Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Rozika! Gratulálok a szintlépéshez! Ez a Tiéd! Remek munka, nagyon ügyes vagy! Látom, nagyon megy az event.....Én is haladok, de nem értem a dolgokat megint csak. A nagy farmon utolsó teremnél vagyok, hátra van még 5 ajtó, és már meg van a felhő, rá kettő kütyüvel. A kicsin egy ablakkal előlrébb járok, és ott még a felhőt sem kaptam meg. Nm tudom, hogy van ez.........mindegy, most leállás van, mert még kell a hosszú gazból, meg el fogyott a röpi is. Nem bonyolult ez, csak nyitogatni kell.

Kellemes, szép napot kívánok Mindenkinek!

mimi kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ajtók közül Te választhatsz.

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép jó reggelt!

Ma egész jó napnak ígérkezik, hét ágra süt a nap. Biborka köszi a kávét, [​IMG] nagyon rám fért keveset aludtam az éjszaka. A lábam is igen nyugtalan volt, nem engedett aludni. Este óta a repülők gyakorlatoznak a farmom fölött, nagyon megható volt. Gazdatársaim küldték a gratulációkat, szintlépésem alkalmából. Amit ezúttal köszönök meg, nagyon aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám. Jutus neked is köszönöm, ebéd után neki kezdek a kulcsok ajtóba illesztéséhez. További szép napot mindenkinek!

mimi kedveli ezt.
  4. sutimami57

Szia! Igen, tudom, egyformán mentem mind a két farmon, és az utolsó teremnél vagyok. A kitehetőket meg találtam, a kicsi farmon meg van mind a három, a nagy farmon meg kettő, meg a felhő. Értem én már...:) :) :) A végére ki egyenesedik. Egyébként tetszik eza megoldás, nem a sablonos, kicsit érdekesebb. A hangulata meg nagyon nekem való..:)

Köszi a választ.Szép napot Neked is!

mimi kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdvözöllek a 98-asok klubjában. [​IMG] Egy darabig együtt menetelünk...

6. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

GrATULÁLOK! Ennyi sikeres ajtónyitogatás?!!!

Én még gyűjtögetem a repkedőt! Most járom a "tűztáncot" mert az 5 földről kapta 22 db repkedő követ......:(

Olyan boldog vagyok:sleepy::oops:!

Talán vasárnapig összejön a 756 db.....

Lassan megyek is... -temetésre- keresek az úton pár kőtáblát..... talán segít.....

Sok sikert.....Jutus

7. kpe59

8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Tillárom Haj!!

Rozika fogadd gratulációmat a magas szint eléréséhez.Innét már alig van a százig.Korábban olyan elérhetetlennek tünt és tessék, már látni is a szélét.

A felhő beüzemelve, az ajtók kinyitogatva, az event letudva. Igaz, nem érdekel senkit, de én örültem neki!!!

9. kpe59

Innen már tényleg csak [​IMG] 190 millió tp kell a százig...
    Hogyne érdekelne... Milyen kulcsaid maradtak ki és mennyi?

10. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Rozika, Marika !
    Szintlépéshez, és az event befejezéséhez óriási gratula!!

Április 24.-én félmaraton futás lesz Móron, ...amire beneveztünk a csapatunkkal ! Már előre röhögünk magunkon, hogy birkózunk
    meg az 5 km-es távval A csapatunk tagjai vegyes korosztály..., 23 éves a legfiatalabb.... és jómagam zárom a sort
    Viszem magammal a kamasz uncsimat is, ő nagyon jól fut....kíváncsi leszek az eredményére.
    Közel 40 fővel képviseljük az állatkertet, ebből 10-en Opelosok leszünk!
    Tudjátok, messze nem a győzelem a fontos, hanem, hogy egyáltalán végig tudjuk -e csinálni.... és nem dobjuk fel a talpunkat menet közben xD
    Készítünk fotókat, és majd hozok belőlük! Verseny előtt, ahol feszítünk a szép egyen pólónkba. mert az is lesz nekünk...
    a cég varratja számunkra... rajta az állatkert emblémájával .. és a célban is, ahogy bevonszoljuk magunkat... lefoglalva pár utolsó helyet..
    Szóval, jó bulinak ígérkezik! Lesz izzadás, hájrengetés... és röhögés ezerrel...
    A betegeknek jobbulást, a szomorúaknak meg jókedvet kívánok!
    Vigyázzatok magatokra !!
    További szép napot!

mimi, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Erzsike,
    elhoztam a végeredményemet.Előre nem lehet semmi kulcsot legyártani, csak ami az aktuális ablakban szerepel.Igy például az első ablakban ,két kocka, az a biztos,a másodikban a kör és a hullám, a harmadikban a háromszög és a hullám.Na ez a kérdés, hogy megkapod e elsőre.Bááár az első kör az még egyszerűbb, a harmadiknál, már kicsit több kell a különbözö kulcsokból és vagy megkapod elsőre, vagy, harmadikra.Ám a következő ajtónál lehet hogy éppen az fog kellene.Érdekes és izgalmas.Sok plusz nem is kell, látod nekem is maradt.

