Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én is ilyen cicát akarok, üvegestől! nagyon cuki. :) :) Csinálod az eventet?

Jutus! Nálam nincs semmi baj, megy rendesen minden.
    Marika, jók azok a rizs földek, a nagymamás kép meg kész katasztrófa. Sajnos, ismerős--_) :)
    Bele kavarodtam én is itt a dolgokba, mint a macska..pedig írtam, aztán valahogy mégis el számoltam magam...nem is értem, hogyan. Jó gyorsan. Most aztán keresem a kiutat. :) Szép estét!

-elzemari- kedveli ezt.
  3. szlyák

szlyák Törekvő

üdv mindenkinek!
    szeretnék érdelődni, hogy mit kell a malomban kiőrölnöm, és hová mit kell leadnom, mert nem értem az egész Valentin napi eventet.

én a középső kecskének szeretnék beadni ajándékot, de fogalmam sincs mit kell csinálnom,

a farmon ott felugró kis cica, panda, közül mire kattintani, hogy a nagy eventen a középső kecskehölgyet ajándékozzam meg.
    2 titokólért.
    abszolút nem értem az eventet.
    kérek mindenkit segítsetek már.
    köszönöm előre

nem találom a segítséget a táblázatot a hirekben.
    szlyák

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az event ismertetőjében minden kérdésedre választ találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...i-szálak-valentin-nap-2016.13626/#post-441412

sutimami57 kedveli ezt.
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Ági,
    nagyon szűkszavú voltál.
    Sütike,
    induljál el a kályhától, mert csak úgy lehet a helyes utat megtalálni.
    Szia,
    elhoztam az ismertetőt, ebben mindent megtalálsz.
    GYIK Szerelmi szálak - Valentin-nap 2016

sutimami57 kedveli ezt.
  6. szlyák

szlyák Törekvő

====================

köszike, de még mindig nem értem az egészet, most van sok boritékom, van szerelmes levelem,

de mi kell ahhoz, hogy középső kecskének ajándék csokrot adjak, és mit malmozzak.

és hol kell megajándékozni a kecskelányt?

bocs de nem értem ezt az eventet.
    szlyák

7. kpe59

Először Szerelmi csokrot kell keverni, majd abból és a szerelmes levélből Ajándék csokrot.
    Ha ez meg van, akkor a farmod területén megjelenő kecskére kattintva, felugrik egy kis ablak, amire az van írva, hogy ajándék. Oda kattintva átadtad neki a csokrot, a helyén megjelenik egy ajándékdoboz, arra kattintva megkapod tőle az ajándékot.
    Ahhoz, hogy a kiskecske megjelenjen a farmodon, egy pipának kell lenni a bal alsó kis kockában.
    Itt tudod megnézni, hogy nálad van-e, ha nincs kattints rá.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. szlyák

szlyák Törekvő

=============
    köszönöm, még valamit megkérdezek: mennyi db szerelmi csokrot kell lemalmoznom, ? db-ot?
    és utána mennyi db ajándék csokor kell a kecskének?

a kecskés rész adja meg majd a titkos hattyú ólat, az eventben?
    ===========================================

9. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:)
    Itt megtalálod miből mennyi kell: http://kepkezelo.com/viewer/4ayomhu28xmu878u8ytn.jpg
    Hattyú talányos tenyészetet kapsz,amiből lehet hattyúd is szerencsével.:)

sutimami57 kedveli ezt.
  10. kpe59

Ha csak a két titokólat szeretnéd megszerezni, akkor 15 db Ajándék csokrot kell keverned a malomban.
    Ehhez kell 15 db Szerelmi csokor és 60 db Szerelmes levél.
    Igen, a kecske adja a titokólakat, amiből bármi kifejlődhet, szerencsével akár hattyú is...

Utoljára szerkesztett: 13.2.16
    sutimami57 és szlyák kedveli ezt.
  11. szlyák

szlyák Törekvő

================================================

kedves szerencselovag, köszönöm a szép videót, most is éppen hallgatom, nagyon jók a dalok, ezeket én is szeretem, habár már 58 éves vagyok, és sajnos özvegy 1999-től.
    nem jó egyedül! Egyedül nem megy!
    küldök neked egy ide való jó kis kedvenc zenémet:

sutimami57 kedveli ezt.
  12. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Sziasztok.
    Szerencsére már végeztem az eventtel. Most ami még jön felröpi malomba küldöm ,és valamelyik állatnak csinálok ajándékot.
    szlyák a csevegőben volt egy nagyon jó táblázat a 101 hozzászólásba, érdemes tanulmányozni. Különben üdvözöllek. Remélem máskor is jössz.

Nálunk ma szülinapi buli volt, a nagy unokám 14 éves lett. A család egyik fele el ment haza, a másik fele még itt van és csak holnap mennek el.
    Mindenkinek sikeres eventet és jó éjszakát.

sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  13. kpe59

Nem az össz mennyiséget szerette volna megtudni, hanem azt, hogy a két titokólhoz mit és mennyit kell keverni...

sutimami57 kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Gratulálok! Sebes vagy, mint mindig..hamar, gyorsan, ügyesen! Én is ma este be akarom fejezni, mert már nagyon unom. A maradékokat én is be keverem, ne maradjon a raktárban. Gratulálok az unokádnak, lassan felnőtt lesz! További jó bulizást!

