Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Lujza, akkor nem csak én vagyok ilyen kenőcsös mániás? Viszont az az én szerencsém, hogy csak áradozom róla, de nagyon ritkán kerül az asztalomra, mert különben...jobb erről nem is szólni, hogy mi lenne...

Sutike, látod, tegnap mondtam, hogy majd jó lenne egy kis fogyást eszközölni, de ezek után....na majd holnaptól...

Utoljára szerkesztett: 25.9.14
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Kicsit elkapott a gépszíj[​IMG] , de már vagyok. Hozom is a híreket:

Karbantartás-a-banki-oldalon még tart:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-oldalon-2014-szeptember-25.11224/#post-63464

Szupertáp-akció-és-baby-boom:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció-és-baby-boom.11205/

Kakukkfiókák ideiglenes feladat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/#post-63473

Kakukk-utánpótlás-és-kakukkfészek-tenyésztői-kosár:
    Fentebb Erika már hozta...

sutimami57, .Emama., .sutimami. és 2 más kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Én a kakukkot kihagyom. Semmi tenyésztésnek nem állok neki, amíg legalább 1000 db szupertápom nem lesz.
    Marika! Igazad van. A fogyókúrát legjobb mindig holnaptól kezdenixD

4. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Hü-ha ez aztán a terülj asztalkám. Marika nagyon élvezetesen tudod elmondani.

Én is voltam már ilyen étteremben, de meg kell tanulni, hogy ha végig akarod enni a kinézett ételeket, csak egy ízlelés erejéig végy belőle, és utána a kiválasztott legfinomabból vegyél többet.
    Gondolom te már gyakorlottan eszed végig a menüt.

Nekem is megjött a kedvem egy kis nasihoz, úgyhogy sütök is valamit, de csak holnap , ma elég amit Marika hozott. [​IMG]

Megvan az event ismertető. Szerintem jó ajándékokat ad.

sutimami57 és .sutimami. kedveli ezt.
  5. kpe59

Egy ilyen összejöveteltől nem is csoda, hogy jó napod volt...

Az én nagynénim mindig azt mondta, hogy "előbb jól lakunk, majd aztán fogyókúrázunk, mert éhgyomorra nem megy..."

Most pedig megnézem[​IMG] ezt a kakukk ügyet, még nem döntöttem, hogy nekiugorjak-e valamennyit megcsinálni belőle...

brasihugi, sutimami57, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  6. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Hát, ebben van valami, amit a nagynénid mondott, Erzsike! Meg amit a lányok is mondtak, hogy mindig holnaptól......én is így gondoltam akkoriban.....

Nem tudom, el kezdem-e a kakukkolást......Lehet, hogy a tápokat összeszedem, aztán meg látom. Én szeretem a rózsa ólakat, vagyis hogy szeretném, meg a pirosakat is. De a rengeteg táp felhasználása vissza tart. Mit gondoltok?

Erzsike, látom,hogy a kis képeden az eredeti kép van. Nem cserélted át a módosítottra, vagy csak a rendszer nem adja be? Mert én is raktam egy jobb képet, látom is a saját oldalomon feltöltve, de ide nem hozza, csak a régit...még mindig nem jó. :(

sutimami57, .Emama. és lujza5353 kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kész a vacsora, már csak a krumplit kell kisütni, de az teljesen frissen jó.
    Még kivasalom a mosolyt az arcomon, aztán jöhet a vendég. Utána jelentkezem.

sutimami57, -elzemari- és .sutimami. kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Erzsike, ez már nem is gépszij, hanem egy óriási forgószél.S hogy tudtál belőle kiszabadulni??

Hugi, minden évben van ez az összejövetel kétszer, és én maradok a leves és két fogás mellett és a sütik, többet nem is tudnék megenni.. Még ez is elég ...Ó végig enni, brrr az borzsztó is lenne...

Lujza, ha jól sasolom ezt ki, akkor valami nem igazán várt kedves vendég??

El is felejtettem mondani, hogy a kis karibi szigetemen, most meg Tengeri lovas lett a funkcióm.
    Sokkal szivesebben lennék, Ernyőn úszkáló.[​IMG]Vagy Vizen ugráló[​IMG]
    Aztán maj háromszáz pontig maradok is itt, és az aranybanánom meg olyan de olyan lassan növekedik, hiába ez a kicsik sorsa....

sutimami57, .Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  9. kpe59

Nos végeztem egy gyors áttekintést.[​IMG]
    Ha csak a két ólat akarom, ahhoz kell: 34 db puha kakukk, 28 db füles kakukk, 5 db maszkos kakukk és 4 db punkakukk.
    Ha a 3 titokól is kell: ezekhez még plusz 4 db méhecske-kakukk.
    Ha már megvan a kütyü fejlesztés, ahhoz kell az alap is: az még plusz 30 füles kakukk.
    Nem vagyok benne biztos, hogy akarom én ezt a tenyésztést...

Jól a sarkamra álltam és módszeresen elvégeztem a munkámat. Még kellene vasalnom, de azt csak tologatom egyik napról a másikra...

10. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Lujza! De vigyázz ám a vasalással! Várlak a beszámolóval, és Encit puszilom!! :D :D :D

Erzsike, nagyon köszönöm, hogy hoztad megint az okosságot! Mindig olyan jó, nem kell törni a kis fejünket, mert helyettünk is előre gondolkodsz! Éppen ezen agyaltam én is, mert van 4 punkakukkom, és lehet, hogy ezzel könnyebben elérem az ólakat. A többi bónusz, ha elkezdem.......

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Tudod, ha tudná előre az ember, hogy meglepetés is jöhet a tenyésztés során, de nálam a legritkább esetben szokott előfordulni.Én is nagyon töröm a fejemet, mert a szupertápomat is elviszi, és....na majd még holnap eldönthetjük...

Érdekes a vasalást valahogy senki nem kedveli, talán az Ágika, amikor megy a forma egyre...

.sutimami. és sutimami57 kedveli ezt.
  12. kpe59

Nekem 2 db puha kakukkom, 1 db maszkos és 25.678 db alapkakukkom van.
    Lehet, hogy inkább a szigeten tenyésztek két gazdaköri feladatba (panda és teve), mert a baha tp-re szükség van.
    Méhekkel sem foglalkoztam még semmit. Van teendő bőven, csak szuper táp kevés, hiába megy állandóan a malom.

A feladatból ki lehet szedni 195 db szuper tápot.

----------------------------------------------------------------
    Nemesítés tájékoztató: 18 indításból meg lett a két bónusz, amit akartam (9%-kal csökken az érésidő, 7,2%-kal nő a víz hatékonysága). Tízszer adta vissza a befektetett magot, összesen öt bónuszt kaptam, 6.600 tp-t, 13 szuper trágyát és 9.900 csp-t.
    Indul a következő növény, ott csak egy bónuszra pályázok...

.sutimami., sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Nagyon kitartó vagy, és meg is jött az eredményed!!

.sutimami. és sutimami57 kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Gratulálok a jó bónuszokhoz, Erzsike!Nekem nincs hozzá türelmem. :(

15. kpe59

Nem kell erre sok időt szánni. Csak beteszem az üvegházba, amikor eszembe jut megcserélem. Arra egyébként is figyelek, hogy a pajtakészlet állandó legyen.
    Jól jöhet ez még valamikor...

.sutimami. kedveli ezt.
  16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Kopp-kopp-kopp ! [​IMG] jó estét kívánok a kedves "hölgykoszorúnak".

Annyit és olyan sokat írtatok az eltelt időben, alig győzöm végig olvasni.

Kedves hölgyek, nagyon szép valamennyiőtök őszi ruhatára, s szinte teljesen ki vagytok virulva a képek alapján.
    Igaz, ami igaz, mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát és nincs az a kenőcs, ami ezt eltüntethetné.
    Látom és tapasztalatból is tudom, hogy így van. Az egyik multi cégnél dolgozom - mindegy milyen titulusban -, s nap, mint nap módom van megtapasztalni, hogy nemcsak a fiatal és közép korosztály, hanem - főleg - az idősebbek is mennyi időt és pénzt képesek költeni egy-egy termékre. Mindegy mi a neve,márkája,gyártója, stb.: ha az van ráírva, hogy ..... rövid idő alatt bársonyossá teszi bőrét, mintha éveket fiatalodna....., vagy a tabletta/folyadék egy-két hetes fogyasztásával, akár 5-10 kilót leadhat..... és még sorolhatnám, a narancsbőr elleni hatékony Q10-es termékekkel, vagy a tusolás közben használható testápolóval. Ja, és a legmulatságosabbat kifelejtettem: - A S...o márkanevű penészeltávolítót, amit nem sokkal a tévé reklám után egy idős hölgy keresett az üzletben.
    Nem tudtam róla lebeszélni, hogy az egész tévéreklám csak egy trükk. Végül egy másik vásárló "közreműködésével" sikerült a szerről lebeszélni és a néphagyomány szerinti ecetes vizet ajánlani. Pár nap múlva boldogan jött megköszönni az ingyenes tanácsot.

A nagynénidnek nagyon bölcs gondolata volt a fogyókúrával kapcsolatban.
    A pajtámban 8611 kakukk várja az "ébresztőt".

További szép estét, a betegeknek javulást,ill. mielőbbi gyógyulást, a dolgozóknak pedig jó pihenést és hétvégét kívánok (holnap már péntek).

.sutimami., lujza5353 és -elzemari- kedveli ezt.
  17. kpe59

Azért kell sűrűbben előfordulni körünkben, hogy győzd olvasni az igen fontos csacsogásunkat...[​IMG]
    A nagynéninek vannak ilyen bölcs mondásai...

.sutimami. és lujza5353 kedveli ezt.
  18. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Erzsike a nemesítésnél ha nem akarom elfogadni az ajánlatot, miét nem engedi a nemleges választ?
    Valamit rosszul csinálok?

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az utolsó körben már nem utasíthatod el a felkínált jutalmat.

20. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Hát honnan tudom hogy nem felel majd meg az ajánlat. Előre látom valahol hogy mit kapok?
    Még csak egy-párszor próbáltam. De igazán nem értem.

lujza5353 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.