BuktaÁgi,
    nagyon jópofa dolognak tartom ezt a kezdeményezést, mert mozogni jó dolog.Én is ma voltam először a tornán, és azt gondoltam, hogy majd jól kinevetnek, hogy kicsit esetlen leszek.Ám olyan kedvesen fogadtak, és segitettek, s nagyon jól is esik az embernek a kollektiv mozgás.Nem is biztos, hogy nagyon kifulladtok, igaz, én már futni nem tudok, a térdeim nem engedelmeskednek, de kivánom, hogy érezd magadat nagyon jól, és várjuk a fotókat.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 13.4.16
  12. kpe59

10 db plusz kulcsra valót gondoltam termelni. Ha úgy sikerül, mint a tiéd, akkor elég is lesz.
    Ezt nem igazán értem, hogy mit jelent, hogy "Előre nem lehet semmi kulcsot legyártani, csak ami az aktuális ablakban szerepel."
    Én már gyártottam 30 kulcsot, (10-8-12 arányban) de a szobákba nem akarok belépni, csak a végén. A négyzetes kulcsokat csak akkor kezdem beváltani, mikor a különlegesek kész vannak.

13. -elzemari-

Elnézést, rosszul fogalmaztam, lehetni lehet, de nem sok teteje van.
    Majd ha elkezded beadogatni akkor jobban fogod, látni .Amikor a következő szobába lépsz, akkor dől el, hogy milyen variációt kérnek. Az első kör még gyengébb, a második, harmadik volt számomra kicsit izgalmasabb.
    Ha minden alapanyag a rendelkezésedre áll, akkor megy mint a karikacsapás.Nekem soha sincs türelmem végig várni az összes beérését, igy aztán érés közben csináltam.Kicsit kellett még utána számolgatni, de nem baj, mert igy izgalmasabb volt nekem.
    Én csak az én tapasztalatomat mondtam el, én igy csináltam.

Itthon van a gépész!!Hagytam a moziban pattogatott kukoricát.Első sor, balra.

Utoljára szerkesztett: 13.4.16
    mimi, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  14. kpe59

Csak akkor kezdek beadni, amikor kész van mindháromból a 14-14 db kulcs...

15. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Rozimama,gratulálok a szintlépéshez!
    Mari,neked a befejezéshez!
    Kpe,ugyanígy csináltam mint te.
    Jelentem,az event nálam is kivégezve,nem kérek több f.röpit.Nagyon tetszett,klassz volt....Most egy kis pajtatöltés következik.

mimi, -elzemari-, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt Pjotr:)
    Gratula a befejezéshez.:) A 2 növényből,összesen mennyit termesztettél a sikerhez?:music:

mimi, sutimami57 és pjotrovov kedveli ezt.
  17. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Neked is Janzi!!!
    Őszintén szólva pontosan nem tudom,talán 2-2 kör volt pluszban.....Nagyon jól adta a f.röppenőt is,a kulcsokat is.Szerintem kár volt kihagynod ezt az eventet.A kulcsokból 2 háromszög és 1 hullám maradt.Növényből is maradt bőven......Te event helyett pajtatöltést csináltál?

mimi, sutimami57 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  18. sutimami57

Sziasztok! Gratulálok a sikeres befejezéshez az ügyeseknek!

Jutus! Kitartás, én is a sor végén ballagok..:) :) Én sem vártam végig, ahogy volt anyag, kevertem a kulcsokat, aztán az utolsó 3 hely még várat magára, röpi hiányában. Be érünk azért!

Marika! Már hogyne érdekelne, hogy végeztél! Hiszen együtt örülönk, ösztönöz minket is, hogy igyekezzünk, meg aztán a tapasztalat átadása is fontos. Jól zártál! Nekem van eddig 20 kulcsom, ami nem kell semmire, amiből kellene, abból meg nem ad, így csak várogatok. A végén meg látom én is, mennyi marad. :)

Buktácska! Nagyon jó kis hírt hoztál, legalább hallunk Rólad, mert mindig csak futsz! :) :) Tudom, hogy munka mellett nincs idő itt ücsörögni, de olyan jó látni Benneteket!

Én is végig futottam a napot, mert olyan eszetlen vagyok, hogy mindig túl tervezek, és azt meg kell csinálni. De a végén meg jól érzem magam a bőrömben..:) :) Szép estét, sok röpit!

mimi, SZERENCSELOVAG és -elzemari- kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Erzsike,
    kiváncsi leszek, hogy sikerül majd a kulcsozás.Megosztod majd a tapasztalataidat?
    Sütike,
    szerencsére én kevesebb kulccsal megúsztam, azért jó kis event volt!
    Pjotr,
    gratula neked is a sikeres befejezésért.Most egy kis levegőt vehetünk.

Kivánok mindenkinek sikeres befejezést!!

20. kpe59

Az olyan jó érzés tud lenni, mikor az ember elvégzi a tervezett munkát és ha még azon felül is valamit, akkor meg pláne.

Hozok majd a végén eredményt. Most a rövid gazat termelem és kapkodom a kőtáblákat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.