-elzemari- és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  15. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ma van:
    Bálint-nap, Szent Bálint, a szerelmesek védőszentjének ünnepe („Valentin-nap”, a szerelmesek ünnepe). A szerelmesek, a jóbarátok és mindazok ünnepe, akik szeretik egymást. Magyarországon csupán egy évtizede kezdték el széles körben ünnepelni, bár a magyarországi svábok körében hagyományosan népszerű. Amerikában és Angliában szinte kizárólag a fiatalok ünnepe, amikor kisebb ajándékokkal (például virággal, színes léggömbökkel, szívekkel) lepik meg egymást.
    Epilepsziával élők napja. A Nemzetközi Epilepsziaellenes Iroda (IBE) 1997. február 14-re hirdette meg az epilepsziával élők első világnapját. Azért került e nap Szent Bálint napjára, mert ő nemcsak a szerelmesek mentora, de az epilepsziások védőszentje is. A világnap lehetőséget nyújt a betegséggel és gyógyítással kapcsolatos szélesebb körű tájékoztatásra és az epilepsziával élőkkel való kézfogására.
    A kínai újév.

A népi megfigyelés szerint Bálint napján ha hideg, száraz az idő, akkor jó lesz a termés. Az ország különböző részein más-más hiedelem kötődik ehhez a naphoz. Szent Bálintot főleg a nyavalyatörősök és a lelkibetegek tisztelik. Az ünnep modern formája Angliából indult a XV. században, és a XIX. században már üdvözlőkártyákat is küldtek egymásnak az emberek ezen a napon. Belgiumban, Angliában, Észak-Amerikában a szerelmesek napja (Valentin), Németországban viszont eredetileg szerencsétlen napnak számít.

Ezelőtt 13 éve, 2003-ban elpusztul Dolly, a birka, a világ első hivatalosan klónozott emlőse.
    1996. július 5-én született Edinburgh-ban. Klónozásának folyamatát Ian Wilmut fejlesztette ki. Egy petesejt magját eltávolította, és a klónozni kívánt élőlény sejtmagját ültette helyébe. Így az élőlény DNS-ét pontosan lemásolta. Ezt már csak egy „béranyába” kellett helyezni. (Az ember klónozását nemzetközi egyezmények jelenleg is tiltják.)
    2001-ben egy birkáknál nagyon gyakori betegséget kapott el, ám immunkezeléssel sikerült meggyógyítani. Végül 2003-ban pusztult el, 6 éves korában. Halála után kitömték, és Edinburgh-ban kiállították.

Keverednek az utolsó csokrok a kecskének.
    Végeztem a versek olvasásával, a továbbiakban szalagot [​IMG] szeretnék, amivel szépen át tudom kötni őket, hogy ne legyenek szerte-szét...

16. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Nagy nagy gratuláció azoknak akik már készen vannak !! Én még sehol sem vagyok , hiányzik 120 szerelmes versem !! Ráparancsoltam a papára , hogy kezdje el írogatni !! Talán még szerdáig összejön !! Hugi gratulálok a szülinaposnak , sok örömet , boldogságot kívánok neki !! Felénk tegnap óta szakad az eső , nagyon nem szeretem , de nincs mit tenni !!

sutimami57 kedveli ezt.
  17. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!
    1. Köszöntök mindenkit ezen az átvett ünnepen.... ;)
    Szia kedves Szlyák! Megértelek, hogy nehezen igazodsz ezen az eventen...Elég kacskaringósan lehet rájönni, hogy kinek, mi kell, melyikhez mit kell gyűjteni, és tovább gyártani.

Én már régebben "mondtam", hogy lassan 2 diploma kell egy játékos akció befejezéshez.

Ez pont ilyen...

Boldog szüli napot Hugi az unokának! Így van az, ha repül az idő!

Szlyák! Valóban nem jó egyedül.. főleg, ha valaki sokáig élt társsal....de az élet megy tovább és fel kell építeni magunknak egy új célt....életformát....:)

A zene nagyon jó! A lélek felvidul, vidámabb lesz. Nálam egész nap megy a zene, időnként még táncolok is egyikre-másikra a porszivóval, tollseprűvel, vagy a fakanállal..... (ragasztókkal) :D:D:D:D

Sikeres dobozolást mindenkinek! Jutus

sutimami57, szlyák és -elzemari- kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Sziasztok.
    Végre a felhők elvonultak,már csak egy vékony tüll függöny takarja az eget, de remélhetőleg ez is eltűnik majd.Én is készen vagyok, de tovább kevergetek, egy gazdaságban 200 négyszögölön, még mindig illatos boritékok sorakoznak, mert a macsek ajándéka is több mint a semmi.
    Nekem nagyon bejött ez az event, mert lehetett számolgatni, hogy és mint lehet megoldani, miből mennyi kell. Igaz ami igaz egy kicsit több idő kellett az előkészületekhez, mint máskor, de azt gondolom, hogy amilyen szinteken már vannak a gazdák egy sima event nem nagyon kötné le őket.
    Piacoztam is a Szerelmi csokrok és a Sziv alakú sütivel, igaz nem akkora értékkel, mint ahogy most vannak kitéve, de nem panaszkodhatom a bevételt illetően sem.Ma már igen sok gazda vitte a piacra, de nem biztos, hogy elfogy.

Kivánom, hogy teljen örömetek a játékban, és legyen sikerélményetek is.

sutimami57 kedveli ezt.
  19. kpe59

Nem volt ez tényleg annyira bonyolult. Odafigyelve gyorsan át lehetett látni az egészet, szépen felépített logikával pedig nem okozott gondot a malomban kevergetés sem. (Az igaz, hogy én nagyon szeretek számolni és logikázni is...)
    Az öt titokfát és a két ólat kitettem, majd jövök az eredménnyel.
    Remélem nem csúfos lesz... [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  20. -elzemari-

A titokzatosak nálam xxL szilvafa,angora simogató narancs és egy kakas.Ez van.

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.