Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

szép napot kivánok!
    Végre újra itthon, mert mostanában jövök és megyek.Semmi gond, mert szeretem a nyüzsit.

Erzsike, én is tegnap gondolkodtam el azon, hogy vajon új gazdák érkeztek, vagy csak a régiek egy másik farmról, ami számunkra ismeretlen.Számomra Petramama biztosan új gazda,...A meglepetés denevér biztosan hozott egy kis izgalmat az életetekbe, én is biztosan jól megijedtem volna, hogy mi a csuda lehet.Nem semmi, hogy sikerült meg is fognod, én nem vagyok ilyen bátor.Érezd jól magadat továbbra is...
    Amice, örömmel vesszük, hogy idetaláltál, és a fogászat nem kelllemes procedúrájától már megszabadultál.Sokszor gondoltam arra, hogy ha kinő fáj, ha elromlik fáj, ha új készül, fáj, mire helyre billen.mennyi gondtól szabadultunk volna meg, ha nem lenne.Olyan sok ember él nélküle, és mégis remekül boldogulnak.(csak vicc)
    Erzsike, a rúdtánc is klassz dolog és a vizen táncolni is igen, legalább is amikor nézem ezeket az ifjú hölgyeket, akik igaz a vizben végeznek igen szép mutatványokat.Nekem mind a kettő nagyon tetszik.Én most ezzel a Kalandozó gazda cimmel nagyon is élek, és élvezem, mert legalább mehet ide oda.
    Sutike, ma megint megmosolyogtattál, azzal, hogy nem tervezel semmi munkát, csak...Ó te jó ég, mire este lesz, addigra kiderül, hogy megint mennyi mindent végeztél a Te fáradhatatlan energiáddal.
    Jutus, örömmel olvasom, hogy a kezed javul, még ha néha fáj is, de mint irod ez a vele járója a hosszú gyógyulásnak.Én mindig alkalmazom ilyenkor a vendégmunkásokat, mert a kezemmel nem birnám ezt a sok egyszer egyes parcellát.A nagy parcella, meg igaz, hogy hamarabb lehet vele végezni, de nem olyan gazdaságos.Igy aztán marad a vásárlás...

Most megyek, mert fűnyirás, főzés, sütés, mert holnap vendégség, végre, remélem nem mossa el az eső..Kivánok sok felröppenő ijat és nyilat,..

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

...és mi rotyog a fazékban? Mi kerül a tepsibe?

incimami kedveli ezt.
  3. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Ebéd után vagyok, és hogy ne kávézzak egyedül, meghívom a csapatot! gyertek velem, legalább egyet dumcsizunk is közben! :)
    http://www.kepkereso.eoldal.hu/img/original/347/tea2.jpg

Én is üdvözlöm a kedves vendégeket, is Őket is várom egy kávéra, jut Mindenkinek! Azért az a denevéres akció nem semmi lehetett...igaz, én csak a békától félek, de kissé meglepődtem volna ebben a helyzetben. Nálam reggel a kutya egy egeret ráncigált, amikor felkeltem.......kidobtam. :D Jó kutya, ha fog, meg kell mutatni...
    Marika! Mára tényleg nem terveztem semmi külön munkát, mert a napi adag is elég, és jó, hogy nem rohanok sehova, többet vagyok a gépnél is, holnap még nem tudom, mi lesz...ma eddig senki nem jött, és egy kicsit most ez is jó. :)
    Na, igyuk azt a finom kávét!

incimami kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Erzsike, azért kell ma elkészitenem, hogy holnap tudjunk beszélgetni.Gulyás leves, csipetkével, mait a két szép kezemmel szaggatok, és őszibarackos süti, olyan mint a meggyes, csak őszibarackot teszek a tetejére.Tudod, a minden 15 dkg, (cukor, margarin)4 tojás, és 18 deka liszt, egy sütőpor.és zsupsz a sütőbe...

