Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi, igazán szépen terítettél! ;)
    Én is kívánok jó reggelt, ha az idő nem is jó. Fejfájással ébredtem, hát látom, vastag és szürke a felhőtömeg. A nyomásomat is megmérem, biztos azért fáj.

Közben befutott Erzsike írása is, köszi, érdekes volt.

sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Élvezettel olvastam az okosságokat, az érdekes beszámolót Marikától!

Ma még nem tudom, milyen napom lesz, az idő kétséges, a reggel nem indult valami jól.
    Event halad, le termelem az összes gazat, aztán reppenő vadászat indul, nem vagyok meg elégedve a mennyiséggel, nagyon gyatrán jönnek.

Kellemes, szép napot, jó játékot!

-elzemari- és mimi kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Most én is ezt a stratégiát választottam. Szokásból bementem a Gazdakörbe (nekem nagyon tetszik az új) és úgy kellett rácsapnom a kezemre, hogy ne adogassam be. :)

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 2.6.16
    sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

A mai nap nagyon borús, és a növények is igen lassan nőnek. Nem igen járkál senki az utcán esik az eső, így aki teheti ki sem megy. Csak termelek meg termelek, mást nem is tudok csinálni. Ha minden igaz, délután mehettek a felhőre. De hogyan fogok felmászni azt nem tudom, majd elő keresem a varázs szőnyegem. Kellemes délutánt mindenkinek, ma sütöttünk egy kis túros palacsintát nektek is hoztam egy kis kóstolót.

Egészségetekre [​IMG]

mimi, sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  6. kpe59

Nekem holnap reggel lesz meg a növényem, de a felreppenőre még várnom kell, hogy elég legyen a felhős kütyükre is.
    Hétvégére terveztem a palacsintát, [​IMG] addig ebből eszegetek egy kicsit. [​IMG]

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihó.
    Erzsike,
    Jó volt a történetét olvasni, volt egy film az apjáról, VI.Györgyről, juuuj nagyon jó volt.Nem semmi élete volt, illetve van.Csodálkoztam volna, ha nem találni valami magyar vérséget, hiszen annyifelé szétszóródtak az ősök.
    Milyen jó lenne tudni, hogy vajon az én őseim, mit csináltak korábban, mondjuk a középkorban.Biztosan jó emberek voltak, hiszen én is itt vagyok.

Mimi,
    egy hős vagy, én is mindig megfogadom, hogy előbb letermelem az ültetvényt és majd utána jöhet hátradőlve a fotelban az osztás.Nekem még idáig nem sikerült ezt véghez vinni, de most igen sok más elfoglaltságom miatt úgy tűnik sikerülni fog.Na majd meglátjuk.

Sütike,
    ahogy én téged ismerlek, biztosan találsz magadnak valami nagyon jó lefoglaltságot, még rossz idő esetén is.Nem tudom, mikor fogok tőled majd olyat olvasni, hogy képzeljétek olyan jót pihentem...Ha a reggel nem indul jól, akkor csak jó lehet a folytatása!!

Biborka,
    igaz reggel nem értem rá ide ülni ehhez a szép asztalhoz, de utólag látva, biztos jó lehetett.Sok már ez az eső, jó lenne hagyni belőle későbbre is.

Jutus,
    egy kicsi üveggel nem hoznál a kis asztalra?Felénk még sajnos igen drága az eper, pedig mi is nagyon szeretjük az eper dzsemet . Talán majd egy kicsit később, vagy akkor már nem lesz?

Na tessék ez meg itt maradt nem küldtem el.Sebaj, legalább a palacsintából tudok enni egy, vagy kettőt.

Rozika, de megtáltosodtál, hogy már délután a felhőn fogsz csücsülni.Ügyes vagy, gratulálok.

mimi és Fatther kedveli ezt.
  8. kpe59

Ezen én is gondolkodtam már, hogy vajon az őseim közt voltak-e híres emberek, netán valami királyi vérből egy fél csepp...

9. stadler42

Meg találtam a szőnyeget, [​IMG] már száguldok is a felhőre. Most már várom a felrőpiket, hogy a többi ajándékot is ki váltsam.

sHaDoW_sOnG, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Igen, biztos nem rossz emberek voltak az őseim, mert akkor talán én sem lennék itt.Kár hogy ezt nem lehet csak úgy egyszerűen egy könyvből fellapozni.

Rozika,
    akkor téged láttalak az előbb a fejem felett elrepülni, gratulálok.Csak halkan jegyzem meg, hogy csak úgy durrognak a petárdák nálunk.[​IMG]

sutimami57, mimi és Fatther kedveli ezt.
  11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szebb napot kívánok mindenkinek.

