Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sütike nagyon jó rucijaid vannak, biztos mész most valahová, hogy megint át öltöztél. Father köszönjük a dicséretet, még az a jó itt azt veszünk fel amit akarunk. És az idő se látszik rajtunk, no meg a hídraltálló krémek se kellenek. Azért sűrűbben is jöhetnél hozzánk, és be is kapcsolódhatnál a beszélgetéseinkbe. Most már megyek [​IMG] mert álmos vagyok.
    Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat. Lujza menjél a linkedért Emáhóz !

Utoljára szerkesztett: 25.9.14
    sutimami57, .sutimami. és lujza5353 kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia kedves Fatther, olyan nagyon aranyos vagy, hogy észreveszed az új toalettünket, és még meg is dicséred.Az is igaz, hogy nem is nőből lennénk, ha nem próbálnánk örök nők maradni, és fiatal.Ám az idő ellen sok remény nincsen, és sokkal jobb méltósággal viselni, hogy már megértük ezt a kort.Persze azért sok mindenre kell figyelni, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.Vidámság, jókedv, mosoly, ez mindennél többet ér!!

Rozika, jó éjszakát...

Én is elköszönök, kivánok nyugodt és pihentető alvást.

.sutimami., lujza5353 és stadler42 kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Vendég elment, minden rendben volt, most viszont fáradt vagyok, ráadásul holnap reggel fél nyolckor opera! Még Emához sem tudok elmenni az új ruhámért, ha valaki találkozik vele, mondja meg neki, hogy holnap délután már leszek.
    Jó éjt mindenkinek: Lujza

.sutimami. kedveli ezt.
  4. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Most indítottam egy nemesítést és az első egy poharast választottam. Reggel meglátom mi lesz.

[​IMG]Jó éjszakát.

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Előre nem látod, csak akkor, ha letelt az idő. Ott kell elfogadni, vagy elutasítani.
    Jobb, ha elfogadod, mert azt akkor többször nem hozza ki.
    Idehoztam neked a növénynemesítés ismertetőjét, hátha találsz benne valami hasznosat.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

6. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Rozika! Nem öltöztem át, csak a másik farmról jöttem be, de tényleg jók a ruháim, nagyon szeretem őket!

Jó pihenést Neked, Rozika!
    Lujza, az a lényeg, hogy renben volt a vacsora, a vendéggel együtt. Neke is, Marikának is jó éjszakát, kellemes pihenést, szép álmokat kívánok!

sutimami57 kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Lujza, akkor minden oké, pihenj jól, és reggel vidáman, frissen ébredjél.
    Ma már én is elköszönök, mert ragacsos volt a székem és jól itt is ragadtam,Kivánok jó éjszakát..

.sutimami. kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kopp-kopp, bejöhetek? :) Bocsi,hogy csak így hívatlanul.
    Hoztam nektek egy kis kései vacsit :)
    És Elzemarinak és a többi hölgytagnak szép virágot :)

.sutimami. és sutimami57 kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Na sebaj, majd legközelebb jobban sikerül,
    de látod, most egymás után siettél, vond össze kérlek, hogy egymás után ne legyenek hozzászólások.Szép lett a virág!!

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Töröltem az előzőt. :) Siettem bizony, hogy szép virággal lepjelek meg :) A másik legalább látszik?

11. -elzemari-

Igen a kismackót is megnéztem és elhoztam , a jószándék a lényeg!!

12. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Mára elbúcsúzom, jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

13. -elzemari-

Neked is szép álmokat,

sutimami57 kedveli ezt.
  14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek! ma korán kellett kelnem, mert a doktor is korán kezd:(
    Mielőtt elmegyek bekészítem a reggelit, hogy jól induljon a napotok.

Az bannerrel bizony gondom van, nem tudom,hogy ebből a linkből hogyan kell képet varázsolni. pedig a kisfarmomra is szereztem ruhát

15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok jó reggelt !

[​IMG] Meghoztam a reggelihez a kávét ! Ninett köszöntelek nálunk, és köszönjük a vacsit és a szép virágot. Máskor is gyere szívesen láttunk, és beszélgessél velünk. Lujza köszi a reggelit, a linket nyisd meg és vedd ki a képet, és vidd a helyére. Most megyek aratni, később jövök, addig is szép napot kívánok.

16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/215554_483640318315564_1103143695_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/423408_480930601919869_913850636_n.jpg

Látom, van itt már minden finomság, de azért lepakoltam, amit hoztam, hogy Mindenkinek jusson belőle bőven!
    Kedves Ninett, jól tetted, hogy benéztél, és még szép virágot is hoztál! Azt láttam, hogy már el is suhantál az ablak alatt, így nem szóltam utánad este, meg aztán nekem is csukódtak le a szemeim.

Lujza! Már biztosan nem vagy itt....de ha mégis..nagyon szépek a bannereid, a csipikés is tündéri aranyos, meg lestem őket este.
    Ha nem tudsz a linket át bemenni, akkor Ema képtárában is meg találod a sajátodat, és le tudod könyvjelzőzni.

Legyen nagyon szép a napotok!!!

