Ügyes vagy , ennyi rohanás mellett igazán szép eredmény !! Lujzáék is biztosan élvezik ezt a szép időt , a kezelésektől egyre fittebbek lesznek !! Sajnálhatják , hogy nem tudták csinálni ezt az eventet , mert igazán szuper !! Igaz Én elég béna vagyok a kosár húzogatással , de még így is rengeteg mindent kaptam !! Az unokám farmján nem biztos , hogy betudom fejezni , még rengeteg papírcsík hiányzik , de ott nincs növény nemesítve . A farmom tele van rakva állatokkal , reggel kaptam 35-kosarat + 15 -jött a szomszédoktól !! Nem tudom mi lehet Péterrel pár napja már nem jelentkezett , Vica is hiányzik , és a többiek is !! Unokám Vandácska 23-éves !!

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=ea23b66e611958369a27a27b3471bc13&oe=576F367B

Utoljára szerkesztett: 7.2.16
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

24 évvel ezelőtt, 1992-ben a maastrichti szerződés aláírásával megalakul az Európai Unió.
    28 tagállamból álló gazdasági és politikai unió.
    Amint az Európai Unió nevének változása is jelzi (Európai Gazdasági Közösségről Európai Közösségre, majd Európai Unióra), ez az idők folyamán alakult egy elsősorban gazdasági unióból egy egyre inkább politikai szervezetté. Ezt a tendenciát hangsúlyozza azon irányelvek egyre bővülő köre is, amelyek az EU hatáskörébe tartoznak: a politikai súly egyre inkább áttolódott a tagállamokról az Európai Unióra.
    Magyarország 2004. május 1-jén vált az Unió tagjává.
    Az Európai Unió 28 tagállamának összesített lakossága 508 191 116 fő volt a 2015. január 1-i adatok alapján. Ha egységes államnak vennénk, akkor ezzel a számmal a harmadik legnépesebb országnak számítana. Az Unió lakossága annak ellenére, hogy a Föld szárazföldi területeinek mindössze három százalékát teszi ki, addig a világnépesség 7,3%-ának ad otthont, ezzel pedig az egyik legsűrűbben lakott régió a Földön.

A farmon átvették a hatalmat az állatok...

sutimami57 kedveli ezt.
  10. sutimami57

Sziasztok! Jaj, Rozika, ez nagyon szép!!!! Köszönöm szépen! Közben a kicsin is ugrottam, hála a kosarazásnak. :) :)

Ma elég zsufis a napom, mert holnap nem leszek, aztán a kis farmon is be kell fejeznem az eventet.
    Azért remélem, a kosarakat még este el tudom huzigálni...eszméletlen jó.
    Marika, köszönöm szépen! Jössz ám hamar utánam Te is! :) :)
    Köszönöm szépen, és a szép unokádnak boldog szülinapot kívánok, köszi a képet, nagyon helyesek! Szép lány a Vanda!

Kellemes, szép vasárnapot, sok ajándékot kívánok Mindenkinek!

-elzemari- kedveli ezt.
  11. stadler42

Sziasztok szép napot !

Olvasom kapkodja ám mindenki a sok ajándékot, délután én is elkezdem a gyűjtögetést. Remélem sikeresen tologatom a kosarat. Most az állatok uralják a farmot, még gyűjtögettem a kosárkákat. Biborka ! nagyon szép az unokád, én is boldog szülinapot kívánok neki. [​IMG]További szép hétvégét kívánok !

sutimami57 kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Biborka,
    nagyon szép lány az unokád, sok boldogságot neki ehhez a szép születésnaphoz.
    Sütike,
    hol vagyok én ettől a tempótól, nem tudom hogy csinálod, de nagyon ügyesen.Én ahogy számoltam majd valamikor áprilisban érem be a 95-öt.Igaz lassú a tempó, de ez van.
    Rozika,
    biztosan fog menni neked is a kosarakkal a sok ajándék gyűjtögetése, meglátod, milyen élvezetes lesz!

Remélem Pjotr nem dőlt ágynak, mert régen jelentkezett. Pjooooooooooootr, gyere mert várunk már!!!

További jó játékot kivánok.

sutimami57 kedveli ezt.
  13. stadler42

Marika! valóban nagyon élvezetes ez a húzogatás, és rengeteg ajándékot ad. Most éppen pihentettem a karom, mert már igen elfáradt. De később megint neki kezdek, a szigeten már 2-szer léptem szintet. Nem is gondoltam, hogy ilyen jó kis kiadós event kerekedik ebből az eventből. A farmom az állatok uralkodnak, reggel biztos sok kis kosárkát adnak.

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

Én is elfogyasztottam az összes kosárkámat. Egy szintlépésre volt elég a bahán, a többi begyűjtött ajándék is nagyon jó. [​IMG]
    Lassan beérnek a titkosok is...

sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

Bizony, hogy nagyon jóóóóóó . Nekem kettőt ugrott a baha, mert a vége felé járt a csík. Én meg most indulok kosarazni, mert egész nap nem értem rá. Pedig ehhez lett volna kedvem....:D :D

16. -elzemari-

Igen Rozika, én is szintet léptem kétszer a kis karibi szigetemen.És még mindig, keddig húzogathatom a napi negyven kosarat.
    Juj látod, én már el is felejtettem a titkosokat, de a szokásosak lettek, mert a kiugróra emlékeznék.
    Sütike, igy feldobva régen láttalak, hajrá, tovább a kosaras úton.

stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
  17. kpe59

Nekem úgy volt egy szintlépés, hogy pont ma reggel léptem a 282-re, utána kezdtem az ajándékgyűjtést. Már fogyott a következő btp-ből is egy kevés.

stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

:) Valóban, régen voltam ennyire fel dobódva a játék kapcsán. Én is el jutottam odáig, ahova a régi játékosok, hogy unalmassá vált, néhány event meg bosszantott, és sokszor el ment a kedvem, de azért csak csináltam a kötelező dolgakat. Ez a szülinapi event volt az áttörés, nagyon tetszett a torta díszítés, meg úgy az egész, akkor már teljesen jól voltam, de ez a farsangi ez teljesen be indított. Még jó is, hogy csak event, mert ha folyamatosan lenne, függő lennék, az biztos. Minden esetre nagyon jókor jött, és remélem, hogy eza lelkesedés nagyon sokáig fog tartani. :)

Én is ott tartok, remélem, még egy ugrás bele fér...:)

-elzemari- és Fatther kedveli ezt.
  19. kpe59

Nekem még egy ugrás nem fér bele, mert 2.398.463 btp kell a következőig.

A titkosfák:
    nektarin 2 db, amherstia 1 db,
    xl csillaggyümölcs 1 db,
    xxl banán, tűzvirág, mombinszilva, papaja és 2 db moringa.
    Az ólak:
    teknős 2 db, mosómedve 2 db, kivimadár, egér,
    narancs strucc, szamár és nyúl.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. stadler42

Erzsike elég jók lettek, az enyémek említésre sem méltók. Most annyira nem bánt, mert kárpótolja a sok ajándék.

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.