Marka szívből gratulálok a szintlépésedhez [​IMG]

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Fatther,
    nagyon kedves vagy, köszönöm szépen.Nem akarom századszor is felemlegetni, hogy még az őskorban azt hittük, hogy a századik szint az valami elérhetetlen valami lesz.Hiszen jó ha napi tizezer pontot értünk el, illetve én.
    S ma már, a nagyon ügyesek napi egymillió pontot is képesek produkálni.Szinte hihetetlen.Pedig ez van.
    Hogy vagy különben?Érnek a biócitromaid?

Fatther, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyszerű, veled örülök - ha ez az, amire gondolok. :inlove:

Rozika, ügyes vagy. Ilyen hamar fent vagy a paszulyon. Én még csak ücsörgök alatta és várom, hogy legyen mivel mászni. :)

14. sutimami57

Sziasztok! Marika, gratulálok a szintugráshoz!!!! Hatalmas nagy munka, én már csak tudom...:) :) Ügyes vagy, és szorgalmas, ez meg is látszik az eredményeken.

Palacsintát lopakodtam, olvastam, meg nem is tudom..:)

A napom most sem jó, de mindent meg csináltam, amit terveztem....még lett volna egy kis dolog, de nincs már hozzá kedvem. majd holnap. Rozikának is gratula, hiszen mindig ő az első, a leg ügyesebb!
    Én becsülettel csak termelek, ahogy elgondoltam, este aratok, utána hosszút vetek, hogy legyen kis röpi reggel, a szigetre meg a citromokat, remélem, reggelre meg lesz mind. Nem adok be semmit, mert a borsókkal annyit számoltam, hogy ki guvadtak a szemeim, most nem akarok. Nem megy el az a feladat sehova. Én meg tudom állni, ha el tervezem, hogy ne dobáljak be semmit, csak a végén.

Szép estét kívánok Mindenkinek!

Fatther kedveli ezt.
  15. stadler42

Hahó !

Marika gratulálok a szintlépésedhez, amiért már hozom is a jutalmad meg érdemled szorgos gazda vagy. Mimi én nagyon szívesen kölcsön adom a szőnyegemet, csak gyere már felfelé. Most fordítottam a módszeremen, előbb a felhő majd a többi utána. Sütike ! biztos holnap már te is fent leszel, csak ernyőt hozzál mert esik az eső.

16. sutimami57

Rozika, biztos holnap én is oda érek, mert ha meg lesznek a gazak, utána már malmozhatok, meg hordom is be. Pocsék idő van akkor odafennt, ha esik, meg hideg is lehet. Be fogok öltözni....

Érdeklődnék, hátha tudtok valamit. Mitől lett 1000 csp, és még több is egy darab tojás ára??

mimi és Fatther kedveli ezt.
  17. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Talán azért, mert nem csak a róka tápja a tojás, hanem a szójabab mellett a tojás az alapja a békatápnak is (szerintem).
    Egyébként az "én" piacomon is nagyon drágán adják.
    Marika, köszönöm kérdésed telnek a dolgos hétköznapok, miközben termelem a biocitromot ezerrel.

Utoljára szerkesztett: 2.6.16
  19. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Marcsi! Gratulálok a szintlépéshez!

Az eper valóban nem túl olcsó. András 1 ládával -6 kg- vett 2000 .-Ft-ért.. Kb maréknyi volt amit ki kellett dobni..A többi jó volt. Mi több édes!

Válasz egy üveggel! Nagyon finom....a palacsintára pont jól jön...

Hugi! Szép a cseresznyéd! Akkor már elég rutinos vagy a fára mászásba?;)

Mimi! Köszi a tanácsot! Valóban a citrom használt.

Süti! A bodza főzés holnap lesz...... hát így van ez, ha jön a tavasz, nyár..... készülni kell télre..

Látom ügyesek vagytok a citrom termelésben.....Nekem a mai nap csak este "kezdődött" folytatódott.... Én Pedagógus napoztam, a gépem meg megint "dokinál" volt.

Jól el is áztam reggel...

Köszi a híreket....meg is nézem .....mennyi újdonság? JA és sok aranyért megyek Alaszkába....mosok ki pár kilót......:D:D:D Talán elég lesz egy időre ....:);)

Jó éjt! Tatus

20. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Mi az a Korallgomba??? Hol található.....? Terelni kell....??? Kimaradtam valamiből?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.