-elzemari- és .sutimami. kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    megint nem jut eszembe semmi okosság, ha csak az nem, hogy ma nem kell aratni sem, mert úgy tele van a gazdaság a sok állatjával, hogy aki a pajtában maradt, hát azok szegények, csak sóhajtozhatnak a szabad levegőért.Sebaj, viszek azoknak is egy kis szalmát,
    Reggeli és a kávé, már az asztalon.Komolyan mondom, mint a mesében a terülj terülj asztalkám.Végül is egy mese zajlik itt minden nap.
    Mekkora zsivaj van ma itt Alsódughagymafalván, te jó ég.Azt sem tudom, hová nézzek, mihez kapjak.Ezt a sok szorgalmas állatot.A textilmalomban egész éjjel kattogott a varrógép, folyamatossan gyűlnek a textiliák szépen felstócolva.A tehenészetben halkan duruzsol a tehenek tőgyén a szivógép, és Riskáék nagy megelégedéssel veszik tudomásul, hogy telnek a kannák sorban.A mosómedvék is hajnalban keltek, mert az egész udvar tele van már frissen mosott ruhával.Az aranymosó hollótanya körül mintha egy kis zűrt látnék, mert egymástól kapkodják azt a kis karkötőt a hollók és próbálnak elrepölni vele.De majd odaküldöm a seprűmet és szétcsapok köztük.Szerencsére, hogy nagy hideg nincsen, mert a halastóban a kis aranyhalaim vigan lubickolnak.A malacokat is megbiztam, hogy egy kis szarvasgombát keressenek, mert a sok inyenc kedveli nagyon.Az a szerencsém, hogy egy pár gólya nem szállt el a melegebb éghajlat felé, igy aztán segitségemre van a tojás szállitás terén.Akaptárakban is vidáman rajzanak a méhek, és amikor véletlenül betévednek a denevérek felségterületükre, akkor sem történik semmi gond.A strucc is igen korán kelt, mert már izzik a lába alatt a futópad.A fejük felett pedig néha elsötétül az ég, amikor a sas kiterjesztett szárnyaival éppen arra veszi az irányt.A pulykalábas festőtelepnél a pulykák egyszer a piros, és egyszer a kék tubusból nyomkodják nagy ugrások közepette a festékeket.Ám olyan ügyességgel, hogy még véletlenül sem fröccsen szét egyik sem.A sajtgazdaságban már felügyelik, hogy kellő mennyiségű lyuk legyen az ementáli sajtban.A rókák, na azoknak van a legjobb dolguk abban a szép kék fotelben, mert farok csóválva malmoznak, naphosszat.A méhészetben a királynő méltóságteljesen felügyeli a sok alattvalója, zümmögva végző serénykedését.
    Most megyek azért beizzitom az aratógépet, hogy egyenként leszedjem az éjszaka megérett áfonyámat.

Legyen szép és tartalmas a napotok...

18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Marika! A farmon nyüzsgő élet leírásából arra következtetek, hogy készülsz a kakukk tenyésztésre. Ennyi ólból biztos hogy tömegével szállnak a kakukkok a fészkekbe, vagyis a raktárba, miután a fészekből ki lesznek ebrudalva.
    Nálam nincsenek ólak, csak az egy-két új, de van a raktárban vagy 6000kakukk, ha éppen akarok tenyészteni, a farmon fák vannak mindenütt. Nem szedem fel őket......

Azért majd el kezdem a tenyésztést, mert a szupertápokat össze kell szedni, meg hát, amire jut........Most jövök rá, hogy boldogok az ólak? Arra sem készültem. El boldogulnak nélkülem is.....

Sajnos, a fél napi tervezett munkám az idő miatt elmarad, udvaron szerettem volna tevékenykedni, de megint esik az eső. Ha éppen meg gondolja magát, el megyek bevásárolni, mert ma különben csak virtuálisan fogok ebédelni..:) :)
    Szép napot, jó állatozást kívánok!

.sutimami. kedveli ezt.
  19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névnap Jusztina, a latin Justinus (magyarul Jusztin) női párja. A Jusztin latin eredetű férfinév, mely a Jusztusz név továbbképzett Justinus alakjából ered, jelentése: igazságos, igaz (ember).
    1973-ban volt a Concorde első útja Washington és Párizs között. Az út 3 óra 33 percig tart.
    1898-ban megszületett George Gershwin amerikai zeneszerző.
    1902-ben meghalt Levi Strauss amerikai iparos, a farmernadrág névadója
    Ma van a Tiszta Hegyek Napja és a Nyelvek Európai Napja.

Nálam is csak ólak vannak, de nem a kakukkra készülődve, hanem a boldog ól napra. Nem sokára lehet is kezdeni az almolásukat...

A mai első ügyintézésen túl vagyok, már csak a szokásos htb. munka van mára.

---------------------------------------------------------------------
    Szezonmunkások-akciós-áron:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szezonmunkások-akciós-áron.11230/

Na, így se jártam még! Megírtam reggel a hozzászólást és elfelejtettem elküldeni...
    Az új fórum megőrizte nekem idáig, nem kellett újra írnom.
    (Mások meg azzal szenvednek, hogy elszáll már írás közben...)

.sutimami. kedveli ezt.
  20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Nem kakukkolok..:) Eddig és ezután sem. Valahogy kimarad az életemből.

Most ölég tré az idő. Az előbb esett, most elállt. Vastag felhő takaró van fölöttünk. Nincs túlzottan meleg sem.[​IMG]

.sutimami. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.