Sutike, itt vagyok a kávéra!!

incimami kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Megjöttem a kávézásra [​IMG]Erika, nagyon finom a kávéd. Most arattam le a 4 földem 51 íjat adott. Úgy hogy most már meg tanulhatok íjat ki lőni. Bár nem könnyű [​IMG] [​IMG] de megtanulom. Marika gratulálok a szint lépésedhez a farmodon, Erzsikének meg a szigeti szintlépéshez. Jutus nem akarlak meg ijeszteni, de még sokáig fog fájni a karod. Amennyit te dolgoztál vele a nyáron, nem is csodálkozok. Üdv az új tagoknak, s még várunk is sokat csak gyertek nyugodtan Mi mindenkinek nagyon örülünk, és mindenkit be fogadunk ebbe a jó kis nyugi házba.

incimami kedveli ezt.
  6. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Szia, Marika! Én már meg is ittam..most aztán olyan lusta vagyok, hogy csuda...pedig el kell még mosogatnom, meg rendbe tenni a konyhát, aztán, ha végzek, fogom a pici kutyát, és el viszem sétálni..na, meg magamat is...:D Mostanában nem igen volt rá időm.

Rozika! Nagyon örülök, hogy Te is itt vagy. Én sem tudok lőni.....de azért gyűjtögetem derekasan. Este már elérem a felhősort, utána a rávalókat célzom, a többi majd meg lesz. Szép délutánt!

incimami kedveli ezt.
  7. kpe59

incimami kedveli ezt.
  8. incimami

incimami Fórum bárója

:cry:Szép délutánt kívánok mindenkinek,:cry::cry:
    :oops:Elzemari igen kívántam és képzeld beteljesült...:DMost leírom azt kívántam, hogy az unokám fogjon egy pontyikát:D:D
    és csodá csodája sikerült egy 3kg mosat kiemelnie a vízből.:D Képzeljétek el akkora öröm volt, hogy a maminak a szeme vizeslett.
    Csillag hullás volt éjszaka csak azokat lestük mikor hullik le egy csillag, ilyenkor is kívántunk valamit.;). Most megyek gyorsan learatok mert beérett a növényem. Késöbb jövök,, Puszilok mindenkit.:):):)

-teknös-02 kedveli ezt.
  9. kpe59

Szerintem a hal ahogy szákolás közben ficánkolt, az csapta a szemedbe a vizet...[​IMG]

-teknös-02 és incimami kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Biztosan nagy öröm lehetett, hogy ennyire ügyes az a kis unoka!! :) Én nem szeretek horgászni, de a halat nagyon szeretem, és a ponty, halászlének, az az igazi.......nekem unalmas ott ücsörögni, és én nem is tudok csendben lenni..:D :D

Sajnos, a délutáni sétát elverte az eső, vihar érkezett, csúnya idő van, és szakad az eső......most aztán vagyok a bajban...mit is csináljak????????

-teknös-02 és incimami kedveli ezt.
  11. kpe59

Vihetem a hűtőládámat? [​IMG]

-teknös-02 kedveli ezt.
  12. incimami

incimami Fórum bárója

;)Igazatok lehet lehet, hogy csak a halficánkolásától lett nedves a szemem.
    Igaz én se szeretem a halat csak a levét eszem meg tésztával és kenyérrel,, Imádok horgászni de vissza is dobom csak akkor hozunk haza ha kell hal.:D Most sütöm a csirkét a sütőben krumpli, hagyma sárgarépa mellette a körítés egyben van az egész egy kacsasütőben.és sütök egy kis palacsintát.Most kikeverem a palit aki kér az nyissa az ablakot küldöm a palit,,Ki milyet kér????

-elzemari- kedveli ezt.
  13. kpe59

Kinyitottam, mindegy milyen, jöhet...

-teknös-02 kedveli ezt.
  14. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Gyorsan bedobtam a halacska helyet egy palacsintát mert csak így sikerült.. Jó étvágyat mindenkinek.. Igaz még csak most állok neki sütni... Később jövök.8)

-teknös-02 és elsanya kedveli ezt.
  15. elsanya

elsanya Fórum-zöldfülű

Jöhet a palancsínta így is jó lesz. Igaz lányok????

-teknös-02 kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Incimami, kérlek igyekezzél, mert később már nem tudok enni, pláne édességet.
    A fű lenyirva, az ennivaló és a süti is készen van, most aztán még egy kis gazolás is belefér, hogy holnapra csiri-biri legyen minden.

17. kpe59

Ne gazoljál, inkább gyere át egy kis beszélgetésre [​IMG] , itt esik az eső...

18. -elzemari-

Mennék de nem látlak..

19. kpe59

Hol nem látsz? Itthon ülök és várlak egy teával és a rágcsás dobozaimmal...

20. -elzemari-

Ja most már látlak, csak a sok doboz eltakart..Ez akkor most ötórai tea?
    Jut eszembe, nálam a naptár lapjai nagyon üresek, nálad van rajta valami??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.